44549

no-warez.gif
  • EK1TEP
    magyar
  • sztip
    hi all! The.Sims.3-RELOADED ez a verzio magyar vagy nem magyar?
  • Hayni
    Nem is gondoltam vna hogy van ami eltűnik nekem tetszett hogy lehet horoszkópot kiválasztani :S:S
    És hogy hogy nincs pelenkázó,ugródeszka,hangszerek,különleges esemény kamera
    és emlékek sem ??
  • FZoleee
    engem nem szokott kivágni 512 megás memóriával, én szoktam őt kivágni
  • RAMyMamy
    nekem is szokta

sztem attól lehet, hogy kevés a memória (pedig 4gb-m van ), vagy attól, hogy alt+tabozok közben és nem szereti :D
  • Atikah
    Sziasztok. leszedtem a RELOADED verziót crackeltem és mindig egy idő után kivág(valamikor 10 perc után. valamikor 1 óra)
    előrekösz :B
  • offkorzreg
    olol :DDddddddddddd
  • rotator
    Tudtommal nem végleges, hanem amit az újságoknak/oldalaknak kiküldtek tesztelésre 1 hónappal az arany előtt.
  • RAMyMamy
    megszületett a kisbaba, tök édes :D
    kiírta a nőnek, h jön a baba, kórházban vagy otthon szülheti meg, rákattoltam a kórházra, a hülyéje meg elbiciklizett odáig (kerestem volna valami olyan opciót, hogy a férje vigye el kocsival, de nincs :[)
  • Gólya #1524
    no meg kérdeznék, ill. a hites kíváncsiskodik:
    valami olyasmiről, hogy akkor hogy is lehet átszínezni a dolgokat?
    mert mintha lett volna ilyenről szó - vagy megint nem látok a szememtől?
  • Gólya #1523
    más...
    megismerkedett a csajszi egy másik simmel
    előbb kitudta róla, hogy gazdag, aztán még pár dolog kiderült, majd egyszer közli a progi, hogy megtudtam a Tamaráról, hogy csóró... - akkor hogy is van ez?

aztán ami feltűnt: a sim lába adott esetben "becsúszik" az asztalba... vagy pl. indul a sim valahová taxival, s pár másodpercig nem látszik az autó, csak ahogy a simek benn ülnek...
  • ToCsEk
    ezt nem mondanám :) mert ha jól neveled a kölköt akkor te választhatod meg a tulajdonságait :)
  • Gólya #1521
    fura...nekem semmi gondom vele
    ötkor kel a csajszi, hat órát dolgozik, du.3-4 óra körül kicsit szundikál (1-2 órát), utána meg irány a város - este 9-10-ig vígan van
  • oneal1
    Hali!

Eleinte tudta főzni a sim a kajákat de most szürke és nem tudok rányomni, gondol elfogyott vagy valami.
    de hiába veszek a boltba hozzávalókat akkor sem változik semmi:S

hogy kell megcsinálni?

köszi
  • akyyy
    nincs
  • RAMyMamy
    itt lesz
  • Coolfire
    Hol van 9.5-ös Catalyst?Mert nem találom sehol..
  • Coolfire
    Vazze,most hogy körbe vagyok rakva zsidókkal,1-35 között ugrál az FPS.Mindjárt megsasolom a 9.5-ös Catalysttal is.
  • Coolfire
    Azért próbáld meg,hogy leveszel mindent,és 640x480-ban játszod.Bár a proci magsebessége,és a videókártyád is jóval rosszabb mint az enyém,de próba cseresznye.Veszteni nem vesztel vele semmit.
  • FZoleee
    remélem ezentúl mindenkitől kikap a mybrute karaktered
  • FZoleee

már beraktam egyszer a képet, de ezen szerintem nem lehet segíteni :)
  • Coolfire
    Van 9.5-ös driver?No azt meglessük.
  • Coolfire
    Van kleptomániás tulajonságod?Mert a végig öröklődik az összes generáción.Úgy látszik,hogy beépült a DNS markerbe..:)))
  • akyyy
    én is most jegyeztem el a pizzafutáros csajszit:D az tetsztt a legjobban, jó kis vöröske. valoban sokat kell romantikázni hogy bármi legyen.

mot már csak lagzi kell, és nem csak össze vannak kötlözve hqnm férj és feleség:D aztán jöhet a gyerek, azt meg addig tanitgatom amig ki nem költöztetem, majd várható az új kieg:D valami sulis:D
  • RAMyMamy
    furcsa, én tegnap feltettem az ati 9.5-ös driverét a videókártyámhoz, és dupla annyi fps-em lett :D
  • RAMyMamy
    itattam valamelyikkel kávét, lószrt se ér:)
  • Coolfire
    Írd le a paramétereit,hátha tudok segíteni.
  • RAMyMamy
    köszi^^
  • Coolfire
    Úgy látom a sok-sok fórumos kép alapján,hogy nemcsak nekem vannak "energia" problémáim.Nagyon gyorsan lecsökken,és nehezen megy fel,mivel az ultra gomb egyáltalán nem funkcionál.Ezt onnan tudom,hogy megnéztem a laptopon is.
  • FZoleee
    Na, akármilyen beállítással próbálva szar az én gépemen, mindjárt telepítem a sims 2-t, nekem az is jó lesz most
  • Coolfire
    Hejjjj...mikor ezt az intrót 2000.márciusában megláttam,zokogtam a gyönyörtől.:))Szerintem még most is ez a legjobb a 3 közül.
  • Coolfire
    Ügyes vagy,gratula..:)
  • Coolfire
    Az elvileg arra való.:)
  • Joybull
    Nekem sajnos az istennek semm jön fel az a menü, hogy odaköltözzön. Már sikerült gyereket "összehozni", de az anyja neveli, még csak a családfa képen láttam. Az anyuka azóta is átjön és ott alszik, de elvenni, vagy odaköltöztetni nem tudom.

Most ráállok a romantikus menüre ááááááááááááá!

más tipp?
  • sambauer
    Good Old Times
  • RAMyMamy

nekem már sikerült az eljegyzés meg az összeköltözés, a nő most lett terhes xP
  • edikee
    Megcsináltam, köszi :)
    Be kellett tenni az eszköztárba..
  • Coolfire
    Az edzőtermet,uszodát,múzeumot mutatja.A boltot,éttermet biztosan nem,az csak kívülről látod,hogy bent vannak.A többit nem tudom.
  • Coolfire
    Ha még nem jöttetek volna rá,ki kell kapcsolni a tanulómódot,és onnantól elérhető az összes beépíthető telek,házak,családok.
  • Coolfire
    Oksa elhiszem.Akkor áthívom a főnökasszonyt és "letámadom".Azon röhögnék ha nem jönne össze,és mondjuk a gyerek fiatal felnőtté való válásáig fizethetném a gyerektartást.:)