44549

no-warez.gif
  • Gólya #1452
    hehe...
    majd ha megjön két hét múlva, kiderül
    s így van, addig legalább jól begyakoroljuk a dolgokat:))
  • Gólya #1451
    hát nem tudom...
    nekem elég "normálisnak" tűnik az idő
    tanulgattak, ettek, sportoltak is, könyvet is vásároltak, ismerkedtek a többi simmel - szóval elég sok belefért egy napba
  • Coolfire
    Azért az egy cseppecskét izgat,hogy a végrehajtó file 0.0.0.11190 verziószámú.Tudtommal egy kész játék egyessel kezdődik.Vagy tévednék?.Lehet hogy az RLD valami tesztpéldányhoz jutott hozzá?Jót röhögnék,ha így lenne.Bár akkor már nem lenne az a sok "bug".Nem akkor legfeljebb "demóztunk" egy kicsit.
  • Coolfire
    Volt az a Nagyvárosi Élet mágiájával és boszijaival,csak nem kapott önálló városrészt.Viszont erre a sok "kevert" személyiségre jól lehet expansionokat csinálni.Szívesen elmennék a kreatív csapatba dolgozni,biztos jobban keresnék mint itt Miskolcon.
  • böröczk
    Oké, köszi, azért örültem volna valami könnyű pénzszerzési lehetőségnek, szerencsétlenek még mindig elég csórók, így viszont a robotoló anyuka élete végéig nem fog 5 gyereket felnevelni (életcél), istenkém, hát milyen játék ez
    A nap hosszúságával nekem is problémáim vannak, viszont a szükségletek tűrhetőbben alakulnak, mint a 2-ben. Emlékszem, azért a játékért megjelenés napján álltam végig a többméteres sort (igaz, hogy azóta már elajándékoztam ), úgy, hogy a képek és 1-2 videón kívül egyéb információ nem volt a birtokomban a játékról, nemhogy "próbaverzió". De ennél nem igazán fordult meg a fejemben semminemű vásárlási szándék, pláne, hogy sikít róla az elkövetkező 65 kiegészítő.
    Viszont itt újra él a remény, hogy legyen egy Makin' Magic - szerű expanzió
  • EK1TEP
    Hmm én még nem vagyok kibékülve ezzel a gyors idővel!
    Olyan hamar elmegy egy nap!Semmit nem csinált a simem csak beágyazott wc-zett, letakarította a pultot,tűzhelyt azt már este 6 óra
    Nem lehet ezt lassítani?
  • akyyy
    munka közbe ha jön valami lehetőség, az biztos hogy sikerülni fog, kevésbé jön rabló, nem ég le a házad, stb.
  • böröczk
    Az egyik simnek választottam egy olyan tulajdonságot, hogy mázlista... Na már most ezt hogyan tudom kamatoztatni? Értemén ezalatt mondjuk a lottózást , vagy bármi egyéb szerencsejátékot, játékot, ahol lehet nyerni. Ha bárkinek bármi ötlete van, azt szívesen fogadom, köszi előre is. : D
  • Samine
    Az egy telket nem úgy értem hogy egy házba. Mert eddig csináltam simeket, és mindegyik abba a házba van de más mentéssel. és nem tudom hogy lehet egy városba tenni a simeket
    Csak még reggel van, nem tudok fogalmazni:D
  • Dodek88
    Nem lehet, hogy a csaj házas? Mintha vhol olvastam volna, hogy előbb meg kell kérni, hogy váljon el...
  • Dodek88
    Hali!
    Én is elvállaltam egy főzős lehetőséget. A főnöknek kell főznöm. Én meg is csináltam, beraktam az inventoryba de amikor átmegyek a főnökhöz az akció, hogy "átad" vagy vmi ilyesmi, szürke! Számít, hogy én több személyre főztem? Csak egy adagot kell csinálni?
  • akyyy
    ki mondta hogy lehet? ez elég hülye ötlet már bocs:D ha egy silm család ott van egy teleken, akkor másik nem tud addig oda menni még az első ott van.
  • Samine
    Sziasztok!
    Hogy tudok 2 Simcsaládot ugyanarra a telekre tenni?
  • Alias91
    RUHÁT nem lehet sehol venni! Vegyél egy ruhás szekrény katt ruházat megtervezése vagy mi és ott van az összes ruha
  • Alias91
    Bandeeka!!
