44549

no-warez.gif
  • 12346
    a sims 3-ban van vmi élethelixír féleség, mint a 2-ben?
  • Coolfire
    Hülye vagyok megint,nem értelmeztem első nézésre,hogy mit írtál..
  • Coolfire
    Persze van egy .sims3 és egy sims3.backup kiterjesztésű.De mi biztosra megyünk..:)Egyébként a két file mérete nem ugyanaz.
  • dolfy #1935
    Embertelen jó vagy!!!!!!!!!Köszi szépen RAGE!!!!!
  • rage
    Egyébként most nézem, hogy maga a játék is készít egy másolatot akkor, mikor felülírja épp. Ugyanaz a file neve, csak mögé teszi, hogy backup. Nyilván a sérült kitörlésével, s ennek az átnevezésével is megoldható a probléma.
  • Coolfire
    Na,csináltam egy külön könyvtárat és átmásoltam a két mentés filet.Köszi Rage a tippet.:)
  • Coolfire
    Látod ez nagyon hasznos tanács.Ezt az áramszünet előtt is mondhattad volna valamelyik nap..:)))Csinálok is egyet.
  • Coolfire
    Hú te melyikkel játszol?Mert vagy nagyon könnyű karriet választottál,vagy nem az álom karriered,vagy nagyon ügyes vagy.Én már napok óta tolom szinte állandóan,az álomkarrierem nagyon nehéz volt megcsinálni,mert rengeteg megbízást adott,közben meg ahogy a skilljeim emelkedtek,ismerős és ismeretlentől is kaptam ilyen olyan apró feladatot.És minden verenyen indulok(ha nem felejtem el,de a következő újságban már olvasom,hogy mit hagytam ki.Szóval én így pepecselgetek vele.

Tudom már miért van deja-vu érzésem a Sims 3-ban.Emlékeztek az első részben,ha csörgött a teló szinte mindig pénzt adott.Most ezt az újság,és a telefonhívás pótolja.:)
  • dolfy #1930
    Igazad van nem gondoltam, hogy be fog krepálni:S
    Köszi!
  • Coolfire
    Ja,mint Sims,SimCity,Simfarm,Simcopter....ezt Will Wright találta ki.Ő már letett valamit az aszalra,meg felvettegy életműdíjat John Carmackkal.Azt sajnálom,hogy az EA-tól lelépett,visszament a saját kis stúdiójába(nem ugrik be a neve)de ha összedob valamit,csak talál rá kiadót,nem?
  • rage
    Ha megsérült, vagy nem teljes a file, akkor sajnos könnyen lehet, hogy azt nem lehet visszatölteni.
    Ezek szerint érdemes a fileról néha másolatot készíteni, vagy a mentés másként-tel más néven elmenteni, hogy az előző megmaradjon.
  • Rundstedt17
    Azért a 2-be se volt nagy dolg meggazdagodni....
  • dolfy #1926
    Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem. Tegnap mentés közben hirtelen kilépett a játék és megsérülhettek az adatok. Nem tudom visszatölteni az elmentett állást. A mentés fájlok megvannak a dokumentumaim között de mégse látja a játék?!
    Van valami megoldás erre skacok?
    Köszi előre is a segítséget!
  • rage
    Van egy Rage47 nicknevű felhasználó is, ha jól rémlik.
  • Fabio Capello
    előfordulhat :D
  • rage
    Vagy összekeversz valakivel :)
  • Fabio Capello
    akkor csak nekem nem tűnt fel... esküszöm két napja még nem volt ott a VIPcsillag :D
  • rage
    Már évek óta.
  • Kabala
    A sim szó a simulation szóbol ered
  • Fabio Capello
    jé, te előfizettél VIPre? :D
  • rage
    Sim-nek hívják a játékban irányítható emberkéket.
  • Kabala
    Azt nem tudjátok hogy mi szerint van az hogy melyik családnak lesz gyereke és melyiknek nem? Mert amiket én csináltam családokat és raktam be házakba ( nem én irányítom őket) azoknál nem születnek gyerekek, viszont a többinél igen.
    A 2-höz képest szerintem ez a rész nagyon könnyűre sikerült, rohadt gyorsan kapja a sim az előléptetéseket, még akkor is hogy ha nincs meg a megfelelő mennyiségű skill, már két simem is elérte a lvl10-et , már vagy 100 000-es vagyon van a családnál.
  • zoliii
    Sziasztok!

