44549
-
Coolfire #2058 Az nforceon is írták,hogy aki net nélkül telepített nem mentek be a triggerek,és nem viháncoltak.:) -
Coolfire #2057 Majd feltöröm -
Coolfire #2056 Nem engedi patchelni,kiirja,hogy nem igazi neki a verzió.Azt nem tudod,hogy a .exe verziószámát miképp lehet átírni?Mert az a baja.. -
#2055 Próbáld ki, de crack nem lesz hozzá :) -
Coolfire #2054 És akkor patchelhető? -
Coolfire #2053 Nem megy a patch fel rá.:(Ami meg érdekes,hogy blokkolt nettel egészen más dátumokat írt ki,mikor nettel telepítettem.És telepítés közben akart kimenni mindig a netre. -
Rundstedt17 #2052 Lol amúgy a munkás rész nagyon könnyű lett tényleg:D... -
#2051 mondani kell neki hogy járjanak"kérje meg hogy járjanak együtt" opció ,nekem is ígyvolt -
#2050 Nem volt fontos, csak már nagyon idegesített, és fontos lett... -
Rundstedt17 #2049 Passz,talán nem kölcsönös a csaj nem kedveli eléggé -
#2048 Nem tudom mi lehet.. :S Nekem elsőre összejöttek :S -
Rundstedt17 #2047 Miért olyan fontos? -
#2046 Nekem is csókkirály. De nem értem... Megcsókoltam már ezerszer, de nála még mindíg nem jelzi, hogy párja... Csak "reményteli partner, és egy szív" -
#2045 Hát összeismerkedsz a csajszival.. és flörtöltök, és megcsókolja.. (habár az én palim csókkirály volt, lehet hogy kell hozzá) -
#2044 De másikaknál kiírja, hogy párja... Meg smárolni is lehet! -
EK1TEP #2043 Lehet hogy akkor még nem lehet!
Sztem a játék betartja a 18+-os dolgokat! -
#2042 Ami jelenleg nekünk van verziónk az 1.0.615
Ez átírható a registryben az uninstall szekcióban.
Vagy a játék mappájában lévő skuversion.txt fileban. -
#2041 Nem hiszem el... Senki nem tudja, hogy hogyan lehet barátnőt szerezni? Tinédzser kor... -
#2040 Hogy próbálják? -
#2039 Meteort amúgy talált már valaki?:P Laza 6135 simleont ér :)) -
CamelX #2038 Hang nálam az überalles pozitívum a játékban pedig. Bár a Fallout3-ban is ilyen jól kalibrált 5.1 lenne -
#2037 Nekem néha a hangot nem játsza le.. :o Csak az effektusokat, meg a simek beszélgetését.. De se a hifiből, se az építés funkció alatt.( a tv is szóll) :D :o -
#2036 Tök poén amúgy, nekem minden opció tökéletesen müködik, a szuperidőgyorsitás is.. : O kiért ezt.. egy darab bugom nem volt még :P -
CamelX #2035 Nah lehet akkor kreatívkodni :D én ilyet mondjuk nem vállalnék be, mert asszonnyal csináltuk meg magunkat karakterben és együtt flesselődünk rajt, de legalább nem kell messze menni az "etyepetyéért" :D
Grafikai bugok nemtom hogy jönnek elő ennyi embernél, nekem full részletességgel akadálymentes. Meg a zenék tetszenek benn. Sasha + Ladytron kiváló választás volt :P -
Rundstedt17 #2034 -
Rundstedt17 #2033 az igaz:D -
Rundstedt17 #2032 Na igen néhány custom cucc sok gondot okozott meg a sok kiegészítő után a játék is elég instabil volt... -
#2031 voltak jó női hajak meg ruhák szerintem.. :D -
#2030 kilopják majd a bútorokat is,vagy valaki megveszi felteszi,bemásolod,kész,nemkell aggódni itt -
#2029 Átmenős dolog tényleg klassz egész várost meghúztam, aztán jöttek az ablakok hogy xy-tól gyerekem született -
#2028 de azok undorítóak voltak,és lassult az egész,meg fagyott,soha nem játszottam úgy egyikkel se,nagyon szar szvsz -
CamelX #2027 Mijazhogy partyhely nincs a játékban? :D 2esben volt több is. Szomszédos átmenős, városbejárós dolgok, meg a közös tevékenységes dolgok viszont tetszenek. Bútor meg tényleg elég kevés van, de nehogymár ne lehessen w4r3zban megszerezni majd. Ne ugassatok le, remélem a játékbútor warez nem ütközik szabályzatba :D -
Rundstedt17 #2026 Kiváncsi leszek amúgy majd az eladásokra internetszerte visszatetszést keltett az EA üzletpolitikája:DDDDDDD -
Rundstedt17 #2025 Mondjuk szerintem sincs min aggódni:D -
#2024 Hogy milyen kapzsi emberek vannak... ._.' -
#2023 Semmisem lehetetlen :DD -
EK1TEP #2022 Hát eddig szinte mindent kiloptak amit csak lehetett.
Volt olyan game jaj milyen védelem azt már 2 hét múlva ment is a tört
-
Rundstedt17 #2021 Állítólag most azt próbálják megakadályozni.... -
#2020 Tuti leszenk ingyen letölthető cuccok mint a sims2höz.. :D -
#2019 ígyvan,mit foshnak már