44549
-
#1978 Helló! Tudna valaki segíteni?
Sims 3-azok, és valahogyan össze akarok hozni két embert. (Tidédzserek..., lány-fiú) Már szuperjó barátok meg minden, meg szív is van, de nem járnak. Mitől fognak járni? -
#1977 #1972 -
#1976 létezik olyan, hogy Sims Online, asszem már ingyenes az egész, Google -
#1975 de ő is VIP-ezik:D -
#1974 Jelen. -
#1973 Hát szomorú,pedig jó lenne igazán nagyot dobna a játékélményen:) -
Rundstedt17 #1972 Egyedül a sims 1 hez volt olyan kiadás de a 2 megjelenése után 1 évvel kipurcant. -
#1971 nincs -
#1970 Lenne egy olyan kérdésem,hogy ezt online is lehet játszani?Pl a haver is csinál egy családot,és én az láthatom,és egmáshoz járhatunk?Van benne ilyen?Előre is kösz a választ -
Coolfire #1969 Hát igen,én Will Wright-ot nagyara tartom nagyon kreatív ember,hiszen saját játékműfajt teremtett.A pukis FPS-t meg John Carmack. -
Rundstedt17 #1968 ilyen az élet -
Coolfire #1967 A Maxis volt az első azok égisze alatt ment még a Sims,SimCity etc...utánya lenyelte az EA. -
Coolfire #1966 Nem az már nem létezik Sims Studió lett belőle.Will Wright első saját és mostani studiója a Stupid Fun Club ezt 2001-ben alapította.Csak ugye az EA ebbe is "berészesedett". -
Coolfire #1965 Vagyis a kampechal,és az életgyümölcs.A temetőben rengeteg szétszórt mag van,ültetgetem is őket,de még csak egy ismerős az 5-ből a hagyma.:)) -
Coolfire #1964 Onnan a visszaszámláló kéne,a pici fehér alapú ikonokkal kitapétázni a háttteret és az utolsó videó amit linkeltem.Úgy igényes lenne.Bár a visszaszámoló már nrm is kell.:) -
Rundstedt17 #1963 lol tényleg véletlenszerűvé vált hogy hogy néz ki a szülők gyermeke már nincs genetika???? -
mariann84 #1962 Éjszaka kell elmenni a temetőbe.előjönnek maguktól lehet velük beszélgetni is. -
Rundstedt17 #1961 nah már meg van véletszerűen jönnek elő mint 2 ben -
#1960 hogy tudom megnézni hogy mennyibe kerül egy ház?mármint játék közben,mert most új kéróra gyűjtök de nemtudom mennyit kell gyűjteni még.
ja és azt hol lehet állítani hogy ne nőjenek és ne halljanak emg ilyen hamar az emberkék? -
Rundstedt17 #1959 na ez engem is érdekelne a 2-tővel csak azért játszottam hogy legyen egy szép temetős vidékem:D.... -
Coolfire #1958 Húhh...még a Forma 1 hatása alatt voltam,bocs azt hittem vámpír NPC-re gondoltál. -
#1957 felgyulladsz
am a szellemek ijesztgetnek a temetőben? meg hogy jönnek elő? menjek oda este és majd előjönnek? -
mariann84 #1956 de hogy öljek meg egy szellemet?
:)
amúgy tényleg, sims 3ban milyen halálesetek vannak? leírná vki? az éhenhaláson és öregségen kívül :) -
Rundstedt17 #1955 A nagymama balesetet szenved:)....ízlés kérdése hogy milyet -
mariann84 #1954 Segítsetek. felajánlotta a labor hogy újraéleszti a nagymama szellemét, mondom oké, nem lehet gond, max néhányszor megjelenik ah ázban, erre játszható karakterré tette a szellemet, beült mellém a taxiba és hazajött. nem akarok már négy karaktert vinni, elég az anya meg az iker lányok, ötlet?
-
RAMyMamy #1953 maxis? -
RAMyMamy #1952 hát akkor te vagy nem látsz, vagy szerencséd van... telis-tele van buggal -
Rundstedt17 #1951 Ambrózia=Deathfish + Life Fruit -
EK1TEP #1950 Vagy olyanra mint itt a háttér! -
EK1TEP #1949 Hát ahol karaktert hozol létre tuti van vmi smink, arcfestés ilyesmi!
Ruhát meg alakítasz neki valamit. -
EK1TEP #1948 Jaja jó ötlet!
Csomó ilyen pl a háttérben. -
Rundstedt17 #1947 Pontosabban:
Electronic Arts has clarified that while players can indeed make a Sim that appears to be a vampire, they cannot actually play as a vampire in the game.
Vámpírnak kinézőt lehet csinálni,csak attól még nem lesz vámpír -
Coolfire #1946 Mike a belinkelt videóm nem rakod be?Meg a hátteret nem tudnád pofásítani kis sims jelekkel pölö.:)Olyan mondjuk mint a Spore fórum.:)
Legalább mi Will Wrightosok tartsunk öszze.:) -
Coolfire #1945 Nem lehet,rosszul olvastad. -
Lesusius #1944 Szasztok! Olvastam vhol, hogy lehet a sims 3-ban vámpírt csinálni. Tudja vki hogyan? :) -
#1943 jé, télleg. köszi szépen:) -
EK1TEP #1942 Ilyenek nekem is volt! -
Kabala #1941 Valószínűleg az ambrózia is az , amihez 10-es szintű sütés, 12 000-be kerülő recept, meg 2 hozzávaló kell amiket nem tudom hogy lehet megtalálni. -
#1940 ez tényleg valami pre változat lehet :D
van benne egy olyan bug, hogy csaj a fürdőruhában van lefektetem aludni és felveszi alváshoz a mindennapi ruhát és magassarkúba alszik -
leviking #1939 hát ha van is akkor jól eldugták mert nem találom benne.
de a beállításoknál be lehet állítani hogy sokáig éljenek.