44549
-
Coolfire #1698 Az öltözőszekrényből.:) -
#1697 egy kis optimalizálás még ráférne. Ahogy nézegettem, nem lett túl szebb és mozgékonyabb mint a 2. rész.. simán csinálhatnának ebből is amolyan laptop verziót :) -
#1696 öhm.. ruhát hol lehet venni? :D
-
Coolfire #1695 Még mindig angolul tolod?:) -
Coolfire #1694 -
Coolfire #1693 Nekem sincs.Én több okból gyanakszom a béta verzióra(teszt):
1.május 8-án készült el az aranylemez,viszont a fileok és a könyvtárak április 23.-án készültek el.Ez több mint 2 hét a mesterlemezig.
GameVersion = 1.0.615.00107 Exe =0.0.0.11190(erre írtam,hogy egyessel kéne kezdődnie).Szerintem az egyik lehetőség,hogy valódi retail a játék,de az .exe korlátozza a kiküldött tesztpéldányokat,vagy pedig az az aljadék securom kibaszott a RLD-vel és rossz a törés.DRM nincs rajta,csak sorozatszám,de van pól dll-je is,amit nethez használ.
Tehát az,hogy ennyi hibája van(egyszerre nem lehet több családot beköltöztetni a városba,nem megy az ultra,elszáll a hang,végül a leggenyóbb nem vált többé életcélt ha teljesítetted.Pedig még 4 marad ahhoz az ötösfogathoz amit összekutyultál a sim személyiségének.Abból tudni kellene váasztani.Ez a Sims2-re emlékeztet,amikor nem lehetett építkezni.:)Itt az én képem is:
Micsoda összeesküvés elmélet,így lefevés előtt.:)) -
#1692 az Úr akarata :D:D -
#1691 Valaki ??? ötlet,tanács,észrevétel?:D -
Itt Évi #1690 Az irányítás hasonló, bár sokkal bonyolultabb lett, személyiségfüggő milyenféleképpen közelíthetsz másokhoz, meg tökváratlan életszerű dolgok bezavarnak, mint pl amit előbb leírtam, mondom valaki egy gyereket hagyott az ajtó előtt, most nemtok mit kezdeni vele csalás nélkül nem könnyű, de megoldható a jobb életszínvonal :D nézz bele, sztem élvezetesebb mint a 2, rengeteg újdonság van benne, sokminden hiányzik, de az majd gondolom kiegészítőben lesz. Az tényleg állat, hogy bármit bármilyenre színezhetsz, padlótól kezdve a budikarimáig, a ruhákat is !.... de az a gyerek hogy került oda? -
#1689 no én is belevágok a dologba, kettővel sokat toltam anno. Egy gyors ismeretetőt tud dobni valaki, mi változott, mennyiben más az irányítás? -
Itt Évi #1688 Könyörgöm valaki segítsen :D Elsőre gyártottam egy csajt, egész jól ment a karrierje, de csávóhiányában készítettem neki egy párt, akit a szemben lévő lakásba költöztettem :)Átváltottam a csávó háztartására, így mivel a szomszédja, láttam, hogy kijött a csaj a házból ,mert egy pójáskölök feküdt az ajtó előtt :/ hogy hogy került oda nem vágom, tuti nem én gyártottam. Később visszatértem a csaj háztartásával játszani, és még mindig ott a pójás, sőt a háztartás tagja!! :S Valaki otthagyta vagy mi? :D Na most nekem abban kéne segíteni, hogy hogy távolítsam el azt a purdét, mer kell a bánatnak :/ tudtok valami árvaházról a játékban ? :D vagy éheztetnem kell, hogy elvigyék? nah előre kösz ha valaki tud segíteni :) -
#1687 köcsög rendőr nem lekapcsolta a tinimet?
ezt gondolja: "It's so unfair Why don't parents understand?"
teljesen egyetértek
csak kiment 1-kor horgászni, miért baj az? :(
fater meg total angry :( -
#1686 960 nap az rengeteg -
#1685 legalább így tuti meghalnak
nálam sem halt meg a 2-ben senki -
#1684 na ki tudja kapásból mi a curfew? a simsben mindig tanulok új kifejezéseket -
GCsab #1683 Ez rohadt nagy xDxDxD Még olvasni is jó :D De gondolom látni még jobb volt! :D:D
Amúgy most töltöm a játékot... Még 10 perc és lejön. Intro az nagyon bejött. Kíváncsi vagyok a játékra :) -
ast00 #1682 Lesznek egyedi tartalmak? -
#1681 Vagy csak egyszerűen kikapcsolod az öregedést:C
Egyébként új életcélt nem kaphat soha egy kari, az első teljesítése után? Összehoztam egy vezérigazgatói posztot, aztán most hirtelen nincs miért "küzdeni":) -
#1680 Sziasztok. A képeket hova menti le a játék? -
Gólya #1679 létezik...
már nem látok írni -
Gólya #1678 pontosítok: 14. napja látezik a csaj és 190 napja van a váltásig -
Gólya #1677 hmm...
egy fiatal felnőtt csajszival kezdtem, az elején valahol be lehet állítani a napok számát - talán kimondottan a városra vonatkozó dolgoknál? -, s nekünk 960 napra van belőve - az azért nagyon sok
jó, gondolom ez egy teljes élet, tehát születéstől a halálig, de a csajszinak ha nem csalódom, 200 nap volt induláskor a korszakváltásig - gondolom utána középkorú vagy valami ilyesmi lesz, az megint jópár napocska és így tovább -
Gólya #1676 korábbi gondjaimból annyit megoldottam - illetve annyira jöttem rá, hogy magának a lakás bejáratának az utcára kell nyílnia, tehát nem lehet még külön kaput is rakni, mint eddig (legalábbis ez jött be)
a könyvszekrényhez viszont GPS kell...vagy a .... tudja mi -
TTomi #1675 Hali!
