44549

no-warez.gif
  • akyyy
    Gta4 leginkább konzolra készült, nem is akarták PC-re, csak ugye a nagy felháborodás, ilyesmi.

Sims meg nem konzol game:D persze van wiire meg anyám kinyjára is, de azok úgy vanna kialakitva hogy tényleg boxra.

• Mojlepque
    Az se lepne meg ha olyan probléma lenne a Sims 3-al, mint sokaknál a GTA IV-vel, hogy agyon turbózzák mindennel, végül olyanok gépén fog futni, aki hajlandó csak emiatt kiüríteni a pénztárcáját hogy izomgépe vagy új ulta gépe legyen.
    Nekem 4 ismerősöm vette meg a GTA IV-t és a legalacsonyabb gépigény felvan tüntetve ennek reményében várták hogy zsírul fog futni, hiába hogy a gépük pont középút a minimum és maximum között, és mégis sok textúra hiba van, arról nem is beszélve hogy szaggat meg ilyensmi bajok vannak, hiszen a tesztelői gépek 1000-szer jobbak mint egy átlagos otthoni és elfelejtik hogy sokan nem tehetik meg a pénz szórást.
    Remélem sims-nél nem lesz ilyen probléma, mert rendkívül várom már hogy kijöjjön, kezdetek óta játszok vele
  • Mike at home
    akkor csak egy évvel vagy fiatalabb nálam
  • Coolfire
    Hát igen 1991 már régen volt..:)A gimi magyar érettségi időpontja legalább fix,nem úgy min a sims 3 megjelenése.:))
  • Mike at home
    régen :)
  • Coolfire
    :)Pedig jeles voltam nyelvtanból...
  • Mike at home
    -n
  • Coolfire
    Egyenlőre.....
  • poppe
    megjelenés június 2.
  • Legend Killer
    sztem jó lett, ezé is került be :D.
  • Legend Killer
    de :D. megjelenés előreláthatólag soha napján :D.
  • Flora2
    ... Jót nevettem a "Megjelenés előreláthatólag" rovaton a fejlécben... remélhetőleg ezt már nem lehet fokozni...
  • Legend Killer
    menjenek a fenébe...

SIMS3 GYEREEEEEE!
  • Mike
    nem, mert annyira képlékeny, hogy mikor jelenik meg
    én még a 2010-et is elhiszem
  • Gólya #407
    "Sajnos hivatalosan is megerősítést nyert az a múlt heti értesülés, amely szerint csak júniusban érkezik a várva-várt Sims 3. A hivatalos sajtóközlemény szerint a nemzetközi megjelenés dátuma 2009. június másodika, ekkor jelenik meg PC-re valamint Mac, iPhone, iPod Touch készülékekre és más mobileszközökre is." (idézet a Simmetria oldaláról)
    az említett hivatalos sajtóközlemény pedig ez:
    közlemény

nem igazán vagyok otthon a "hivatalos" oldalakban, tehát ha ez mégsem annyira hivatalos, ne szidjatok nagyon - én is csak kíváncsiskodom itt is, ott is, mint mindenki más
  • Attiska
    Sziasztok,

Hadd kérdezzem meg, hogy van-e valami infó arról, hogy a többi városlakó is öregszik automatikusan, maguktól felhívjanak, vagy átjöjjenek? Elég hülye megoldásnak tartottam azt, hogy a többiekkel is nekem kellett foglalkozni.
  • Coolfire
    Mike ezt az időgépetnem rakod be a bannerba?:)
  • Coolfire
    Lehet,hogy pont a bodyshop nem jó.:)
  • Coolfire
    Ez már deja vu..ehehh...a 2-be pölö az utolsó pillanatban került be a vágy/félelem rendszer.:)
  • Coolfire
    Persze,hogy nem.Nekik az hoz nagy lóvét.
  • terasz
    Valamelyik külföldi lapon olvastam (talán ITWired, vagy már nemtom, sokat néztem egyszerre), hogy a "FEARS & WISHES", vagyis a "félelmek és kívánságok" rész motorját írják újra.

