44549
-
szaba16 #746 Tény, hogy nagyon sok képen elvan mosódva a simek arca, mintha egy pacalpofa lenne.. na, de azért vannak videók, ART képek ahol szerintem tűrhetőek a Simek. a környezet meg csodálatos :)
-
#745 sztem tűrhető, majd hozzá szokunk, kénytelenek leszünk :PP. -
#744 jáccá Singles-t -
szaba16 #743 nekem tetszik :)
-
#742 alapvetően a környezet elfogadható szinten van, bár röhejesnek tartom, hogy 4-5 év alatt sikerült elérni, gy vmit 45°-ban is le tudsz tenni, de ezek a gyurma vagy műanyag fröccsöntött alakok, brutál ocsmányak. még a 2 sem ennyire ronda
gamespot -
#741 az igazi csaj a legjobb :D. -
Coolfire #740 Miért a csajszinak elég jó a grafikája.Én nem tudom milyen motort csinálnak 2004 óta,de ha ezt,akkor szégyelljék magukat. -
#739 .... -
#738 loál ez a videó... :D. a graffal nemtommiabajod Mike, sztem tűrhető :P. -
#737 ez a grafika ocsmány
a sims3 hatalmasat fog bukni -
szaba16 #736 hehe :)
http://www.youtube.com/watch?v=156vWg8-AWE -
#735 kattints arra albumra, ahová feltetted, ott kell annak lenni -
Gólya #734 nos tehát:
ugyanakkora képet töltöttem fel, mint eddig, még van 1,5...akárhány mega szabad helyem (most talán 21 kép van fenn a 29 helyett, mert gondoltam erre is, hogy esetleg nincs elég hely)
a lényeg:
szépen végigcsinálom a feltöltési ceremóniát, közli velem, hogy a feltöltés sikeres (tehát ráadásul .jpg és társai - nálam csak .jpg szokott előfordulni), s mindezek után ha meg akarom nézni az újonnan feltöltött képeimet, nincsenek sehol - illetve a galériában nincsenek, de akkor hova a búbánatosba töltötte fel, ha szerinte sikeres volt?
tehát mégegyszer - a további kérdések elkerülése miatt: sikeres a feltöltés, csak az a kérdés mégis hova sikeredett?
mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig, minden eddig feltöltött képem megjelent a galériában, akkor most mi a fészkes van?
kezdem gyanítani, hogy a hiba nem bennem van...
de akkor minek a galéria?
na befejezem, mielőtt kikapok a hg-tól - még otthon nekifutok mégegyszer, aztán keresek valakit az sg illetékesei között... -
#733 van még elég üres helyed a galériádban?
mivel nem vagy vip, csak 2 megád van -
#732 pirateclub. -
#731 próbáld megint. nem lehet hogy túl nagy a kép mérete? lhet 50 megás a kép nem?:P
kepfeltolto.hu -t szoktma én használni. -
Gólya #730 nincs más helyem - meg konok is vagyok - ha eddig ment, most miért nem?
amíg meg nem értem, miért nem sikerül, addig nem szállok le a témáról:) -
#729 Ménem töltöd máshova? -
Gólya #728 mi baj van?
ne haragudj, de tényleg nem értem...
millió képet töltöttem már fel a galériába, soha nem volt semmi gondom vele - még kezdőként sem
(a 724-es hsz nem a galériából lett volna, azt ne vedd figyelembe) -
#727 ékezettel nem fog tudni mit kezdeni:D -
Gólya #726 de most komolyan - valaki tudna segíteni?
töltöm a képet a galáriába, azt mondja a feltöltés sikeres, de mégsem jelenik meg a kép a galériában...
letiltottak valamit az sg-n vagy mi a manó van? -
Gólya #725 bocs, csak egy kísérlet volt
-
Gólya #724 -
#723 Nem is rád mondtam, sajnálom ha tényleg úgy látszik, de nem ez volt a célom.:D
Csak hozzászóltam, erre látod, lecsesznek hogy ne offoljak, pedig elég csak a lap alját eLOLvasni :D -
#722 Sims 2-vel mégis hogyan ? -
#721 háénse. -
#720 Elnézésd, de nem én kezdtem bejövök a topikba oszt nem is a játékról van szó:( -
#719 ne offolj a topikomban -
#718 mivan? -
#717 spemmerek -
#716 mik vannak. -
#715 egész biztos, hogy valaki csinált ilyet is -
Gólya #714 közben én is rájöttem, hogy az a felesleges betű zavart meg:)
nézz szét itt-ott, mert ha repülőgép van, akkor szerintem egyebet is találhatsz - akár még tankot is (s nem biztos, hogy az oroszoknál...) -
#713 tudod, a T-34 tank, amit használtak a 2dik világháborúban. poénból írtam, tegnap épp1stratégiai 2dik világháborús cuccal géjmeltem és gondoltam, nem hagyom ki, beírom ebbe és azé akko is szépen nézne1nagy tank hátul :D. -
Gólya #712 1. mi a manó az? (lehet, lemaradtam megint...)
2. keresgess az oldalaikon -
#711 ruszkiknak t34nük nincs, amit a kertbe lehetne rakni? -
Coolfire #710 Akkor sorstásak vagyunk..:)Én is a Sims 2 miatt vettem új gépet,de a 3 miatt már biztos nem fogok.:)Abban egyetértek,hogy übermegahiperbrutál grafikán tényleg nagyon szép. -
szaba16 #709 amikor régen én is ú j gépet kaptam és max. grafikán játszhattam a 2-vel nagyon jó volt :) tényleg az is nagyon szép, de a sims 3 ha még picivel is, de jobb lesz :D vagyis a 3-ba a fokozatos napszakváltozás dob nagyot a játékon. -
Gólya #708 egyébként nem lesz játék, csak amikor megjelenik, mert rendelés ment illetékes helyre, s hamarabb nem jutok hozzá (legalább a nyári szabit lesz mire használni) -
Gólya #707 na neeeeeeeee....
a 2-ből akartam mutatni, hogy egy jó gép milyen szépeket tud kihozni belőle (árnyékot is) - van pl. egy fölgdömböm (oroszoktól nyúltam a vitasimsről)és nem ám csak úgy egy labda, hanem nagyon szépen látszik ám rajta a kontinensek körvonala - meg egy teáskészlet, aminek a kannáján egy csajszi van, s az is szépen kivehető
(ne tessék röhögni, nekem ez most nagyon tetszik, mert eddig egy őskori leleten volt a cuccunk, s ez most qrva nagy élmény ám..)