44549
-
Coolfire #1492 Hát nem tudom,mert főzőversenyen nem voltam,de ha jól tippelek,akkor valami kaját kellene csinálnod az inventorydba,és elvinni,benevezni.Nem lehet,hogy valami spéci kaját akarsz,amihez nincs receptkönyved v. hozzávalód? -
RAMyMamy #1491 pedig sztem kva könnyű odaköltöztetni, eljegyezni, stb...
csak sokat kell a romantikus menübe lévő dolgokra kattintgatni -
Coolfire #1490 Írd már le a küldit pontosan,mert akkor valami hibádzik.nem lehet,hogy neked kell a hot-dogokat megcsinálnod? -
RAMyMamy #1489 nekem is ugyanez van most, valahogy megszokott javulni, ha kattintgatok a módok közt (F1-F3) -
Coolfire #1488 Nem tudom,mert azóta rájöttem,hogy a főnökömé a gyerek.Viszont azt írják,hogy ebben a részben a terhesség ideje 6 nap.És annyi idő nem telt el a prütykölés óta.Ráadásul jele sincs annak -aminek az előző kettőben volt-a vonzalomnak.A főnökömnél van a legjobb barát piktogramocskában egy kis aranycsillag(régi barát),de semmi több.Sokan panaszolják is,hogy nem megy az öszzeköltözés,eljegyzés házasság. -
RAMyMamy #1487 pedig belehet költöztetni többet is, csak max. 7-8 sim lehet egy telken -
#1486 A nőci házát már megtaláltam, de hiába kattintok rá, ott van szürke betükkel, hogy Hotdogok kiszállítása, és nem engedi.. :S -
Coolfire #1485 Az ilyen miniküldiknél menj ki a várostérképre,és keressél kis ikon/okat a ház jele mellett.Odakattintol és viszi is. -
Curesz #1484 Ez most komoly h nem mutatja a játék belülről a közösségi helyeket? Pl elmentem színházba meg gyúrodába és csak annyit láttam h bement az ember és egy idő után kijött....komoly:) -
Coolfire #1483 Neked is fél giga ramod van? -
#1482 Sziasztok, valaki tudna segíteni?
Hotdogokat kéne kiszállítanom Morgana Wolffnak, de nem tudom hogy kell o.O
Már próbáltam elmenni hozzá, meghívni magamhoz, de nem engedi, hogy kiszállítsam. -
#1481 Nem tudom volt-e már róla szó:
Az asszonyt beneveztettem vmi főzőversenyre, meg van az az épület is, ahol tartják a versenyt. De ott kiírja, hogy nincsenek emg a szükséges felszerelések a nevezéshez. Itt mégis milyen eszközökre gondol?
Előre is kösz a választ!
-
#1480 Sziasztok!
Valaki megtudja mondani hogy lehet üres telket letenni? Ugyan is tesómmal nem találjuk sehol :S -
#1479 nekem is ez van, de azóta ki nagyobbítottam.
én max grafon játszok, élsimítással meg ilyenek :) -
Gólya #1478 nem hinném...
annyit tudok még csak erről, hogy ugyanúgy kiválasztható opció a "gyerekgyártás", mint az előző kieg-ben
sőt tegnap egy közösségi helyen megjelent egy laza etyepetyére való felhívás (ha jól emlékszem, színházban voltak és a színfal mögötti hely került felajánlásra...:))))) - meglepi, ha ledől a díszlet...) -
#1477 Ez a gyerekszületés most ilyen random módon működik, vagy mi a manó? Mert már többször olvastam, hogy "hopp, született egy gyerek, de nem tudom, ki az anyja", stb... :) -
Coolfire #1476 Ez a 4 választhatóból ami kész, az egyik.A folyósat lecseréltem,mert a vízfolyás rohadtul lassított néha. -
#1475 :DDDD
jó szűkösen berendezted azt a lakást
lehetne itt is olyan mint nfsnél az nfs garázs topik:D -
Coolfire #1474 Igen,csak nekem valamiért elveszett minden kapcsolatom..vagy teljesen hülye vagyok.:) -
Coolfire #1473 De sötét lett...Ja és született egy Árpád nevű fiam is,örültem neki 24 óráig,csak azt nem tudom kitől van,és hol lakik. -
Coolfire #1472 Már megint lebuktam..:)
A képminőségen nem javítottam direkt,ez 640x480-ban fut,megtartva az 1024x768-as felbontást,mindent kikapcsolva.Csak azért,hogy aki 512MB rammal akarja kipróbálni,nyugodtan megteheti. -
#1471 vagy: kaching -
#1470 aktív háztartást váltasz, vagy mi a neve. bal oldalt egy kis gombbal lehet, város szerkesztés módban -
#1469 hali, hogyan tudok ugyanabba a városba, ahol már van egy családom, még1-et csinálni? -
#1468 Igen, de tetszés szerint lehet alakítani és más városként elmenteni.
