44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    meg kérdés mennyire akarnak takarékoskodni az erőforrásokkal
    mert egyébként nem világos ez a teleportálás dolog sem, minden autó láthatatlanul fog közlekedni?
  • Flora2
    Az első nagyobb Sims3 videóban (ami a fogmosással kezdődik) kifejezetten emlékszem, hogy az egész történet alatt többször is autók suhantak az úton, miközben a simek gyalogoltak-beszélgettek a járdákon.

Ez persze lehet random körbe-körbe háttérautókázás is, csak a fíling kedvéért. De ugye aki játszott a SimCity4-vel, az tudja, hogy a konkrét családok konkrét autóit is le lehet szimulálni úgy, hogy a suhanó autók nem csak úgy random suhannak a városban össze-vissza, hanem aszerint, hogy a tulajdonos hányra és hová megy dolgozni reggel, és merre és hánykor megy haza este. A SimCityben úgy volt, hogy reggel a sim autója megindult a térképen a munkahelye felé, késő délután meg elindult a munkahelytől haza. Tehát minimum ennyit szerintem le tudnának szimulálni, de persze nem tudom, hogy így lesz-e.
  • Shiwo
    "Lesznek a játékban autók, sőt, balesetet is szenvedhet általuk a sim."

"Az autókázást magát nem fogjuk látni, mikor beül egy Sim az autóba, eltünik, s a célállomáson jelenik meg."

nahmármost valyon a nem játékos simek kocsikázhatnak, de a játékosé meg "teleportál" ? vagy csak úgy magától fognak autók flangálni a városban körbe-körbe cél nélkül ?

amúgy 1 nagyonnagy baj lesz a Sims 3-mal... az ember azt se fogja tudni, hogy mibe kezdjen, milyen simet csináljon elsőre :)
  • akyyy
    tegnap megvettem. nem, és nem is szándékozom 1 évig, ugy tervezem madj cserélgetek játékokat, ha a jelenlegiket mgeuntam.

meg tök faszán le lehet rá tölteni demókat:D
  • LeWyTy
    Bocsánok.De legalább Flashelt?
  • Shiwo
    ezt mintha írta is volna a mysims

"több másolatot lehet készíteni sunset valley-ből, több profilunk lehet, többféleképp végződhet az egyes simek története"

• Mike at home
    szerintem ez telkenként változik
    tehát mindegyik telek egy külön tér-idővel rendelkezik, mint sok párhuzamos világ
    persze csak spekulálok
  • akyyy
    oFF!

megverlek ezzel a logóval meg aláírásaal:D az ember itt számolja falra vésve a napokat amikor megvenné, már csak órák vannak hátra, te meg itt villogsz:(((((((((((
  • LeWyTy
    Szerintem pont így oldották meg.De amikor újra betöltöd azt a játékot... ha simed már megis halt... mindha csak vissza utazna az időben
  • Gólya #269
    mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok, milyen is lesz...
    a ház függetlenítését a telektől jó pontként írtam fel, hisz ha mondjuk kezdem egy simmel, majd családot alapít, bizony ahogy nő a létszám, úgy lenne igény - elsősorban a gyerekek miatt - nagyobb udvarra, esetleg későbbi kiegeknél kertre, s míg a házat mondjuk fölfelé lehet bővíteni (pláne hogy a tetőtér is kicsit előtérbe kerül), addig a telket nem lehet most változtatni
  • Gólya #268
    meg okos és ügyes, mint a legkisebb ugrifüles...s nem utolsó sorban szerény

(ezeket a pusszantyúkat elteszem azokra az időkre, amikor morcos leszel mint hg)
  • Mike at home
    és fix kapunk valami kis izelítőt kiadás előtt, akár a 2 esetében a bodyshop volt

tetszik, hogy most már a környék is számít majd, nem lesze lég üres házakat csinálnom, amik kivülről szépek, de nincs berendezés, a benne lakók me sosem dolgoztak, és max egy telefonjuk van, hogy fel lehessen hívni őket :)

ahogy nézem a mysim oldalát, csomó minden megvalósult már most is
    pl. a fogmosás, kórházban most is lehet szűlni, fiatal felnőtt régóta van, stb
    de az pl. tetszik, hogy rosszkedvü is lehet, ma jókedvü, holnap rosszkedvü, és nem kell mindig mindenkivel kedvesnek lennie, az életben sem vagyunk mindig kedvesek
    végre lehet az épületet mozgatni

