44549

no-warez.gif
  • rage
    Vedd vissza az élsimítást.
  • Coolfire
    Nem biztos,lehet,hogy kivételesen nem kormol az EA.Ekkora nevű játéknál nem hiszem,hogy meglépnék.Elveszítenék a wareztársadalom hitét..
  • akyyy
    tedd fel egy régebbi drivert!!!
  • EK1TEP
    Sztem meg simán be lehet majd tenni!
    Regisztráltaknak letölthető a városrész kész leszedni valaki aztán meg terjesztik a neten ennyi de ez csak az én elképzelésem!
  • Beast Machine
    Üdv! Felraktam a progit, és a fákat (és egyéb növényeket) naaaagyon érdekes módon jeleníti meg (némi gond a hajnál is előfordul). Nem tudjátok mi lehet a gubanc? 9.5-ös Catalyst van fenn amúgy.

• Coolfire
    Ez pontosan így van.Csak attól félek,hogy hiába lesz vki "jótét" lélek,a tanyasi városrészt szerintem mi "illegálisok" nem fogjuk tudni berakni.Nem csak a méret miatt,hanem még biztos a játékba is rak valamit.
  • Fabio Capello
    EA said the pirated version "is a buggy, pre-final" version of the game.

asszondja bugos. Melyik idióta cég az, amelyiknek két héttel kiadás előtt még mindig tiszta bug a játéka? Sztem 99% hogy csak porhintés, nem vallják be hogy már megin kilopta valaki a játékot :D
  • edios
    Igen.
  • Coolfire
    Én már nem tudom mit higgyek...de örülnék ha ez tényleg a pre-final lenne.
  • rage
    A második várost mindenki megkapja automatikusan, aki online regisztrálja a játékot egy hivatalos sorozatszámmal.
    Regisztráció nélkül nincs második város a véglegesben sem.
  • Coolfire
    Igen kihagyják az online aktivációt.De viszont a sorozatszámot ellenőriznie kell.SecuRom7+SecuRom PA+ serial a védelem.Tehát egyszerű feltörni.
  • Fabio Capello
    igen.

amúgy sztem hülyeség ez így, két héttel piacra dobás előtt kész kell hogy legyen a játék, már nagyban kéne hogy gyártsák. Ez csak a szokásos izéduma, hogy megvegyék az emberek az eredetit és rájöjjenek hogy semmi különbség nincs.
  • RAMyMamy
    azt mondja, nem lesz DRM meg hasonló kaka védelmek, ugye?
  • RAMyMamy
    pont azt, #1720 :D
  • Coolfire
    A teljes:
    'The Sims' return with more personality quirks
    By DERRIK J. LANG – 6 hours ago

SAN FRANCISCO (AP) — Maybe it's neat, childish, lucky, ambitious and insane — just depends on what traits gamers choose for their neighborhood of virtual playthings in "The Sims 3," Electronic Arts and Maxis' popular life-simulating game for the PC and Mac.

Executive producer Ben Bell said it will focus more on social behavior than ever before.

"'The Sims 3' is a huge step forward for us," said Bell. "You can create incredibly detailed people who have real personalities that you get to design using a feature we call personality traits. By combining words, you can create a new kind of a person that has totally different desires in life and then you get to go fulfill their destiny in the game."

Unlike previous editions in the series, every character will live their lives simultaneously in the fictional town of Sunset Valley.

Bell said "The Sims 3," available June 3, will also feature a moviemaking tool and more options for players to customize their Sims' homes, furnishings and clothes. Gamers can even turn their Sims into kleptomaniacs.

"A Sim who has this trait is going to have wishes in life to steal things from other people," said Bell. "They also have the ability to sneak into a friend's house, walk into a room where nobody happens to be hanging out and maybe swipe something. One of the fun things I've seen people on the team do is build up a whole household of stolen things."

In perhaps a case of life imitating art, a pirated copy of "The Sims 3" has already been leaked on several file-sharing Web sites two weeks before the game's launch.

EA said the pirated version "is a buggy, pre-final" version of the game.

"It's not the full game. Half of the world — an entire second city — is missing," said spokeswoman Holly Rockwood in a statement.

