44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    A harmadik képnél a KIS2009-el blokkoltam a hálózati forgalmat...
  • Coolfire
    Nem rakod fel Mike a banner alá?:)
  • Coolfire
    Pfff..hát nekem nem így néz ki...
  • Robez84
  • Coolfire
    Nem az a gond,v. nem olvastál vissza,vagy még most keltél fel.:)
    Az,hogy a EA semmiféle netes dolgokról nem regélt,aszonta,hogy egyszerű másolásvédelem lesz rajta.Amúgy rég játszom vele,a játék az tetszik a többi nem stimmel valamiért.
  • Coolfire
    Arra nem gondoltok,hogy ez eseteleg amiket tartottak anno rajongóknak belőle bemutatót onna,v. az online/offline újságoknak tesztre küldött anyagról van szó?Mert arra már illik.
  • bon
    Használd a crack-et.
  • Coolfire
    Nem véleltlenül figyel ott paul.....hiába gyanakvó vagyok,ezért megnéztem.:)Úgyhogy a klónnak annyi,ha ez a végleges.
  • Coolfire

Na,most akkor mi van az EA net nélküli dolgokról regélt....
  • lucifer9393
    Itt olvasom ezt a sok bugot a játékkal kapcsolatban. Nekem eddig olyan volt, h. pl. eltűntek a hajak, és csak kopaszok voltak a fiúk/lányok :D aztán néha elmegyen a hang, ha zuhanyoznak, valamint, szerintem darabosak az animációk. Pl 2 s vár, amig elindul egy lépcsőn. Lehet ez csak nekem megyen így. :S Szerintem időután lesznek patchok, és akkor nem kell ismét letölteni újabbat, vagy megvenni a boltba, mert ráhúzod a patchot és kész.(én se vagyok warez-párti, de anyagi gondokkal küzdök... :P ) Hát a város szerintem is eléggé kihalt, de a 2-esbe se volt több ember+ ugyanazok a nagyszájú, majomképűek voltak :D. Amúgy Jól összehozták 1-2 negativumtól eltekintve.
  • Coolfire
    Mert úgy még lett is volna értelme(azt hiszem 15000 boldogságpontba kerül)de így számomra játszhatatlan..:(
  • Coolfire
    Mikor beteljesült,akkor eltűnt az életcélválasztó a menüsorból,ez vette el teljesen a kedvem.
  • Gólya #1766
    szép jó reggelt!

életcélt lehet váltani -majd egyszer, amikor elegendő jutalompontot gyűjtöttél össze a kívánságok teljesítésével - ez is megvásárolható többek között ezekből a pontokból

az öregedésről írtam tegnap, hogy be lehet állítani, "hány nap legyen az élet"

tessék olvasni (mondom én, aki mindig előbb kérdez...)
  • bajsz
    pont ezt akartam kérdezni énis.
  • koj
    Mi a különbség a reloaded, és a dvd5 között?
  • V43 1105
    Hát.. nem egy nagy hűhó .. :D
  • rage
    Innentől érdemes az utolsó 13 képet megnézni, ami a letölthető várost mutatja be.

Képek
  • rage
    Az az első részben volt.
    A második az ATI kártyákat nem szerette, más különösebb baja nem volt.
  • Fabio Capello
    az EA játékai általában tele vannak bugokkal, de amíg az SI törődik is ezzel, az EA baszik peccset kiadni rá :/
  • Mike at home
    anno a sims2 hadilábon állt az m3 file lejátszással, emlékszem nulla byte mértü fileokkal kellett operálni (de lehet hogy ez az egyesben volt?) kiakadt a saját filmet tettél be tv adásként, és még sorolhatnám
    a sims2 sosem volt bugmentes
    mitől lenne a 3 az?
    majd kijavítják az első kieggel (hogy aztán új hibák kerülhessenek bele)
  • Fabio Capello
    erről van szó
  • Mike at home
    már nagyban gyártják
    ha pre lenne, nem kéne hozzá crack
  • Mike at home
    - nagyon kihalt a város
    próbáld ki a sims2 alapot, letöltött cuccok nélkül
    fut majd mint a villám
  • Mike at home
    rettenetesen rusnyák a karakterek a 2-höz képest
    ellenben kiváncsi vagyok mit hoz majd ki belőle a közösség, lesz-e SimPE, milyen hajak, sminkeke lesznek, tudnak-e ezekre a modellekre normális textúrát húzni majd, szal adok a sims3-nak még esélyt
  • Coolfire
    Akkor pihenjünk addig....
  • Mike at home
    látom senkit nem vet fel a pénz :)
  • rage
    Szerintem az exe sorozatszáma nem jelent semmit.
    Majd ha kijön a bolti, lesz miniimage, s nem kell crack se.
    Akkor majd megnézzük, hibás volt-e a törés.
    A hivatalos fórumokból meg megtudjuk, hogy az általad tapasztalt hibák vajon ott is előfordulnak-e.
  • Coolfire
    Legkonkrétabban arra,hogy nem vált életcélt.Szerintem így elveszlik a játék varázsa.Most ugyanzt csinálni a halálig?
  • Coolfire
    május 8-án készült el az aranylemez,viszont a fileok és a könyvtárak április 23.-án készültek el.Ez több mint 2 hét a mesterlemezig.
    GameVersion = 1.0.615.00107 Exe =0.0.0.11190(erre írtam,hogy egyessel kéne kezdődnie).Szerintem az egyik lehetőség,hogy valódi retail a játék,de az .exe korlátozza a kiküldött tesztpéldányokat,vagy pedig az az aljadék securom kibaszott a RLD-vel és rossz a törés.DRM nincs rajta,csak sorozatszám,de van pól dll-je is,amit nethez használ.
    Tehát az,hogy ennyi hibája van(egyszerre nem lehet több családot beköltöztetni a városba,nem megy az ultra,elszáll a hang,végül a leggenyóbb nem vált többé életcélt ha teljesítetted.Pedig még 4 marad ahhoz az ötösfogathoz amit összekutyultál a sim személyiségének.Abból tudni kellene váasztani.Ez a Sims2-re emlékeztet,amikor nem lehetett építkezni.
  • rage
    Milyen korlátozásra gondoltál ?
  • Coolfire
    Én a másik,az .exes dologra gondoltam,tudod a korlátozósra.
  • Coolfire
    Nem támogatja a Catalyst 9.5-öt.:(
  • RAMyMamy
    linkeltem neked az oldalt, de lehet nem támogatja a videókarid, és ezért nem találod :)
  • böröczk
    C gomb
  • rage
    Szerintem jó szöveg, kizárt, hogy a bolti sokban különbözne ettől.
    Főleg, hogy a saját weboldalukon írják, hogy a második városhoz regisztrálni kell, s úgy kapod meg.

Továbbá, ha béta meg akármi lenne, nem lenne az exen másolásvédelem.
    Azt a véglegesre teszik rá.
  • REPS0L
    hogy tudsz ilyen képet csinálni minden kiírás nélkül?
  • Beast Machine
    ez működött, köszi!
  • kuzco007
    én most töltöm, már nagyon várom:P
  • Coolfire
    Rage neked mint szakembernek,mi a véleményed erről az egész pre dologról?
  • Coolfire
    Honnan a faszból van nektek 9.5-ös Catalistotok?Én sehol sem találtam...