és vajh mennyibe fog kerülni a gyűjtői kiadás, mert alap, hogy az kell majd :)

• Mike at home
    nem baj, de idelinkelted, mert aranyos vagy és kedves
  • Gólya #265
    de van ugye a google, ahová elég beírni a mysims szót
  • Gólya #264
    mysims
  • Mike at home
    linket ide :)
  • Gólya #262
    hoppá...tárgytalan a kérdés
    közben átnéztem a mysimsre - ajánlom Nektek is
  • Gólya #261
    és másik várost lehet kreálni - vagy ezt a lehetőséget nem kapjuk meg?
    mert ez esetleg megoldás lehet, ha többen játszanak egy gépen

• Mike at home
    ergo barátnődnél Géza simed már rég meghalt, de amikor te játszol Gézával, akkor még él?
  • Mike at home
    hja meg meg is halt :))), meg van már 3 unokája
  • Mike at home
    kimaradt, hogy:

windkeepr és a többiek (a
  • Mike at home
    jól tippeltem, hogy számítanak a közösségre
    minek élethű, jó minőségű textúrázással bajlódni, amikor a közösség sokkal jobbat csinál
    reméljük, heleane, louis, windkeeper (a kiemelésem ötletszerű volt) neki is fognak esni
  • LeWyTy
    Például igen.De ha kilépés előtt mentetél onnan fojtathatod.
    Szerintem tök egyértelmű.
  • Shiwo
    "Ha több családot irányít az ember, akkor amíg az egyikkel játszik, addig a többi magától fejlődik. A mentett állásokat viszont lehetséges lesz majd összevonni(!)."

tehát ha játszom egy simmel, majd a barátnőm ül a gép elé, hogy egy másikkal játszon, addig a sajátom éli életét, s mikor újra leülök a gép elé, lehet már lilára festette a haját, megházasodott és mittomén miket csinált ??
  • rotator
    Kérdések-válaszok

-------------------------------------------

Hevenyészett összefoglaló a lényegről:

Nem lehet a régebbi részekből simeket, tárgyakat vagy bármi mást átimportálni.

Szokás szerint csak az alapjáték jön ki először.

Ha több családot irányít az ember, akkor amíg az egyikkel játszik, addig a többi magától fejlődik. A mentett állásokat viszont lehetséges lesz majd összevonni(!).

Menet közben lehet majd mozgatni bizonyos tárgyakat, amit eddig a simeknek kellett elpakolászni, pl. kézzel ki lehet majd dobni a szemetet.

Robotok, űrlények, vámpírok, egyéb furcsaságok nem biztos, hogy lesznek az alapjátékban, de nincs róla konkrét információ.

Klasszikus minijátékok (pl. autóvezetés, tánc) nem várhatóak.

A beszéd marad az eddigi zagyvaság.

Konkrét online játék nem lesz, viszont az egyénileg készített cuccokat nagyon könnyen, a játékba integráltan meg lehet majd osztani egy központi tárolón. Gyakorlatilag mindent saját ízlésre lehet majd szabni a játékban, a lehetőségek szinte korlátlanok lesznek.

Rengeteg új dolgot fognak tudni csinálni a simek, pl. biciklizés.

Semmilyen korábbi limit nem lesz a belátható pályával kapcsolatban, mindent egyben láthatunk, iszonyú részletesen (pl. szeplőket az arcon).

Szinte minden felület textúrája megváltoztatható, majdnem ugyanolyan szabadságfok lesz, mint ami a fejlesztőknek van.

Ismerős karakterek az előző részekből visszatérnek.

