44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    OK :) kösz.
  • ToCsEk
  • lucifer9393
    nekem még nincs meg, csak videókat néztem. Azt amit itt is feltett vki azt a verekedőst+ tűzeset, és youtubeon is. És mind a 2 ben olyan volt az egér.. Ok ha direct X a hibás.
  • BAk3R
    olyan kódot nem tud valaki, amivel a jártasságokat egyből meglehet tanulni?
  • ToCsEk
    lehet az a gond hogy nincs elég repair vagy barkács vagy mit tudom én hogy hívják skilled nem?

#1278 az a fehér négyzet csak akkor van amikor felveszed a videót a játékban, ha nem veszel fel videót akkor minden jó, a bugokrol meg annyit hogy minden gameba vannak :D
  • akyyy
    Mert régi a drivvered, directX-ed, szóval nem elég friss a géped. ez nem a játék hibája.
  • lucifer9393
    Miőrt oylan fura" a kurzor a játékban? miért van oylan fehér négyzetben? ez is a reloaded hibája nem? szóval ez még csak amolyan tesztverzió nem? nincsenek benne neketek bugok? csak azért mert én is most akarom beszerezni.
  • akyyy
    nekem tv-t kéne elvinnem egy szomszédomtól, de nemtudom elrakni a tvjét, ő nem adja nekem, csak visszaadhatnám de nálam sincs, meg se javitottam még, gy ez a lehetőség szürke!
  • Firerock
    valahoyg lehet "aktiválni" a léptetős sebességet,talán ultra a neve
  • Bullitt
    Kipróbáltam tegnap pár Sims2 csítet és lol, nagy része működik. A pénz kódot már gondolom mindenki tudja, de pl. a 2-ben volt a "boolprop testingcheatsenabled true". Ez a 3-ban csak "testingcheatsenabled true", ha ezt beütöd, shift+kattintás valamin új opciók nyílnak meg előtted (pl. a posta ládán be tudod állítani az állást, a szükségleteket maximálisra emelheted és minden simet megismerhetsz egy kattintással.) Ha simekre kattintadz, lehet életszakaszt váltani. Nem próbáltam, de nyilvánvalóan csak előre működik, fiatalítani nem hinném, hogy lehet :D
  • ToCsEk
    ezzel már én is szívtam :(
    nekem sem sikerült átadni a kaját másik simnek mert szürke volt az átadás :S lehet rossz kaját csináltunk nem?
  • Dodek88
    Sziasztok! Az én simem szakács és már másodszor kapok olyan lehetőséget, hogy vkinek csináljak kaját és vigyem át. Megis csináltam, beraktam az inventoryba, de amikor átmegyek vagy találkozom vele nem tudom odaadni! Valaki találkozott már ilyennel? Segítsetek légyszi:)
  • Mike at home
    állítsd 960 napra az opciókban a simek élettartamát
  • Mike at home
    lehet váltogatni a családok között
    több mentésed is lehet, így mindeki ott folytatja ahol abbahagyta
    egy városban játszotok, mégis külön
  • Mike at home
    Közlemény

a beszólogatós hsz-eket nem kultiválom, tessék ehhez igazodni
    warez még marad, amig meg nem jelenik

hg
  • Mike at home
    a sims2-ben is mehettél saját kocsiddal a melóba, vihetted a kölkeidet suliba, sőt a tini elvihette a kisebbeket, aztán azok hazajöttek busszal
  • Mike at home
    ki lehet, felnőtt már egész normálisan né ki
  • Mike at home
    sok kis kellemes újdonság van, apróságok, ha az ember túllép a kezdeti szörnyülködésen (lásd fejek, medence!)
  • wantonly
    Első benyomásra nem annyira rossz a játék, csak nagyon el vannak dugva a dolgok. Mire mindent megtalálok.. A 2. rész ilyen szempontból egyszerűbb volt, minden "kézreállt".

Kár, hogy nem lehet üres várost indítani egy új térképen.

