44549
-
EK1TEP #1533 magyar -
sztip #1532 hi all! The.Sims.3-RELOADED ez a verzio magyar vagy nem magyar? -
#1531 Nem is gondoltam vna hogy van ami eltűnik nekem tetszett hogy lehet horoszkópot kiválasztani :S:S
És hogy hogy nincs pelenkázó,ugródeszka,hangszerek,különleges esemény kamera
és emlékek sem ?? -
#1530 engem nem szokott kivágni 512 megás memóriával, én szoktam őt kivágni -
RAMyMamy #1529 nekem is szokta
sztem attól lehet, hogy kevés a memória (pedig 4gb-m van ), vagy attól, hogy alt+tabozok közben és nem szereti :D -
#1528 Sziasztok. leszedtem a RELOADED verziót crackeltem és mindig egy idő után kivág(valamikor 10 perc után. valamikor 1 óra)
előrekösz :B -
#1527 olol :DDddddddddddd -
#1526 Tudtommal nem végleges, hanem amit az újságoknak/oldalaknak kiküldtek tesztelésre 1 hónappal az arany előtt. -
RAMyMamy #1525 megszületett a kisbaba, tök édes :D
kiírta a nőnek, h jön a baba, kórházban vagy otthon szülheti meg, rákattoltam a kórházra, a hülyéje meg elbiciklizett odáig (kerestem volna valami olyan opciót, hogy a férje vigye el kocsival, de nincs :[) -
Gólya #1524 no meg kérdeznék, ill. a hites kíváncsiskodik:
valami olyasmiről, hogy akkor hogy is lehet átszínezni a dolgokat?
mert mintha lett volna ilyenről szó - vagy megint nem látok a szememtől? -
Gólya #1523 más...
megismerkedett a csajszi egy másik simmel
előbb kitudta róla, hogy gazdag, aztán még pár dolog kiderült, majd egyszer közli a progi, hogy megtudtam a Tamaráról, hogy csóró... - akkor hogy is van ez?
aztán ami feltűnt: a sim lába adott esetben "becsúszik" az asztalba... vagy pl. indul a sim valahová taxival, s pár másodpercig nem látszik az autó, csak ahogy a simek benn ülnek... -
#1522 ezt nem mondanám :) mert ha jól neveled a kölköt akkor te választhatod meg a tulajdonságait :) -
Gólya #1521 fura...nekem semmi gondom vele
ötkor kel a csajszi, hat órát dolgozik, du.3-4 óra körül kicsit szundikál (1-2 órát), utána meg irány a város - este 9-10-ig vígan van -
#1520 Hali!
Eleinte tudta főzni a sim a kajákat de most szürke és nem tudok rányomni, gondol elfogyott vagy valami.
de hiába veszek a boltba hozzávalókat akkor sem változik semmi:S
hogy kell megcsinálni?
köszi -
#1519 nincs -
RAMyMamy #1518 itt lesz -
Coolfire #1517 Hol van 9.5-ös Catalyst?Mert nem találom sehol.. -
Coolfire #1516 Vazze,most hogy körbe vagyok rakva zsidókkal,1-35 között ugrál az FPS.Mindjárt megsasolom a 9.5-ös Catalysttal is. -
Coolfire #1515 Azért próbáld meg,hogy leveszel mindent,és 640x480-ban játszod.Bár a proci magsebessége,és a videókártyád is jóval rosszabb mint az enyém,de próba cseresznye.Veszteni nem vesztel vele semmit. -
#1514 remélem ezentúl mindenkitől kikap a mybrute karaktered -
már beraktam egyszer a képet, de ezen szerintem nem lehet segíteni :) -
Coolfire #1511 Van 9.5-ös driver?No azt meglessük. -
Coolfire #1510 Van kleptomániás tulajonságod?Mert a végig öröklődik az összes generáción.Úgy látszik,hogy beépült a DNS markerbe..:))) -
#1509 én is most jegyeztem el a pizzafutáros csajszit:D az tetsztt a legjobban, jó kis vöröske. valoban sokat kell romantikázni hogy bármi legyen.
mot már csak lagzi kell, és nem csak össze vannak kötlözve hqnm férj és feleség:D aztán jöhet a gyerek, azt meg addig tanitgatom amig ki nem költöztetem, majd várható az új kieg:D valami sulis:D -
RAMyMamy #1508 furcsa, én tegnap feltettem az ati 9.5-ös driverét a videókártyámhoz, és dupla annyi fps-em lett :D -
RAMyMamy #1507 itattam valamelyikkel kávét, lószrt se ér:) -
Coolfire #1506 Írd le a paramétereit,hátha tudok segíteni. -
RAMyMamy #1505 köszi^^ -
Coolfire #1504 Úgy látom a sok-sok fórumos kép alapján,hogy nemcsak nekem vannak "energia" problémáim.Nagyon gyorsan lecsökken,és nehezen megy fel,mivel az ultra gomb egyáltalán nem funkcionál.Ezt onnan tudom,hogy megnéztem a laptopon is. -
#1503 Na, akármilyen beállítással próbálva szar az én gépemen, mindjárt telepítem a sims 2-t, nekem az is jó lesz most -
Coolfire #1502 Hejjjj...mikor ezt az intrót 2000.márciusában megláttam,zokogtam a gyönyörtől.:))Szerintem még most is ez a legjobb a 3 közül. -
Coolfire #1501 Ügyes vagy,gratula..:) -
Coolfire #1500 Az elvileg arra való.:) -
Joybull #1499 Nekem sajnos az istennek semm jön fel az a menü, hogy odaköltözzön. Már sikerült gyereket "összehozni", de az anyja neveli, még csak a családfa képen láttam. Az anyuka azóta is átjön és ott alszik, de elvenni, vagy odaköltöztetni nem tudom.
Most ráállok a romantikus menüre ááááááááááááá!
más tipp? -
#1498 Good Old Times -
RAMyMamy #1497
nekem már sikerült az eljegyzés meg az összeköltözés, a nő most lett terhes xP -
#1496 Megcsináltam, köszi :)
Be kellett tenni az eszköztárba.. -
Coolfire #1495 Az edzőtermet,uszodát,múzeumot mutatja.A boltot,éttermet biztosan nem,az csak kívülről látod,hogy bent vannak.A többit nem tudom. -
Coolfire #1494 Ha még nem jöttetek volna rá,ki kell kapcsolni a tanulómódot,és onnantól elérhető az összes beépíthető telek,házak,családok. -
Coolfire #1493 Oksa elhiszem.Akkor áthívom a főnökasszonyt és "letámadom".Azon röhögnék ha nem jönne össze,és mondjuk a gyerek fiatal felnőtté való válásáig fizethetném a gyerektartást.:)