44549

no-warez.gif
  • Pirlipát
    Hát igen én is így értelmeztem és elégedett voltam, de mindennél lehet jobb...:-) A hang miatt teljesen megértelek, csak akkor jönn rá az ember, hogy milyen fontos, ha nincs. Egyszer tönkrement a hangkártyám és nem volt hangom és tényleg tök szar volt, annak elennére, hogy bizonyos esetekben én ki is kapcsolom, például az építésnél, meg utálom a dudálást, meg a tűzriasztot. De a többi kel a hangulathoz. méghozzá nagyon.
  • fook
    áá dekár hogy ilyen hamar megöregedtem :(
  • Pirlipát
    Na igen az mondjuk még jobb lenne! :-))
  • Itt Évi
    A 4.sebességmódban igazad van Pirlipát, más se rinyálna érte, ha elolvasná, hogy ugyanaz az "ultrasebesség" egy bizonyos ideig :) csak el kéne olvasni mi mit jelent. amúgy visszajött a zeném, a vásárlás építésmódban még nem, de a Hifi már szól, hogy meddig nem tudom, de az biztos, hogy annak köszönhető, hogy leszedtem az audio driverem legfrissebbik példányát, vagy ez lehetett az oka, vagy tényleg valami kodekprobléma. Hogy játékhiba e majd kiderül hivatalos verziónál, addig sztem fölösleges szídni az EA-t, már ez szép, hogy ennyimindent összeraktak és azér nem kell hozzá olyan bika gép. Csak friss driverek és ésszel beállított grafika. logikus, hogy egy gyengébb gépen szaggatni fog 1400-1600as felbontásban :/
  • Coolfire
    Annak az lenne a lényege,hogy "átugorja időben" az adott cselekvést,nem pedig időt gyorsít.
  • Pirlipát
    Ja a negyedik sebességről meg annyit jegyeznék meg, hogy az szerintem nem gyorsabb, csak annyi az értelme, hogy adig gyors amig azt az adott dolgot csinálja a sim, ahogy befejezi, visszavált normál sebességre. Ez mondjuk tök jó.
  • Pirlipát
    Hát, fájó szívvel olvasgatoma topicot, mert miután kb 4 napig töltöttem a játékot, egy emlékezetes estét kiprobálhattam, majd másnap már be sem tudtam kapcsolni a gépet. Kb. másfél hetet mondtak a megjavítására, valószínű alaplap gond van. Mit mondjak egy hónapos a kicsike, talán sikerült belenyúlni a jóba. De azaz este jó volt. Szerintem is sokkal jobb a játék mint a 2-vel. És még most is hiányoltam a meglepő telefonokat a kettőből, valahogy mindig vártam, hogy történik valami, de csak valamelyik sim hívott, hogy menjek a városba, vagy itt és most egy vakrandi( persze a nej mellette). Szóval igazán nem történt semmi. Na ezt most elég jól sikerült kiküszöbölni szerintem. A nude patch-nek meg örülök, mert bár nem vagyok perverz, de azok a buzi kockák nagyon zavarnak. Például a cuki kisbabát fürdetik a csapban, és tutira semmit nem látni a gyerekből csak a kockákat. Amugymeg ugy sincs mit látni, nem?
  • Coolfire
    Nem szerintem leverte a zombimedve.:))
  • Flora2
    Oké, rendben, én figyelek erre majd.
  • V43 1105
    Lementem a kriptába, közben jöttek felugró ablakocskák, persze mindig azt válaszoltam hogy menjen tovább még mélyebbre, aztán egyszer csak megjelent igy : )))
  • Mike at home
    mi történt? kigyulladt valami?
  • Itt Évi
    jól áll neki a feka szín :D
  • V43 1105

Lenéztem a kriptába
  • Itt Évi
    Mert a kiccsákónak és kedves családjának már 180ezer rúpiája van, vízesésre néző kecója, 3asikrei.... :"( nem lenne szívem otthagyni őket :) amúgy Mininovás kommenteknél elég sokan írják, hogy ez csak egy tesztverzió ...eltom képzelni, majd eldől 4.én
  • akyyy
    mert előbb utobb abba is eltünik.
  • Mike at home
    akkor miért nem kezdesz újat?
  • Itt Évi
    Én se vágom, 2 karakterem van, az egyiknél van minden hang, a másiknál nincs, de pont azzal nyomulok akinél bedöglik az audio, se építkezés, sehol semmi, sőt, ha babrálok a játékbeállításnál 5.1-esnél még a kattintáshangok is kimúlnak! hátha külföldi fórumon :d....de állati béna, amikor a szoba közepén magába vonaglik a csaj, nuku mjúzik az meg órákig rázza mint valami elmeroggyant :/
  • akyyy
    passz. ha új várost kezdek van hang. meg amig csak a menübe lépek, ott a három pontal a beállitásoikba megyek, meg tudokm hallgatni a zenéket, de amint elinditom játékot akkor má nem lesz.
