44549

no-warez.gif
  • sambauer
    ez most kifog jönni xboxra ?
  • Mike at home
    de csak azt

láttad a Hajótörött Krónikákat?
    ha nem nézd meg
    szépen megmutatja, mit lehet kihozni a sism2-ből
  • Mike at home
    véhezetül én attól félek, ami most nagyon trendi:
    a lebutítás
  • Mike at home
    várjuk ki a végét

az a bajom egyébként a sims3-mal, hogy amiket újdonságnak mondanak, azok java megvalósult a 2-ben
    ugyanakkor amit szeretnék, az meg majd akkor fog kiderülni amikor megjelenik:
    - ne legyen háromszög ujjuk
    - több poligon, ergo jobb minőségű 3D-s modell
    - nem baj ha ilyen gumifejük van, az csak textúra, első körben áttextúrázza a jónép
    - legyen átmenet mindenben (ezt talán megteszik, mert pl. az elhizás nem vázsütésre megy) ergo elhizik, nő, nem varászütésre lesz gyerekből kamasz, stb
    - koszolódjon a ruhájuk, de ne úgy, hogy most iszta, most koszos, mint mondjuk a sims2-ben a tűzhely, ergo kelljen mosni
    - legyen külön zokni
    - ne legyen mindeki tündibündi, legyen a simnek rossz napja, amikro rosszkedvü, mogorva mindenkivel, vagy monduk szomorú vmi miatt, de ez ne legyen kihatással arra, hogy milyen a hosszútávú kapcsolta vkivel, szerintem az összes kijelzőt el is lehetne hagyni, mert most jelenleg mindeki csak a pontokra ment
    - ne lehessen olyan könnynen barátkozni, egy sakkjátszma és már mindenki fullos barát
    - a testvérek verekdjenek is egymással, de ettől még ne utálják egymást
    - a gyerekke néha legyenek megátalkottan rosszak, feleseljenek, bosszantásk a szülőket, akik hazamennek fáradtan a melóból, ergo kelljen gyereket nevelni
    - ja és mondanom sem kell, lehetne 18+ verzió is, ahol a kielégitetlen sim mogorva és dühös ;)

mint irtam a környezet abszolút hidegen hagy, nem akrok, és nem is fogok törödni a város többi lakójával, csak amennyire a kis családomat érinti
  • szaba16
    Hát a vírusos dolgot csak általánosságban írtam, hogy így is lehet gondolkodni... már talákoztam olyannak, aki a vírus miatt nem töltött :)
  • szaba16
    Igen. Régen alacsony grafikával játszottam, de miután új gépet kaptam, azóta maxxal. hát tényleg szép volt.. de a sims 3 most szebb, ahogy látom.

De pl. amit írtam az igaz, felidegesített az adott személy, mert úgy gondolom sok mai embernek csak a grafika számít, játékmenet nem. És nem értette meg, hogy a Sims 3 a játékmeneten alapul. Kijelentették, lehet tudni, mert sok érdekes infó van róla és tényleg változatos játék lesz, állítólag. Nyilván közbe játszik a reklám is meg minden, de a nyers infókból is kiderül.
  • Mike at home
    remélem hogy nem
    engem nem zavar ha külső programok kellenek
    pl. ruhát átszinezni a 2-ben sme nehéz, kell hozzá bodyshop meg mondjuk photoshop vagy gimp
    body-ból kiexportálod, szerksztővel átszerkeszted, visszalépzs bodshopba, megnyitod, ha tetszik, beimportálod a játékba, ennyi

letöltött tartalommal meg nem kapsz vírust, ugyanis általában package kiterjesztésü file-okat kapsz, amit csak simán bemásolsz a Dwonloads mappába, és már használhatod is a játékban

egyébként meg javaslom a Nod32-t, offleni játékújságokban minden hónapban kapsz hozzá kódot ingyen, és jóeséllylel letudod a vírusproblémát
  • Mike at home
    no akkor rendben

igazából ezzel hőztad ki a gyufát:

