44549

no-warez.gif
  • Gólya #1616
    hááát...mondanám, hogy gyere ide a majdnem-határszélre...esetleg itt már lenne segítséged a fordításban...?)))))
    viszont azt mondja a hites, hogy esetleg orosz Windows-od van? merthogy ahhoz igazodik telepítéskor, ha nem módosítod a választható nyelvet...
  • Gólya #1615
    nem is lenne rossz...csupa két- meg négylábon szaladgáló apró- és nagymarha:))
    aztán egyszercsak jönnek a betyárok...
  • Gólya #1614
    anno még talán az egyes ment, amikor mi itt szépen megtanultuk, hogy minimum félóránként mentés, ha meg még történt valami plusz is közben (skillpont-szerzés, új barát stb.), akkor újra
    fel a fejjel Józsika, ismétlés a tudás anyja....
  • Gólya #1613
    szép jó reggelt!
    látom, szorgoskodik mindenki:)
    de még mindig kérdésem az átszínezés...ez akkor most nincs?
  • Coolfire
    A qrva életbe,rohadt fejlesztők.Egy pár másodperces áramszünet miatt,elszállt az egész napi játékom.Inkáb nem is részltezem mit vesztettem mert hót ideg vagyok.Miért nem lehet bele autosavet csinálni?
    Innen folytatom:
  • Coolfire
    Nem tudom,mert számítógépzseni az ötből az egyik tulajdonságom..
  • ToCsEk
    nah íme a legegyszerűbb mód a bogár, kövek, magvak keresésére :)

én most így állok :)

• REPS0L
    a "régimódi" szgéppel is lehet hackelni? én most akarok újítani egy laptopra, csak még nincs cash
  • Coolfire
    Tuti hogy lesz szinte 1:1 koppintás,ez szinte elkerülhetetlen.Lassan már nem fognak tudni mit kitalálni,mindent kilőttek.Talán még a tanyavilág hátra van..:)
  • R0zs0máK
    Fú májk micsoda topikod van :DDD
  • cenobite
    Én is így vagyok vele. Most van nekünk: ágy-asztal-tv, oszt' cső! :)
    De lesz itt még plazma, meg szuperkompjuter, meg minden. Ha túléljük... :))))
  • V43 1105
  • Mike at home
    de abban mi a jó, hogy sok pénzed van így
    tessék megszenvedni minden fillérért
  • Shiwo
    egy trükk, hogy hogyan is lehet kapásból, saját magad által kreált simekkel gazdag miliomosként kezdeni...

- elkészíted a simeket
    - város szerkesztése (a 3 pont-tal bejövő menüben)
    - kiválasztod a simeket, másolat elhelyezése
    - rányomod a neked tetsző házra, melyben már él egy család
    - család összevonását leokézod
    - rákattintasz a házra
    - balról a harmadik ikon a háztartás szétválasztása
    - kipakolod jobbra a ház eredeti lakóit
    - rányomsz az "aktív háztartás váltása" gombra (bal oldalt a két kis házikó-ikon)
    - rányomsz a "ne mentsen"-re
    - ezek után háztartás kiválasztása, s kiválasztod a "kastélyt", melybe beköltöztetted az általad készített simeket.. és voalá..van baromi nagy ház saját simekkel, és mellé még mani is:)
  • moruhine
    Koreai nyelv nem választható igaz? Úgy emlékszem. Az külön adják ki? Vagy egyáltalán tudtok erről bármit is? Hugom nem tud magyarul de játszani szeretne és most nem tudom levakarni magamról. Help!! xD
  • Mike at home
    már ki is töröltem
    nem írunk letöltési helyeket
    egy dolog a warez, mert még nem elérhető a hivatalos verzió, de tippeket nem adunk
  • rage
    Lehet meteoritdarabokat találni az utcán.
    Nem tudom mit ad, ha meglesz az összes :-)
  • V43 1105
    Na sikeresen összeházasodtam Bella Bachlerorral, lett egy gyermekünk, szóval sinen van a kis familla , most tervezgetek valami házat, mert a hölgy szeretne egy kislányt
  • Mike at home
    2--ben ha kórházban szűltél, jött a mentő
  • Mike at home
    nálam a napirend a következő:
    6-7 felé kelés, fater melóba el 8-kor, gyerek suliba 9-kor, fater haza du. 2-kor, gyerek 3-kor (most már majd 2-kor ő is) fent vannak éjfélig, azalatt viszonylag sok mindent lehet csinálni
  • V43 1105
    #1582 ;)
  • Mike at home
    lehet, meg kéne néznem magyarul? lehet utólag nyelvet váltani valahogy? szerintem felrakta az összes nyelvi file-t, nekme legalábbis úgy tűnt
  • Mike at home
    akkor nézd meg a vizet
    egy fos
  • Mike at home
    biztos
    mit ahogy eljátszották az 1-nél is
  • cenobite
    Az én simjeimnek is érdekes napjuk volt. Hazajöttek melóból, fáradtan-éhesen. Nosza, süssünk valamit. Indul a kajagyár, kigyullad a sütő. Nagy pánik és rémület, kijött a tűzoltó, tűz eloltva, de mind2 simem korgó gyomorral feküdt le. Még jó hogy nem haltak éhen. Vehettem új sütőt. Hajnalban felzargattam az asszonyságot hogy ugyan mikrózzon már valamit. :)