A Sims szó amúgy mit jelent, ha egyáltalán jelent valamit?
    Szerintem a Life sim név jobb lett volna, mert végül is a játék egy, fogjuk rá élet szimulátor játék :D
  • Coolfire
    Nekem már volt masszász hangulatdarabkám,de én sem éltem vele,gyúrtam tovább.Viszont ha a szürke kimerült darabka jön akkor már nem lehet edzeni.
  • Coolfire
    Nekem akkor fog jönni a diavetítés,bár 4-5-6 fős bulin jól megy,lehet,hogy tartósan is jól fog.Kapott a gép ajándékba 2GB vegytiszta virtuális memóriát az 512 fizikai mellé.Hiába készülni kell a családalapításra is.:))
  • Coolfire
    Nehéz lesz kilábalni ebből a "gazdasági válságból" a halottak őrzője még nem fizet jól,viszont van egy olyan futó projectem,ha a simem meghaladja a 60 óra kondizást és elmegy a sportcsarnokba akkkor magas jutalomban részesül.Hogy mennyiben azt nem tudom,de akkor az atlétika egyszer és mindenkorra ki lesz pipálva.:)
  • rage
    Megmasszírozhat családtag is, az igyen van :-)
  • Coolfire
    Ráadásul,mintha átok sújtana,jön a betörő és a végrehajtó non-stop..
  • Mike at home
    ja értem

igen

azért a sims2-ben az életük vége felé már szép pénzük volt, meg egész jó házuk. most meg? ugyanabban a lukban laknak ketten mint kezdték, és egy normálisabb kocsit sem tudnak venni mert 4000-től indul

a sok edzéstől a gyerek izomlázat kapott, elküldtem masszázsra, szimpla 50, svéd 250 és van vmi extra horrorisztikus 500-ért! :o
    a napi bevétel nincs annyi
  • Fabio Capello
    én örülök hogy egyet tudok írányítani, sztem ha családos lesz, frászt kapok... :D főleg ha lesz 2-3 gyerek... :/
  • Coolfire
    #1902 24-30 simivel?Marhára.:)Akkor mikor összeköltöztettem a két simet(mikor még nem tudtam,hogy kell külön háztartásokat csinálni)valamit elbasztam,mert a teljes készpénz vagyont elvitte a másik sim.Nem beszélve arról,hogy még tűzhelyem sincs(akkor a képen ott volt,de a főzős kaják szürkék voltak.1 napba tellett mire rájöttem,hogy elromlott a tűzhely,nem javíthtó,ráadásul az értékét sem kaptam vissza)nem tudok csak hideget enni,amitől nem megy a skill.Egyik napról a másikra élek,de a plazmatévém akkor sem adom el!
  • Mike at home
    akkor meg mit sírsz, hogy nem tudod befizetni a számláidat? kurva gazdag vagy
    az én családomnak nincs ennyi pénze, és szerintem nem is lesz soha
  • Mike at home
    ne csíteljen
    a gyereket elkapta a geci rendőr, mert éjjel mert horgászni, apuka akkor nagyon felszívta magát, és azóta megromlott a viszonyuk
    második alkalommal amikor az edzőteremben volt éjfél után akkor már kinyomtan, francnak se kell az állandó vita, egyébként is faszság ez a éjfél után tini nem lehet kint az utcán
  • Rundstedt17
    A szellemek már nem ijesztgetnek?
  • Gaba9
    Benéztem a temetőbe .. bexarás .. "megkérdeztem" tőlük mi a munkájuk erre mondja mind hogy munkanélküli :D nem csodálkozom
  • jenőke15
    http://www.dgdgdezh.mybrute.com
  • Coolfire

Azért ezen is látszik,hogy sims
  • Coolfire
    Tegnapi élményeim a katakombákban.:

• Coolfire
    Egyébként én is tapasztaltam,hogy háztartásváltáskor sok mindennek nyoma vész,főleg az inventoryból.Ezt igazán javíthatnák.Oda lett kb.4000 simi értékú szakácskönyvem,törpi úr,az összes gyümölcs,még jó,hogy a halakat lepasszoltam majd' 7500 simiért.Csak az oklevelem maradt meg,a családi inventoryból a lopott cuccoktól kezdve minden eltűnt.De azért mégiscsak remélem hogy etörő fújta meg,mert a nem akkor ez egy hatalmas nagy bogárka.
  • Coolfire
    No comment...3R4U-YN3P-GQH5-9GQ4-7RLD