Kb. hetvenféle személyiségi jellemvonás van beépítve, ezek erőteljesen befolyásolják az egyes simekkel a játékot. Egy simnek kezdetben 5 ilyen jellemvonást lehet választani. Néhány példa: őrült, gonosz, kleptomán, paranoiás, bátor, gyerekgyűlölő, zseni stb.

A legtöbb időt és munkát a mesterséges intelligencia és a testreszabást segítő eszközök (amivel mindent át lehet designolni) kifejlesztése igényelte.

Csak egy város lesz a játékban, Sunset Valley. Évekig dolgoztak rajta, és nagyon ütős lett. Már 1 generációval a játék kezdése után is markáns különbségek lesznek a városban 2 különböző játékosnál a simek komplex viselkedésmódja miatt.

A kívánságok és az életcél hasonlóan üzemelnek majd, mint a Sims 2-ben.

Akár több karrierben is el lehet érnie a csúcsot ugyanannak a simnek, de ehhez nagyon sok munka kell, valamint tudatos fejlesztés.

Rengeteg morális döntés lesz a játékban, karrierekben belül és kívül egyaránt.

Lesznek újfajta bulitípusok, pl. strandbuli, kampányest (politikusoknak) stb.
  • arni17
    2009-feb-20 elvileg:)sztem 15már lehet tölteni:D csak félek hogy nem fog menni a gépemen=(
  • tigeroo
    hi!

xbox-ra bevan jelentve?
  • akyyy
    és a többségnek megfelel:D
  • Mike at home
    miért? mert eszük ágában sincs velük verenyezni
    a textúrázást majd úgyis megcsinálja a közösség, mi csinálunk egy alapot, nagyon kényelmes hozzáállás, meg olcsó
  • Flora2
    Új video: a szomszédság nagyon jól néz ki, a közösségi helyek (városháza, boltok, park) nagyon jól néznek ki, a táj, a növények, a repülő madarak stb. nagyon tetszenek. A házak kb. ugyanaz a szint, mint a Sims2-ben, de ez nem gond. A sim-kreálás jobb, érdekesebb, tényleg egyedibb.

Viszont a sim-ek változatlanul nem tetszenek. Ugyanazt a gumibaba-fejet látom minden sim nyakán. A videóban az is jól látszik, hogy a szemük milyen... semmi fejlődés a Sims2 default élettelen szemekhez képest. A default hajak sem biztatóak. Miért nem tanulnak az EA-nál a custom tartalomkészítők munkáiból? Szerintetek van még remény fejlődésre februárig, vagy kész, így fognak kinézni?
  • akyyy
    elég unalmas addig amig el nem kezd ott biciklizni meg sztárjkolni, áhhh:D:DD kell
  • ToCsEk
    Videó
  • keridenes
    ez nagyon k***va jó. nekem eddig az összes szomszédság zene/főcímzene tetszett.
  • ldavid
    egy részlet a főcímzenéből /direktlink/
  • rotator
    Lesz Collectors Edition is belőle...
  • ToCsEk

Hahó! Itt JoAnna. A The Sims 3 játék egyik része, amelyen a csapatommal dolgozom, nem más, mint a város, amivel ti majd játszotok. Már készíteni is roppant szórakoztató! A város egy barátságos öbölben fekszik, ahol a parttól kezdve a part menti szirteken és hegyeken át a füves farmvidékig minden megtalálható. A területeket lefedő szomszédságoknak egytől-egyig megvan a saját egyedi stílusa, hangulata. Bizony, egyáltalán nem mindegy, hol él a simed: ha egy kisebb otthont választasz a városháza mögött, könnyebben hozzáfér majd a városközpont kínálta lehetőségekhez, ám környezete nem lesz olyan megkapó, mint amilyenek például a part menti, fenyőfák közt megbúvó telkek. Ha úgy döntesz, hogy simed a Nyár-hegyen kéne, hogy lakjon, lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhet majd, arról nem is szólva, hogy érdekes és gazdag szomszédai lesznek, de elég pénzt kell majd keresnie az ottani építkezéshez, és bizony elég sok idejét elviszi majd a munkába járás.

