44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Én csak segíteni akarok,mert az a cég aki azt a kártyát gyártotta anno,egész mással foglalkozik,és a honlapról is eltűnt.
  • Coolfire
    Ezttöltsd le,telepítsd írd be ezt a kulcsot:UE72F-9EX47-B64AB-44PMF-WB3N3

Ha kisebb nem fog menni.:(
  • ZsZso
    Megmondom én Neked, hogy a 9600as támogatja a Pixel Shader 2.0 -t, nem kell hozzá Everest :).
  • Coolfire
    Tedd már meg azt,hogy az everestet "megveszed",ergo ne trial legyen,és a megjelenítőknél keress a pixel shaderre.Mert,ha ez butított(SE),akkor nem fog elindulni.Ha nem tudsz everestet szerezni küldök egyet.
  • Hayni
    Feltettem a Catalyst és Directx-et is.
    Most láttam hogy vagy 3 ember is írta hogy 9600asa van :/ és ott megy :/
  • Kmarha
    na jó de nekem nem geforce hanem ati :) és 64 MB-es
  • Prince23
    Egy kicsit lassítani időt nem lehetne? úgy pörögnek a percek mint...
  • EK1TEP
    Joker!!
  • Paddy

Az én simem
  • Rundstedt17
    "Mikor jött az első mázlis nap, akkor kimentem vele a közeli tóra horgászni, és (a rengeteg halon túl persze) ki is fogott egyből egy 4000 $-s laptop-t :-D"
  • V43 1105
    Lehet, hogy kirántja majd a legdrágább kocsit egyszer
  • wantonly
    Nekem is 9600 van, és közepes beállításon jól fut.
  • Fyrex
    üdv

a simem beragadt az ágyra, semmit sem tudok vele csinálni, egyszerűen nem mozdul...

ötlet?

előre is köszi
  • Gólya #1643
    na akkor megint kérdés...:)
    szeretném a szekrénybe tetetni a simmel a könyvet, amiből tanult...
    de csak szeretném, mert nem tudja
    ugyanilyen szekrénybe a másik sim (másik háztartás) simán bepakolta
    már mindent elkövettem, még az udvarra is kiraktam a szekrényt, mert mintha a hozzá vezető utat nem találta volna a sim, de úgysem volt jó

szintén útvonalkereső probléma:
    másik simnek húztam kerítést a telekhatáron
    tettem fel kaput, egy ideig nem is volt gond
    viszont egyszerre megkergült és nem tudott közlekedni
    ha szépen lépésről-lépésre vezetgettem (menj ide-menj oda-menj ide és így tovább), akkor semmi gond, viszont ha csak szimplán a célt adom meg, nem talál utat

• Mutans Zombi
    Érdekes a játék:

A sim-emnek beállítottam, hogy legyen mázlis. Mikor jött az első mázlis nap, akkor kimentem vele a közeli tóra horgászni, és (a rengeteg halon túl persze) ki is fogott egyből egy 4000 $-s laptop-t :-D
    Aztán a következő szerencsenap egy gyertyát... Vajon mi a max, amit ki lehet fogni?

Viszont volt olyan "szerencse" nap is, amikor a főnökkel nagyon megromlott a kapcsolat, szinte semmit nem fizetett (ezért fel is mondtam), a kaja odaégett, a mosdó elromlott, a laptop elromlott (mert úgy járt, mint Józsika Coolfire-nél), alvás közben pedig jött a rabló és ellopta a wc-t, amire a karim felébredt és ez is meglátszott a hangulatán... csodálkozom, hogy nem vágta fel az ereit egy ilyen nap után :-D
  • Gólya #1641
    jóvanmá' na....
    megtaláltam...(mindig elfelejtem, hogy előbb olvasni, aztán kérdezni...csak így könnyebb...)
  • Gólya #1640
    na és sikerült?
  • ssx22
    Enyém mobil geforce 9600 gs, csak az árnyékokat szedtem le és megy szépex900-ban (2 ghzes C2D proci, 3 Gb ram, XP SP2) Vista alatt nagyon szar volt
  • Paddy
    Az eredeti játék június 5-én jelenik meg!Valószínűleg a kollektorhoz láttál előrendelői tokot.
  • Prince23
    Plázában láttam a játék dobozos verzióját, szal már megjelent? vagy ez vmi előrendelhető exkluzívitás volt? mert nálunk június elején jön
  • Kmarha
    radeon 9600.. bent a van a listában, el is indul, fut is.