Electronic Arts has announced it is publishing "The Sims 3" without restrictive anti-piracy software known as DRM, a form of copy protection that requires online authentication
  • EK1TEP
    Miért?
    Mi van oda írva nem nagyon értem...
  • RAMyMamy
    ez jó hír
  • akyyy
    naná. azt majd megjelenik, megveszik páran és pofára esnek hogy semmibe se különbözik :D
  • EK1TEP

Ez mi?
    Mi az hogy pre-final? nem is végleges?
  • Coolfire
    Na bazzeg:
    EA said the pirated version “is a buggy, pre-final” version of the game.

“It’s not the full game. Half of the world — an entire second city — is missing,” said spokeswoman Holly Rockwood in a statement.
  • akyyy
    Ugyan, igazán NINCS MIT!
  • Neuman
    Köszi!
  • Fabio Capello
    jogos :D
  • Cowek
    A konyha járólapját nagyon gyorsan cseréld le normális színűre, mert ezt vírusosnak jelzi a NOD :-)
  • V43 1105
    Igen.
  • Coolfire
    Persze.
  • Neuman
    hali a reloaded verzió magyar nyelvű?
  • Coolfire
    De lehet,hogy a világgazdasági válság miatt kellet neki még plusz 50 simi..
  • Coolfire
    Hmm...mndenhol azt olvasom,hogy a szobalány csak 75 simi,a mágus 400.Na ő hol a pitliben van?
  • Rodman6
    Opciókban értelemszerűen.
  • akyyy
    107 új üzenet, történt valami? sajn ama dógoztam nemtudok az egészet visszaolvasni:D
  • predator1982
  • GCsab
    Hol lehet beállítani, hogy mennyi ideig éljen a muki? Amiről már korábban is beszéltünk itt a topikban... Mellesleg meg rohadt jó kis játék:D:D Fater kiment foci meccsre én meg otthon gitározok :D Tök poén... De a fater persze az én biciklimmel ment... -.- A kocsit még csak véletlenül sem használná... lehet hogy rosszúl építettem meg a garázst... na mindegy.
    Vissza térve az öregedésre, előre is kösz a választ!
  • edikee
    Jaj köszi.. :P Keresgéltem a butikot, hogy vajon hol lehet.. x.x Nem gondoltam volna erre :DD
  • Robez84
    Windowshiba. tuti..vagy a service pack al van valami. melyik van fent?
  • Lobsterman
    Úgy dobál ki a játék kékhalálokkal hogy csak pislogok. Valakinél volt/van hasonló? Megoldás? :S
  • edios
    Én kipróbáltam a legtöbb funkciót a játékban, és okésnak tűnt, nem volt se hibám, se bugom. Csak furának tűnt, h kb ~3óra alatt teljesítettem az életcélt, és onnan nem adtak új feladatot.

Először próbáltam Sims játékot, lehet, hogy csak félreértem a lényegét.

Avagy: Úgy álltam neki, hogy ez egy a mi világunkon alapuló szerepjáték..hát..féleség, ahol vannak legyőzendő kihívások, pedig csak egy cél nélküli virtuális babázó?
  • Fabio Capello
    köszi mindenkinek a véleményeket: )
  • Rodman6
    Nekem a 2 jobban tetszik.
    Negatívumok:
    -A grafika szebb, de inkább rajzfilmszerűen szép. A Sims2 Double Deluxe-ben életszerűbbnek tűntek a berendezési tárgyak. Pedig minden Max-on van. (Szögletes WC-k, rajzfilmhatású tapéták stb.)
    -Még kevés fajta tapéta, szőnyeg, berendezési tárgyak, a régi kedvenceim sincsenek meg.
    -Valahogy nem tetszetősek a karakterek, kevés normális frizura (inkább emo frizurák vannak, suta kinézet)
    -Kajakészítés nem annyira részletes mint elődjénél, hangszórók előtt zavaró homályos gömbök forognak, gitár eltűnik használat után.

Pozitívumok
    - Élesebb, kidolgozottabb grafika, szebb de életszerűségéből mégis veszített.

• Robez84