A házak is igazodnak az őket lakó simekhez. Mrs. Ráncossy otthona például sztoikusnak mondható a maga modern, monokróm bútorzatával. A Brigády-házban a gyakorlatiasság nagyobb hangsúlyt kap, mint a stílus, mivel a szülők négy, különböző korú gyereket nevelnek. Persze, ha te egy adott házat szeretnél felhúzni egy adott telken, ahonnét a neked leginkább tetsző a kilátás, csak meg kell nyitnod a játékon belüli katalógust, melyben számos különféle házat találsz. Böngészd át a gyűjteményt, majd dobd be a kívánt otthont a városba! Ráadásul kedvedre alakíthatsz majd bármilyen helyszínt: kidíszítheted flamingókkal a kertet, de akár le is dózerolhatsz mindent, és kezdheted az alapoktól az építkezést – sőt, lecserélheted a családot is, ha nem lenne elég az, hogy a ’70-es évek bútoraival teremtesz mindenütt retró-hangulatot a lakásban. Az én egyik kedvenc házam egy ultra-lepukkant „kezdő otthon”, olyan dolgokkal felszerelve, mint például a hullámosított fémtető, az oda nem illő tapéta, a terepszínbe bújtatott nappalibútorok, a zebrás ágyneműhuzat – a betonudvart körülölelő lánckerítés pedig már csak hab a tortán.

A házakhoz hasonlóan a város lakosaira is nagy gondot fordítottunk tervezéskor. A simeknek saját háttértörténetük van, egyedi személyiségjegyeik, kapcsolatuk a város többi simjével, teljesen kitalált ruhatáruk, részletes arcuk, karrierjük, és így tovább – minden, ami ahhoz kell, hogy fejlődő, valóban eleven lakosok lehessenek. Egyesek öregek, mások fiatalok, megint mások várandósak vagy épp szerelmesek, de akadnak lusták is, feltörekvő csillagok, és természetesen ott vannak még mindazok, akik egyszerűen csak a helyüket keresik a világban.

Amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje kimerészkedni a közvetlen környezetedet jelentő szomszédságból, a városközpont készen vár majd! Simjeid úszhatnak barátaikkal a fürdőházban – de akár szülinapi bulit is tarthatnak ott! Ha edzeni akarnak, és más sportos simekkel ismerkedni, az edzőterem rendszeres látogatóivá válhatnak. A művészeteket kedvelő simek ellátogathatnak a galériákba ihletet gyűjteni – te pedig, ha kedved tartja, lecserélheted a galériák képeit a simjeid által festett remekekre!

A nyüzsgő park – hála a kényelmes pecázóhelyeknek és az ideális piknikező-, grillező- és játéktérnek számító, nyílt zöldövezetnek – az egyik legnépszerűbb pihenőhely. Lehet, hogy csak én vagyok stréber, de én különösen szeretem a városi könyvtárat, ami alig pár lépésnyire áll a parktól. Hogy miért? Talán a fenséges könyvespolcok szegélyezte olvasótermek vagy a nagy központi lépcső, esetleg a nyugati szárnyban található, gyerekek számára kialakított játszóhelység miatt. De az is lehet, hogy az Elmélyült tanulás hangulatfokozó tehet róla, amit a simjeim kapnak, amikor ott, a könyvtárban készítik el a házi feladatukat.

Nos, remélhetőleg mindebből már sejthető, milyen jó kis helyeket találtok majd a The Sims 3 városában. Őszintén remélem, hogy örömötöket lelitek majd e város felfedezésében, és a csapatunkból mindenki kíváncsian várja, hogy láthassa, mihez kezdtek majd a lehetőségekkel. Köszönöm, hogy elolvastátok!

- JoAnna
  • Mike at home
    köszönöm :)
  • Gólya #241
    talán kicsit korán indult a topic - bár ha nem indítja Mike, akkor kezdte volna valaki más
  • Coolfire
    Most már kaptál..:)
  • Coolfire
    Csak lenne egy kis időm hg-skodni(ha megadnák),olyan rendet raknék,hogy csak na.:)De így Mikera hárul ez a nemes feladat.:)