44549

no-warez.gif
  • LeWyTy
    www.576.hu
  • Coolfire
    Az elsőtől azért jobb..:)Egyébként nézegettem ingame képeket,hát ez olyan,mint anno a SimsVille akart lenni(vagy talán az is felturbózva).Tiszta Sims+SimCity keverék.A buborékmenü sem sokat változott.
  • Coolfire
    Igen,áttervezték.
  • ldavid
    én valami olyasmit hallottam, hogy már Mac-en is mennek a PC-s játékok
    de Mac-hez én nem értek, meg nem is igazán érdekel
  • Legend Killer
    lolmá... erre kíváncsi leszek. CSAK JÖJJÖN KI! :@
  • Mike at home
    fene tudja, de a grafika még mindig ocsmány
  • Prince23
    Mac-re is telepíthető lesz? :O
    Hány giga lesz ez akkor? 15? xd
  • ldavid
    úgy tűnik, mindenesetre érdekes
    itt egy nagyobb változat, ha érdekel valakit
  • ldavid
    frankón ilyen lesz a borító?
  • Mike at home
  • akyyy
  • Prince23
    Új képek

• Mike at home
    ok
    jó ötlet
  • Gólya #448
    hehe...köszönjük, Emese...

a "Megjelenés...." sorból maradhatna a "megjelenés: előreláthatólag", a többi meg menet közben kialakul (ha ilyen jól haladnak, akkor még szóba jöhetnek születés- és egyéb napok is:)))
  • Coolfire
    Ehehhh...van benne valami.
  • akyyy
    Te nagyon hülye vagy. Nem szabad nyilvános fórumon ilyet írni. kamuzz, hazudj, mond azt hogy megvetted, és megvezel mindent, mégha kurvára nem is igaz!!!:
  • Mike at home
    köszönjük, hgy ezt most velünk is megosztottad
  • sion
    Hát én nem veszem meg... A Sims 2 összes részét megvettem egyik sem ért annyit mint amennyibe került az alapjátékon kívül. Majd valami torrent oldalról leszedem.
  • Mike at home
    nem ok nélkül van kinnt a felirat
    ennyit tudunk a megjelenés időpontjáról
  • 0blueman
    vagy még az sem
  • Legend Killer
    elvilleg június :P.
  • Mike at home
    csak az EA tudja
  • uiztu
    De mégis milyen hónapban vagy hányadikán adják ki? Mert már nagyon várom.
  • krissz000
    Par kep a gamerol itt href.hu/x/898k
  • erik10
    hetente, szvsz
  • Mike at home
    ha elérkezik a kiadás ideje
  • uiztu
    Hellosztok!
    Már nagyon várom a sims 3-at. De valahol azt írják ki, hogy február 20.-án megjelent a boltokban. Valahol, pedig azt írják, hogy január 5.-én jelenik meg. Most akkor mi az igaz mikor jelenik meg a sims 3?
  • Mike at home
    de milyen üzleti modell már ez?
    a félévente kiadott kieg, szépen hozza az eredményt félévente
    legalább 10 éve működik ez jól, miért változtatnának rajta
  • Coolfire
    Ja azt kifelejtettem,hogy diplomás emberként,bérlakásból szakács hobbival.:))
  • Coolfire
    Jó ötlet lenne,ha az EA ezt betartaná.Le merem fogadni,hogy-bár még ki sem jött a játék-,de már legalább két kiegészítő készítése folyik.Itt szinte nem is lehet fejlesztésről beszélni,hiszen a motor,téma adott,csak egy pár új cucc,esetleg városrész,és már örülhet is a gamer.:)Ugyanez volt a Sims 2-nél is,még a megjelenés előtt kiszivárgott,hogy az első kiegészítő a tanulással lesz kapcsolatos,a másik meg a kapcsolatokra/randizásra alapozik.Ismerős lehet..:))Summa summarum:szerintem nem fognak ilyet csinálni,mert akkor nem vennék annyian meg.Így is a második sorozat eladásilag "alulteljesített".:)
    a stuffok szerintem sem jók semmire,ezeket az eredeti kulccsal rendelkezőknek ingyen kellett volna adni.A kiegészítőket meg ügyesen szétosztották,mert a legtöbb jó dolgot az egymásra épülésükkel lehet elérni,ergo ha boszorkányként el akarsz menni egy randira a saját éttermedbe,utána egy nászútra,ehhez már 4 kieg kell minimum.:)
  • Flora2
    Oké, én azt elfogadom, hogy van az alapjáték, alap lehetőségekkel.