"De hát ugyebár hiába magyarázkodok. A nép amúgy is el van kényelmesedve, megszokták egy játékból a grafikát és elvárják, hogy minden játékon MINIMUM olyan legyen........ a játékmenet nem érdekel csak a fa, a gyilkoló manuszka és a vér olyan szépen ki legyen dolgozva, hogy átérezzem, hogy ott legyek :OOO Az nem érdekel, hogy a játékmenet semmit sem ér. igaz? :)

Heh, te játszottál a Sims 2-vel?"
  • szaba16
    Na, lehet hogy túlzásba vittem :S Mondjuk a recolor tényleg könnyű lehet.. báár.. csak akkor ha az alapokat tudja hozzá az ember. De játékon belül szerintem sokkal izgibb :)
  • Mike at home
    nem nehéz, sőt, a recolor baromi könnyü
  • szaba16
    Mit fogsz kikapcsolni? :)
    Na, örülök hogy legalább a környék tetszik :D Hát engem pl. a környék ragadott meg először, már az első képeken láttam az újítást, pedig azok nagyon rosszak voltak.
  • Mike at home
    légyszíves hazsnáld a válasz erre gombot
  • Mike at home
    ok, a környezet sokkal szebb lett
    láttam képeket, a fények is
    de engem egyik sem érdekel igazán, én a kis emberkékkel szoktam játszani, persze nem mondom hogy a környék szépe az nem jó, de amikor bent játszom a házban, úgyis ki fogom kapcsolni/lebutítani, mert minek foglalja az erőforrást
  • szaba16
    Elismerem, a 3-hoz biztos nehezebb lesz új tárgyat létrehozni, aminek az alakja más. és elismerem a te munkád is, mert tényleg nehéz sims 2 játékon kívül egyedi tartalmat létrehozni, én is használtam a 2-be egyedi cuccokat, de jó lett volna játékon belül is átalakitani dolgokat. a 3-nál is fogok egyedi tartalmakat letölteni :)
  • Mike at home
    hát a Spóra egy agyonbutított kaki, egy szégyen, persze nagy rajongótáborral, de számomra bukás volt
  • szaba16
    Attól, hogy "jó kedvembe", mert tényleg nem tudok mit csinálni járok a Sims 3 információk, anyagok, fórumok után és próbálom valahogy elütni az időt a Sims 3 megjelenésig és próbálom megmagyarázni a népnek, hogy ne ítélkezzenek elsőre nem vagyok EA-s tag. Jó, benne van a pakliban, hogy nem nekem lesz igazam, akkor beismerem, de megvagyok róla győződve. Szaba16 a nevem, 16 éves vagyok.

Jó, ha nekem per pill nincs kedvem töltögetni, vagy épp olyan típusú vagyok, hogy nem szeretek semmit se letölteni egy esetleges vírus benyelése elkerülése érdekében akkor marad az, ami a játékban van. Sokszor előfordult már velem, hogy megtetszett egy tapéta, de a színe pocsék volt és nem tudhattam átszínezni és más színbe se volt, pedig kellett nekem.

Ilyenkor nyilván jól jön ez az eszköz és én ki is fogom használni a 3-ban, nem érdekel már a Sims 2. Nem fogom az időmet a PhotoShop előtt tölteni, hogy átszínezzek 30 perc alatt egy ruhát, hanem csak kényelmesen előhívom a stílus létrehozása eszközt és átszínezem.

Nem csalódtam még a Simsekben, nyilván csalódhattam volna: sims 2 kiegészítők, így biztos vagyok, hogy 3 is ugyanolyan jó lesz, mint a sims 2 kiegészítői.

Beismerem úgy nézek, mint aki egy sims 3 hirdető lennék, az is vagyok, mert már elegem van, hogy némelyik ember nem lát a szemétől és nem lát bele egyes dolgokba: mint pl. Sims 3-as Simek.