  • Mike at home
    akkor nálam meg miért van zene meg hang? semmi nagy extra nincs a gépemben, alaplapi a hang is
  • EK1TEP
    Siketek és nagyot hallok számára házibuli
  • Itt Évi
    Már 3 napja nekem sincs semmi zene :/ ha lesz valami megoldás osszuk már meg :) remélem ha kijön az "eredeti bolti" akkor kiderül, hogy ez eredetiségi probléma e vagy általános hiba! Eléggé elveszi a jéték hagnulatát, , főleg házibuli zene nélkül pfff
  • akyyy
    És hol vannak a játék zenéi, kerestem, hátha esetleg átkonvertálom más sebeségűre és lejátsza, de nem találtam meg.
  • Sipocz
    A "mindkét inventory"-val kapcsolatban: ha egy háztartás költözik akkor a berendezés minden darabja jön az új lakásba? Nálam "felmerült az utódnemzés kérdése" van folyamatosan kívánságban, de a mostani kéró spiccen 2 személyes, építkezéssel nem szeretnék bajmolódni viszont láttam elhagyottnak tűnő villákat a városban és jó lenne egyet megcsippantani; a jelenlegi berendezésük nagy része áttexturált-szinezett szajré (sőt itt-ott "öntisztító") amivel elégedettek nem szeretném cserélgetni.
  • Sipocz
    Ja, meg láttam hogy "átruházható" a tulajdonrész és akkor így meg lehetne alapozni "Anyegin" az sim-utódok majdani jólétét:))!
  • Coolfire
    Nekem volt,de sajnon elveszett az irattal együtt,amikor megsemmisült mindkét inventorym.:(Úgyhogy ebben nem tudok érdemben nyilatkozni.
  • Sipocz
    Nemtom hogy a simeiteknek van(ak)-e befektetése(i) a helyi boltokban? Érdemes ezzel foglalkozni? Most vettem részesedést egy kocsmában, még nincs adatom a hozamról. Ajánlatom van most a színháztól. Megéri ezzel bajmolódni?
  • Mike at home
    legalább itt anyagi gondjaink vannak, a 2-ben nem tudtam már mire elkölteni a pénzt
  • Mike at home
    "itt kidobjuk a jó kaját amikor a szomszédban gyerekek éheznek" :DDDDDD
  • eightmiles
    Same.
  • Mike at home
    mp3-ban játszd le mellette
  • Coolfire
    Én sem használom már vissza is raktam a backupot,de vannak itt perverzek is.:)))
  • Coolfire
    Hát a bejárónő díja valóban nonszensz,viszont nekem a takarítás jutalmamszart se ér,mert enm nagyon csinálja magától.Még azt hiszem semmit sem raktam a hűtőbe,és csoportosítottam volna a kajákat.
  • Sipocz
    Hát szvsz. felesleges dolog, és egy hölgy (persze a hölgyek számára valószinüen egy pasas, bár ehhez nem értek:)) igazán felöltözve (pontosabban sejtelmesen felöltözve) izgató.
  • moruhine
    Lenne néhány kérdésem, ha tudja valaki. Úgy telket hogy lehet lerakni? Vagy csak a meglévőkre lehet építeni?
    És az invertoryból a cuccokat hogy tudom átpakolni a hűtőbe? Van vagy 100 gyümi meg hal a simemnél, ha egyesével pakolom akkor biztos idegrohamot kapok a végére.
  • Coolfire
  • akyyy
    én szeretem a játék zenéit
  • Sipocz
    Amitől teljesen paff lettem az a bejáró(nő) "tiszteletdíja":))), szegény simem az elején egy teljes napi ágytáltisztogatással keresett 130 $-t és a szolgálat ezt nagyjából 1:1 el akarta kérni. Az mázlim hogy "rendszerető" a simem és van a "takarítsd ki az egész lakást" opció. Most már van egy kis kifli-a-tejbe, de még mindig feleslegesnek érzem a nagyon drága szolgáltatást, főleg hogy a tisztogatás a fazonnál pozitív hangulatok tömege no meg egyszer csak próbára egy napra felvettem a maid-et és kiderült hogy kleptomániás (jaj!!).
    Aztán van még a simnek a "jó" jellemvonás, na ezzel befürödtem pl. állandóan szórná a pénzt és nem is akármennyit adakozásra, meg volt olyan hogy mondtam neki dobja ki a már majd egy hetes hotdog-ot (enyhe frigóízzel zamatolva:) (merthogy képtelen volt egyedül a végére járni:)) kapott egy 12 órás negativ hangulatot mert "itt kidobjuk a jó kaját amikor a szomszédban gyerekek éheznek":( :)). Manapság a legtöbb problémájuk az étkezési ütemezéssel van, a sok lótifuti közben rendszeresen bejön hogy nem érnek haza vagy a büfébe a figyelmeztetési időn belül.
    Nagy kérdés az eszköztár rendezésénél a vásárolt/termelt/pecázott cuccot én csak egyenként tudom átpakolni a hűtőszekrénybe (a csoportosításra már nehezen rájöttem) és ez az egyenkénti, lassú drag&drop hát nem tetszik, erre van-é vmi nagyüzemi lehetőség, a múltkor pl. asszonyostul elmentek horgászni vmi "forrásokhoz" fogtak ketten vmi 15 halat na ameddig eladtam illetve be-frigóztam a fogást görcsöt kapott a mutatóm az egeren:)
  • Coolfire
    Ha megmondod hogyan,megcsinálom.:)
  • Mike at home
    ugyanmár
    bekapcsolod magadnak a hifit otthon :)
  • akyyy
    zene nélkül unalmas, és törlöm is lefelé.