44549
-
#40020 Asszem készítek egy szigete magamnak...amolyan "paradicsomosat". -
#40019 Üdv a klubban! -
#40018 helló megint elkezdetem simsezni és már alakulgat a házam
-
Ironman2 #40017 Házakban nem bővelkedik az új város.Ahova most beköltöztem ott bútorozatlanul is be van rendezve,csupán az ágy,és az étkezőasztal hiányzott,minden más megvan.De minek raktak le fürdőkádat,meg zuhanyzót is? -
Ironman2 #40016 Azért már egy újat veszek.DD -
Ironman2 #40015 Javítassa meg a telefont 150 simoleonért. -
#40014 Lecserélni nem lehet?DD -
Ironman2 #40013 ekkora balf.szt!!! leejti a telefonját,és eltörik neki! rögtön ahogy megérkeztem Islo-ba.DD Most a törött telefon ikonja látszik a panelen. -
#40012 Na, csináltam egy kikötőt az Álmok szigetére! Lehet, hogy a lakóhajó az alacsony vízállás miatt majd el fog kaparni, de ez csak egy próba...hehe
-
#40011 A #40007 hszben levő linknél van tutorial képekben, hogy építs kikötőt a hajózáshoz! -
Ironman2 #40010 DDDD -
#40009 Nem hallod, nem izs néztem. De hurrá!!! -
#40008 Joschka, észrevetted, hogy tiéd a 40000. hsz itt?DD -
#40007 Na, ezt érdemes lesz majd el olvasni (angolul tudók előnyben!!!).
FAQ Newer questions/answers added with time stamp at the end of this post. -
#40006 Kíváncsi leszek rá, hogy nálad a régi simed majd mennyire akassza meg a játékodat....várom róla az infókat.DDD -
#40005 Az új szigetre.. De előtte még ki kell raknom régi házamból a lakótársakat.. -
#40004 Hová? -
#40003 Délután költöztetés lesz..DDD -
#40002 No, mászok vissza a konyhába, mert sütés-főzés megy ezerrel... -
#40001 DDD...te már csak tudod.háháhá -
#40000 Nem piás, hanem pipás búvárkodás! -
Coolfire #39999 Piásan pedig nem szabad búvárkodni! -
#39998 Én már találtam ezt-azt a piás búvárkodással: Zafír követ, gumi kacsát. -
#39997 -
Coolfire #39996 Mi lesz velünk a negyediknél?Már előre félek. -
Coolfire #39995 Csinált Twallan egy új Errortrapot.Hátha jobb lesz azzal. -
Coolfire #39994 Csak a vízalatti kincskeresés miatt görcsölök vele.
Ja,és az simanyuciból először dzsinnt csináltam,aztán meggondoltam magam,és tünci lett.Most viszont egész érdekes.Szárnya van,de tud zöldségtekercset varázsolni.. -
Coolfire #39993 Ezt a mai sznapom arra szántam,hogy simsezek egy egészségeset,de egyre jobba megy el tőle a kedvem.Ráadásul elbaszarintottam,mert pici házat választottam a 2 felnőttnek,6 gyereknek és a kutyinak.. -
Coolfire #39992 Az én simem fején simán átmennek mindenféle vizijárművel-szóval bírja a strapát. -
Coolfire #39991 Akkor sem smakkol vele valami.Szerencsétlen errortrapot sajnálom,állandóan dolgozik.:))
Ha meg lehet majd oldani a szállodát,búvárkodást,hajókézást,úgy otthagyom IP-t,mint eb a Szaharát.. -
#39990 Hát nálam csak simán (errortrap... stb. nélkül) megy a játék. De amúgy meg elég nagy a nyüzsgés a vízen. Jönnek-mennek a járgányok rendesen.DD -
Coolfire #39989 Rettenetesen bugos IP..Bridgeport kutyafüle hozzá képest.Állandóan több ezer járművet töröl,egy csomó unrouting etc..
SS:ez egy foscsomó.. -
#39988 Vahhh...ez sem semmi.
Lakóhajó by Frau Engel
Néhány kép...
Letöltés -
#39987 Hát mivel én nem költöztem át így erről dunsztom sincs. Nálam most ez az ábra: Új (régi) sim, új városban.
Képen pedig így néz ki:
-
Coolfire #39986 Hali!Akinek már megvan a kieg:
ha átcuccoltok IP-ba,akkor azt írja ki a főmenüben?Mert nekem még mindig LP-t.. -
Coolfire #39985 Én sem csináltam meg egyiket sem.Fr.o-ba is csak asszonyért mentem.:) -
#39984 Ne haragudj, én sem tudok segíteni, soha nem küldetésezek. (Még a lehetőségek is ki vannak kapcsolva.) -
Gólya #39983 pfff...akkor most nem lettem okosabb...
azért még erőltetem, csak bosszant, hogy pont a kalandozásra hajtok és csak megy a nap "üresen"
most szerencsére csak három napra ment a simem, mert ennyire volt pénz, de bele se merek gondolni, hogy mondjuk öt nap alatt hány szál hajam marad majd...
nem is a vízumszint a lényeg, hanem maga a kalandozás, a feladatmegoldás...de így kicsit nehézkes:)
-
#39982 Hazautaztam, mivel nem volt türelmem felvinni maximumra így a vízumszintet. -
Gólya #39981 és mit tudtál kezdeni vele? vagy egyszerűen otthagytad?