    Csinálj valami finom kaját aztán rakd be az eszkösztáradba aztán katt a boltra és ott megjelenik egy opció valami "jelentkez a versenyre". a kaját érdemes aznap megcsinálnod mikor a verseny van mert megromlik
  • Neton
    Volt már kérdés, de nem jött rá eddig válasz, így megkérdezem én is, hátha... Hogyan tudok rávenni valakit, hogy odaköltözzön? Házasságról már nem is beszélve. Van gyerek is a csajtól, de totál nem élnek együtt, ami ugye vicces. :)
  • akyyy
    Valamiért eltüntek a zenék. Sen játszik zenét se a magnó, es ha épitő menübe lépek ki, se akkor amikor valami előőléptetés van vagy ilyesmi. az elején még volt, de most már nincs:(
  • Bandeeka
    sziasztok!
    lenne 1 kérdésem még pedig elválaltam vmi fözö versenyt, de nemtudom hogy hogy kell ételt leadni az étterembe. Így gyakorlatilag bukom a versenyt
  • Mike at home
    2-ben is van már ilyen? :o
  • Gólya #1433
    már megoldódott - mint írtam (azt hiszem) azért kellett, mert az asszonytársnak is az újságban akartam munkát keresni
  • Coolfire
    Nem igaz mennyi betűt kihagyok...
  • Coolfire
    Tényleg,most hogy mondod,a számítógépen kiadta az írás gyakorlását,és sci-fi,romantikus meg vmi. drámás könyv meírását.Akkor úgy int a 2-ben megírom,rakok rá borítót,és eladom?Ez jó lesz...
  • Coolfire
    Lehet,hogy már kérdezték,sőt valaki már válaszolt is rá:de,hogy lehet egyszerre két simet/csládot ugyanabba a városba berakni.Mert már kezdtem új játékot,abban viszont eltűnt az előző simem,de azután addig nyomkodtam,amíg az újba bele nem tudtam rakni őket.De ennek az lett az ára,hogy elveszett a sim minden jutalma,kívánsága,barátja etc...

Egyébként,ha rögtön építkezni akar valaki,csak kapcsolja ki a tanuló opciót,s máris ott lesznek az üres telkek,házak és családok.
  • Mike at home
    lehet
    sőt melózhatsz mindenféle egyebet is, otthon is, köztelkeken is
    enyém az újságírás mellett könyvet is ír
  • Mike at home
    nem szégyen, csak nem dől úgy a pénz mint a 2-ben
    csávókám is lassan nyögdijba megy, de még a konyhabútort sem cserélte le
    nem rossz a játék, de csomó minden hiányzik, előszedem én még a 2-t sokáig, már látom
  • wantonly
    Amúgy szerintem rohadt jó a játék, csak az idővel nem vagyok megbarátkozva. Alapban még mindig túl gyorsan telik, amikor meg pörögni kéne, akkor túl lassan. Miért nem lehet ezt teljesen finomhangolni? Utálom, hogy egy órába telik, amíg megzabálok egy nyomorult pizzaszeletet. :)
  • wantonly
    Ez komoly.. Sakkbajnok életcélom van. Elmentem megnézni valami sakknagymestert, hogy játszik. Két és fél órába telt, majd amikor kijött aszondja: tanúja lehettem, hogyan győzi le ellenfelét 2(!) lépésben! Ami ügye eleve lehetetlen, és miért tartott ezt két és fél óráig? :) Na mind1, viccesre fogták.
  • Coolfire
    Tényleg,főállás mellett lehet résmunkaidőst is vállalni?
  • Coolfire
    Ja és a jutalompontokat ne basszátok el a takartósr,mert felesleges.Ugyanúgy leszarja ha megeszi a penész a házat.A bulis viszont király.
  • Coolfire
    A 2-ben farkalgattam a szobalányt.De itt mindennap másik jön.Egyébként nem nagyon gazdaságos,mert csak 5 napot melózom,és kb. a 2x a fizum a bérüknek.Na jó néha beugrik egy kis mellékesis,de egésznapi játék után tudtam új konyha cuccost venni és számítógépet.Ez szégyen.Ja az éjszakai hackerkedéssel is össz lehet hozni egy pár simit.