Magyarán abban volt valami hiba, hogy mitől retteg és mit kíván egy-egy sim. Ami mondjuk nem baj, ha jól működik, mert jóformán a személyiségeknek ez a rész a legkifejezőbb formája.
  • Mike
    ha 2010-ben adják ki, akkor is bugos lesz, gondolhatod
    csodák nincsenek
    a játékot mi fogjuk bétatesztelni
  • Mike
    adják ki legalább a bodyshopot, vagy vmit a moddereknek, mert sírógörcsöt kapok a gumifejektől
  • Shiwo
    nézzük a jó oldalát..ha tényleg van mit hegeszteni rajta, akkor inkább hegesszék jól össze, ne élesbe legyen bugos, mint az állat..ha meg kész, s csak pénzügyi okok miatt adják ki késöbb, akkor meg még van idejük csiszolgatni, s tán minden apró hibát eltüntetni (arról nem beszélve, ha kész, akkor potenciálisan esélyes, hogy idő elött felkerül a netre...)
  • Legend Killer
    na persze.

ne szenvedjetek már. most minden hír kering a géjrmől, 90%-a pletyka, hazugság... sztem ebben a hónapban kijön 20dikán. má géjmelni akarok vele :P.
  • Mike
    de nem a Sims miatt, az egy aranytojást tojó tyúk
  • kicsipiti
    "Az EA friss pénzügyi jelentése alapján a Battlefield: Bad Company 2 és az immáron multiplatform Mass Effect II megjelenése valamikor év végén, az utolsó negyedben esedékes. Ugyanakkor a The Sims 3, a Godfather 2 és a Bioware féle Dragon Age megjelenése jövő év első negyedében, azaz legkésőbb 2010 március végén esedékes."

www.hardwired.hu
  • Coolfire
    Szerintem a fejlesztők átveszik az id,Blizzard vagy Rockstar stílusát,azaz:"majd,ha kész lesz".:)Azaz szarnak a kiadóra,mert megtehetik,a húzójátékaik miatt.
  • Coolfire
    Hát a konkurrencia miatt biztos nem.Szerintem valamit még kínlódnak rajta(mint anno a buborékmenü végleges formája,bogárirtás),vagy megvárják amíg teljesen kifut a Sims 2,hiszen abból milliókkal kevesebbet adtak el eddig,mint az első sorozatból.Hiába,elveszett az újdonság varázsa.Meg az EA-bármilyen hihetetlen is-veszteséggel zárja a negyedéveket.
  • Mojlepque
    Szerintem azzal senki se mond újat, ha szeptember felé fog kijönni a játék, hiszen így volt mindegyik nagy alapjátékkal, bár egyes források elhangoztak úgy hogy húsvéti üzleti fogásnak szánják, más hírek szerint a beszállítók mivel kötbérrel dolgoznak, nem hajlandóak sokat várni így az ígért márciusi határidőre ki kell jöjjön...

Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, mivel Sims VIP tag vagyok kezdetek óta, mégis a kiadás dátuma is legalább annyira bizonytalanok mint a gazdasági világválság:)
  • Bullitt
    Ez puszta üzlet. Piaci megfontolás miatt tolták el, nem azért, mert befejezetlen. Pénzügyileg így az EAnek sokkal kedvezőbb. De nyári megjelenésre sem lehet számítani nagyon, őszi inkább lehetséges.
  • Mike at home
    ezzel együtt sírógörcsöt kapok a baloldalon ülő sakkozók fejétől
    (kiskölyök, öltönyös ősz fickó)

ha nem adják ki ebben a félévben, mi lesz a félévi eredménnyel?

jön egy újabb 2-es kieg?
  • Mike at home
    na itt ezt nem!
  • Mike
    itt mindeki megveszi, szal nem tudom miről beszélsz

mi az a warez? ezt szót nem is értjük
  • ToCsEk
    jólvan, ez se jön már ki idén :(
  • Flora2
    Borzasztóan érdekelne, hogy vajon mi történt. Nyilván két eset lehet: vagy a bug-okat nem tudták határidőre (febr. 3.) kijavítani; vagy úgy döntöttek, hogy valami összetevőt máshogy dolgoznak ki benne. De vajon mit?
  • Bullitt
    Az EA eltolta: június 2-án jelenik meg.
  • ToCsEk
    ezzel a szegénységi bizonyítvánnyal a volt fizika tanáromat juttattad eszembe :) régebben mikor kijött a 2 ( nincs meg eredetibe, de már nem is játszok vele) hogy ha kijön a 3 azt megveszem majd :)
    szóval kitudja :) ha magyar lesz ami 100% akkor jöhet .)
  • Mojlepque
    Erre annyit tudok mondani, hogy véleményem szerint az hülye, aki képes warez-zal foglalkozni, hiszen ezzel magáról állít ki érdemi bizonyítványt a személyiségéről... ...illetve ezzel azoknak a munkáit károsítja, akik miatt csurgó nyállal olvassa a híreket.
    Nagyobb dicsőség lenne szerintem számodra is hogy haverjaid előtt büszkélkedhetsz egy eredeti Sims 3-al, mint hogy azzal villogsz hogy putris módon warez oldalról nyomtad.
  • ToCsEk
    Innen A hírek, a közösség, és a vip részből.