Persze. Olvass vissza. -
ast00 #1467 tudtátok, hogy a sims 2 pénzkódja ennél is működik? Aki esetleg nem tudná, annak itt van: motherlode -
#1466 Induláskor csak Sunset Valley választható?
Nem tudom volt -e már, de lehet saját házat is építeni 0-ról, tök üres telket megvéve. Van vagy 10-12 üres telek asszem... -
EK1TEP #1465 Nem tudjátok lehet e valami fotós munkát vállalni?Vagy nem tettek bele ilyet? -
#1464 Sziasztok.. nem tudom miért, lehet én vagyok lüke, de valamiért nem tudok bulit szervezni... nem lehet kiválasztani, hogy milyen legyen a ruha.. meg ilyenek.. másnál is jelentkezett ez a probléma? Reloaded relase van meg -
Gólya #1463 jaja, csak pislogtam a falevelekre:) -
Coolfire #1462 Azért az a jó benne,hogy nem lesznek nagyok a mentések egyelőre.
-
Coolfire #1461 Ez is nagyon szép,mert megnéztem a HP Pavilion dv6000 Entrtainment Pc laptopon csak 2 helyett 4GB RAM van benne.Az a baj,hogy erre ketten ruháztunk be,nekem a meló miatt kellett,így az asztali PC háttérbe szorult.:(Nem akarok veszekedést ezért gyötrődőm az asztali PC-vel. -
Gólya #1460 megértelek...
hogy milyen szép is tud lenni a kettes, azt igazán tavaly karácsonytól tudom, akkor cseréltünk gépet...
nem győztem csodálkozni a hullámzó vízen, az árnyékokon, stb. stb. -
Coolfire #1459 Ad1.:Nem minimálbérért dolgozom.
Ad2.:Nekem most DDR1 400MHz-s 1 GB-s modulok kellenek,ami itt nálunk a legolcsóbb helyen is 10000 Ft.A Fatal1tyt elajándékoztam,abban volt DDR2-es RAM.Az valóban kijönne egy tízesből.De ne offoljunk. -
#1458 pedig olcsóbb már 2 giga ram, egy 10-esből megvan, ráadásul mi az, minimálbérből lazán megvan. -
Coolfire #1457 Helyesebben nincs 20 rongyom 2 GB memóriára. -
Coolfire #1456 Hát ha most meglenne a technikai hátterem ahhoz,hogy csak úgy "repkedjek" telekről telekre én is megtenném.Sok blogban írták,hogy ezt-azt elrejtettek itt-ott.:))De a fél giga ram ahhoz kevéske.Elszívok egy cigit mire berenderel például tökéletesen egy nagyobb helyszínt.20000 meg most nincs memóriára. -
Gólya #1455 jó tudni...:))
ezentúl figyelmesebben "sétálgatunk" -
EK1TEP #1454 Képzeljétek!
Kimentem a parkba és találtam magokat a földön és elültettem a kertben!
Fejes saláta lesz belőle és +2 mag amihez 5ös szintű kertészeti tudás kell. -
#1453 Na tettem fel új drivereket, elindítom, van hang, hülyül jeah:D
elkezdek jtászai, majd egyszer csak észreveszem, hogy be van kapcsolva a magnó de zene nuku. megint elment. és nemtuom hogy csináljam vissza:(