Az viszont nagyon bejönne nekem, ha nem félévente jönne egy nagykieg (a kisebb cuccos csomagok sose érdekeltek), hanem mondjuk félévente bejelentenék, hogy milyen 3-4 kieg lesz elérhető 1 éven belül, egyszerre, és akkor én kalkulálhatnék, hogy ebből a 3-4-ből melyik az a 2, amelyik nélkül nem tudok élni tovább, a másik 2 pedig nem kell.
    (Mai eszemmel már nem venném meg a Házikedvenceket és a Szabadidőt. Talán még az Apartment-t sem. Bár lehet, hogy utólag könnyű nagyszájúnak lenni...)
  • Flora2
    ... de ugye azt tudod, hogy pl. a mozi csak "rabbithole" lesz? Tehát nem lehet belülről látni a mozit, csak kívülről rákattintani, és ennyi.
    ... és az üzleti lehetőség sem olyan, mint a Vár az Üzlet kiegben, hanem sokkal limitáltabb (csendestársnak lehet csak betársulni valamelyik rabbithole-ba)?
  • Mike at home
    persze, meg álmodik a nyomor
    lesz egy alapjáték, aztán szavasz
    majd jönnek hozzá a kiegek félévente
  • Mike at home
    de azért akadnak jó konverziók is
  • Mojlepque
    Elvileg üzletre a Sims 3-ban is lehetőség az autóvásárláson, szabadidős tevékenységeken, egyetemen, randin és háziállatoson túl. Most lesz benne szórakoztatóipar, hiszen lehetsz híresség, mozizhatsz is stb.
    Ami maradt az évszak, az utazás 1-2 kisebb stuff, de amit nagyon szívesen látnék és egyszerű ötletnek vélem hogy kicsi kiegként, ami pár erzes szokott lenni, hogy pótlakókocsis nyaralásra is legyen lehetséges, illetve ilyen kisebb nyalánkságok, amit csak modellezni és moddingolni kell.
  • Coolfire
    Hát lassan már kifogynak az ötltekből.Ha összehasonlítjük az első sorozat expanionjait a másodikéval,akkor egy kis feltupírozott koppintás van.
    Livin It Up,Makin' Magic=Nagyvárosi élet,Szabadidő(dzsinn,mágia etc..)
    House Party,Hot Date=Éjszakai Élet
    Vacation=Jó Utat!
    Unleashed=Házi Kedvenc
    Superstar=amiben megjelent a szórakoztatóipar(művészet,showmnan,táncos)igaz nem komplett kieg. másolás,hiszen nem kapott pölö városrészt,de akkor is.:)
    Egyedüli újítás tehát, az Egyetem a Megnyitottunk!Vár az üzlet és az Évszakok.Magyarul 3 a 8-ból.Eléggé szar arány.
    Ezeknek alapból benne kellene lennie majd a Sims 3-ban,de szerintem "kifelejtik",hogy majd mindenféle stuffal és kieggel "egészíthessék" ki.Ez eddig bejött nekik,és szerintem most is be fog.
    Tehát Sims 7 kieg.
    Sims 2 8 kieg. és 8 stuff+a karácsonyi.
    Sims 3 vajh????
  • Coolfire
    OFF:
    Ezért rühelltem mindig a konzolátiratokat.Kevés kivétellel mind szarul sikerül.Néha a Sony és a Microsoft olyan szerződést köt -qrva nagy lóvéért a fejlesztőkkel/kiadókkal-,hogy csak bizonyos időtartam után jelenhesen meg az adott game PC-re(lásd GTA sorozat).Ergo,a GTA többi része is lesz PC-re,de előbb a konzol.Vagy ott a Condemned 2:Bloodshoot.Az is majd egy éve kint van minden platformon,de a pécés megjelenés időpontját még nem tudják.
    ON:
  • Mojlepque
    na offolást elhagyva viszont remélem hogy az eddigi Sims 2-ben fellelhető kiegészítők közül az évszakváltakozás is benne lesz az autókázáson kívül, illetve az utazások
  • Mojlepque
    azt mondjuk nem tudom honnan szedted hogy PC-re nem akarták kidobni, hiszen egyértelmű akaratuk volt. Attól hogy a többi tizenéves és egyéb korú játékostól ezt hallod, mert ők is anno másik haverjuktól gondolja, nem jelenti hogy igazságot is tartalmaz.
    Személyes ismerősöm is van, aki maga is programozó csoport vezetője volt a mozgáskoordinációnak, és elhihetitek nem hazudik (hisz minek tenné, lényegében egyébként is kijött már).
    A késés mindössze optimalizáláson múlott, ahogyan említette Mike is, mivel ez esetben elsősorban egy teljesen új "fájl rendszer"-t kellett átdolgozzanak, mert eredeti és elsődleges célja az XBox360 és a PS3 volt.
  • Mike at home
    A GTAIV-gyel az a baj, hogy optimalizálatlan és szar lett a konverziója pc-re. A Sims pedig a PC-s platform egyik tündöklő csillaga (eladások tekintetében) tehát nem konzolkonverziót fogunk kapni.
    nem felejtik el, pontosan tudják, hoy milyen géppark van kinn aleendő vevőknél, csak leszarták illetve tartani kellett a határidőt, és ki kellett adni abban az állapotban, ahogy sikerült összehozni