Nekem egyenlőre tetszik a játék, bár a kiegészítőkre azért kíváncsi leszek. Eljátsszák még1x ugyanazt mint a 2nél? Mert sokaknak bejött a Pets, a Nightlife és társai. Most ezeket megint kiadják "hármasítva"?
  • Mike at home
    mik vannak! :o követ hol lehet találni?
  • akyyy
    engem az zavart, hogy pizzafutárokhoz, meg a bejárónőkhöz nem is lehet elmenni a házához, mert nincs rajta a térképen:D
  • cenobite
    Ezek szerint a következő kieg. simán csak "More Sims" lesz és bepakol egy csomó npc-t! Jeeeeeeee! :)))
  • Mike at home
    ehehe, felvettem egy olyan "küldit" hogy 3 könyvet kell adakozni az városházának, most tart kb. az első könyv felénél, pedig meló mellett ha van egy kis ideje, írja (számítógép kétnaponta le is robban) talán mielőtt meghal be is fogja fejezni a harmadikat is :D
  • EK1TEP
    Hát mondjuk ja...
    "nagy" baszott város azt alig vannak...
  • Mike at home
    tudjátok mi zavar, de nagyon? a 2-ben simán betettem egy halom plusz simet, néha csak egy telefonnal voltak 1 telken 8-an, azért hogy sokan legyenek a városban
    itt meg egy családdal lehet játszani, és alig van lakosság
    szabad nőt alig találni
    a gyerekből tini lett, majdnem olyan magas mint a felnőttek, mély hangja van, nagyon fura, és ritka szar ruhái
    apuka van egy gyerekkel, mert amikor anyukát akartam volna csinálni, egyszerüen kirakott, hogy jelöljem meg ki kinek a kije, és nem mertem cancel-t nyomni, mert hátha akkor oda minden, ztána meg rögtön ki is lépett a karakterszerkesztőből, szal most apuka keres anyukát, hát nulla sikerrel :(
    a 2-ben simán megoldottam volna a dolgot (egy telken 8 nő) illetve utólag is be tudtam volna tenni egy csajt ugyanarra a telekre, aztán apuka egy iő múlva elvette volna feleségül
  • Mike at home
    üdv
    147 új üzenet :)
  • RYO21
  • Robez84
    ne tegyél tönkre...:D XD
  • RYO21
    ok megoldva NOTE: Here is the Language changer http://www.filedropper.com/thesims3changer

• akyyy
    Írány Leninváros!
  • RYO21
    BAKKER MINDEN ORORSZUL VAN!!! MOST MIT CSINÁLJAK??????
  • EK1TEP
    Ha simnek a lakásában vagy akkor érhető csak el!
  • akyyy
    Akkor hogy lépsz ki?
  • Gyocsika
    Megvan, de nem elérhető :S