Na de hogy! mintha képregényt néznék. Amig simsem végigjár 3 méter utat, addig én megfözök ebédre :S (jó mobility, meg kevés ram van de a 2 tökéletesen futott rajta)

Francba.
  • Paddy
    Nem értem mire verték magukat a fejlesztők. A karaktergenerálásban nem sok extra van és ami azt illeti többfajta sérót vártam volna a játékba, a frizurák nagy része tiszta emós. Ezt leszámítva eddig nagyon tetszik a játék.
  • Mike at home
    pont te ne legyél ennyire béna :))
    mindent át lehet szinezni, hajat, ruhát és a bútort is
    van ilyen gomb bútorvásárlás módban
  • Mike at home
    hát pedig megy
  • Shiwo
    tegnap éccaka vigyorogtam 1 sort..szellemmel találkozott a simem, és a dumaopciók közt volt a "halálra untatni"...
  • spy803
    Közben megtaláltam: nem
  • Gólya #1630
    hmm...akkor már megint nem látok...
    na majd megyek és megkeresem
  • spy803
    Ati 9200-őn elindúlna?
  • rage at work
    Lehet is, az ecsettel.
  • yooyoo
    Üdv!
    Az a kérdésem hogy hogy lehet két ellenkező nemű simet összeházasítani?
    Van egy felnőtt férfi ill. női simem és már a gyerek is úton van de még mindig csak reménybeli partnerek. Az lehet baj hogy mind ketten fiatal felnőttként kezdtek?
  • Gólya #1626
    de ezt nem ellopni kellene...:)
    emlegettek olyasmit, hogy tetszés szerint lehet majd átszínezni tárgyakat - ezt keresem...
  • Gólya #1625
    volt valakinek itt olyan gondja, hogy meg kellene javítani valakinek a valamijét és nem boldogult vele...
    azt mondja a hites, hogy a "családi tárolódobozba" kell bepakolni az ilyen cuccot, otthon megbütykölni, vissza ugyanabba a tárolóba és a lgközelebbi találkozáskor visszaadni
    a lényeg tehát, hogy nem a saját eszköztárába!
  • Gólya #1624
    ez a #15180-ra:)
  • Coolfire
    Elvileg a windows régiókódját figyelik a játékok,és ha nem változtatol,akkor automatice olyan nyelvet rak fel.De láttam baksáéknál ruszki onlyt is.Nem azt szedted le?
  • Coolfire
    Majd megtalálod.:)Én a családi inventoryt keresgéltem,ugyanis a lopott holmi,és a feltuningolásra való cuccot(ezermester 8 pont) még az "előző életemből" itt tárolja.Ugye fent a HP-n is egy kari,aki szintén kleptós,sétalgattunk,sétálgattunk és azt vettük észre,hogy 3 legdrágább kocsink van.:))De ha átmész szomszédolni egy ilyen tulajdonságú simmel,akkor földre katt,kijön a "csenjen el valamit" opció és ha nincs a helyiségben senki,akkor megfúj ezt-azt.:)
  • Coolfire
    Bocsi,most néztem utána ennek más driver kell,nem Catalyst.
  • Coolfire
    A sims2-t futtató gépeden megy ez is.Ezt inkább ki kellene venni Mike felülről....
  • Coolfire
    ATI Radeon(TM) sorozat
    9500, 9600, 9800
    X300, X600, X700, X800, X850
    X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
    2400, 2600, 2900
    3450, 3650, 3850, 3870
    4850, 4870
    Pedig a videókártya jónak látszik.Először is "Vedd" már meg ezt az everestet és ott nézd már meg,hogy a pixel shader 2 támogatva van-e.Esetleg a legfrissebb 9.3 Catalyst v. Directx...
  • Coolfire
    Hát igen,most nagyon rendesen megfizettem a tanulópénzt...De azért opcionálian rakhatnának bele autosave funkciót is,gondolva az ilyen mint én.A kettőbe az volt a "jó",hogy töltéskor mentett,ergo akkorákat nem lehetett bukni.
    Meg nálam a mentés is egy komplett vacsora.:)
    Nem igaz,hogy 2000 óta nem bírják berakni.:(
  • Hayni
    "A sims2-t futtató gépeden megy ez is"
    De itt most mi a baj akkor :(