44549
-
#2299 Aki már leszedte a razor verziót:
" Én se tapasztaltam benne több cuccot, új város se, sőt nekem a zene se szól, ugyan úgy néma, csak ha egyéni csatornára váltok akkor megy. (mivel abba a mappába kell az egyéni mp3kat másolni).
Röviden sztem ez tök ugyan az a verzió, észrevehető változás nincs. -
Itt Évi #2298 színezheted kedvedre :/..... igaz fütyimintás takaró nincs benne ! 8-) -
#2297 Hali. Nekem reloded van és tökéletes.. Sokáig jutottam el benne és semmi gázt nem észleltem... MAgyar is...stb
Viszont keveslem a cuccokat benne... -
Coolfire #2296 SecuROM
Company : Sony
Protection : SecuROM - DADC
Media : CD-ROM & DVD-ROM (DVD5/DVD9)
Versions : SecuROM (v1.x - v3.x)
SecuROM New (v4.x: 4.0+, 4.6x, 4.7-4.83 & 4,84+)
SecuROM v5
SecuROM v7
SecuROM v7 + SecuROM PA (Product Activation)
How to Detect : SecuROM (v1.x -v3.x):
One of the following files should exist in the installed directory or in the root of the original CD:
CMS16.DLL, CMS_95.DLL or CMS_NT.DLL.
The protection can also be recognized by the following picture which is printed on the inside ring of the CD:
DADC is a CD manufacturing plant, the more recent SecuROM protected games are also pressed in other plants.
Open the main executable, using a HexEditor and search for the following ASCII text (it should appear twice): CMS
SecuROM PA (Product Activation):
The following file should exist in the installed directory or in the root of the original CD:
PAUL.DLL
For SecuROM New and up use Protection ID or ClonyXXL
-
#2295 Tölti a rák, a bútorokra igénytelen vagyok. :D -
Itt Évi #2294 GameVersion = 1.0.615.00107 :/ tökre X-aktás .. -
Coolfire #2293 Hehh?Dehogyisnem... SecuROM v7 + SecuROM PA + Serial
-
#2292 Kiszedtek belőle egy csomó felesleges vackot :-D
Verziószám : 1.0.631.00002 -
Itt Évi #2291 a Reloaded-es vszínű azért több, mert annyival több bug van benne? :D -
Itt Évi #2290 5 910 317 597 byte -
#2289 5 890 527 232 Bytes
(CTRL Q a felinstallált Sims 3 mappán TC alatt)
Reloaded mekkora ? -
Itt Évi #2288 Áhh már fent van csomó oldalon ez a Razor is , minenki összevissza kapkod, hogy mi van :D szerintem az a tuti, ha még 1hetet kibírunk ezzel a "demó"val és hivatalos verzióból kikerül valami kópia, akkor már biztos, hogy nem jelenik meg még újabb mégtutibb mégszebb anyámtyúkja :) meg sokan húzzák a szájukat, hogy kevés tárgy van. Nincs sok, tény, de ha újak kellenek, sztem a játékosok 80%a nem a kiegészítőkből építgetett, hanem egyéb ingyenes oldalon pl. moddöszimsz2 szedte a jobbnál jobb bútorokat szobrokat hajat bármit.ezér fölösleges sírni. eltelik pár hét és belebuherálnak, egyedi dolgok felkerülnek ideoda és ingyenes regisztrációval hozzáféhetőek lesznek. -
#2287 csak akkor tudom megmondnai ha nem kell dolgoznom:D ha igen, akkor áááhhh.... -
#2286 sims nem használ securomot -
Coolfire #2285 Nem baj van sávszél,meg hely dögivel..:))Addig meg amúgy sem nyugszom,amíg egy profi klónhoz nem jutok.Valamiért-talán az új SecuRom miatt-nem bízom a crackekben.... -
Itt Évi #2284 :) ha működik a zene normálisan az újabb verzión én is kérek információt, ez a mostani verzsön elég bibis, ha az újban csak a fele eltűnik akkor már le i szedem :) ... sőt, kajak lehet megt is veszem ha le lesz árazva, csak műxödjön az audinyója! -
#2283 na akkor most valaki írja már le hoyg mivel jobb a Razor a Reloaded-nél -
Coolfire #2282 Azért király vagyok nem?Megmondtam,hogy az RLD pre,beszereztem nudepeccset és rendes peccset.Ez egy pirospont minimum -
#2281 hát örülnék ha nem jönne ki jövőhéten még1 verzió -
Coolfire #2280 No akkor megyek aszfaltozni.De ha kijön még 5 verzó magamhoz nyúlok... -
#2279 a heti eseményeket nem tárolja valahol a program, mindiog el kell olvasnom újra az újságot, ha elfelejtem mi hol és mikor? -
Coolfire #2278 Jó,nem tudok olavsni..:) -
Coolfire #2277 De bazzeg,ha ez se a bolti.... -
#2276 alattad írták h igen :) -
Coolfire #2275 Amit linkeltem? -
Coolfire #2274 Azannya...de hol a bimbi?:) -
Coolfire #2273 Hát ha ez az verza ad új álmot,én könnyezve meghatódom..csak vajh a savek kompatibilisek lesznek-e? -
#2272 Működnek a mentések, nfohump-on valaki kipróbálta már. -
Coolfire #2271 Aszondod csíppansam le,hátha ezt már meg tudom peccselni? -
csgj #2270 Valahogy updatelni kéne a reloaded verziót, hogy olyan legyen, mint a razor... 1.0.632-asra. Csakhogy a frissítőprogi nem frissít -.- Esetleg ha megcrackelnénk a reloadedot a razor crackjével, akkor talán engedné frissíteni. Lehet, hogy ostoba ötlet... :P Én speciel nem szeretném újra letölteni (lassú netem van, nem töltögetésre való :D)... A mentések úgysem működnek a razorral -.- -
#2269 holnap reggel leszedem ha nem dógozok. remélem ebbe jó lesz a zene. a mostani meg törlöm a picsába.d jó hogy nem vettem lemezt rá kiirni:D basszus -
Jahooo #2268 Miután létrehoztam egy sim-et(tinit) és gyorsan mellé egy random felnöttet, akkor utólag tudom még módosítani a tulajdonságaikat? CSak mert siettem ki kellett lépnem és nem fejeztem be öket... PLz segítsetek. -
Coolfire #2267 Nincs pól?:) -
#2266 Az :-) -
#2265 A hivatalos frissítés állítólag felmegy rá. -
Coolfire #2264 Ez az én japán nudepatchom?:) -
#2263 de most mé? van valami különbség??
"előző, RELOADED verzió nuke-olva lett:
mislabeled.beta_get.Razor1911.release " -
EK1TEP #2262 Én már szedném de ahol én fent vagyok torrenten ott nincs még fent! -
Rundstedt17 #2261 Sajnálom -
Rundstedt17 #2260 150