44549
-
#666 ejjej Mike :D. -
#665 esetleg
parti -
#664 én is megyek, kicsit beszélgetünk, eseleg egy party sakk, aztán nyomjuk grupiba :)) -
Gólya #663 mi most cseréltünk gépet - készülve a Sims3-ra - de nagyon szépen fut a kettes rajta...olyan dolgokat látok most, hogy újra meg újra rácsodálkozom, mint a kisgyerek a nagyvilágra:))
pl. a hó textúrája...vagy az árnyékok - mert igenis vannak szép árnyékok a kettesben is... -
Gólya #662 hát most erre mit mondjak?
gyere át ide a szomszédba, aztán megbeszéljük...
(amit ui. hozzá tudnék fűzni, az tuti az intenzív osztály vonná maga után...) -
#661 mit meg nem tud az ember -
#660 látod, a simeket is csak a szex érdekli, mindegy kivel, csak legyen egy jó kis dugás :DD -
#659 én azért szüneteltetem a sims2-t mert egyre nyögvenyelősebben fut a gépemen, meg most van más (fallout3) -
Coolfire #658 Miért nem akarsz könyvelőirodát?Az is jó hely,ott legalább jókat lehet aludni,nem?:)) -
Coolfire #657 Na ezzel én is így vagyok.Ha van egy kis időm,akkor játszom vele.Olyan dolgok jönnek elő,hogy elhajintottam az agyam.:)Ilyen pölö,hogy tanulmányoztattam azt hiszem a fiziológiát még az egyetemen,vagy valami mást,erre jött a személyi edző,és pikk-pakk felment az erőnlétem 10-re.Vagy iskolában a kérdezz-felelek,meg még sorolhatnám. -
Gólya #656 mindenkinek a maga keresztje -
Coolfire #655 Hát azért nyilván mert tizenakárhány éve rohamkocsizom,és intenzív osztályon dolgozom.Nem tudom,valamiért ragaszkodom ehhez a szar eühöz.:))Nyilván ezért akarok kórházat is.:) -
Gólya #654 ez a társalgás-típus nem rossz dolog - nagyon nem tetszett, amikor két azonos nemű simnél bevillant a szívecske, pedig csak egy jót dumáltak -
Gólya #653 nem csak a szükségleteket nem unom, a többi részét sem - bár amennyi időm van játszani, 90 évesen se fogom megunni... -
Coolfire #652 Hát igen,az elég irracionális,hogy egy kis pletyó után már lehet döngetni.:)Ez az életben viszont egész jól mutatna..akkor már végigpletykáltam volna a fél Megyei Kórházat.Bár,nem hiszem,hogy a családom örülne neki.:) -
Gólya #651 nem szemrehányás volt - csak jókat mosolyogtam itten magamban...
(de Te sem tagadtad meg önmagad...óhajaid között szerepelt itt egy hsz-ban a kórház... - de én meg nem akarok könyvelőirodát látni - remélem, ez nem is jut eszébe senkinek) -
Gólya #650 akkor nem álmodtam...
- valami ilyesmi képre emlékeztem - egy szörfös simre, csak felmerült bennem, hogy esetleg a Sims3-mal kapcsolatban láttam...
ezek szerint még nem szorulok teljes ápolásra... -
Coolfire #649 Nem vitatkozunk,ezek csak érvek és ellenérvek.:)De örülök,hogy mások is emlékeznek a be nem tartott,viszont agyonreklámozott EA dolgokra.Bár speciel nekem nem a szörf rémlett,de akkor ez már eggyel több.:) -
Coolfire #648 Éppen ez az,hogy "kinyitják" a játékot-ahogy alább már Mike is írta-,hogy a játékosok tudják majd moddolni.Ez mid szép és jó,mert a legtöbb játék ezt nem nagyon engedi.De szerintem is direkt csinálják,hogy majd később az összegyűjtött cumóból lehessen expansiont v. stuffot csinálni.Lásd a 2 stuffjai. -
#647 és mindez semmi, amit a Hajótöröttbe beletettek - gondolom másik csapat
az sem lenne utolsó, valahogy onnan átvenni csomó dolgot, és az alapjátékba is beletenni -
#646 úgy is reklámozták, hogy egy sim surf-özik -
#645 én meg nem untam -
#644 most akkor ez azt jelenti, hogy a gonosz mindig gonosz dolgokat fog csinálni, a jó meg jót, semmi átjárás nem lesz a kettő között?
