44549

no-warez.gif
  • wesker24
    Aki már leszedte a razor verziót:

" Én se tapasztaltam benne több cuccot, új város se, sőt nekem a zene se szól, ugyan úgy néma, csak ha egyéni csatornára váltok akkor megy. (mivel abba a mappába kell az egyéni mp3kat másolni).

Röviden sztem ez tök ugyan az a verzió, észrevehető változás nincs.
  • Itt Évi
    színezheted kedvedre :/..... igaz fütyimintás takaró nincs benne ! 8-)
  • Blinkye
    Hali. Nekem reloded van és tökéletes.. Sokáig jutottam el benne és semmi gázt nem észleltem... MAgyar is...stb
    Viszont keveslem a cuccokat benne...
  • Coolfire
    SecuROM
    Company : Sony
    Protection : SecuROM - DADC
    Media : CD-ROM & DVD-ROM (DVD5/DVD9)
    Versions : SecuROM (v1.x - v3.x)
    SecuROM New (v4.x: 4.0+, 4.6x, 4.7-4.83 & 4,84+)
    SecuROM v5
    SecuROM v7
    SecuROM v7 + SecuROM PA (Product Activation)
    How to Detect : SecuROM (v1.x -v3.x):
    One of the following files should exist in the installed directory or in the root of the original CD:

CMS16.DLL, CMS_95.DLL or CMS_NT.DLL.
    The protection can also be recognized by the following picture which is printed on the inside ring of the CD:

DADC is a CD manufacturing plant, the more recent SecuROM protected games are also pressed in other plants.

Open the main executable, using a HexEditor and search for the following ASCII text (it should appear twice): CMS

SecuROM PA (Product Activation):
    The following file should exist in the installed directory or in the root of the original CD:

PAUL.DLL
    For SecuROM New and up use Protection ID or ClonyXXL

• rotator
    Tölti a rák, a bútorokra igénytelen vagyok. :D
  • Itt Évi
    GameVersion = 1.0.615.00107 :/ tökre X-aktás ..
  • Coolfire
    Hehh?Dehogyisnem... SecuROM v7 + SecuROM PA + Serial
  • rage
    Kiszedtek belőle egy csomó felesleges vackot :-D
    Verziószám : 1.0.631.00002
  • Itt Évi
    a Reloaded-es vszínű azért több, mert annyival több bug van benne? :D
  • Itt Évi
    5 910 317 597 byte
  • rage
    5 890 527 232 Bytes
    (CTRL Q a felinstallált Sims 3 mappán TC alatt)

Reloaded mekkora ?
  • Itt Évi
    Áhh már fent van csomó oldalon ez a Razor is , minenki összevissza kapkod, hogy mi van :D szerintem az a tuti, ha még 1hetet kibírunk ezzel a "demó"val és hivatalos verzióból kikerül valami kópia, akkor már biztos, hogy nem jelenik meg még újabb mégtutibb mégszebb anyámtyúkja :) meg sokan húzzák a szájukat, hogy kevés tárgy van. Nincs sok, tény, de ha újak kellenek, sztem a játékosok 80%a nem a kiegészítőkből építgetett, hanem egyéb ingyenes oldalon pl. moddöszimsz2 szedte a jobbnál jobb bútorokat szobrokat hajat bármit.ezér fölösleges sírni. eltelik pár hét és belebuherálnak, egyedi dolgok felkerülnek ideoda és ingyenes regisztrációval hozzáféhetőek lesznek.
  • akyyy
    csak akkor tudom megmondnai ha nem kell dolgoznom:D ha igen, akkor áááhhh....
  • tommygear
    sims nem használ securomot
  • Coolfire
    Nem baj van sávszél,meg hely dögivel..:))Addig meg amúgy sem nyugszom,amíg egy profi klónhoz nem jutok.Valamiért-talán az új SecuRom miatt-nem bízom a crackekben....
  • Itt Évi
    :) ha működik a zene normálisan az újabb verzión én is kérek információt, ez a mostani verzsön elég bibis, ha az újban csak a fele eltűnik akkor már le i szedem :) ... sőt, kajak lehet megt is veszem ha le lesz árazva, csak műxödjön az audinyója!
  • Firerock
    na akkor most valaki írja már le hoyg mivel jobb a Razor a Reloaded-nél
  • Coolfire
    Azért király vagyok nem?Megmondtam,hogy az RLD pre,beszereztem nudepeccset és rendes peccset.Ez egy pirospont minimum
  • tommygear
    hát örülnék ha nem jönne ki jövőhéten még1 verzió
  • Coolfire
    No akkor megyek aszfaltozni.De ha kijön még 5 verzó magamhoz nyúlok...
  • Mike at home
    a heti eseményeket nem tárolja valahol a program, mindiog el kell olvasnom újra az újságot, ha elfelejtem mi hol és mikor?
  • Coolfire
    Jó,nem tudok olavsni..:)
  • Coolfire
    De bazzeg,ha ez se a bolti....
  • tommygear
    alattad írták h igen :)
  • Coolfire
    Amit linkeltem?
  • Coolfire
    Azannya...de hol a bimbi?:)
  • Coolfire
    Hát ha ez az verza ad új álmot,én könnyezve meghatódom..csak vajh a savek kompatibilisek lesznek-e?
  • rage
    Működnek a mentések, nfohump-on valaki kipróbálta már.
  • Coolfire
    Aszondod csíppansam le,hátha ezt már meg tudom peccselni?
  • csgj
    Valahogy updatelni kéne a reloaded verziót, hogy olyan legyen, mint a razor... 1.0.632-asra. Csakhogy a frissítőprogi nem frissít -.- Esetleg ha megcrackelnénk a reloadedot a razor crackjével, akkor talán engedné frissíteni. Lehet, hogy ostoba ötlet... :P Én speciel nem szeretném újra letölteni (lassú netem van, nem töltögetésre való :D)... A mentések úgysem működnek a razorral -.-
  • akyyy
    holnap reggel leszedem ha nem dógozok. remélem ebbe jó lesz a zene. a mostani meg törlöm a picsába.d jó hogy nem vettem lemezt rá kiirni:D basszus
  • Jahooo
    Miután létrehoztam egy sim-et(tinit) és gyorsan mellé egy random felnöttet, akkor utólag tudom még módosítani a tulajdonságaikat? CSak mert siettem ki kellett lépnem és nem fejeztem be öket... PLz segítsetek.
  • Coolfire
    Nincs pól?:)
  • rage
    Az :-)
  • rage
    A hivatalos frissítés állítólag felmegy rá.
  • Coolfire
    Ez az én japán nudepatchom?:)
  • Palesz2
    de most mé? van valami különbség??

"előző, RELOADED verzió nuke-olva lett:
    mislabeled.beta_get.Razor1911.release "
  • EK1TEP
    Én már szedném de ahol én fent vagyok torrenten ott nincs még fent!
  • Rundstedt17
    Sajnálom
  • Rundstedt17
    150