44549

no-warez.gif
  • gregtom6
    Nekem is 7600GT-m van, tökéletes kari, nem is kell jobb még, mert nincs dx10-et fullra kihasználó játék->parasztvakítás is.
  • gregtom6
    az 1 után a 2-t még csak-csak megértettem, h új grafika, meg stb., de ezt még letölteni sem éri meg...Amúgy is dögunalom a játék, de így még másnak is az lesz.
  • Micsu
    7600gtvel ne csodálkozz hogy rondább
  • akyyy
    Mind1, joomla alapú lenne, lásd msn faq-t, remekül lehet bele írni, kereső is jó, kommentezni is lehet, ha valamelyik kérdésre van jobb megoldás, és azt is bele lehet írni, illetve a legnépszerűbbeket is kiteszi.
  • Mike at home
    akkor hová lenne a profit a következő 5 évre
  • Mike at home
    ha megírod, én felteszem valahová, nem gond, van domain-em erre
  • gregtom6
    Akkor ez csak egy jó lehúzás...Legalább azt nyújtaná, mint a 2 kiegekkel, mert ez csak egy rablás...
  • Mike at home
    nem, hanem rondább, meg kevesebb a lehetőség

de kiváncsiság nagy úr
    én is tulléptem kuglifejüeken, és most kínlodok azzal, hogy nincs pénzem
  • Mike at home
    RamyMarry, Akyyy, nana!
  • akyyy
    Nos igaz. Csak senki se fogja megírni:D én lehet megcsinálnám, de extrára nem lehet regelni jelenleg, és egy jó FAQ motor, keresővel, miegymással csak oda a legjobb. egy köcsög FAQ-ér meg nem fogok domaint venni. esetleg marad külföldi ingyenes tárhely, de azokat nem szeretem:D
  • akyyy
    Nyújt. Kevesebbet, mert még nincsennek hozzá kiegek. Ez csak az alap game.
  • RAMyMamy
    ezért kéne FAQ
  • gregtom6
    Üdv.
    Ebben a játékban tulajdonképpen mi a jó? Élet szimulátor, pár órán át oké, de ez nem ugyanazt nyújtja, mint az előzőek, csak más menüvel, meg zenével? Az élethez fölösleges szimulátor, kinézel az ablakon, ugyanazt látod, mint itt, csak jobb graffal, és intelligenciával. Ez max annak jó, aki babázni akar, csak nem babaházbanXD Hát de nem?

De most komolyan, ugyanolyannak néz ki, mint a 2. Nyújt valamivel többet, v mást?
  • akyyy
    hát amikor már ezerszerre válaszolod majd ugyanazt, te is megunod és ezt fogod írni:D
  • RAMyMamy
    tegyél fel friss directx-et
  • akyyy
    szar a géped, add el, vegyél újat, vagy csináltasd meg.
  • akyyy
    beállításokba alaposan nézz szét
  • Bal0924
    Hello!

Hogyan tudom megállítani az öregedés?
  • Krisztofer45
    hello tudnátok segíteni amikor elindítanám ezt írja::

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_31.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát
  • offkorzreg
    ezen jót röhögtem most _D:SA:SD
  • Philip00
    Gyerekek, sztem ez akkor lesz jó játék, ha már erre is meg fog jelenni 20 miliárd kiegészitő. mint a 2-höz, addig nehezen veri sztem.
  • Mike at home
    rapidshare
  • BAk3R
    ja lehet nem lenne rossz tudni, most szereztem feleséget akinek az életcélja az, mint kiderült később, hogy mestertolvaj legyen. na de az én melóm meg 10-es szintű rendfenntartásban, úgyhogy hidegre tettem a csajt :) mondjuk szerepet játszott benne az is, hogy klepmtomániás volt, és a kinnti grill székekkel együtt mindig zsebre tette a mobil mellé ha kitettem az udvarra, szóval az udvaron nem maradhatott grill, ez eléggé feildegelt.
  • Disaster24
    Füvet nem lehet benne termeszteni? :D Jah és valaki nem talált olyan listát neten, hogy milyen tulajdonságok alapján milyen álmokat lehet választani? Vagy csak egy listát a választható álmok/életcélokról?
  • Pirlipát
    Igaz! Bocsi! De azért nagyon köszönöm.
  • ZsZso
    Könnyen letesztelheted, hogy tudsz -e gyorsabb tölteni. Ha jön máshonnan gyorsabban valamilyen más adat, akkor nem a routerrel van a gond. Torrentnél ezernyi beállítás létezik, nem hiszem, hogy ez a legalkalmasabb fórum ennek kitárgyalására :S. Na már így sok volt az OFFból :).
  • Gólya #1298
    itt az ideje törölni:)
  • Pirlipát
    mininova?
  • Pirlipát
    Most jutott eszembe, mint a villám a fejembe, nem lehet, hogy a router miatt van? Mert megosztjuk otthon az internetett és azon keresztül jönn. Ez lehet gáz?
  • Coolfire
    Kijavítom magam a tegnapi hsz.-mel kapcsolatban.Annyira nem is rossz,bár most technikai okok miatt fél giga rammal nyomom.A grafikai motor hangolhatóságilag námber ván.Igaz,hogy legalább egy fél perc,mire berendereli a környezetet teljesen,de le van b@szva.:)Egyébként az izomlázat hol lehet kimasszíroztatni?
  • Prince23
    4 óra gémezés után totál unalom ez a játék:(
  • ToCsEk
    valaki írta nem rég hogy kis kerítésre nincs kapu :D hát nem tudom ő hol nézte de annyi kapu van hogy csak na :D
  • ZsZso
    OFF:

Általánosan:
    Ha a neted sávszélessége 100000000000000000000000000000 Kb/s és Neked csak 10 Kb/s -el jön a cucc, az nem jelenthet mást:
    a, a forrás/szerver és a te géped között valami gáz van
    b, a forrás/szerver sávszélessége túl pici
    ergo ... próbáld meg máshonnan.
  • BAk3R
    lehet nem jó helyről szeded.
  • Pirlipát
    Már alig várom, hogy kipróbálhassam, meg is rendeltem, de most töltögetem már két napja és csak 12%-on van :-(( Nektek hogy a francba jött le ilyen gyorsan? valami tipp????!!! (Nem szar sem a gép, sem az internet....talán a progi???)
  • BAk3R
    :)
  • Alias91
    Bak3R de gyors voltál amig irtam az üzenet addig te már le is irtad
  • Alias91
    FARCRY 2!!!!
    ctrl,shift,c úgy mint a 2-ben. elileg mindegyik kod bele ami a kettőbe is. hogy legyen pénz az bizti!
    Valaki nem tudja, ha meghal valami Sim akkor, hogy kell a temetőbe vinni a sírkövét??? Mert a csaj Simenek meghalt, az anya, apja igaz külön házba laktak a csajtol és lehet ezért tüntek el a sirkövek? Valaki?
  • BAk3R
    shift+ctrl+c
    oda beírod, hogy motherlode és kapsz 50ezret
  • 16gaborm
    Hogyan kell előhozni a cheat beíró ablakot?
    És a pesos!$!$ <-ez a pénz?