44549
-
#421 Gta4 leginkább konzolra készült, nem is akarták PC-re, csak ugye a nagy felháborodás, ilyesmi.
Sims meg nem konzol game:D persze van wiire meg anyám kinyjára is, de azok úgy vanna kialakitva hogy tényleg boxra.
-
Mojlepque #420 Az se lepne meg ha olyan probléma lenne a Sims 3-al, mint sokaknál a GTA IV-vel, hogy agyon turbózzák mindennel, végül olyanok gépén fog futni, aki hajlandó csak emiatt kiüríteni a pénztárcáját hogy izomgépe vagy új ulta gépe legyen.
Nekem 4 ismerősöm vette meg a GTA IV-t és a legalacsonyabb gépigény felvan tüntetve ennek reményében várták hogy zsírul fog futni, hiába hogy a gépük pont középút a minimum és maximum között, és mégis sok textúra hiba van, arról nem is beszélve hogy szaggat meg ilyensmi bajok vannak, hiszen a tesztelői gépek 1000-szer jobbak mint egy átlagos otthoni és elfelejtik hogy sokan nem tehetik meg a pénz szórást.
Remélem sims-nél nem lesz ilyen probléma, mert rendkívül várom már hogy kijöjjön, kezdetek óta játszok vele -
#419 akkor csak egy évvel vagy fiatalabb nálam -
Coolfire #418 Hát igen 1991 már régen volt..:)A gimi magyar érettségi időpontja legalább fix,nem úgy min a sims 3 megjelenése.:)) -
#417 régen :) -
Coolfire #416 :)Pedig jeles voltam nyelvtanból... -
#415 -n -
Coolfire #414 Egyenlőre..... -
#413 megjelenés június 2. -
#412 sztem jó lett, ezé is került be :D. -
#411 de :D. megjelenés előreláthatólag soha napján :D. -
Flora2 #410 ... Jót nevettem a "Megjelenés előreláthatólag" rovaton a fejlécben... remélhetőleg ezt már nem lehet fokozni... -
#409 menjenek a fenébe...
SIMS3 GYEREEEEEE! -
#408 nem, mert annyira képlékeny, hogy mikor jelenik meg
én még a 2010-et is elhiszem -
Gólya #407 "Sajnos hivatalosan is megerősítést nyert az a múlt heti értesülés, amely szerint csak júniusban érkezik a várva-várt Sims 3. A hivatalos sajtóközlemény szerint a nemzetközi megjelenés dátuma 2009. június másodika, ekkor jelenik meg PC-re valamint Mac, iPhone, iPod Touch készülékekre és más mobileszközökre is." (idézet a Simmetria oldaláról)
az említett hivatalos sajtóközlemény pedig ez:
közlemény
nem igazán vagyok otthon a "hivatalos" oldalakban, tehát ha ez mégsem annyira hivatalos, ne szidjatok nagyon - én is csak kíváncsiskodom itt is, ott is, mint mindenki más -
Attiska #406 Sziasztok,
Hadd kérdezzem meg, hogy van-e valami infó arról, hogy a többi városlakó is öregszik automatikusan, maguktól felhívjanak, vagy átjöjjenek? Elég hülye megoldásnak tartottam azt, hogy a többiekkel is nekem kellett foglalkozni. -
Coolfire #405 Mike ezt az időgépetnem rakod be a bannerba?:) -
Coolfire #404 Lehet,hogy pont a bodyshop nem jó.:) -
Coolfire #403 Ez már deja vu..ehehh...a 2-be pölö az utolsó pillanatban került be a vágy/félelem rendszer.:) -
Coolfire #402 Persze,hogy nem.Nekik az hoz nagy lóvét. -
#401 Valamelyik külföldi lapon olvastam (talán ITWired, vagy már nemtom, sokat néztem egyszerre), hogy a "FEARS & WISHES", vagyis a "félelmek és kívánságok" rész motorját írják újra.
