44549
-
#78 munkára kiváncsi vagyok hogy, hogy oldják meg.. -
Flora2 #77 Hát úgy emlékszem, azt írják, hogy a Makin' Magic dobozában már voltak képek a Sims2-ből. (?) (Én sosem Sims1-eztem.) -
Flora2 #76 A gépigénye már abból sejthető, hogy a Sims2 Szabadidő kiegben, amikor először belépsz egy családhoz, hamarosan megjelenik maga Rod Humble az EA Sims Team-ből és hoz egy külön PC-t, rajta a Sims 3-mal.
Vettem az üzenetet: a Sims 3-hoz új gép kell. -
#75 azt kéne megnézni a sims1 utolsó kiege és a sims2 megjelenése között mennyi idő telt el -
Flora2 #74 Sok dolog aggaszt egyébként ezeken a képeken (pl. én minden sim arcát tök egyformának látom), de azzal vigasztalom magam, hogy a végleges Sims2 is egészen más lett, mint a megelőző kampányában leközölt pár kép /video. -
Flora2 #73 Én elolvastam ezt a beszkennelt cikket a snooty-n:
http://www.snootysims.com/forum/viewtopic.php?t=24198&start=40
Az egész úgy kezdődik, hogy már a párbeszédeket veszik fel a hangstúdióban a Sims3-hoz. Szerintetek ha a színészek hangalámondásainál tartanak, akkor mikor lesznek készen? mert én a cikket elolvasva és a képeket elnézve idén karácsonyra tippelek... -
#72 a cikkben a megjelenéssel kapcsoltban írtakkal nem értek ergyet
az EA nem fogja évekig pausalni a sims-t, amikor olyan szépen termléei a bevételt
ha a sim3-mat nem adják ki idén, akkor újabb kiegészítő lez a sims2-höz -
#71 Nagyon nagy ugrás lesz ez játéktechnikailag, ez akár veszélyes is lehet. A 2009. decembere nem túl kecsegtető, némileg a gépigény is sejthető ebből (vagyis a mostani high-end gépeken talán el fog indulni). -
ldavid #70 itt egy PCGuru cikk is
/csak hogy legyen egy kis élet x) -
ldavid #69 aha, erre már én is gondoltam.. :D
a kép szerintem is a kettőből van -
#68 ez szerintem a kettőből van:D -
#67 remélem ennél jobb lesz a grafika
pl. közelinél ne legyen háromszög végű ujjuk -
#66 Kíváncsi lennék a jelenlegi gépigényére. -
#65 remélem lesz benne fps, vagy tps nézet és irányithatóság:D -
#64 Nagyonjó!! -
#63 Első információk
A lényeg röviden: megszűnik az eddigi részek bezártsága és robotikussága. A játékmenet nem arról szól majd, hogy egyszer a házban tevékenykedik az ember, utána kilép, és betölti valamelyik szórakozónegyedet, aztán onnan átmegy vásárolni, hanem az egész egy nagy világban játszódik, határok nélkül. A szükségletek átalakulnak, az evés-ürítés-alvás unalomig ismételt ciklusa helyett más jellegű, árnyaltabb igényei lesznek a simeknek. Amit még tudni lehet jelenleg, hogy a karaktergeneráló részt radikálisan átalakították. További hírek hamarosan! :)
-
#62 Nah erre kiváncsi leszek ;) -
ldavid #61 ugyan már miért késnének? ez csak egy site, pár infót meg képet (esetleg egy-két videót) kirakni nem nagy cucc -
#60 eltakarodhatsz akkor -
#59 ez mit keres itt? -
bgabor #58 Hurrá, egy 129. sims játék. -
Bullitt #57 DX10-es grafikát sztem el lehetne már tőlük várni ^^ -
#56 Ha már ez is késni fog, mi lesz a játékkal?
Hát kíváncsi leszek, milyen grafikai ugrás lesz benne, mert a második elég brutális volt az elsőhöz képest. Amiket írtál pár hsz-szel ezelőtt, azokat a 2-be bele lehetne rakni, azok még nem indokolnának egy új részt, szóval biztosan lesz valami nagy váltás. -
#55 Már alig várom!
De úgyis késnifognaklegalább 1 hetet.
De mivel ez a EA ezért nembisztos -
#54 Wow, 2 hét múlva lehull a lepel! :) -
#53 JÓLESSZ!!! -
#52 Dicsak!
-
Bullitt #51 Vmi készül, márc 19-én mi lesz itt kérem :) -
#50 http://bluetooth11.mlap.hu/?m=1630850 -
#49 Jó! :) Forrás? -
#48 Csak hogy történnyen má valami. -
Eddig rengeteg téves információt olvashattunk, hamisított képekkel akarták elérni, hogy mindenki hiú reményeket tápláljon. De végre napvilágot láttak az első valós információk. Richard Evans, a sims3 fejlesztője a következőket nyilatkozta:
- A játékban számtalan tulajdonságból összeállíthatunk egy simet. Ezek közül minden sim 5-öt kap, amely meghatározza személyiségét. Ezáltal a simek nagyon különbözőek lehetnek, lesz, aki oda lesz a tévézésért, más simeket ez nem is fog érdekelni.
- A simek gondolnak a jövőre. Egy sim meghívhatja a főnökét vacsorára, így több esélye lesz az előléptetésre.
- A simek társasági magatartása sokkal kidolgozottabbak lesznek. Egy sim reagál arra, hogy egy másik sim hogy viszonyul a társasághoz. Ha egy vendég soha nem hoz magával ételt a partykra, vagy a simed ágyát elfoglalja. Ezeket akár szándékosan is meg lehet sérteni, kiváltva ezzel egy másik sim reakcióját.
- A simek emlékezete is kidolgozottabb lesz. Ha egy sim megbántott egy másik simet, akár később is bocsánatot kérhet tőle.
-
#46 "Rod Humble egy fórumon beszélt arról, hogy az Electronic Arts műhelyeiben már készülődik egy hármas számmal ellátott, nagyobb ugrást jelentő új Sims epizód, amelyről hamarosan többet is megtudhatunk majd.
Mindemellett a fókusz hamarosan lekerül a Sims 2-ről, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy Humble igérete szerint a 2008-as évben csak egy kiegészítő érkezik majd az említett játékhoz, a The Sims 2 Freetime. Hogy mi várható a hármas részben, arról egyelőre nem tudni semmit: tippjeink szerint legkésőbb az E3-on egészen biztosan lerántják a leplet a játék fontosabb jellemzőiről." -
#45 Én legkorábban 2009 tavaszról tudok. -
gettobuxa #44 áhh még mindig jönnek a kettőhöz a kiegek... ősz előtt sztem nem lesz semmi... -
#43 Történyen már valami! -
#42 szerintem cpu annyira nem
memória, az kell neki sok -
#41 ez igen!
küld el a linket a az EA-nak :) -
#40 hát jah.. elhegesztgetek benne házakat, szívesen rendezgetek be ezt-azt, de hogy pénzt nem adnék érte, az ziher:/ max az egészért egy 10-est. -
#39 Hát a cpu igénye az elég brutális sok egyidejű szereplőnél, de amúgy nem olyan vészes az.