44549

no-warez.gif
  • ssx22
    épp ezé szar hogy ilyenkor bejelentik hogy "fél éve múlva jelenik meg..." aztán szerencsétlen játékosok már úgy várják hogy majd megőrülnek :(
  • akyyy
  • Gólya #236
    ajjajj emberek, mi van itt?
    játék sehol, de már eszitek egymást
    remélhetőleg a leendő hg csak a játékkal kapcsolatos hsz-okat hagyja meg, különben itt is elszabadul a pokol:(
  • Gerygrey
    Köszi!
  • bgabor
    Ez így megfelelő is lesz.
  • Mike at home
    én meg 2001 óta, szal
    egyébként meg nem foglalkozom veled a továbbiakban, azt irsz amit akarsz, majd megunod

Mike
  • bgabor
    2004 óta vagyok itt, és soha nem kaptam egyet sem.
  • Shiwo
    majd a modik eldöntik, de én biztosra veszem, hogy kapsz pár szép sárga felkiáltójelet
  • ssx22
    itt egy harmadik, de ha ez se jo akkor
  • ssx22
    ja valamié nem muködik a link, pedig reggel még működitt, na itt egy másik
  • FZoleee
    Hát persze. És milyen jó, hogy te ilyen okos vagy, mindenkiben a hibát keresed. Szállj magadba!
  • bgabor
    Hát persze. És te fogod eldönteni, mi számít kritizálásnak és mi flémkeltésnek. Milyen kényelmes. Ilyen hozzáállással nem fogsz moderátori jogosítványokat kapni.
  • ssx22
    Szerintem ez egy felturbózott cgi film amit a sims3 karaktereivel csináltak,ugyanez volt a sim2-nél is aztán olyan dolgok voltak a filmben ami a játékban nem is volt
    egyébként a bomc.tar.hu\WITS3_Hungarian-Sims_Subtitler-EA 640x360-.mov megvan magyar felirattal :)
  • Mike at home
    kritizálás és flémkeltés között különbség van
  • bgabor
    Szerencsére nincs rá lehetőséged. Ilyen kishitlereknek nem is szabad ilyet adni.

Mellesleg mi lesz, ha kijön a játék, és a moderátori jogokat is megkapod? Akinek nem tetszik a játék vagy a kiadó és kritizálja, azokat mind kitörölgeted?

Azokat a megnyilvánulásokat is majd "csírájában fojtod el"
    Ja, és tanuld meg helyesen leírni a 'fojtottam' szót. Szép lesz majd ha a topic moderátor még írni sem tud rendesen.
  • Mike at home
    sims2 tetszik neki, csak mi, a birkák nem
    épp elhagyta a nője vagy akármi, és most kell egy kis flém

mindez ki sem alakult volna, ha lenne hg jogom erre a topikra, mert csírájában folyttottam volna el a megnyilvánulásait
  • Mike at home
    épp a sértegetésekért foglak innen kipenderít(tet)eni innen
  • Mike at home
    jól ismerem az itteni sims közösséget, azért
    ismerem mit szeretnek olvasgatni, mi érdekli őket, a te témád kicsit sem
  • Mike at home
    vajon mindezeket miért nem a sims2 topikba irogatod, miért egy még meg sem jelent szoftvert fikázol? illetve annak kiadóját, vásárlóit?
  • bgabor
  • rage at work
    Szerintem az SG-re írók közül átlagosan tízből kilencen letöltik, s nem megveszik, maradjunk ennyiben :-)
  • rage at work
    Mondjuk annak nem sok értelme van, hogy beírsz a Sims fórumba ócsárolva azt, aztán csodálkozol rajta, hogy valakinek ez nem tetszik :)

Elviekben ezek a fórumok azoknak jöttek létre, akik az adott játékot szeretik, vagy játsszák.

Érdekesen nézne ki az SG, ha mindenki az összes létező játékról szóló topicba beírná, hogy ez meg ez milyen szar.
  • bgabor
    Ha megfigyelted, magára a játékra(sims2) végig nem szóltam egy rossz szót sem. Én is jót játszottam anno az alapjátékkal.

Én az EA üzletpolitikáját szótam meg, meg azt a sok birkát, akinek el lehet adni ezt, akár tizenhatszor egymás után.

Dehát a mónikasót meg az ertéelklubot is nézi valaki, szóval úgy tűnik birkák akadnak bőven.
  • rage at work
    Hát ez akkor innentől nem a Sims hibája, hanem az Electronic Arts-é.
    A Sims meghozza nekik a pénzt, amiből bőven lehetne finanszírozni sok egyéb mást, s mégis egy rakat szemetet adnak ki, akár minden évben, új sorszámmal. De azért néha-néha előfordul egy-egy jobb projektjük is.
  • bgabor
    Minket? A saját nevedben nyilatkozz.

