44549
-
#1412 az is nagyon tetszik, hogy a családtagok szerteszét lehetnek
mondjuk a gyerek átmegy a haverjához, apuka a parkban nőzik
népesebb családnál simán meg lehet majd hülyülni -
EK1TEP #1411 Hát ma nagyon nincs kapás
-
#1410 nekem nagyon bejön a játék(Y) Várok a kiegészitőket :) De hát persze vannak belőle dolgok amik hiányoznak :) -
#1409 túrkált más szemetesében
úgy érezte hogy ez gusztustalan (jogos9
de 10 perces érzésnek írja, ehhez képest fél napja bent van -
EK1TEP #1408 Takaríts!
Vidd ki a kukát ha valami koszos mosd meg meg ilyenek! -
#1407 beragadt érzéseket? vagy nem tudom minek nevezzem, amit középen adogat, hogy most kiphent, stb. szal van itt egy olyan, hogy undorodik (szemetesben turkált) no az fél napja 10 percen áll
hogy tudom kiszedni? -
#1406 -
EK1TEP #1405 Én kimentem abba a központi parkba megláttam egy csajt elkezdtem bókolni, flörtölni vele este már etye-petye volt utána elment kész
Simem bolgoabb lett kis huncutkodástól. -
#1404 nem semmi
a csóka újságíró
most közölték, hogy készítsek interjút (elhajtottak) vagy turkáljak mások szemetesében :)) -
#1403 bár én még nem jöttem össze senkivel sem, de az lehet a nyitja, hogy mindenre ami a másikkal kapcsolatos rá kell kérdezni:-) én igy csinálom, nálam már simán ott maradt éjszakára, csak mondjuk még nem bújt ágyba:-) -
#1402 na az első értelmes hozzászólás, de most komolyan!!!!!!! -
#1401 hagyhatod az eszköztárban is, csak ott mondjuk hamarabb megromlik:-) -
perko #1400 Az lehet. Én az alapjátékról beszéltem. Úgy emlékszem abban nem lehetett.
Ti hogy vásároltok élelmiszert? A 3-ban nem talátom azt a funkciót ami a 2-ben megvolt, hogy bizonyos összegért rendeltél, kihozták oszt kész volt.
Én úgy próbáltam, hogy a boltban megvettem amit gondoltam hazavittem és darabonként beraktam a hűtőbe. Kicsit strapás. Nincs egyszerűbb módszer? -
#1399 sőt szerintem a másiknak is oda lehet adni -
#1398 az hagyján, de a vendégek elmentek labdázni, és simán elvitték a labdánkat -
#1397 500 nekem jelenleg nagyon sok -
#1396 jópofa kép, de miez? -
#1395 nem, nem igaz
simán be lehetett menni később is melózni kocsival
mint ahogy a suliba is, ha délig beértél, akkor még a minőstítésed se romlott -
Gólya #1394 na megyek megnézem - de elásom magam, ha működik... -
Bale123 #1393 Tegnap is kérdeztem csak nem kaptam rá választ: Hol lehet ruhát vásárolni? -
#1392 egyszerű :) rámész az újságra megnyomod a bal gombot és odahúzod ahova rakni akarod :) -
EK1TEP #1391 Ki tudod húzni!
Megfogod azt kihúzod a tárolódból az asztalra lerakod vagy ahová akarod! -
Gólya #1390 oksa, de nekem csak szimplán annyi kellett volna, hogy visszategye mondjuk az asztalra, vagy le a földre
állást keresett a muki, aztán a hitesével akartam kerestetni, erre kellett volna az újság, amit a muki elegánsan zsebrevágott -
EK1TEP #1389 Nem is nő a susnyás minek kertész!Kivették belőle. -
#1388 eszköztáradban ahol van az újság jobb klikk rá és kidob :) vagy ráhúzod a telefon alatti $ jelre és eladja 0ért :D
amúgy nekem a hűtőt nem sikerül eladni, azt írja hogy a simem tulajdonában van valami, de közbe nála semmi sincs :D
azért akarom törölni a hűtőt mert bogarak repkednek körülötte kb 2-3 darab :Dés ha mellette áll a sim 10perces undort kapok :D amúgy semmi kajak nincn a hűtőbe nah mind1 is :D
jah és csótányírótót sem lehet hívni, se kertészt :D -
Gólya #1387 ez nálam sem mükszik:(
de annyira nem vészes (szerintem) -
Gólya #1386 van egy olcsó könyvesbolt - bár persze szintenként drágulnak ott is a könyvek -
Gólya #1385 más...
