44549
-
xido #2219 hehe..na ez jó,akkor sokokos csak összehozza majd,miért jobb ez:)
"a Reloaded a játék egy RC verzióját adta ki, több minden hiányzik belőle, többek közt egy egész város. Ez a full verzió ami a boltokban is kapható lesz."
ez volt egy másik oldalon:) -
#2218 Akkor a Razoros se végleges még? :DDDDDD
Időközben megjött a Collectors előrendelőim, és azt is megtudtam, hogy 3-án kapom kézhez 15k-ért. :X -
#2217 Az a legjobb, hogy a Sims3 saját betöltőablakja azt hirdeti, hogy miután megvetted a játékot és beregisztráltál a megfelelő sorozatszámmal, akkor letöltheted a második várost ingyen.
Tehát második város a bolti verzióban sincs alapból. -
#2216 Jahogy ja...
És mi a baj azzal ami van? :)
Nekem megfelel...
Most legyen egy másik map amin nem játszok? :D
Egy részletes leirás nem ártana, hogy mi maradt ki a reloaded-ből. -
xido #2215 állítólag nem az a baj,hogy fut..hanem hogy nincs benne sok minden..pl egy egész város hiányzik..:)) -
#2214 Miért baj az, hogy a reloaded nem final?
Tökéletesen fut nálam. -
#2213 már megvan =) mind a 2ben... nem jöttem rá xD -
#2212 #
Reloaded release is not final. If you compare the file located in:
#
x:\Game\Bin\code_version.txt you will get these informations
#
#
Razor1911: description=Version: 0.DL-0.0.11195 Changelist: 625803
#
Reloaded: description=Version: 0.DL-0.0.11190 Changelist: 624575
#
#
If you compare the versions of TS3.exe you will get these infos:
#
Razor1911: 0.0.0.11195 (April 30. 2009 04:55:28)
#
Reloaded: 0.0.0.11190 (April 23. 2009 07:53:19) -
#2211 van itt valaki akinek radeon 9600 vagy 9800on elmegy? mert vagy 3 ilyen kártyás embernél néztem (plusz nálam), ugye min. gépigényben ott van, el is indul, aztán a játék egy másodperce a valóságban legalább 10 másodpercig tart (többi paraméter is stimmel).
Van rá esély hogy pre verzió optimalizálatlansága az oka? :D vagy mondjunk le róla? :D -
#2210 The_Sims_3-Razor1911 -
fradi #2209 Hi all azt irja Alkalmazásvezérelt élsimítást kell beállitani!! Hol kell??? PLZZZ!!!! HELP!!!! -
#2208 Sziasztok, meg szeretném kérdezni, hogy költözni hogy kell? őő azon kívül, hogy a simset kilakoltatom és áthelyezem egy másik házba? Választ előre is köszönöm -
#2207 jah, éhen halt.. :) -
Rundstedt17 #2206 nincs.....már sokszor írtam, írták.... -
#2205 grat -
-
#2203 nem esik le hogy azt kérdeztem hogy :
4esnél van-e gyorsabb valamilyen módon ? -
#2202 Sebességek:
- szünet
- normál
- gyors
- nagyon gyors
- nagyon gyors, amíg aktuális tevékenységet be nem fejezi -
#2201 nem lehet nagyon gyorsra venni az időt ?:) 4 a max ?:O mert munka és alvás idegelő eléggé :( -
#2200 Nincs aki elrakja az urnát úgyse.
Lehet kezdeni új családot :)
Amúgy mi lett vele ? Éhen halt? -
#2199 lol :D
és sírkő vagy úrna nem jelenik meg? -
Itt Évi #2198 előbb leírtam (6kommenttel lejjebb), sztem nem ész nélkül kérdezgetni kell, hanem utána nézni, nektek is kéne egy kis logikát fejleszteni :D nyomassátok a romantikus opciókat egymás után, egyre több lehetőség jön elő, a végére biztos előmászik a házasság ajánlás. :) -
Roland815 #2197 sokat csókold meg, meg flörtölj meg ilyen szarok meg dugj vele aztán előjön... nekem így sikerült:) -
#2196 AZ brutál milyen zene van alatta O.o -
#2195 Meghalt a sim :D (HD) -
#2194 Valaki rájött arram, hogy hogy a francba lehet a férfi simmel eljegyeztetni a nőt? :D:D Mert valahogy nem jön a : Jegyezze el opció :\ -
#2193 Egész jópofa játék.