én nem akarom, hogy gonosz személyiségü legyen, hiszen egy gyerek is egyszer egy angyalka, másszor meg kisördög
-
Flora2 #643 Nekem az rémlik, hogy a tengerben úszással együtt mintha bedobták volna, hogy a tavakban is tudjanak úszni, és ebből nem lett semmi... (persze a külső moddolók megoldották ezt is). -
Gólya #642
milyen jól elvitatkozgattok itt a - egyelőre - nagy semmin...
várjátok meg, míg tényleg lesz mit minősíteni - persze az igényeket szereti felsorolni az ember, de úgy tűnik - legalábbis eddig -, a programozók vajmi keveset hallanak meg belőle:(
tulajdonképpen enegem nem igazán zavar a "háromszögletű ujj" - tudomásul veszem, hogy ez itt nem a való élet, viszont nagyon fog hiányozni az időjárás, a kertészkedés meg még jópár dolog
igazából én azt várnám egy-egy "magasabb szintű" játéktól, hogy ha már volt korábbi variáció - jelen esetben ugye Sims1, Sims2 -, akkor a folyamatosan bővülő lehetőségek (amik a kiegekkel jöttek) már a következő sorozatban alapban legyenek benne
(tudom, erre mondják azt, hogy álmodik a nyomor:)) - hogy lehetne akkor hét bőrt lenyúzni bármiről is?)
egyébként valami rémlik nálam is, hogy beígérték s aztán nem lett belőle semmi - de biztos nem a tengerben úszás (az enyémek is úszkálnak szépen), inkább mintha szörfözésre emlékeznék...
-
szaba16 #641 Ha jól tudom a Sims 1 és Sims 2 között a grafika újítás mellett a generáció változás: életkorok váltakozása is bekövetkezett, de gyakorlatilag a játékmenet nem változott, minden ugyanúgy maradt. :)
a Sims 2 és Sims 3 között: nem lesz akkor grafikai ugrás, de a játékmenet megváltozik. Nem a szükségletekkel bajlódni, hanem a Simek életével, hangulatával. :) Ez nekem tetszik, untam már a szükségleteket. :S -
szaba16 #640 Simek is lehetnek rosszak, látható a videóban. Egy kis gyerek gonosz személyiségű és széttört egy babaházat. :)
http://thesims3.ea.com/view/pages/videos.jsp
Nézzétek meg a legutóbb videót. A Simek szabad akarata. Ezt mind magától csinálták, "játékbeli" videó. :) -
szaba16 #639 Hát csak javítják a bugokat, ha már üzleti okokból elcsúsztatták. Akkor legalább csiszolják, hogy ne verődjön és csalódjon a nép, hogy később eltudják passzolni a kiegészítőket. :) -
szaba16 #638 - Nem lesz háromszög ujjuk, hisz látszik, hogy szépen ki van dolgozva, ráadásul a szemük sem négyzetes. :)
- Fokozatos öregedés, elhízás nem lesz.. báár tény ami tény az elhízás vagy 8 fokozatból lesz, a nagyon vékonytól a nagyon dagadtig. A nőknek a csípő részénél fog inkább hízni, a férfiaknál a pocak részénél. :)
- A zokni is külön kiválasztható, így mezítláb is járkálhatnak a Simek. Sőt a cipő is.