Magyarán abban volt valami hiba, hogy mitől retteg és mit kíván egy-egy sim. Ami mondjuk nem baj, ha jól működik, mert jóformán a személyiségeknek ez a rész a legkifejezőbb formája. -
#400 ha 2010-ben adják ki, akkor is bugos lesz, gondolhatod
csodák nincsenek
a játékot mi fogjuk bétatesztelni -
#399 adják ki legalább a bodyshopot, vagy vmit a moddereknek, mert sírógörcsöt kapok a gumifejektől -
#398 nézzük a jó oldalát..ha tényleg van mit hegeszteni rajta, akkor inkább hegesszék jól össze, ne élesbe legyen bugos, mint az állat..ha meg kész, s csak pénzügyi okok miatt adják ki késöbb, akkor meg még van idejük csiszolgatni, s tán minden apró hibát eltüntetni (arról nem beszélve, ha kész, akkor potenciálisan esélyes, hogy idő elött felkerül a netre...) -
#397 na persze.
ne szenvedjetek már. most minden hír kering a géjrmől, 90%-a pletyka, hazugság... sztem ebben a hónapban kijön 20dikán. má géjmelni akarok vele :P. -
#396 de nem a Sims miatt, az egy aranytojást tojó tyúk -
kicsipiti #395 "Az EA friss pénzügyi jelentése alapján a Battlefield: Bad Company 2 és az immáron multiplatform Mass Effect II megjelenése valamikor év végén, az utolsó negyedben esedékes. Ugyanakkor a The Sims 3, a Godfather 2 és a Bioware féle Dragon Age megjelenése jövő év első negyedében, azaz legkésőbb 2010 március végén esedékes."
www.hardwired.hu -
Coolfire #394 Szerintem a fejlesztők átveszik az id,Blizzard vagy Rockstar stílusát,azaz:"majd,ha kész lesz".:)Azaz szarnak a kiadóra,mert megtehetik,a húzójátékaik miatt. -
Coolfire #393 Hát a konkurrencia miatt biztos nem.Szerintem valamit még kínlódnak rajta(mint anno a buborékmenü végleges formája,bogárirtás),vagy megvárják amíg teljesen kifut a Sims 2,hiszen abból milliókkal kevesebbet adtak el eddig,mint az első sorozatból.Hiába,elveszett az újdonság varázsa.Meg az EA-bármilyen hihetetlen is-veszteséggel zárja a negyedéveket. -
Mojlepque #392 Szerintem azzal senki se mond újat, ha szeptember felé fog kijönni a játék, hiszen így volt mindegyik nagy alapjátékkal, bár egyes források elhangoztak úgy hogy húsvéti üzleti fogásnak szánják, más hírek szerint a beszállítók mivel kötbérrel dolgoznak, nem hajlandóak sokat várni így az ígért márciusi határidőre ki kell jöjjön...
Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, mivel Sims VIP tag vagyok kezdetek óta, mégis a kiadás dátuma is legalább annyira bizonytalanok mint a gazdasági világválság:) -
Bullitt #391 Ez puszta üzlet. Piaci megfontolás miatt tolták el, nem azért, mert befejezetlen. Pénzügyileg így az EAnek sokkal kedvezőbb. De nyári megjelenésre sem lehet számítani nagyon, őszi inkább lehetséges. -
#390 ezzel együtt sírógörcsöt kapok a baloldalon ülő sakkozók fejétől
(kiskölyök, öltönyös ősz fickó)
ha nem adják ki ebben a félévben, mi lesz a félévi eredménnyel?
jön egy újabb 2-es kieg? -
#389 na itt ezt nem! -
#388 itt mindeki megveszi, szal nem tudom miről beszélsz
mi az a warez? ezt szót nem is értjük -
#386 jólvan, ez se jön már ki idén :( -
Flora2 #385 Borzasztóan érdekelne, hogy vajon mi történt. Nyilván két eset lehet: vagy a bug-okat nem tudták határidőre (febr. 3.) kijavítani; vagy úgy döntöttek, hogy valami összetevőt máshogy dolgoznak ki benne. De vajon mit? -
Bullitt #384 Az EA eltolta: június 2-án jelenik meg. -
#383 ezzel a szegénységi bizonyítvánnyal a volt fizika tanáromat juttattad eszembe :) régebben mikor kijött a 2 ( nincs meg eredetibe, de már nem is játszok vele) hogy ha kijön a 3 azt megveszem majd :)
szóval kitudja :) ha magyar lesz ami 100% akkor jöhet .) -
Mojlepque #382 Erre annyit tudok mondani, hogy véleményem szerint az hülye, aki képes warez-zal foglalkozni, hiszen ezzel magáról állít ki érdemi bizonyítványt a személyiségéről... ...illetve ezzel azoknak a munkáit károsítja, akik miatt csurgó nyállal olvassa a híreket.
Nagyobb dicsőség lenne szerintem számodra is hogy haverjaid előtt büszkélkedhetsz egy eredeti Sims 3-al, mint hogy azzal villogsz hogy putris módon warez oldalról nyomtad. -
#381 Innen A hírek, a közösség, és a vip részből.