44549
-
Coolfire #1778 A harmadik képnél a KIS2009-el blokkoltam a hálózati forgalmat... -
Coolfire #1777 Nem rakod fel Mike a banner alá?:) -
Coolfire #1776 Pfff..hát nekem nem így néz ki... -
#1775 -
Coolfire #1774 Nem az a gond,v. nem olvastál vissza,vagy még most keltél fel.:)
Az,hogy a EA semmiféle netes dolgokról nem regélt,aszonta,hogy egyszerű másolásvédelem lesz rajta.Amúgy rég játszom vele,a játék az tetszik a többi nem stimmel valamiért. -
Coolfire #1773 Arra nem gondoltok,hogy ez eseteleg amiket tartottak anno rajongóknak belőle bemutatót onna,v. az online/offline újságoknak tesztre küldött anyagról van szó?Mert arra már illik. -
#1772 Használd a crack-et. -
Coolfire #1771 Nem véleltlenül figyel ott paul.....hiába gyanakvó vagyok,ezért megnéztem.:)Úgyhogy a klónnak annyi,ha ez a végleges. -
Coolfire #1770
Na,most akkor mi van az EA net nélküli dolgokról regélt.... -
#1769 Itt olvasom ezt a sok bugot a játékkal kapcsolatban. Nekem eddig olyan volt, h. pl. eltűntek a hajak, és csak kopaszok voltak a fiúk/lányok :D aztán néha elmegyen a hang, ha zuhanyoznak, valamint, szerintem darabosak az animációk. Pl 2 s vár, amig elindul egy lépcsőn. Lehet ez csak nekem megyen így. :S Szerintem időután lesznek patchok, és akkor nem kell ismét letölteni újabbat, vagy megvenni a boltba, mert ráhúzod a patchot és kész.(én se vagyok warez-párti, de anyagi gondokkal küzdök... :P ) Hát a város szerintem is eléggé kihalt, de a 2-esbe se volt több ember+ ugyanazok a nagyszájú, majomképűek voltak :D. Amúgy Jól összehozták 1-2 negativumtól eltekintve. -
Coolfire #1768 Mert úgy még lett is volna értelme(azt hiszem 15000 boldogságpontba kerül)de így számomra játszhatatlan..:( -
Coolfire #1767 Mikor beteljesült,akkor eltűnt az életcélválasztó a menüsorból,ez vette el teljesen a kedvem. -
Gólya #1766 szép jó reggelt!
életcélt lehet váltani -majd egyszer, amikor elegendő jutalompontot gyűjtöttél össze a kívánságok teljesítésével - ez is megvásárolható többek között ezekből a pontokból
az öregedésről írtam tegnap, hogy be lehet állítani, "hány nap legyen az élet"
tessék olvasni (mondom én, aki mindig előbb kérdez...) -
bajsz #1765 pont ezt akartam kérdezni énis. -
koj #1764 Mi a különbség a reloaded, és a dvd5 között? -
#1763 Hát.. nem egy nagy hűhó .. :D -
#1762 Innentől érdemes az utolsó 13 képet megnézni, ami a letölthető várost mutatja be.
Képek -
#1761 Az az első részben volt.
A második az ATI kártyákat nem szerette, más különösebb baja nem volt. -
#1760 az EA játékai általában tele vannak bugokkal, de amíg az SI törődik is ezzel, az EA baszik peccset kiadni rá :/ -
#1759 anno a sims2 hadilábon állt az m3 file lejátszással, emlékszem nulla byte mértü fileokkal kellett operálni (de lehet hogy ez az egyesben volt?) kiakadt a saját filmet tettél be tv adásként, és még sorolhatnám
a sims2 sosem volt bugmentes
mitől lenne a 3 az?
majd kijavítják az első kieggel (hogy aztán új hibák kerülhessenek bele) -
#1758 erről van szó -
#1757 már nagyban gyártják
ha pre lenne, nem kéne hozzá crack -
#1756 - nagyon kihalt a város
próbáld ki a sims2 alapot, letöltött cuccok nélkül
fut majd mint a villám -
#1755 rettenetesen rusnyák a karakterek a 2-höz képest
ellenben kiváncsi vagyok mit hoz majd ki belőle a közösség, lesz-e SimPE, milyen hajak, sminkeke lesznek, tudnak-e ezekre a modellekre normális textúrát húzni majd, szal adok a sims3-nak még esélyt -
Coolfire #1754 Akkor pihenjünk addig.... -
#1753 látom senkit nem vet fel a pénz :) -
#1752 Szerintem az exe sorozatszáma nem jelent semmit.
Majd ha kijön a bolti, lesz miniimage, s nem kell crack se.
Akkor majd megnézzük, hibás volt-e a törés.
A hivatalos fórumokból meg megtudjuk, hogy az általad tapasztalt hibák vajon ott is előfordulnak-e. -
Coolfire #1751 Legkonkrétabban arra,hogy nem vált életcélt.Szerintem így elveszlik a játék varázsa.Most ugyanzt csinálni a halálig? -
Coolfire #1750 május 8-án készült el az aranylemez,viszont a fileok és a könyvtárak április 23.-án készültek el.Ez több mint 2 hét a mesterlemezig.
GameVersion = 1.0.615.00107 Exe =0.0.0.11190(erre írtam,hogy egyessel kéne kezdődnie).Szerintem az egyik lehetőség,hogy valódi retail a játék,de az .exe korlátozza a kiküldött tesztpéldányokat,vagy pedig az az aljadék securom kibaszott a RLD-vel és rossz a törés.DRM nincs rajta,csak sorozatszám,de van pól dll-je is,amit nethez használ.
Tehát az,hogy ennyi hibája van(egyszerre nem lehet több családot beköltöztetni a városba,nem megy az ultra,elszáll a hang,végül a leggenyóbb nem vált többé életcélt ha teljesítetted.Pedig még 4 marad ahhoz az ötösfogathoz amit összekutyultál a sim személyiségének.Abból tudni kellene váasztani.Ez a Sims2-re emlékeztet,amikor nem lehetett építkezni. -
#1749 Milyen korlátozásra gondoltál ?
-
Coolfire #1748 Én a másik,az .exes dologra gondoltam,tudod a korlátozósra. -
Coolfire #1747 Nem támogatja a Catalyst 9.5-öt.:( -
RAMyMamy #1746 linkeltem neked az oldalt, de lehet nem támogatja a videókarid, és ezért nem találod :) -
#1745 C gomb -
#1744 Szerintem jó szöveg, kizárt, hogy a bolti sokban különbözne ettől.
Főleg, hogy a saját weboldalukon írják, hogy a második városhoz regisztrálni kell, s úgy kapod meg.
Továbbá, ha béta meg akármi lenne, nem lenne az exen másolásvédelem.
Azt a véglegesre teszik rá. -
#1743 hogy tudsz ilyen képet csinálni minden kiírás nélkül? -
#1742 ez működött, köszi! -
#1741 én most töltöm, már nagyon várom:P -
Coolfire #1740 Rage neked mint szakembernek,mi a véleményed erről az egész pre dologról? -
Coolfire #1739 Honnan a faszból van nektek 9.5-ös Catalistotok?Én sehol sem találtam...