44549
-
#506 És azt hogy? :) Már csak azt kéne megtudnom :D -
#505 tedd be linkelve -
#500 vót. -
#498 új videó
[flash]http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=46593[\flash]
[flash]http://www.gametrailers.com/player/46593.html[\flash] -
#497 nemkapsz :D -
#496 amúgy szép iromány, má várom nagyon. -
#495 AUTÓGRAMMOT KÉREK RICHARD!!!!!!!
:DDDDD -
#494 nekem pl. az tetszene, hogy végre ne legyen mindeki olyan tündi-bündi egymáshoz, hanem legyen rossz napjuk, a tesók, mint az igazi gyerekek, egyik pillanatban nagy egyetlrtlsben játszanak, de utána valamin összevesznek, de aztán megint kibékülnek, meg mondjuk lehetnének rosszak is, néha egy-kis verekedés is beleférne, de ettől még nem utálnák egymást
ha a felnőtt fáradt, akkor lehetne türelmetlenebb, vmi miatt orsszkedvü, de ez megint nem jelentené azt, hogy mostantól gyűlölködés lenne otthon
-
#493 "Hosszas hibakeresés és lélekbúvárkodás után rájöttünk, hogy nem a programkód volt problémás, hanem a vendég személyisége – szó szerint őrült volt, és emiatt a legkevésbé sem érdekelték a társas viselkedés szabályai!"
lol -
Coolfire #492 Na,ha jó lesz a MI akkor leszarom,hogy elég tré a grafika. -
Coolfire #491 Mér ne lehetnél...ki tudja.Ehehh...Itt a neten bármi előfordulhat.:) -
#490 igen, mert ha idézel, az úgy korrekt, hogy linkben ott a forrás
meg tényleg nem árt legalább egy fél mondta, hogy mégis mi az amit be fogsz tenni
hol találtad
ha magyarra van fordítva, akár az eredeti szövegre is lehetne link
jó? köszi szépen!
ja és ez vonatkozik mindenkire!
nem durrantunk csak úgy bele a közepébe -
#489 lol :D oké de szerintem mindenkinek egyértelmű,hogy nem én vagyok ha elolvassa az első mondatot, de akkor legközelebb rakok "" meg forrást is. -
#488 legközelebb elejére egy mondat mi ez, végén pedig a forrás linkje
ugyanis te nem Richard vagy, és nem is te irtad aezt a szövegete, remélhetőleg :)
be lehet ezt tartani? szerintem nem nagy kérés
köszi!
hg -
#487 Sziasztok!
Én Richard vagyok, a The Sims 3 MI-fejlesztésének vezetője, és mostanában a simek szabad akaratán dolgozom – azon, hogy mihez kezdenek magukkal, ha egyedül hagyod őket egy időre.
Az egyik nagy dolog, amihez kezdettől fogva ragaszkodunk, az, hogy a simeket már nem kell kézen fogva vezetned minden egyes alkalommal, ha vécére kell menniük. Mostantól képesek gondoskodni saját alapvető szükségleteikről, így te a fontosabb dolgokra összpontosíthatsz: a kapcsolatépítésre, karriered egyengetésére és a környező világ felfedezésére.
Ami viszont az alapvető testi szükségletek megoldásánál is fontosabb: fő célként tűztük ki, hogy rávegyük és képessé tegyük a simeket egyéniségük kifejezésére, megmutatására. Minden egyes sim számos jellemvonásból összeálló személyiséggel bír, melyek erősen befolyásolják önálló viselkedését. Egy flörtölős sim illegeti majd magát és pózol, egy hűvösebb sim szívéhez viszont csak a legkitartóbb udvarló találhat majd utat. Egyes simek családcentrikusak – a gyerekeikkel játszanak majd, dédelgetik őket –, mások nem kedvelik a gyerekeket, sőt, néha fennhangon panaszkodnak rájuk. Minden sim magától kimutatja majd személyiségét, anélkül, hogy neked folyamatosan tenned kéne ezért.
A simek személyisége épp úgy hatással van mindarra, amit maguktól tesznek, mint arra, hogy hogyan reagálnak a te akcióidra. Például az ismerkedős szöveg, amely olyan jól működött Pauline-nál, könnyen kudarcot vallhat Bessie Clavellnél, akinek szinte egyáltalán nincs humorérzéke! A társas érintkezések közben kiismerheted a simek személyiségjegyeit – amiből aztán előnyt is kovácsolhatsz.
Sunset Valley tele van valódi egyéniségekkel: ha rászánsz egy kis időt, és figyeled a simek önálló viselkedését, ráérzel majd, milyenek valójában. Madison Watson édes, de talán éretlen kissé. A Frio testvéreknek ugyan igen szép a házuk, de a személyiségük miatt bizony messze nem számítanak a legjobb pasi-alapanyagnak.