Van sok apró kellemes újítás, de összességében nem sok különbség van az előző részhez képest. :)

Kár, hogy a profitról szól az egész. Eladják 30-szor ugyanazt. :(
  • wantonly
    Belépsz a városba - menü - város szerkesztése. És ott lehet átalakítani az egészet, építkezni, rombolni. Utána elmented más néven és van egy új városod.
  • Rage47
    nekem is ez jutott eszembe:D
  • RAMyMamy
    Az imént belebotlottam egy csodás fordításba: Romantikus -> "Üsse arcon", közben meg megsimogatja az arcát... A:SD_:SDF
  • EK1TEP
    Nézz szét jobban van pár üres zöld füves rész az út mellet van 1-2 üres alapból is!
    Dózerolás meg a Város szerkesztés résznél van bal oldalt kis kör benne 3 pötty (...) kb ilyen nah az kihoz kis menüt és ott!
  • ToCsEk
    értem :) köszi
  • BAk3R
    úgy van, hogy folyamatosan termeli a lóvét az adott hely amit megvettél, aztán van az eszköztárad, ahol a mobilod van meg stb. ott van az okmány h te vagy a tulaj, arra kattintva van ilyen opció h bevétel behajtása, és akkor beszedi az addig megtermeltet.
  • Balazs15
    hol vannak üres telkek????beköltözni lehet kész házakba söt lakják az összeset azt csá..de hogy épitkezni dozerolni ienek????hova a tökömbe rejtették el ezeket???
  • RAMyMamy
    nincs mit, remélem sikerül telepíteni:)
  • Diego85
    Köszi szépen! :)
  • EK1TEP
    Lassan készülhetne amúgy a FAQ is mert sok az ismétlődő kérdés, probléma!
  • EK1TEP
    Át lehet állítani az öregedési időt a beállításoknál!
  • Lord Zax
    Sziasztok.
    Ebben van olyan ami megfiatalit? mint a 2-ben? Nem látom a bonusz pontos részben. Nagyon gyorsan megöregedett, 4-5 ora játék után. Lassan meghal az emberem, magányos gonosz kutató. Rengeteg pénze van meg max állása, de nem akarom h meghaljon még. :) Találtam olyat szakácskönyvbe hogy ambrozia, az mire jo? Az lenne a fiatalito cucc? Kell hozzá valami gyümölcs meg hal. Ezek mind maxos képességekböl jönnek?
    Egyébként nem olyan rossz, de én is sokkal többre számitottam, sokkal többet igértek, mutattak elözetesekben. Oylan sivár a 2 sok kiegészitöjéhez képest. Se időjárás, se eső, se nyaralás, 1 város, alig van pár akcio. Gondolom még lesz vagy 50 kieg hozzá hogy jol lehuzzák akit lehet.
    Aki tudja hogy lehet fiatalodni irja le légyszi. Köszi
  • RAMyMamy
    ez
  • Diego85
    Sziasztok!
    Felrakom a játékot, megcrackelem, és amikor elinditanám bedob egy ilyen üzenetet:
    "Az alkalmazás futtatásához előbb telepítenie kell a .NET-keretrendszer következő verziójának egyikét: v2.0.50727..."
    Nem vagyok vmi nagy számítógépes zseni, ez milyen program?
    Előre is köszi a segítséget!
  • wantonly
    6GB-ot
  • ToCsEk
    5,8gb
  • Soldiers
    hány gigát rak fel a játék??
  • Coolfire
    Ja,ami még tetszik az újságbéli hírek,és tippek.
  • Coolfire
    Na az újabb parasztvakítás...Szerintem egy kalap szamócát sem ér a játék,pedig ha valaki Sims-fan,akkor az én vagyok.Már a simek kinézetével sem voltam igazán kibékülve,de a rabbt hole és a taxizás betette az ajtót.Pont oda nem mehetsz be(kajálda,sportcsarnok,iroda etc..),ahol a legjobban lehetne interakciózni.Csináltam egy kleptós,barátkozós,számítógépes és sima zsenit caládcentrikussal,és citromtorta imádattal.Most mestertolvaj vágya van.Az is röhelyes,hogy napi 125 simiért takarítják a kéglit(ami kevesebb mint a fizum).Ami jó,hogy órabéres fizu van,és lehet nyalizni a főnöknek.Még jó hogy a simem csak normál 90 naposra álítottam az epikus kilencszázvalamennyi helyett.

Summa summarum:szvsz több benne a negatívum,mint a pozítívum.
  • EK1TEP
    Úgy érted hogy üres telek?
    Vanank alapból is üres telkek de ha te magad ledózerolsz párat azok helyére is lehet építeni!Lerakni nem tudsz mint az 2. részben de ha törölsz annak helyén üres telek lesz.
  • wantonly
    Nem tudom, de ez engem is érdekelne...