A közösségről meg tudok nyilván ezért csinálnak adatbázist, ahol bárki felrakhatja könnyedén az átszínezett ruháját, bútorát aki bárki letölthet majd. Amit hozzáteszek: nem órákig szenvedett vele az illető

A Sims 3-nak is lesznek hátrányai, de több előnye lesz. És a Sims 2 alapjátékához összehasonlítva már most tudom, hogy a sims 3 alapja sokkal jobb lesz.
  • Mike at home
    létezik mivel pl. az említett devil may cry 4 ilyen szintü grafikával fut high-on a fullextrás gépemen :) míg mondjuk a GTA IV borzasztó rossz konverziónák hála, nem

miért ne lehetne részletesebb grafika, több poligon, az elején úgysem tömjük túl mindenféle házikészítésü vacakkal, másrészt a sims2-nek is jóval magasabb volt a gépigénye mint az 1-nek, mégis megvették sokan, mit sokan, ata is vezeti a toplistákat

egy mai átlagos gép, több processzormagos, legalább 2 giga ram van benne, 2001-hez képest hatalmas grafikai teljesítménnyel
  • Mike at home
    akkor nézze meg legyen kedves a devil may cry alakjait

de mondjuk én már a sims2-es grafikának is örülnék, csak ne lennének háromszögletüek az ujjaik vége
  • Mike at home
    pedig abszolút úgy csinál itt
  • Mike at home
    "Ja, és: mondj nekem olyan játékot, ahol te alkothatod meg a karakteredet (Spore-n kívül): tehát arcilag, felszereltségileg.
    Szerintem nincs még egy ilyen. A Sims 3-ban nem megadott Simek vannak vagy 50 és válassz belőle és az arca olyan, mint a szomszéd gyilkosának az arca, hanem TE alakíthatod ki. Úgy könnyű, hogy én mint játék készítő elkészítek 50 embert és akkor ennyi a választék és csá..."

van Önnek fogalma, mekkora a közösség, és hányan készítettek mindenféle egyedi ruhát, arcot, stb. a sims2-höz? Pont az jó volt benne, hogy bármit bele lehetett tenni és megváltoztatni, vagy mások munkáit letölteni, beletenni, abból aztán olyan egyedi simet kialakítani, amit csak akarok. A Maxis maximum a 3D-s modellt adta, de sokszor még azt se.

hol volt például ilyen benne:

több mint 2 gigányi letöltött anyagom van a sims2-ben éppen, abból azért lehet válogatni, egyedit létrehozni
  • szaba16
    De én nem vagyok az EA embere :S Ezt kikérem magamnak...
  • Mike at home
    Kedves Uram!

Egy topikba nem csak irni kell, hanem olvasni is
    Sokat. És akkor nem jutna fals következtetésre, nem személyeskedne, nem minősítgetne. Én sem munkatársa nem vagyok az EA-nak, sem vmiféle bennfentes (vagy annak tetsző) mint Ön. Sima egyszerű felhazsnáló. A Vevő. És én mint Kedves Vevő, aszerint ítélek, amit kapok, látok. Nem kotorászok utána, nem nyomozgatok, nem nézek meg minden forrást, csak amit elém tolnak. Amúgy is, sok conception art-ot láttam már életemben, hogy csak annak higgyek, ami megjelenik. Úghogy ocsmány lesz-e a grafika vagy sem, majd eldől a megjelenéskor.
    Továbbá, ha tovább sérteget, méghozzá anélkül, hogy Sims-es előéletemről bármit is tudna, a jővőben páros lábbal penderítem ki a topikból.

Üdvözlettel: Mike
  • szaba16
    Mike at home én nem kérdeztem ilyet. :D De ha már válaszoltál a fel nem tett kérdésemre, gratulálok :D Nehéz ruhát átszínezni, de hála a 3-ban csak egy-két kattintás lesz :)
  • Mike at home
    én? :) bármikor
    sok ruhát, néhány hajat átszineztem, még a simresources-ra is töltöttem fel belőle
  • szaba16
    *Spore-ba
  • szaba16
    Nem, a Maxis külön vált. A nagy részük áttért a Spore-ból és páran megmaradtak a Sims-re + az EA-sek.
  • Mike at home
    úgy értettem, a hajótöröttet adták volna a jó utat helyébe, vagyis az lett volna egy extension
    jobb volt mint a jó utat, lényegesen több mindent lehetett csinálni, akár a tengerparton is
  • Coolfire
    Nem.A Maxs addig volt jó,míg be nem kebelezte az EA.Végülis,még minden Simset a Maxis csinál.
  • szaba16
    Ja, a 2-nél lehet. Én azt be is vallom, mert eső is volt egy videóban aztán kivették... az még a Maxis korszak volt. De ez már az EA Sims. És a Csilli-villi cuccok óta nem hazudik. :D

