44549
-
#1243 elmentem nyugdíjba 9es üzleti munkával :D napi 330 $ :S :D
7nap és fiatal felnőtt lesz a gyerek :D aztán go buglar go :D -
#1242 császtok
hogy a tökömbe kell házat épiteni nullárol??????Ez van sims1-2 be sikerült ezt megtalálni..itt nem lehet?XD...egy város van uj várost kezdeni sem lehet:S :(vagy rosszul tudom? -
#1241 Proci szerintem épphogy, több ram kéne és jobb videókártya. De kezdetnek, ha teszel bele mondjuk 1-2Gb ramot, szerintem jobb lesz. Az még nem olyan nagy költekezés. -
#1240 Aha, hát nekem jobb azért, de még a 2 is akadt, ha nagy házat építettem. Mondjuk nem minimumon. Remélem sokkal rosszabb nem lesz. -
#1239 én is úgy érzem
(jó lenne, ha megjelenne xbox 360-ra is ) -
EK1TEP #1238 Hát sztem ezt buktad sajna -
esetleg valami tipp, hogy lehetne gyorsabbá tenni (tudom, még a minimum gépigény sincs meg)? -
RAMyMamy #1236 2 hetes sincs. -
#1235 Milyen géppel? -
#1234 "A sims2-t futtató gépeden megy ez is"
Ja, csak 5 fpssel megy a legalacsonyabb beállításokon (legalábbis nálam)
Szóval élvezhetetlen :) -
BAk3R #1233 amúgy van ilyen, hogy elhízás vagy ilyesmi? mer sehol nem látok ilyet, hogy a sim most mennyire sportos vagy nem. -
#1232 nem kell átállni :D ez munkától független :)
azt hiszem csak este lehet hackerkedni :D
bizonyos óra intervallumban :) -
EK1TEP #1231 Az igen!
Nah akkor én sztem átállok a sötét oldalra pedig rendőr a simem :D -
#1230 becsületes munkás emberek vagyunk :D
gépen lehet hackerkedni az adja a dodot keményen :D kb 15sec hackerkedés 200 dodo :D -
EK1TEP #1229 Ti csííteltek vagy a munkával lett ennyi pénzetek? -
EK1TEP #1228 De amúgy tényleg!
Lehet illegálisban valahogy pénzt keresni?Bűnöző munkán kívül? -
#1227 én is gondolkoztam hogy vegyek valamit de mégsem :)
hogy kapud utána a pénzt? naponta vagy hogyan? -
BAk3R #1226 én már az éttermet megvettem :) -
#1225 szomszédhoz átmentem bunkóskodni :) -
#1224 LOL porzik a tank LOL -
#1223 xDDDD
ui.: ha eszembe jut valami ökörség akkor még csinálok vidit XD -
EK1TEP #1222 Fatert ütöd vagy ki ez a kopaszodó ipse? -
EK1TEP #1221 Az lenne a komoly ha lehetne benne karteleskedni :D
Kis drogbáró vagy azt dől a lé nagy villában laksz egyszer csak este SWAT jön azt elkapnak :D -
#1220 ez kész :D -
#1219 EA milyen boldog lehet, ha már a még ki nem jött játékukat láthatják viszont youtube -on XD -
#1218 Egy kis Sims BUNYÓÓÓÓÓÓÓÓÓ (HD)
(elején nagyon nagy a pofon... hogy csattog má xd) -
#1217 :DD de nem haltak meg ... lassan terjed a tűz :( -
#1216 ehh ehhe hehe :D látom nagyon unatkozol :D -
#1215 szar a windozod, rakt újra jeah! -
#1214 próbáld ki -
#1213 hát ha n em is full részletességgel,(mondjuk textúrarészletesség nem nagyon számit, csak közelről) de akkor legalább élvezhető lesz? de nem erősebb a processzorom mint amilyen kellene? -
RAMyMamy #1212 Fél óránként kilép a játék, csak úgy magától, nem is ír semmi hibát. Mitől lehet ez? :S -
#1211 Egy kis családi lakástűz :D (HD) -
#1210 Menni fog azzal a procival, még ha nem is minden full részletességgel. -
#1209 Tudom h. ki van irva h. indulnia kell azon a gepen amin a sims 2 de azért egy kis segítség kellene a gépigénnyel kapcsolatban, mert nem vagyok tisztába a processzorok különbségében...Van egy internetes oldal, amin meg tudod nézni, h. el fog e-indulni a kívánt játék a számítógépeden. Én megkerestem, vajon a A sims 3 elindulna-e még a gépen, ami már nem mai darab. Minden kritériumnak megfelelt, egyedül a processzor volt kevés. no ezt most nemértem. Mert állítólag egy Pentium 4 Processzor kell hozzá 2 Ghz-vel. Nekem pedig egy Intel(R) Celeron(R) CPU 2.93GHz processzorom van, és a dobozon rajta van, h. Dual core, vagyis hogy 2 magos( vagy ez nem azt jelenti?) Na a 2 magos processzor nem jobb mint az 1? Szerintetek akkor fogom tudni élvezni a játékot, ha a többi követelmény megüti a szintet? csak ez a processzor nem? Köszönöm a segítséget. -
#1208 azut hol tudom megnézni hogy mivel tudom fejleszteni a képességeket?szóval logika,karizma,atlétika stb. -
#1207 Senki nem próbálkozott még saját város létrehozásával, hogy azt hol kell?
Van egyáltalán ilyen lehetőség? mert én sehol nem találom. -
#1206 #1204 miért végeztem volna ki? :D még van sok idő :D a gyerekből rablót fogok csinálni :D
őőő nem láttam ilyet, csak olyan volt hogy költözzön ide, meg hogy szakítson az akkori feleségével :)
amúgy nem akartam hogy ideköltözzön :D mert a 3sim irányítani elég sok :D elég ez a 2 is :D
jah a hűtő meg ilyen folyton termő :D:D egyszer nem fogyott még ki :D
ajánlom a gabonapehely fogyasztását :) mert azt csak kiveszi a hűtőből aztán pár pillanat alatt benyomja :D és maxra viszi a csúszkát :D -
leviking #1205 és a házasságot nem próbáltad? -
EK1TEP #1204 Ennyi bazzeg 1 nap alatt kivégezted?