44549
-
Coolfire #706 Hűűűűű....már játszol a Sims3-al,és vannak ingame képeid?De jó neked.
Egyébként passz,még talán sosem töltöttem fel oda.:) -
Gólya #705 hmm..megbolondultam, vagy van valami, amiről tudnom kellene?
galériába töltök fel képet, azt mondja: "a feltöltés sikeres" - nézem, ugyanazok a képek vannak fenn, mint eddig, az utolsó feltöltés tavalyi...
hely még lenne, de akkor mi a gond? ha sikeres volt, miért nem megy mégsem? -
#704 :) -
#703 és hogy az milyen szar :-( -
#702 én sem, de lehet azt is -
szaba16 #701 Hát én nem szexjátékért simsezek :D
-
#700 te csak azt hiszed :) -
szaba16 #699 Amúgy a Sims nem is igazából erről szól szerintem, más a lényege. Szexjátékra ott a Singles :D -
#698 hát inkább legyen kikockázva, mint látszódjon a semmi -
Coolfire #697 Hát ez nekem tök új volt.:)Ezért mondom,még mindig találok benne újat. -
szaba16 #696 át jó lenne ha nem lenne kikockázva. Nem kell nemiszerv megrajzolása me gilyenek, elég egy csupasz rész de a kocka tényleg idegesítő. vagy remélem kikapcsolható majd :D -
Gólya #695 másik, hogy az én csemetéim is játszottak már óvodás-kisiskolás korukban ilyen-olyan stratégiai meg egyéb játékokat, mégsem képzeli egyik sem, hogy repülni tudna, vagy bármi ilyen bárgyú dolgot
no de legyen nekik.... -
Gólya #694 persze, tudom - hisz a 12+ is rajta van, de...
na mindegy ez csak az én véleményem, de ez akkor is szimpla prűdség
(nem ettől lesz senkinek ferde hajlama meg egyéb baja...) -
Gólya #693 erről a fiziológia-tanulásról most jutott eszembe, hogy ha egyetemista tanulmányozza, iszonyú gyorsan szerez utána pontokat (csak pislogtam, amikor a simem már a tudomisén akárhanyadik pontját szerezte meg egy délután,s még csak a szeme se rebbent...) - amikor ezt felfedeztük a hitessel, gyorsan minden simmel megtanultattuk (bár az egyetem után már kissé lassul ez az ütem, de még mindig hatékony) -
szaba16 #692 Igen. Igaz állítólag nagyobb %-ban játszanak nagyobbak a játékkal, de pl. az egyik ismerősömnek is a lánya is iskolás 5.-es és megkapta a Sims 2 alapjátékát... és hát, ugye... szóval ezért.
-
Gólya #691 de az is csak "kikockázva", mert ugye az álszentség mindenekelőtt... -
Gólya #690 különben sem mernék megcsinálni - emlékszel, anno a "hitetlenek" még úgy is képesek voltak "reklámozni" a Sims2-t, hogy meg... anyádat is
(pedig a játékban tényleg nincs ilyen opció engedélyezve - a való életben szerintem inkább előfordul...) -
Gólya #689 - álmodik a nyomor...? -
#688 JAJA! -
#687 énsetom :D, majd kiderül. -
szaba16 #686 A mobiltelefon csengőhangjai kiválasztható, nem tudom hogy ez megnyugtat-e :D -
#685 jajó, rap rulz, de én általában v kikapcsolom a hangfalat sims2 közben, hisz a kurva telefon hosszú csengése idegel - remélem a3ban nem fognak olyan sokáig basztatni a szomszédok meg bárki, hanem cseng mondjuk kettőt, v hármat és csá - és mp3t beteszem :D. v amiko nem volt mp3m, mer javították, akko saját rádió állomás a géjmben és saját számok, de nem bírtam sokáig, vhogy idegel a sok hülye telefon, meg az egész... néha azé hallgatom a simeket, de mosmá uncsi, majd a3nál megint hangfal on :D. -
#684 Remélem lesz megint majd Rap rádio az a 2ben nagyon jó volt :D -
szaba16 #683 Sims 3 zenéi elérhetőek. Olyan megnyugtatóak :) Szépek. A témás a legjobb. :D
http://ea.com/music/the-official-sims-3-soundtrack -
#682 háhh mostanában én is megint elkezdtem játszani a simsel:-) -
szaba16 #681 a Sims 3-ban a Simek "etye petyézhetnek" a tudományos laborban. Valószínűleg ha rajta kapják őket akkor "meztelenül" kirohannak az épületből :D -
#680 csak rohadt cirill betákkel volt az egész. v milyen betű az. -
#679 ja, hiába az álszentek erőlködése, ha nem kapja meg a nép, megcsinálja magának -
#678 majd a ruszkik megcsinálják a Sims 3 Erotic Dreamst :D. 2ben is volt ugye. -
#677 dehogy, egy parti sakk, eltart egy napot is
tényleg végre lehetnek egyszerre többen? mondjuk mindenki szerelmes mindenkibe és hatalmas orgiát csapnak :)
áh az erénycsőszök biztos hánynák magukra a keresztet, nem lesz ilyen :( -
szaba16 #676 ja, hogy onnan... :)
Már több mint 1 éves regisztráló vagyok ott lassan 2, a Sims 3 témába írtam vagy már 5000-t :D meg azóta lett törölve pár hsz mindenkinek, mert töröltek topicocat, régebbi hsz.-at az adatbázis miatt, szóval már lenne vagy 15-20.000 :)
Amúgy Dumaláda.. beszélgetés, többiekkel, stb. de ez már off :D -
Coolfire #675 Az is jó hely,főleg az alma és a DE-EFK miatt.:)) -
Coolfire #674 Azt tudtam,mert lekádereztelek...de hogy a görcsbe lehet több,mint 11000 hózzászólást írni?:) -
Gólya #673 nem, szabolcsi -
szaba16 #672 Ja...
de a Maxis nagy része a Spore-nál van. De tök, mind1. Lehet tanultak a hibájukból, mert pl. elég súlyos volt a sims 2 előtt az a videó...
nameg, ha most reklámoznák a sims 3-ba az esőt az eléggé rossz lenne a játékban, ha nem látnám ott. de nem reklámozzák :P
amúgy én is miskolci vagyok :D -
Coolfire #671 Ne izélj már,a Sims sorozat még mindig Maxis tulajdonú.Az más,hogy az EA égisze alatt Redwoodban csinálják a játékot. -
Coolfire #670 Te is falubéli vagy(miskolci)?:) -
Coolfire #669 Hát pedig már azt hiszem,egyszer-kétszer elszóltam magam..:) -
szaba16 #668 Kertészkedés is lesz benne. :)
Igazatok van, a beígért dolgokról, bár nem tudom milyen szörfösről beszéltek. :D
Annyit tudok, hogy a sims 2 előtt megjelent egy nagyon csúnya átcseszős videó, ami tökre nem jellemezte a játékot és mutattak esőt is, és végül nem volt benne.. a sims 2 előtt (Maxis csapatnál) voltak még ilyen átvágós sztorik, de mikor a Maxis elment, azóta mindent amit beígértek, betartották: lásd. kiegészítők: infók terén. Videók pedig elejétől fogva megvannak játszva, úgy vannak beállítva, hogy jó legyen, de attól független még az sem olyan nagy hazugság...
a szörfős dologról jut eszembe. a trendi tini cuccokban van szörfdeszka de az csak cuccos csomag nem szörfözés volt :)
-
Gólya #667 ejnye, ejnye házigazda....
különben is mire Te ideérnél, mi már azt is elfelejtjük, miért vagyunk itt