"egyáltalán nem érdekel minket, hogy szerinted lenyúlás-e vagy sem"

Engem sem hogy te hogyan vélekedsz erről.

Aki pedig súlyos ezreket ad ki az újabb és újabb kiegészítőkért, mind a tizenötért, az birka. Dehát a birkáké a világ, különben nem készült volna tizenöt darab kiegészítő hozzá. Ha te még büszke is vagy rá, hogy azok közé a birkák közé tartozol, akiknek el lehet adni tizenhat(alapjátékkal együtt) alkalommal ugyanazt, az nem túl hízelgő rád nézve.
  • Mike at home
    írj az EA-nak
  • Mike at home
    szerintem nem fog elfutni :)
  • Mike at home
    és mit fáj az neked, hogy ki mire költi a pénzét? arra szórom a pénzem amire akarom, mert az enyém. ha neked ez lenyúlás, akkor nem kell ide irkálni, egyáltalán nem érdekel minket, hogy szerinted lenyúlás-e vagy sem
  • Mike at home
    mennyit vettél meg eddig?
    másrészről engem te ne seggfejezz% nincs húsz
  • bgabor
    Ebben teljesen igazad van. A Blizzardék is a WoW-al keresik meg a pénzt az igényes játékaikhoz (Starcraft2, Dio3).

Értem én, hogy az EA aranybányája meg a Sims, de akkor ők is adjanak ki igényes játékokat is mellette.
  • rotator
    A karaktereditor rész se tetszett? Végre normálisan lehet "gyurmázni" az arcokat, nem mindenki hosszúkás fejű. :)
    Nekem ez a grafika bőven elég, pláne ha úgy elfut a gépemen, ahogy a videóban. A játékmenetre és a editorokra leszek majd nagyon kíváncsi!
  • rage at work
    Egészen pontosan 8 nagyobb és 7 kisebb.
    Vagyis 15.

De azt hiszem, nem kötelező megvenni.
    Ez szabadon választott, az veszi meg, aki akarja
    Van, aki havonta WoW kártyára költ, az se olcsóbb...
    Van, aki meg teljesen másra.
    Ha megnézed az eladási listákat, az első 10-ből 5 Sims, minden országban. Ha van rá kereslet, nyilván, nem fogják kihagyni ezt a lehetőséget az EA-nál.
    Ebből jó sok pénzt kaszálnak, amiből aztán fizetnek olyan cégeket, akik csinálnak Crysist, meg egyéb mást.
    Nézd így.
  • bgabor
    Összeszámoltad, seggfej? Ha még nem, akkor tedd meg. Húsz fölött van az.
    Szerinted normális hogy egy játékhoz ennyi kiegészítőt adnak ki, minimális plusztartalmakkal, nem kis pénzekért?

Sima lenyúlás az egész. Ezt nevezed te az én 'marhaságaim'nak?
    Cáfold meg akkor, ha tudod. Süketened viszont felesleges.
  • ldavid
    szerintem kizárt, én legalábbis nem találtam
  • Mike at home
    nem kell az ilyenekkel leállni

huszonvalahány, na persze

nem tetszik neki, nem veszi meg, nem játszik vele, a marhaságaira meg itt senki nem kiváncsi, csak azért maradt a topikban, mert még nem kaptam erre hg jogot
  • Mike at home
    köszönjük hogy elmondtad
  • bgabor
    Hát ez tény.
  • Shiwo
    arányaiban külföldön ez olyan, mintha itt párezer forintba kerülne a játék..van aki cigire költi azt a pénzt, van aki sims-re..ha a magyar minimálbér is 200k lenne, akkor a kutyát nem érdekelné, hogy 3 havonta kijön egy 5-10k -s kiegészítő, beleférne a havi keretbe..csak számunkra meg pár másik kevésbé gazdag országban ilyen "lehúzós" jellegü a dolog
  • bgabor
    Hányadik kiegészítőnél is tart a Sims2? Huszonvalahanyaiknál? Hányinger ez a széria.

Most jöhet az új sims, majd hozzá az új kiegészítők.
    Lehet hogy a sims 3 kiegészítőinek a száma eléri majd a harmincat is, és rekordot dönt.
    Sims1 - 12 kiegészítő
    Sims2 - huszonakárhány kiegészítő

Komolyan aki még bedől ennek és megveszi ezeket, az se komplett.
  • Mike at home
    nem tudott meggyőzni, az emberek rettenetesen néznek ki, szerencsére ez csak texturázás kérdése
    kérdés az is, hogy mennyire használhatók a régi textúrákat, xm, heleane mennyire gyorsan tud adaptálni az új verzióhoz