44549
-
Coolfire #1656 Én csak segíteni akarok,mert az a cég aki azt a kártyát gyártotta anno,egész mással foglalkozik,és a honlapról is eltűnt. -
Coolfire #1655 Ezttöltsd le,telepítsd írd be ezt a kulcsot:UE72F-9EX47-B64AB-44PMF-WB3N3
Ha kisebb nem fog menni.:( -
#1654 Megmondom én Neked, hogy a 9600as támogatja a Pixel Shader 2.0 -t, nem kell hozzá Everest :). -
Coolfire #1653 Tedd már meg azt,hogy az everestet "megveszed",ergo ne trial legyen,és a megjelenítőknél keress a pixel shaderre.Mert,ha ez butított(SE),akkor nem fog elindulni.Ha nem tudsz everestet szerezni küldök egyet. -
#1652 Feltettem a Catalyst és Directx-et is.
Most láttam hogy vagy 3 ember is írta hogy 9600asa van :/ és ott megy :/
-
#1651 na jó de nekem nem geforce hanem ati :) és 64 MB-es -
#1650 Egy kicsit lassítani időt nem lehetne? úgy pörögnek a percek mint... -
EK1TEP #1649 Joker!! -
Paddy #1648
Az én simem -
Rundstedt17 #1647 "Mikor jött az első mázlis nap, akkor kimentem vele a közeli tóra horgászni, és (a rengeteg halon túl persze) ki is fogott egyből egy 4000 $-s laptop-t :-D" -
#1646 Lehet, hogy kirántja majd a legdrágább kocsit egyszer -
#1645 Nekem is 9600 van, és közepes beállításon jól fut. -
#1644 üdv
a simem beragadt az ágyra, semmit sem tudok vele csinálni, egyszerűen nem mozdul...
ötlet?
előre is köszi -
Gólya #1643 na akkor megint kérdés...:)
szeretném a szekrénybe tetetni a simmel a könyvet, amiből tanult...
de csak szeretném, mert nem tudja
ugyanilyen szekrénybe a másik sim (másik háztartás) simán bepakolta
már mindent elkövettem, még az udvarra is kiraktam a szekrényt, mert mintha a hozzá vezető utat nem találta volna a sim, de úgysem volt jó
szintén útvonalkereső probléma:
másik simnek húztam kerítést a telekhatáron
tettem fel kaput, egy ideig nem is volt gond
viszont egyszerre megkergült és nem tudott közlekedni
ha szépen lépésről-lépésre vezetgettem (menj ide-menj oda-menj ide és így tovább), akkor semmi gond, viszont ha csak szimplán a célt adom meg, nem talál utat
-
#1642 Érdekes a játék:
A sim-emnek beállítottam, hogy legyen mázlis. Mikor jött az első mázlis nap, akkor kimentem vele a közeli tóra horgászni, és (a rengeteg halon túl persze) ki is fogott egyből egy 4000 $-s laptop-t :-D
Aztán a következő szerencsenap egy gyertyát... Vajon mi a max, amit ki lehet fogni?
Viszont volt olyan "szerencse" nap is, amikor a főnökkel nagyon megromlott a kapcsolat, szinte semmit nem fizetett (ezért fel is mondtam), a kaja odaégett, a mosdó elromlott, a laptop elromlott (mert úgy járt, mint Józsika Coolfire-nél), alvás közben pedig jött a rabló és ellopta a wc-t, amire a karim felébredt és ez is meglátszott a hangulatán... csodálkozom, hogy nem vágta fel az ereit egy ilyen nap után :-D -
Gólya #1641 jóvanmá' na....
megtaláltam...(mindig elfelejtem, hogy előbb olvasni, aztán kérdezni...csak így könnyebb...) -
Gólya #1640 na és sikerült? -
ssx22 #1639 Enyém mobil geforce 9600 gs, csak az árnyékokat szedtem le és megy szépex900-ban (2 ghzes C2D proci, 3 Gb ram, XP SP2) Vista alatt nagyon szar volt -
Paddy #1638 Az eredeti játék június 5-én jelenik meg!Valószínűleg a kollektorhoz láttál előrendelői tokot. -
#1637 Plázában láttam a játék dobozos verzióját, szal már megjelent? vagy ez vmi előrendelhető exkluzívitás volt? mert nálunk június elején jön -
#1636 radeon 9600.. bent a van a listában, el is indul, fut is.
