44549
-
#39980 Volt ilyen nálam is.. Ugyan azokat adja csak.. -
Gólya #39979 itt is hozom ezt a régi problémámat, hátha hamarabb botlik bele valaki...
Fr.o-ban fordul elő, hogy alig van kaland...mondjuk kap a sim egy feladatot: vigyen x-nek egy üveg nektárt - van is épp a hátizsákban, elviszi...ezzel kész - visszamegy másik kalandot keresni, vagy megkapja még egyszer ugyanezt vagy aznap már semmit...
valaki más tapasztalt ilyet?
mondom, ez nagyon régi...csak mivel most egy kalandor simem van, megint előjött ez a probléma...
ötletek esetleg?
-
#39978 Mért? Ilyen az akció... ha lemaradtál az ingyenesről, még mindig megveheted olcsóbban, ha elég gyors vagy. Nekem klappol... :) -
Ironman2 #39977 WTF????
Pandaágy hétvégén ingyen volt,most meg megint elkérnek érte pénzt:
http://store.thesims3.com/dailyDeal.html
igaz márcsak 27 percig él az ajánlat,utána még drágább lesz.DD -
#39976 Ja igen, az a kedves "PÍŰ!!!!!" hang... -
Gólya #39975 már megrejtettem közben...elfeledtem, hogy az első képek nem szoktak jól sikerülni (eddig még nem fotózott ez a simem) és így párat el kellett lőni, hogy sikerüljön egy szalonképes is:) -
#39974 Ki kell írnia alul, hogy mi a kép témája (zölddel). Simnél ez lehet "egy ismerős sim", "egy barátom", "házastársam" stb. stb. Elég hülyén csinálták meg, sokszor tök félre kell húzni a kamerát, hogy kiírja, amit kell. :) -
#39973 -
Gólya #39972 valaki mondja már meg, hogy a fenébe lehet fényképet csinálni egy simről?
kaland teljesítéshez kér a játék egy képet x simről, de hiába fotózom le, semmi
olyan régen csináltam már, hogy egyszerűen nem ugrik be, mi kell hozzá a fényképezőn kívül...
-
Ironman2 #39971 na ez pont jól jön majd a Szigetvilág kieghez gondolom! -
http://www.sendspace.com/file/7r30w1 -
#39969 Több vendég a buliban mod/Updated for 1.55
http://www.sendspace.com/file/37gk9p -
#39968 Bárok 24 órán át nyitva mod / Updated for 1.55
http://www.sendspace.com/file/5pvav6 -
#39967 csak 1 kis szocializáció... már vége is -
Ironman2 #39966 akkor nekem lebegni kéne a vizen
ne de megint off lett ebből -
#39965 Az akkor nem funkciónál szó szt úszógumiként :D Addig jó :D -
Ironman2 #39964 de jó is lenne! sajna van benne háj is! de nem vészes,csak minimális -
#39963 :DDDDDDDD Pont definiáltad a tökéletes ellentétét az életmódomnak Ez most cak véletlen... :p Ja...amúgy a zsír fajsúlya kisebb, mint a vízé... de gondolom, Téged ez nem érint, mert a pocakod is csupa izomból áll, ugye? -
Ironman2 #39962 Én már nagyon régen voltam uszodában,pedig kedvencem volt az úszás,és jó is voltam belőle,de most a nagy pocakom miatt lesüllyednék a víz alá,nehéz lenne evickélni.DDDDD
Ha a vizimentő csaj lenne,akkor még szimulálnám a fulladást is!! -
Ironman2 #39961 Az szép! Legalább nem hagyod el magad,és egészségesen élsz! Grat! -
#39960 Köszi :) Nagyon szeretem az uszikat/fürdőket!!! Holnap is megyek, ha nem szakad az eső... (60km bringa, lesz mit kiázni... :D) -
#39959 És majd az Island Paradise-os vízibárra le fogom cserélni a mostanit... :) -
Ironman2 #39958 de jó! nagyon jó lett!! -
#39957 Jó, tudom, nem kéne az utcáról a bejáratnak mindjárt a medencetérbe nyílnia, de későn jutott eszembe. :(
Viszont a külső élménymedencében van mindenféle masszírozós vízsugár! -
#39956 Ja közben émmeg még a múltkor építettem az új kisvárosomba uszodát is... És végre megoldottam, hogy nem ingyenes!!! Szépen meg kell venni a jegyet az automatánál. :)
Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már birtokba is vették ^_^
Beléptetőkapuk és előtér
öltöző
zuhanyzók (elfelejtettem felkapcsolni a villanyt :D)
Kültéri medence és pihenő
Büfé
-
#39955 Meg van, köszi! -
#39954 A simsvip oldalon kell majd a képekre kattintani a többi képhez. -
#39953 Ezt hol találtad? -
Ironman2 #39952 Egy gyerekágy (Pandaágy),és egy zsiráfos gyerekjáték ingyenes a storéban,csak a hétvégén! Töltsétek! Játékon belül,áruház mod bekapcsolása,és úgy lehet csak megtalálni őket! -
#39951 tessék :)
-
#39950 Biztos patik lepték el a kérót...DDDDD
-
Ironman2 #39949 szejtettem! -
#39948 Én is azt szedem le mindig, ész akárhogy csinálom csak bele döglik időnként a feketébe a játék. Utálatos sims studio!!! -
Ironman2 #39947 visszavonom,kicsit meleg van,de én mindig a nagy superpatchet szoktam letölteni,és telepíteni,aztán kinek a pap,kinek a paplan,tudod! -
Gólya #39946 pofás...bár az sztem látszik, hogy nagyjából falumúzeumban látott az illető parasztházat:) - ettől függetlenül jó:)
az étteremből azok a tornácablakok mehettek volna nyugodtan a házhoz:) -
Bal0924 #39945 Hogy működik. -
#39944 Érdekes, eddig nem volt gond ha a régebbi patchra rá raktuk az újabbat, nem?
Különben meg ha csak a szűz új telepítés után teszed fel az alapra ezt az új patchot akkor is csinálja a játék a fekete halált....nálam csinálta.
Valószínűleg itt teljesen másról van szó....sőt a launcser is csinálta, amikor cuccot akartam telepíteni a játékba. -
Coolfire #39943
Hol van ez leírva,és akkor minek csinálják meg őket? -
-
#39941 Húúú, ez tök állat lett.