az újságot miért nem tudom kiszedni az eszköztárból? béna vagyok és nem látom, amit kellene? -
Gólya #1384 nnnna...
egy barátunk jóvoltából sikerült kicsit előrébb hozni a rendelést...
szerintem jó (nem mondom vissza a rendelést, hadd jöjjön)
az elégedetlenkedőknek csak annyit, hogy azt megtapasztalhattátok, hogy az alap mindig "szegényes"
majd lesznek kiegészítők, meg beindulnak a "tervezők" és lesz más, több cucc
addig tessék abból kihozni a legtöbbet/jobbat, ami van - vagy le lehet törölni, ha nem tetszik
senkinek nem tartottak kést a torkához, hogy vegye/töltse/játssza -
#1383 Az "intprop censorgridsize 0" itt nem működik? -
#1382 Na azért ahogy olvasom, nem sikerült tökéletesre :) -
#1381 Pont azért kértem, hogy az ittlévők mondják el, mert a kiadók 99%-ban hülyeségeket beszélnek... -
perko #1379 Nekem az előbb, lekéste az érte küldött autót ami beviszi a munkahelyre. A Sims2-be ilyenkor otthon maradt és legfeljebb kirugták ha többször előfordult.
Most a "Hivatás" fülön van egy gomb hogy "Menjen dolgozni". Ha ezzel elküldöm jön egy taxi, beviszi és ledolgozza a napot.
Senkit nem idegesít a cenzor takarás? Oltári rondák azok a nagy kockák, legalább kisebbeket csinálhattak volna. -
#1375 -
ruleyB #1373 Köszi srácok, de sajnos én már tehetetlen vagyok... 10-12 napig nem történt semmi, semmi olyan opció nem jött elő, hogy odaköltözzön hozzám. :( A baj csak az, hogy megszületett a kisbaba, az anya hazavitte, de nincsen se babaágy, se semmi, és mindig leteszi a földre, nem eteti, pelenkát nem cserél. Nekem meg dolgozni kell, és más házába nem is vehetek semmit, így marad a földön... Szuper. :S -
Alias91 #1372 RuleyB, bocs hogy a neved elirtam.
Azt hogy mikor lehet házasodni azt nem tudom nekem már felnőt volt a Sim-em mikor házasodot. -
#1371 ez jó kérdés. én összeköltöztem a pizzafutárral, de elvenni meg szerelembe esni sehogys e tudtam őket,:(
nemtudom hogy most igy, haössze vannak költözve, hozzzá lehet majd menni?
a kettőbe hogy volt??
meg most mindketten fiatalok vagyunk, lehet csak felnőttkorba lehet ezt. lehet a tiédbe is -
Alias91 #1370 RuleB!!!
Amikor nálad van a csaj akkor sokat használd a "romantikus gombot" csók,ölelkezés stb ami ott van és egy idő után megjelenik ez az ikon is, hogy oda költözön vagy esetleg megjelenik az hogy ved feleségül ha összeházsodtatok akkor megugy is odaköltözteti hozzád, ha akarod. Remélem segítettem!! -
ruleyB #1369 Valaki nem tudja, hogyan kell összeköltözni egy csajjal? Már van közös gyerekünk is, de sehol sem találok olyan opciót, hogy összeköltözés, eljegyzés, vagy házasság... pedig vagy 10 napja maxon van a barátság és szerelmesek is vagyunk... -
Balin #1368 közbe rájöttem:)