44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Hát nem tudom,mert főzőversenyen nem voltam,de ha jól tippelek,akkor valami kaját kellene csinálnod az inventorydba,és elvinni,benevezni.Nem lehet,hogy valami spéci kaját akarsz,amihez nincs receptkönyved v. hozzávalód?
  • RAMyMamy
    pedig sztem kva könnyű odaköltöztetni, eljegyezni, stb...
    csak sokat kell a romantikus menübe lévő dolgokra kattintgatni
  • Coolfire
    Írd már le a küldit pontosan,mert akkor valami hibádzik.nem lehet,hogy neked kell a hot-dogokat megcsinálnod?
  • RAMyMamy
    nekem is ugyanez van most, valahogy megszokott javulni, ha kattintgatok a módok közt (F1-F3)
  • Coolfire
    Nem tudom,mert azóta rájöttem,hogy a főnökömé a gyerek.Viszont azt írják,hogy ebben a részben a terhesség ideje 6 nap.És annyi idő nem telt el a prütykölés óta.Ráadásul jele sincs annak -aminek az előző kettőben volt-a vonzalomnak.A főnökömnél van a legjobb barát piktogramocskában egy kis aranycsillag(régi barát),de semmi több.Sokan panaszolják is,hogy nem megy az öszzeköltözés,eljegyzés házasság.
  • RAMyMamy
    pedig belehet költöztetni többet is, csak max. 7-8 sim lehet egy telken
  • edikee
    A nőci házát már megtaláltam, de hiába kattintok rá, ott van szürke betükkel, hogy Hotdogok kiszállítása, és nem engedi.. :S
  • Coolfire
    Az ilyen miniküldiknél menj ki a várostérképre,és keressél kis ikon/okat a ház jele mellett.Odakattintol és viszi is.
  • Curesz
    Ez most komoly h nem mutatja a játék belülről a közösségi helyeket? Pl elmentem színházba meg gyúrodába és csak annyit láttam h bement az ember és egy idő után kijött....komoly:)
  • Coolfire
    Neked is fél giga ramod van?
  • edikee
    Sziasztok, valaki tudna segíteni?
    Hotdogokat kéne kiszállítanom Morgana Wolffnak, de nem tudom hogy kell o.O
    Már próbáltam elmenni hozzá, meghívni magamhoz, de nem engedi, hogy kiszállítsam.
  • SLICK
    Nem tudom volt-e már róla szó:
    Az asszonyt beneveztettem vmi főzőversenyre, meg van az az épület is, ahol tartják a versenyt. De ott kiírja, hogy nincsenek emg a szükséges felszerelések a nevezéshez. Itt mégis milyen eszközökre gondol?
    Előre is kösz a választ!
  • BBali666
    Sziasztok!
    Valaki megtudja mondani hogy lehet üres telket letenni? Ugyan is tesómmal nem találjuk sehol :S
  • Broafka
    nekem is ez van, de azóta ki nagyobbítottam.

én max grafon játszok, élsimítással meg ilyenek :)
  • Gólya #1478
    nem hinném...
    annyit tudok még csak erről, hogy ugyanúgy kiválasztható opció a "gyerekgyártás", mint az előző kieg-ben
    sőt tegnap egy közösségi helyen megjelent egy laza etyepetyére való felhívás (ha jól emlékszem, színházban voltak és a színfal mögötti hely került felajánlásra...:))))) - meglepi, ha ledől a díszlet...)
  • cenobite
    Ez a gyerekszületés most ilyen random módon működik, vagy mi a manó? Mert már többször olvastam, hogy "hopp, született egy gyerek, de nem tudom, ki az anyja", stb... :)
  • Coolfire
    Ez a 4 választhatóból ami kész, az egyik.A folyósat lecseréltem,mert a vízfolyás rohadtul lassított néha.
  • akyyy
    :DDDD

jó szűkösen berendezted azt a lakást

lehetne itt is olyan mint nfsnél az nfs garázs topik:D
  • Coolfire
    Igen,csak nekem valamiért elveszett minden kapcsolatom..vagy teljesen hülye vagyok.:)
  • Coolfire
    De sötét lett...Ja és született egy Árpád nevű fiam is,örültem neki 24 óráig,csak azt nem tudom kitől van,és hol lakik.
  • Coolfire
    Már megint lebuktam..:)