Hátha valaki még nem jött rá: meg lehet venni a városban a szolgáltató épületeket. Először csak betársulsz (7000 körül) majd megveheted és akkor neked kell hetente beszedni a pénzt. Jópofa. :D -
fradi #2192 Csátok!
Help már, amikor elinditom a játékot nem enged be csak ha beállitok élsimítást a videókártya beállitásainál!!! ezt hol kell?? XD -
#2191 nagyon remélem -
Itt Évi #2190 Dondark, már olyan intelligensek a simsek, hogy csakúgy nem rohanhatsz le senkit :D úgy működnek a párbeszédek, hogyha egyféle "stílusban" közeledsz abban megjelenik egyre több és több dolog, nekem pl nem engedte, hogy megcsókoljam, csak miután folyamatosan egymásután sikeresen romantikusan közeledtem hozzá sorjában. .. először flörtölsz, majd suttogsz neki, meg mittommi, és ha már odáig van akkor talán előjön a házasság ajánlása opció :) Én meg elhamarkodottan vígadtam a hangjának :D mert már megint elment és sehol semmi :/ hát fukk, akkor többet nemtok kitalálni, 5percre azér mégis beadta a derekát a játék audijója! :P -
Pirlipát #2189 Már többen írták ezt a problémát, meg hasonlót. Elégérdekes a játék készítők erkölcsi hozzáállása a dologhoz. A gyerekek csak úgy potyognak, elköteleztséget azt nagyon meg kel gondolni!!! -
Pirlipát #2188 A másik a nude patch után amit nagyon várok, hogy az alap bőrüket lecseréljem, mert az már 2-ben is nagyon gyenge volt, és ezt ide is átörökítették. Szerintem a simeknek csak ez a hibájuk, a többi ügyesség kérdése. Ha most megnézek egy alap simet a kettőben meg egyet feltuningolva, hát ordítani lehet a külömbséget. Gondolom ez a 3-ban is így lesz. -
Dondark #2187 Sziasztok!
Egy kis gondom akadt a játékkal.
3 napja tolom kb,már született egy lányom és most jön a 2. gyerek de az istenért sem tudom elvenni feleségül az anyjukat.Mi lehet a probléma,még egyszer sem volt olyan lehetőség hogy legyen a feleségem.
Előre is köszi a segitséget! -
Pirlipát #2186 Hát igen, nekem is, úgy hogy nem akarom itt évit keseríteni, de valószínüleg nem a játék hibája lesz. nekm integrált hangkártyám van, és az ok. Most hívtak a boltból, hogy 3.án 8 és 17 óra között hozzák a játékot. Ne most erre mit mondjak, ezek is csak direkt ba...gatnak. Bár remélem addigra megoldódik a gépkérdés. A guta üt meg de komolyan!!! Direkt időben megvettem, hogy a játékra tuti itt legyen, erre b... meg. -
#2185 Vagy beállítani az öregedést arra a 960 napra - vagy mi az az epikus mód. -
#2184 öregedés kikapcsolás... -
#2183 most már mind1 megöregedtem benne :(de ááh .. gondoltam összeszedek egy csomó pénzt , jártasságot ebben abban , erre 10k $-nál már megöregszik :| hátmiezkéremszépe ?:( -
Coolfire #2182 Igyál ambróziát..:) -
Pares #2181 Ez érdekes, mert nekem viszont mindenhol van zene meg hang... Épitéskor sincs csend és sim kreálásakor is megy egy dallam... -
#2180 csak 1