44549

no-warez.gif
  • akyyy
    hogy lehet magyarrá tenni a játékot, ha a telepítő más nyelven teszi fel?

pm-be kérdezték tőlem.
  • akyyy
    ha csinálok új családot annál is van zene, csak az enyémnél nincs:\ ha kiköltöztetem a családomat, meg vissza, elvesznek a bútorok, jártasságok, tárgyak????????
  • akyyy
    arra rájöttem, cask akkor nincs zene, ha be vagyok lépve. főmenübe még beállitásokba meghallgathatom hogy épitkezés alatt milyen zene szoljon, de játék alatt már nem.:(
  • rage at work
    Vedd le basicre.
  • akyyy
    mégsincs hang, ezt nem értem, teljesen uj renszer, driverek fent, oszt ahhh:B
  • Kabala
    Nem tudom hogy ez most bug-e vagy pedig szándékosan csinálták így, de szerintem elég idétlen hogy ha megnézem egy nem saját sim-em családfáját , akkor az illetőnek csak apja, vagy pedig csak anyja van ( 1-2 kivétel akad, de többnyire így van). Másrészt ha meg 1 simet elköltöztetsz a lakástól , akkor az nem házasodik meg és nem is lesz gyereke(pedig a készítők azt ígérték hogy nem általunk irányított simek házasodnak, ennek ellenére a legtöbb sim a játékban ha megkérdezem tőle azt mondja hogy szingli, közben meg már van 1 gyereke). Azon gondolkodtam hogy lehet hogy úgy van megcsinálva a játék hogy csak egy bizonyos számú sim élhet a városban , annál több vagy kevesebb nem.És ez talán magyarázza hogy miért 1 simnek van 1 gyereke, nem pedig 2 simnek egy gyereke.
    Tisztára ugyanazt csinálják mint az előző részekben, rosszul valósítanak meg jó ötleteket.
  • akyyy
    biztos nem, multkor feltettem friss drivert, először jó volt, de aztán megint elment a hng.
    most ujratettem az egész rendszert, msot teszem fel megint sims-et, kiváncsi vagyok lesz-e hang:S
  • Flora2
    A ruhában alvás, fürdőruhában estélyre menés nem feltétlenül bug, le kell csekkolni a személyes tualjdonságait, hátha "insane" vagy "inappropriate" valami ilyesmi, szóval kicsit ütődött, vagy nem tudja-hogyan-kell-helyesen-viselkedni, és akkor normális, hogy összevissza öltözik.
  • Flora2
    Ú, tényleg!, most kigyulladt a fejemben egy villanykörte! van egy ilyen mondat a Readme-ben:

"Audio hardware acceleration is unsupported." (Én angolul játszom.)

Ez azt jelenti, hogy be kell mennem a dxdiag-ba és a Hangnál le kell vennem a hardware acceleration teljes gyorsítást valami alacsonyabbra? de mennyire alacsonyra? több fokozat van... nullára?
  • TTomi
    Végül is csak 7 hsz kellett volna visszaolvsnod! #2081
  • Titan
    Skacok!

NEm tudjátok véletlen, hogy hogyan lehet saját mp3-ra lecserélni a hangokat? Mert van egy olyan gyanúm, hogy megoldható...
  • Pares
    Na, letöltöttem én is kb. 4 napja, és eddig semmi problémám nem volt. Gyorsitás megy, hangok mennek, ruhábanalvós bug nem volt... Szal sztem ezek a hangproblémás bugok nálatok codeck-ek hiányához vagy ilyesmihez vezethetők vissza. Az egyik game-ben nekem se ment a hang, ha meg ment, akkor akadozott meg rossz minőségű volt. De egy codeck vagy őjabb driver simán megoldja.
  • Gólya #2086
    kifejezetten meteort nem találtam, de...
    új sim beköltözésekor közölte a progi, hogy meteortámadás érte a házat...
    kérdés volt, hogy felvállalom a rendbetételét vagy mellőzöm - előbbit választottam, s sikerült egy csomó apróbb meteordarabot összeszedni, amit el tudtam adni
    kellemetlenebb része volt a dolognak a takarítás, de a kis plusz bevétel megérte:)
  • Gólya #2085
    talán beleléptünk valamibe, de igazából még bugot nem láttam a játékban...a leggyorsabb fokozat is működik - bár nem minden eseménynél (ezt a hites tapasztalta)

