44549

no-warez.gif
  • Gerygrey
    Nincs meg valahol ez a videó legalább angol felirattal?
  • rotator
    Arra gondolsz, amikor a producer beköszön? :P

Nem semmi lesz ez, az biztos!
  • akyyy
    hú csak az első pár másodpercet tudtam megnézni de ott nagyon élethű lett a grafika. mintha már igazi lenne de azért látszik pár pixel
  • ldavid

link
  • ssx22
    Gomdolom a hw követelményét még nem lehet tudni
  • Gerygrey
    Köszi, úgy néz ki meglesz :)

Egyébként Ausztráliában már február 12-én kiadják a Sims 3-at, úgyhogy valószínűleg már hamarabb fog keringeni a neten a "próbaverzió" :)
  • Gólya #192
    Gery - örülök, hogy újra "összehoztad" a simmetriát- nagyon-nagyon sok szerencsét hozzá
  • rotator
    Várjuk szeretettel.
  • Mike at home
    várható volt, hogy nem lesz sims nélküli félév, ugyani, az csúnyán látszana a pénzügyi eredményekben
  • akyyy
    2008-ban?
  • Kockazone
    Most ebbe mi a poén???
  • akyyy
    lol
  • Kockazone
    2009.február 20.-án jelenik meg a legújabb sims!(Ma jelentették be a Games Conventionon) De addig még a 2-hőz szeptemberben jön egy új kieg a nagyvárosi élet és még 1 cuccos csomag (aminek egyenlőre a nevét nem lehet tudni..)
  • Mike at home
    képek alapján még mindig fosszar a grafika, igaz a normális texturázást majd úgyis megcsinálja a közösség
  • poppe
    csak 2009-ben lesz, közelebbi dátum nincs...
  • LeWyTy
    Tiszta szégyen
  • ToCsEk
    a képek lemaradtak sry:

EgyKettőHárom
  • ToCsEk
    Ki ne haljon ez a topic itten

• Shiwo
    akár azt is eltom képzeni, hogy minden "npc" freewill-lel mászkál, kivéve amit emberek irényíthatnak, az mondjuk otthon ül "befagyasztva"..

majd kiderül..hivatalos site-on nincs valami kérdez/felelek a készítőkkel, amiben szó lehetett erről ?
  • Gerygrey
    Állítólag csak 1 város lesz (nem tudom, hogy csak egyet kapunk a játékhoz és továbbiak készíthetőek, vagy csak egy lesz összesen)

Mondjuk azt azért szeretem hogy vannak simek a városban, mert nálam a simkészítés nagyjából egy 5 perces művelet (random kinézet + találomra valami ruha) a feleségem viszont órákig el tud pöcsölni ruhaletöltésekkel meg simkreálással, tényleg szépek és jól jönnek hogy ott vannak ismerősnek nem csak a sablonos NPC-k. Viszont az rossz lenne, ha az is befolyásolná az életüket, ha nem is játszunk velük - remélem csak én gondolom úgy hogy free will bekapcsolt simek fognak rohangálni a városban és élik az életüket nélkülünk is.

Ez viszont nagyon tetszik, hogy végre széles választék lesz testalkatból :) IRL is jobban bejönnek a húsosabb csajok, és most majd legalább a simsben sem csak a csontsovány és az elég sovány közül lehet választani :)
  • Mike
    mindeki játszon külön városban, és meg van oldva
    másrészről a mostaniban is lehetne olyan, hogy játék folytatása, és akkor nem kéne belépni, területet választani, telket választani, és várni meg várni
  • Mike
    jaj jaj :))
  • Gerygrey
    A töltést/nem töltést értem, az Oblivion ami még ismerek és ilyen, hogy van egy b***ott nagy terep és nem tölt, csak egy picit, észrevétlenül.