  • Mike at home
    rájöttem, a kiturkált szemetet ki kellett dobi az inventoryból
  • V43 1105
    Húzd meg a nőt hamár elkér 125 ropit
  • Coolfire
    Az ultragyorsaság nekem pl. csak wc,zuhany és kaja közben műxik.Alváskor,melókor nem.
  • Coolfire
    Nekem szokott,mert pont azt a kéglit vettem meg amelyiken átmegy egy kis folyó(memória rulez!).Például almával fogtam csellét és aranyhalat.Egyébként minél magasabb a horászskill,annál több halnak írja ki a nevét.Ugyanis van egy "tó megvizsgálása" v. milyen opció.És ha kevés a skill,addig ismeretlenek lesznek a halacskák.
  • Coolfire
    Teljesen megbarátkoztam a játékkal,-jobban tetszik mint a másik kettő együtt-igaz döcög,de jól elvagyok vele.Ez a személyiségkeverés egyszerűen zseniális húzás volt a fejlesztőktől.Oké,még nagyon kevés benne a cucc,de jönnek még kiegek.:)
    No a mai élményeim:
    1.Beállítottam a karinak a mázlistát,kleptomániást,zsenit,szgépes zsenit és a barátságost.A fő életcél a mestertolvaj lett.Mikor zsebmetsző voltam,hűvösre is tettek.Le is esett a higiéniám,mert zuhanyozni sem mertem.Ja és elvették a könyvem is amíg börtönben voltam.Utána csóreltam a temetőből egy sírkövet,amit azután visszaküldtem postán..ehehhh..ez is érdekes.:)
    2.Mint alább is írtam,mukabért időarányosan fizetnek.Közben az is kiderült,hogy a főnökömnek csináltam egy gyereket.:)Sorban oldom meg a "mellékküldiket" is.Ilyen pölö az én vágyamban a cinkosokkal való összehaverkodás,a politikusok lefizetése etc..
    De nyertem hotdogevő versenyt,sakkversenyt,de a grillmaratont azért nem tudtam,mert mire azt a hatalmas parkot beadta a játék,addigra lement a fél verseny,úgyhogy 5-ből 3 adag hot-dogot tudtam csinálni.:)De megjegyeztem hol vannak a grillsütők.:)Az újság és a telefon nagyon hasznos az ilyen apró kis feladatok szempontjából,pölö a kisboltban kellett összeszedni a kirakóst egy pár simiért,vagy hogy hol adnak olcsón órákat,kedvezményesen könyveket,élelmiszert etc..
    A barátkozás sem olyan könyű-igaza volt anno Szaba92-nek-mert figyelni kell a másik minden reakciójára.Minél jobban megismered annál jobb az esélyed a barátságára.Öszehaverkodtam Landgraabékkal,elmentem hozzájuk,összeütöttem egy kis kaját,rögtön el is hajtottak,hogy ez illetlenség.Hülye sznobok.:)
    Hirtelen enyi jutott az eszembe a mai napból...
    Ja és a bejárónő/fiú 125 simis bérével nagyon nem vagyok kibéküve,hiszen még a szerelő is csak 50-et kér.Még ha lakáj lenne akkor meg is érteném,de így?
  • Coolfire
    El kell adni az eszköztárban(áthúzni 0 simi).
  • Coolfire
    Nem fizeti ki a napot,hanem csak annyi órabért amennyit ledolgoztál.Ez jó benne.
  • wantonly
    Én meg nem tudom mi lehet a baja, ahol enni szokott ott azt írja ki, hogy kosz van -15 közérzet pont. De nem látok ott semmit, csak egy kanapé van, asztal. Mindegyiket néztem, sehol semmi kosz, vagy hogy felajánlaná, hogy feltakarítja. Söprűt kell venni vagy mi? :)
  • Gólya #1414
    na mostanra másztam ki a gödörből (elkezdtem elásni magam...) - megvan az újság, hurrá

szóval:
    kreáltam egy simet - igazgattam jobbra-balra, de tényleg kicsit fura az arcberendezésük (majd megszokjuk...) - tény és való, hogy több finomítási lehetőség volt, ezt nyugodtan átmenthették volna a kettesből...
    s tény, hogy a berendezési tárgyak olyanok, amilyenek (ehhez meg szerintem egy hónapon belül lesz választék, csak figyelni kell majd)

folyt.köv. holnap (hogy kelek én fel ötkor?)
  • Mike at home
    detökjó a szmszédban ott is lehet aludni