A képminőségen nem javítottam direkt,ez 640x480-ban fut,megtartva az 1024x768-as felbontást,mindent kikapcsolva.Csak azért,hogy aki 512MB rammal akarja kipróbálni,nyugodtan megteheti.
  • Rage47
    vagy: kaching
  • Rage47
    aktív háztartást váltasz, vagy mi a neve. bal oldalt egy kis gombbal lehet, város szerkesztés módban
  • Broafka
    hali, hogyan tudok ugyanabba a városba, ahol már van egy családom, még1-et csinálni?
  • wantonly
    Igen, de tetszés szerint lehet alakítani és más városként elmenteni.

Persze. Olvass vissza.
  • ast00
    tudtátok, hogy a sims 2 pénzkódja ennél is működik? Aki esetleg nem tudná, annak itt van: motherlode
  • cenobite
    Induláskor csak Sunset Valley választható?

Nem tudom volt -e már, de lehet saját házat is építeni 0-ról, tök üres telket megvéve. Van vagy 10-12 üres telek asszem...
  • EK1TEP
    Nem tudjátok lehet e valami fotós munkát vállalni?Vagy nem tettek bele ilyet?
  • Csibusz
    Sziasztok.. nem tudom miért, lehet én vagyok lüke, de valamiért nem tudok bulit szervezni... nem lehet kiválasztani, hogy milyen legyen a ruha.. meg ilyenek.. másnál is jelentkezett ez a probléma? Reloaded relase van meg
  • Gólya #1463
    jaja, csak pislogtam a falevelekre:)
  • Coolfire
    Azért az a jó benne,hogy nem lesznek nagyok a mentések egyelőre.
  • Coolfire
    Ez is nagyon szép,mert megnéztem a HP Pavilion dv6000 Entrtainment Pc laptopon csak 2 helyett 4GB RAM van benne.Az a baj,hogy erre ketten ruháztunk be,nekem a meló miatt kellett,így az asztali PC háttérbe szorult.:(Nem akarok veszekedést ezért gyötrődőm az asztali PC-vel.
  • Gólya #1460
    megértelek...
    hogy milyen szép is tud lenni a kettes, azt igazán tavaly karácsonytól tudom, akkor cseréltünk gépet...
    nem győztem csodálkozni a hullámzó vízen, az árnyékokon, stb. stb.
  • Coolfire
    Ad1.:Nem minimálbérért dolgozom.
    Ad2.:Nekem most DDR1 400MHz-s 1 GB-s modulok kellenek,ami itt nálunk a legolcsóbb helyen is 10000 Ft.A Fatal1tyt elajándékoztam,abban volt DDR2-es RAM.Az valóban kijönne egy tízesből.De ne offoljunk.
  • akyyy
    pedig olcsóbb már 2 giga ram, egy 10-esből megvan, ráadásul mi az, minimálbérből lazán megvan.
  • Coolfire
    Helyesebben nincs 20 rongyom 2 GB memóriára.
  • Coolfire
    Hát ha most meglenne a technikai hátterem ahhoz,hogy csak úgy "repkedjek" telekről telekre én is megtenném.Sok blogban írták,hogy ezt-azt elrejtettek itt-ott.:))De a fél giga ram ahhoz kevéske.Elszívok egy cigit mire berenderel például tökéletesen egy nagyobb helyszínt.20000 meg most nincs memóriára.
  • Gólya #1455
    jó tudni...:))
    ezentúl figyelmesebben "sétálgatunk"
  • EK1TEP
    Képzeljétek!
    Kimentem a parkba és találtam magokat a földön és elültettem a kertben!
    Fejes saláta lesz belőle és +2 mag amihez 5ös szintű kertészeti tudás kell.
  • akyyy
    Na tettem fel új drivereket, elindítom, van hang, hülyül jeah:D

elkezdek jtászai, majd egyszer csak észreveszem, hogy be van kapcsolva a magnó de zene nuku. megint elment. és nemtuom hogy csináljam vissza:(