Kikerültek a jó sims 2es életcélbónuszok? Leginkább az élethosszabbító löttyre gondolok! Vagy megvan az csak másképp? Vagy hogyan oldható meg, hogy ne haljon meg idejekorán? Ha nem lesz meg, soha nem jön össze a drága ház!? -
Gólya #1674 anyám...
túl sokat nézted a Horrorra akadva-t? -
EK1TEP #1673 Vegyék új gépet. -
#1672 Nekem a Sims 2 ,maxra volt téve minden,1024*768-ban,akadás mentesen ment.
A 3. pedig akad. Pedig le volt véve minden szinte minimumra,de akadozik.Valami tipp?:) -
#1671 -
#1670 Ez nagyon jó volt!!!!! -
Coolfire #1669 Ehehhh....szadista állat.:) -
Coolfire #1668 Jó hozzá pedig...alaplapi driver összes frissítve,és inkább gyári vga driver,proci két magra állítva és muszáj lesz mennie.És próbáld meg ezzel a driverrel:YUAN RADEON 9600 6.14.10.6476 v. a vga cd-ről.
Lehet,hogy a Catalyst kavar.Teszteld le directx-en,próbálgass drivereket,előtte a régit szedd le.Valami nagyon kavar. -
#1667 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1666 te szimplán beteg vagy :) -
EK1TEP #1665 Azta k*rva
Ezt kajak jó volt elolvasni -
#1664 Nah én is kipróbáltam.
Meg néztem milyen az új Sims készítő és egész sok újdonság van benne bár még mindig hiányolom a nők mell méretének beállítását >:)
Aztán a Bachelor családot választottam ők tűntek jó alanynak. Először a fiút kiküldtem, hogy szedje le az összes zöldséget a kertben apukával meg csináltattam egy rakás hot dogot amit a kislánnyal megzabáltattam, hogy jó kövér legyen. Az asszonnyal elkezdtem makarónis sajtos izét készítettni de mielőtt befejezte volna elküldtem joggingolni a város másik végébe mert hát ő is jó kövér volt, persze mondanom sem kell, hogy pár perc múlva a konyha lángokban állt. Az apuka a kislány meg a srác ott táncikoltak a tűz körül amíg a bámészkódó szomszédok az ajtó előtt hallgatóztak ezen jót nevettem. Már percek óta üvöltöztek de egyikük sem akart meggyulladni pedig a konyha már a poklok pokla volt és már a nappalira is átterjedt a tűz. Végre valahára a kislány meggyulladt és égve össze vissza rohangált a házban amin jót derültem de sajna eloltotta magát a zuhany alatt. A tűz nagynehezen kialudt magától fél házat romokban hagyva. Ezek után a kislányt és a fiút beküldtem a gyerekszobába és kitöröltem az ajtót. Jött a Sims 2-ből jól ismert toporzékolás meg hiszti, időközben apukával tüzet rakattam a kandallóba anyuka is visszaért. A kislány a zárt szobában már annyira kiéhezett, hogy jött érte a gyámügyes bezzeg a srác zabálta a sok korábban leszedett zöldséget amiből nem adott a húgának az önző disznó. Amint megjött a gyámügyes a kandalló kigyulladt az asszony elájult a rémülettől az apuka és a gyámügyes ott toporzékoltak de egyszer csak a gyámügyes és a kislány mágikusan eltűntek. A földön ájultan fekvő asszony kigyulladt és jött érte a kaszás. Különös módon a kaszás ott maradt egy darabig a házban és jól összehaverkodott apukával, viccelődtek, jót nevettek meg ilyenek. A srác kb 5 napig húzta a szobában zöldségeken de aztán ő is meghalt. Még aznap este az asszony szelleme befeküdt az apuka mellé az ágyba és csókolóztak. Sajnos a woohoot nem engedte a szellem asszonyság.
Most már csak egy nude patch kéne. -
#1663 Nah itt is ittvan :/
Nem tudom hogy akkor miért :/..de már idegesítő :(
-
#1662 ez az egész kő meg bogár gyűjtés mire jó? mert én találtam valami értékes követ, kifaragtatam, de eladni azt nem tudom... -
Coolfire #1660 Ez nekem sem tiszta.. -
#1658 Jaja, de egy csomó oldalon fent van még a leírása. Ha minden igaz Ati 9600 Pro (azaz RV350) videókarival rendelkezik Hayni (ami minden bizonnyal támogatja a Pixel Shader 2.0 -t) ... sőt muszáj is neki, mivel ott van a támogatott videókártyák közt. Ami nem világos, hogy akkor indulásnál mi okozza a problémát. -
#1657 azt szeretném kérdezni h a játékba lehet e saját zenét tenni? mármint arra gondolok, hogy mikor bekapcsolom a rádiómat a játékban akk az a zene szól amit én saját magamtól tettem be. Lehetséges ilyet csinálni?