- A hangulatmérő teljesen megváltozott. Nem fog folyamatosan csökkeni a hangulata a SIMnek, sak akkor ha megígérsz neki egy kis kívánságát, hogy teljesíted és utána pedig nem teljesíted. Ha rossz kedve lesz állítólag nehezebben megy neki a tanulás, stb. és sokszor nem teljesíti a parancsodat.
- Nem lesz olyan, hogy 60 pletykálkodás után beléd szeressen a Sim. Meglehet változtatni a társalgás típusát: szerelmi közelítés, vagy barátságos. Ez jobban ki lesz dolgozva, szerintem egy nap nem megy feljebb 10-nél a kapcsolatmutató vagy valami ilyesmi. Minél jobban megismered a másik Simet, lehet látni a Sim személyiségét, minél jobban ismered annál többet ismersz. -
szaba16 #637 Hát lehet igazad van, majd meglátjuk :) -
#636 simsben is csak azokat kell mozgatni, akik éppen látszanak, és távoli nézetből nem kell ekkora részletesség -
#635 Grafika nekem eddig bejön, én egyedül attól félek hogy a szokásos EA nyilakkal és idiótizmussal lesz elcsezvse a játék. De már csak az emlékek miatt is beszerzem ha TÉNYLEG jön xboxra. -
#634 a DMC-ben hány ilyen alak rohangál egyszerre teljesen önnálló akarattal és céllal (nem csak azzal az 1 céllal, hogy téged megöljön) egy olyan helyen, ahol több száz v épp ezer mozdítható, különálló tárgy van ? -
Coolfire #633 Pontosan ezt írkálom én is 16.-a óta,de lelkes nagyon.De engem már kezd megpuhítani..
Bár,most is azt mondom,hogy mi hárman tévedjünk,és neki legyen igaza,ergo kapjunk egy jó,élvezhető,aránylag bugmentes Sims 3-at. -
Coolfire #632 Az "öregek" hehehhh.Igaz,ami igaz,nem ma kezdtük az ipart.:)A Spóra azért annyira nem rossz,bár kb. azt várták tőle,mint 2000-ben a Simstől,hogy megrengesse a játékvilágot.Hát ez nem nagyon jött be,a Sims Online-al együtt.A Társadalmakra nem is érdemes karaktereket sem pazarolni(ez nem Maxis gyártmány,hanem Tilted Mill-ők baszták el a Caesar sorozatot is- reménykedjünk,hogy készül egy "rendes" SimCity 5 is).Még a MySims is jobb.:))
-
Flora2 #631 szaba16, gondoltam, hogy nagyon fiatal lehetsz. Csak az ilyen fiatalok tudnak ilyen naivan kétségek nélkül lelkesedni. Ami önmagában nem baj, csak tudd, hogy mi "öregek" már mindenben kételkedünk (gondolom, párszor csalódtunk már jó nagyot), és óvatosan várjuk azt is, amit remélhetőleg szeretni fogunk. -
Flora2 #630 Nekem is ez a rémálmom.
(SimCity Társadalmak, Spore - a két nagy rémálom a közelmúltból...)
Az borzasztó lenne, ha a Sims3-ból is ilyesmi lenne.
(Flora2 babonából megköpködi a küszöböt és hányja a kereszteket.) -
Coolfire #629 Erre jó a Kaspersky.Nem riaszt kamuból,kikpja a tömörítvényből a vírust(ha tudja),és rögtön jelzi ha valami jelszóvédett cuccot szedtél le. -
Coolfire #628 Még iPhone-ra is... -
#627 én csak arra emlkészem, amikor megkérdezték az EA-tól, lehet-e majd recskázni a kettőben, azt mondták hogy nem ;)
ja és még annyit szaba, hogy nézd meg az 1-hez képest a 2 mekkora minőségi ugrás
a sims2 pedig vagy 5-6 éve jelent meg, ergo, hasonló ugrást várnék el az újtól