Az, hogy ennyi sim él a városban, ráadásul egytől-egyig egyedi, különleges személyiséggel, igazi kombinatorikai robbanást eredményez. Megesik, hogy valami programozási problémának tűnik – aztán kiderül, hogy csak egy sim személyiségének váratlan mellékhatásáról van szó. Nemrég egy tesztelőnk áthívott magához egy másik simet. Az MI ilyenkor gondoskodik róla, hogy a vendég önálló viselkedése megfeleljen a házigazdájához fűződő viszonyának – valaki, akit alig ismersz, nem jön át csak úgy, hogy nálad főzzön, de egy jóbarát akár ezt is megteheti. Ám ezúttal a meginvitált vendég, miután megérkezett, fogta magát, és se szó, se beszéd felvonult az emeletre, ahol lefeküdt aludni! Hosszas hibakeresés és lélekbúvárkodás után rájöttünk, hogy nem a programkód volt problémás, hanem a vendég személyisége – szó szerint őrült volt, és emiatt a legkevésbé sem érdekelték a társas viselkedés szabályai!
Akár a simeknek, magának a városnak is megvannak a saját szükségletei. Azt szeretné, ha a népek reggel munkába mennének, azt szeretné, ha a közterek nem lennének üresek, de túlzsúfoltak sem... És, hosszú távon, ahogy az idősebb simek kihalnak és fiatalok születnek, a város szeretné fenntartani a megfelelő népsűrűséget is, a nő és férfi simek ésszerű arányával egyetemben. Kollégám, Peter Ingebretson bizony fantasztikus munkát végzett a világ hosszú távú fejlődésén! És ez csak egy rövid ízelítő abból, hogy milyen új MI-vel ismerkedhettek majd meg a The Sims 3-ban. Reméljük, hogy épp olyan örömmel játszotok majd vele, mint amilyen örömmel mi dolgoztunk rajta!
Richard -
#486 lol :D. -
#485 veszek belőle 10-et, és utána árulom 1000 euroért :D -
#484 nem szoktam géjmeket megvenni, de biztos van1 x idő, míg mindenki gyorsan előrendeli ezt a változatot, utána meg elfogy, mind1. -
Gólya #483 tőlünk - itt - biztosan nem
próbálj keresni egy olyan helyet, ahol felajánlották ezt a lehetőséget
(ajánlom nézz át a mysims-re, szerintem ott biztosan választ találsz - ők majdnem mindent tudnak) -
#482 www.576.hu
Egyébként honnan a *****ból kéne tudnunk? de most komolyan -
#481 eltolták 2 nappal, mert rájöttek h szombatra esne? :DDD -
#480 még előlehet úgy rendelni, h megkapom azokat a holmikat a képen, v má elfogytak ezek a megrendelések? :D -
#479 aha, nem jelent semmit
aztán májusban közlik, hogy majd szeptemberben -
#478 Junius 4-én fog megjelenii. Most frissített az EA kiadásokat. -
Mojlepque #477 ennyi idő alatt már gyerek születik, nem igaz hogy még van aki komolyan veszi a kiadás dátumát:D -
#476 és ebben te annyira miért vagy biztos? -
#475 Majdnem.
Most csak 999ft amit pár nap és megis kapsz.
És a nyáron jelenik a game. -
#474 és lesz9ezer :D. -
#473 most kifizeted, aztán megjelenik 2010-ben -
#472 Angelina Jolie.
csak viccből mondtam :D. -
#471 Ezeket kiemelem mer érdekel:
?!csengőhang?!
???és milyen extra meglepik lehetnek majd????? -
#470 Azé:
Március végén egy 999FT-os csomag(pószter és matrica meg még nemtom mi)
Aztán ez a 999FT nyáron levonódik a végleges játék árából ami így 13999FT
Abban lesz a:
-pendrive
-exkluzív cucc
-tipp füzet
-?!csengőhang?!
???és milyen extra meglepik lehetnek majd????? -
ldavid #469 OK azt tényleg nem tudtam, hogy van színes is (gyakran látok gyémánotot xD) -
Mojlepque #468 felvilágosítalak, hogy kb 16 féle színű gyémánt létezik, és ami a Sims kristálya, az kifejezetten a Geand Canaria Canel-ben található, legritkább gyémánt:P -
#467 nem :). az egész egy szép kollekció és azé. nem csak amiatt :PP. -
ldavid #466 az még nekem is tetszik valamennyire :D
bár nem értem miért gyémánt, ha egyszer zöld (esetleg kristály) -
#465 Csak a pendrive miatt mi? -
#464 KELL! :D erre sztem előfizetek vhogy :S. vagyis rendelek, na :D. -
#463 Bocs!
Nekem ez a kép van kinn.
-
ldavid #462 vegyünk PSP-t?