A Sims 2-ben is kóricáltak létező simek az utcán, és valóban, szóba lehetett velük állni... Itt viszont elméletileg az lesz, hogyha egy simet látsz az utcán, akkor ő _valahova_ megy, tehát nem csak úgy odateremtődik a telkedre hogy ne legyen olyan unalmas a játék, hanem célja van hogy épp arra jár. Feltételezem tehát, hogy szabad akarat módban élnek az épp nem játszott simek, és ki tudja micsoda kalandokba keverednek amíg nem játszol velük :)
  • Shiwo
    a kocsiban igazat adok, pár tán valamely kiegben megoldják..

hogy nem kell tölteni..eleinte biztos töltöget, de ha már elkezdtél játszani, akkor nem fog..ill akkor is töltöget, csak folyamatban, hogy azt te ne vedd észre (ahogy sok más játékban is megvan oldva..pl gta: san andreas) itt sztem ha esik a hó, akkor mindenhol esik a városban, egységes lesz az évszak..amúgymeg a mostaniban is élik simeid az életüket..nem futot még össze asszonykád a te simeddel, míg ő játszott ? ugyanúgy meghívhatja, miegymás..mondjuk nem tom mi van akkor, ha nála meghal a simed..de mindenesetre ez a dolog a mostaniban is megvan, nemcsak a 3ban lesz benne, hogy a gép "jáccogat" vele, míg más családot irányít valaki..gondolom öregedni nem fognak a nem játékos simek, ahogy most sem öregszenek..
  • Gerygrey
    Nekem van kedvem

Nem tetszik például, hogy az autó nem kitolat és kikanyarodik az útra, hanem fadeout/fadein, tehát elhalványul majd megjelenik az úton. Persze azért a 360 fokban szabadon forgatható kocsibejáró jól hangzik, de azért igazán megoldhatnák hogy a kocsi kikanyarodjon.

Meg nem teljesen világos hogy miként lesz megoldva ez az "elindítom a játékot és nem kell tölteni" dolog: elsőre roppant szimpatikus, a Sims 2-t is azért untam meg mára teljesen, mert iszonyatosan döcögős hogy elmenne valahova a sim és félóra töltögetés. Meg hogy az egyik telken esik a hó, a szomszédban pedig virágzik a paradicsom :) Viszont így nem tudom hogy lesz, hogyha asszonykám sokat játszik az ő családjával, addig az enyémek is élik az életüket, öregednek és neadj' isten meg is halnak, vagy mi lesz velük?
  • Shiwo
    amúgy aki a két linket végignézi, és még van kedve nyavajogni, az elmehet a csudába..
  • Shiwo
    "Ahogy a listán látható, összeállíthatóak lesznek kifejezetten negatív karakterek is a játékban, és ez teljesen más játékmenetet hoz majd. A gonoszlelkű simet például az teszi boldoggá, ha minél több ellensége van."

• Gerygrey
    A Sims 3-ban is simlish nyelven beszélnek majd a simek, viszont többezer minta közül lehet majd kiválasztani hogy milyen legyen a hangja - tehát valamiféle különbség lesz közöttük végre (és remélem nem 2-3 mondatot ismételgetnek ugyanennyi gesztussal együtt egy adott szituációban, mert egy idő után szörnyű unalmas)

Itt egy grafikai összehasonlítás a Sims 2 és 3 között

Itt meg egy elég hosszú lista az újdonságokról
  • Mike at home
    betettem volna a bannerba a videot, de hát nem adtak házigazda jogot, így video sincs
  • akyyy
    Van már Sims Online. Már ingyenessé is tették!
  • LeWyTy
    Csakhogy belekösek valamibe és éljen a topik.
  • LeWyTy
    De a Multiplayer akkoris nagyon kéne bele!
  • LeWyTy
    Ez se rosz ötlet!
  • Mike
    mondjuk lehetbnének változatosabb hangok, mondjuk 20-20 felnőtt, gyerek hang, hogy ne mindig ugyanaz legyen
  • LeWyTy
    Am én egy időben aszittem görögül beszélnek
  • akyyy
    Pedig az direkt ilyen, és tuti nem lesz más:) Ez a Sim nyelv.
  • LeWyTy
    Pl. rendesen beszélhetnének.
    Mer miden sim genetikai hibás.A beszédet elfelejtették megtanulni
  • akyyy
    mi baj a hangokkal?
  • LeWyTy
    Bár a hangokat is igazán megcsinálhatnák
  • LeWyTy
    Gyenyörűűűű!!!!