Nézd meg a My Simsen a Galériában az utolsó 4 képet. Ilyen sose volt a sims 2-be. Egyszerűen fantasztikus, hogy minél jobban megy le vagy jön fel a nap, annál erőteljesebb az árnyék is és a házak is tök jók. :)
  • Coolfire
    Hát a snooty,a BBS fórum és a többi nem hiszem,hogy "kis" oldal.:)De elhiheted,hogy nagyon sokmindent ígértek a 2-es alaphoz.Azután gondoltak egyet,és elkezdték exp. packonként és stuffonként adagolni azt,amit eredetileg az alapba kellett volna.
    Mindegy,ezt hagyjuk,mert nem fogom a netet emiatt feltúrni.Én tudom,hogy igazam van.Győzködj még inkább a 3-ról.:))
  • szaba16
    Igen, videóban tényleg félrevezethetőek a dolgok, de infóban semmiképp. Vagy csak rosszul informáltak voltak azok a "kis" oldalak.. mert csak a kis oldalak tudnak félre informálni. :) Ezért kell nézni játékbeli videókat és képeket is és nem csak promós videót, hogy tudd mire számíts :)
  • Coolfire
    Pfff...szerinted én vissza tudok emlékezni 2000 márciusig?:)
    Azért hiszem azt,mert valóban voltak nagyon félrevezető/félreérthető infók az EA-tól.Konkrétumot nem tudok mondani,ahhoz két simses topikot végig kellene néznem.Azt meg nem akarod,ugye?:)
  • szaba16
    Figyelj, én pl. első pillanattól nem tudtam felfogni, hogy miért hiszed azt hogy amik eddig pl. megjelentek infók, miért ne lennének benne a játékba? Mert eddig mindig megvoltam elégedve nem láttam a Jó utat! kieg.-től fogva olyat ami ne lett volna benne.

Szóval ezt fejtsd ki bővebben és támaszd alá érvekkel és akkor lehet egyetértek, csak mert kíváncsi vagyok :) :D
  • Coolfire
    A kettő elég szervesen kapcsolódik egymáshoz.:)Tényleg lehet úszni.Eddig csak a hullámokat nézegette,napozott,homokozott,kagylóhéjat keresett,mályvacukrot sütött etc...lehet,hogy eddig hidrofób a simmel játszottam?:)
    Na mindegy,lassan megyek realtime-ban éjszakára.
    Holnapra szedjél még össze valamit,hogy tovább agitálhass.:))
  • szaba16
    Hát pedig tudnak úszni a tengerben, még emléket is kapnak róla :)
    Ami volt leírás: nem promó: a szabadidőről, nagyvárosi életről, jó utat!-ról, mind megtalálható volt a játékban... mert ha nem arról tudnánk. Tanulság? Ami eddig infó megjelent a sims 3-ról az benne lesz a sims 3-ba. :D

tanulság? az EA nem hazudik, csak néha hülyít :)
  • Coolfire
    És?
  • Coolfire
    Akkor mást,de az biztos,hogy valami vízzel kapcsolatos dolog volt,ami nem került bele a BV-be.Hmm..pedig mindent kipróbáltam a tengerparton...
  • LeWyTy
    FAIL
  • szaba16
    Dehogynem. Lehet úszni a tengerben :O
  • Coolfire
    Hehh akkor te nem ismered azt a gyönyört amikor az egy megjelent.:)
    Egyébként a BV lett a legbugosabb kieg,sőt abban reklámozták,hogy lehet úszni a tengerben...és mégsem lehet.Hoppá.