egyébként mindenkinek tudom ajánlani egyrészt a beállítások figyelmes elolvasását, másrészt az egyik magyar simses oldalon igen komoly és részletes leírás található a játékról, amit szintén szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani
    ...esetleg kevesebb felesleges kérdezősködés lesz...
  • Shiwo
    úgy rémlik, tervezték az esőt alapból, de végül valami technikai macera miatt inkább kihagyták..
  • Shiwo
    nálam speciel elég jól megy asztalin az idő akkor (xp-n), de például a noteszen win7-tel a leggyorsabba téve is kábé olyan, mintha csak kettes sebességben menne...minden más okés, nem tölt sokat, nem lagzik, csak gyorsan nem bír tekerni..
  • V43 1105
    Igen, odapakolgathatod a zenéid :o)
  • Flora2
    Nálam is ugyanez a hangprobléma, hol lejátssza a háttérzenéket Építés meg Vásárlás módban, hol nem. De inkább nem. A hifivel sokszor nem hallom a zenéket (a sim hallja, csak én nem). Az egyetlen hangsáv, amit mindig lejátszik, az a Custom radio csatorna, de az egész más mappában van a játékon belül (Dokumentumok), mint a többi pop, latin meg electro zenék (Program Files).
    Apropó, vajon a Dokumentumok/Electronis Arts/ Sims 3/Custom Music mappát nekünk csinálták, hogy odapakolhatja mindenki a kedvenc mp3 fájljait?
  • xNoodlex
    Csak szerintem lassú a gyorsított mód itt a háromban? Még az ultragyors módban is csomót kell várni míg alszik vagy munkában van.. Nincs valami lehetőség még gyorsabb gyorsításra?
  • rage
    Ezeket amúgy milyen linken találtad ?
  • rage
    Mivel a mostani játékban nem igazán látom, hogy esne az eső vagy a hó, egész biztos....ezt egy harmadik részbe mellesleg illett volna alapból beletenni.
  • Rundstedt17
    Az is kesz szerintem,csak kérdés e hogy külön van képünk kiadni
  • tommygear

évszakos lehetne megint, az bejött
  • Rundstedt17
    Természetes el is várják.
    -éjszakai élet
    -állatok
    -mágia
    ezek tuti garantáltak
  • rage
    Olyanok persze, vagy nyolc.
  • Joybull
    Nekem sajnos csak 125 simeloent ért

A játékban volt egy felugró ablak és azt írta, hogy termeljem meg a bundáskenyérnek valót, csak sajnos kell hozzá tojás is.
    Valaki termelt már tojást?
  • tommygear
    ja hát olyanok valszeg nem, csak ilyen nagyobb kiegészítők
  • Rundstedt17
    Szerintem cucc kiegészítők nem lesznek.
  • tommygear
    biztos lesznek még külön kiegészítők is :D
    nem merik meglépni hogy kihagyják őket :D
  • tommygear
    a legszomorúbb, hogy venni is fogják
  • rage
    Gondolom, nem lesznek 3000 Ft-os kiegészítők, hanem megveheted őket így külön. Remélem, a legtöbb cucc majd a neten beszerezhető lesz.
  • rage
    Fent van, de nem variálok vele egyelőre.
  • Coolfire
    Ezt fújom napok óta,de szeretek kísérletezgetni.:)
  • Mike at home
    milyen rendesek, hogy minden kis szar bútort, ruhát plusz pénzért adnak (és fognak adni)
  • tommygear
    nem is a teljes verzió még ez, haggyad ne szenvedj vele

szerk: mármint a végleges
  • Coolfire
    Neked nincs fent?
  • Coolfire
    Ezt már én is kinyomoztam,ennek pölö 0.0.0.11190 mindkét exéje.
    De hagyom inkább,ahogy montad a fenébe.
  • rage
    Nem tudom, hogy az exenek egyáltalán milyen számúnak kéne lenni.
    A játék verziószáma nem egyezik meg az exe verziószámával.
  • Coolfire
    Nekem jelezgetett.Meg egy nappal hamarabbi az összes dátum az előző neteshez képsest.Ez jelenthet valamit?
    Egyébként próbáltam hex editorral,de az nekem nem megy..:(Van időm telepítgeni.:))
    Elmondanád,hogy ott mit keressek?
  • rage
    Azt szerintem sehogy, vagy hex editorral
    De inkább hagyd, mert ez így úgy se lesz jó, ki tudja, mi még a különbség a verziók között, s miket ír ez át, meg miket nem.

Én nettel telepítettem a játékot, de egyáltalán nem akart kimenni, meg se mukkant a tűzfal.