Na de hogy! mintha képregényt néznék. Amig simsem végigjár 3 méter utat, addig én megfözök ebédre :S (jó mobility, meg kevés ram van de a 2 tökéletesen futott rajta)
Francba. -
Paddy #1635 Nem értem mire verték magukat a fejlesztők. A karaktergenerálásban nem sok extra van és ami azt illeti többfajta sérót vártam volna a játékba, a frizurák nagy része tiszta emós. Ezt leszámítva eddig nagyon tetszik a játék. -
#1634 pont te ne legyél ennyire béna :))
mindent át lehet szinezni, hajat, ruhát és a bútort is
van ilyen gomb bútorvásárlás módban -
#1633 hát pedig megy -
#1632 tegnap éccaka vigyorogtam 1 sort..szellemmel találkozott a simem, és a dumaopciók közt volt a "halálra untatni"... -
spy803 #1631 Közben megtaláltam: nem -
Gólya #1630 hmm...akkor már megint nem látok...
na majd megyek és megkeresem -
spy803 #1629 Ati 9200-őn elindúlna? -
rage at work #1628 Lehet is, az ecsettel. -
yooyoo #1627 Üdv!
Az a kérdésem hogy hogy lehet két ellenkező nemű simet összeházasítani?
Van egy felnőtt férfi ill. női simem és már a gyerek is úton van de még mindig csak reménybeli partnerek. Az lehet baj hogy mind ketten fiatal felnőttként kezdtek? -
Gólya #1626 de ezt nem ellopni kellene...:)
emlegettek olyasmit, hogy tetszés szerint lehet majd átszínezni tárgyakat - ezt keresem... -
Gólya #1625 volt valakinek itt olyan gondja, hogy meg kellene javítani valakinek a valamijét és nem boldogult vele...
azt mondja a hites, hogy a "családi tárolódobozba" kell bepakolni az ilyen cuccot, otthon megbütykölni, vissza ugyanabba a tárolóba és a lgközelebbi találkozáskor visszaadni
a lényeg tehát, hogy nem a saját eszköztárába! -
Gólya #1624 ez a #15180-ra:) -
Coolfire #1623 Elvileg a windows régiókódját figyelik a játékok,és ha nem változtatol,akkor automatice olyan nyelvet rak fel.De láttam baksáéknál ruszki onlyt is.Nem azt szedted le? -
Coolfire #1622 Majd megtalálod.:)Én a családi inventoryt keresgéltem,ugyanis a lopott holmi,és a feltuningolásra való cuccot(ezermester 8 pont) még az "előző életemből" itt tárolja.Ugye fent a HP-n is egy kari,aki szintén kleptós,sétalgattunk,sétálgattunk és azt vettük észre,hogy 3 legdrágább kocsink van.:))De ha átmész szomszédolni egy ilyen tulajdonságú simmel,akkor földre katt,kijön a "csenjen el valamit" opció és ha nincs a helyiségben senki,akkor megfúj ezt-azt.:) -
Coolfire #1621 Bocsi,most néztem utána ennek más driver kell,nem Catalyst. -
Coolfire #1620 A sims2-t futtató gépeden megy ez is.Ezt inkább ki kellene venni Mike felülről.... -
Coolfire #1619 ATI Radeon(TM) sorozat
9500, 9600, 9800
X300, X600, X700, X800, X850
X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
2400, 2600, 2900
3450, 3650, 3850, 3870
4850, 4870
Pedig a videókártya jónak látszik.Először is "Vedd" már meg ezt az everestet és ott nézd már meg,hogy a pixel shader 2 támogatva van-e.Esetleg a legfrissebb 9.3 Catalyst v. Directx... -
Coolfire #1618 Hát igen,most nagyon rendesen megfizettem a tanulópénzt...De azért opcionálian rakhatnának bele autosave funkciót is,gondolva az ilyen mint én.A kettőbe az volt a "jó",hogy töltéskor mentett,ergo akkorákat nem lehetett bukni.
Meg nálam a mentés is egy komplett vacsora.:)
Nem igaz,hogy 2000 óta nem bírják berakni.:( -
#1617 "A sims2-t futtató gépeden megy ez is"
De itt most mi a baj akkor :(