44549
-
Coolfire #2339 Igen,sőt statisztika is van róla az ezermester jártasságnál.:) -
#2338 itt is szokás, hogy szegény simet megrázza az áram mondjuk számítógép javítás közben? -
#2337 A Razor miért kéri a lemezt??:Oooo
le van szedve a fix, és csak kéri:S -
Coolfire #2336 Oké most már nem raktam bele a crackfixet..:) -
#2335 haggyátok má ezt a peccselést -
#2334 Mien peccs? -
Coolfire #2333 Nem tudom peccselni... -
Roland815 #2332 Még csak ma jöttem rá, hogy lehet kukázni XD -
#2331 NADE nem is rak le úrnát ha meghal valaki vagy ign? -
#2330 Persze, hogy különböznek, kiszedték belőle a DRM-et.
Installáld fel, patcheld, tedd be a crackfixet, hagyd mountolva, és kész, működik. -
Coolfire #2329
Első blikre a kabinet fájlok különböznek.. -
#2328 Viszont erre majd felmennek a javítások meg a kiegészítők, amik a Reloadedra nem fognak, s ekkor lesz ennek jelentősége. -
Rundstedt17 #2327 Az úrnáját el kell vinnie egy szerettének a tudós laborba kis pénzmagért irányíthatóvá teszik.de nincs sok különbség csak kb hogy átlátszó:D.... -
#2326 Razor 1911 CRACK FIX (ADDAT.hu)
gyors -
balika16 #2325 Nincs semmi változás minden ugyan az!
Se új város, se több cucc, ja és nem szól a zene sem! -
#2324 hogy irányíthatok szellemet? :D -
Rundstedt17 #2323 Ha meg ambróziát adsz az általad irányított szellemnek akkor újra ember lesz -
Rundstedt17 #2322 Csakhogy most nincs Bodyshop -
#2321 Na, közkívánatra feltettem a patchet.
Mivel összesen az exehez annyit nyúl, hogy visszateszi a DVD check-et, még a mérete sem változik, patchelés után visszamásoljuk a Razor-féle crackfixet, s működik.
Hogy van-e különbség, mit javított, mivel több még ez a verzió a Reloaded-hez képest, azt próbálja ki valaki, aki sokat játszott már vele :-) -
#2320 loool -
Rundstedt17 #2319 Egyre kevésbé ijesztőek anno az 1el játszva megijedtem szinte amikor előjött 1 mondjuk elég ritka volt de még külön zenét is nyomtak olyankor,a 2 ben gyakoriak voltak nem is olyan ijesztőek már inkább idegesítőek nem hagytak csak folyamatos kisértés,itt meg?lehet velük dumálni,szexelni lol..... -
#2318 mér? -
Coolfire #2317 Tudom..:) -
Rundstedt17 #2316 A szellemek olyan bénák lettek:( -
#2315 lol és az miért jó? -
Coolfire #2314 Hú akkor ez felér egy klónnal..:)) -
Coolfire #2313 Majd csinálunk.Rage nem kéne egy clonet megvárni?Tudod,az a biztos.Így,hogy DRM nincs,lehet klónozni szarásig,és nem kell parázni a patch miatt.A GTAIV-ből is 3 v. 4 verzióm van,szerintem ebből is lesz ennyi.:) -
#2312 Szerintem nem tudod utólag. Régen is a SIMPE kellett hozzá. -
#2311 Igen, igazad lett :-)
A reloaded-verzió az 04.22-i, a Razor meg 04.29-i
Szerintem az a különbség, hogy kiszedték a DRM-et meg a SecuRom-ot...
Ja, és a Razor-féle crackfixben az a jó, hogy be kell legyen mountolva az ISO, különben keresi a DVD-t.
Remek :-) -
Jahooo #2310 Erre Valaki? -
Coolfire #2309 Ez ha jól látom a dvd csekkot üti ki? -
Coolfire #2308 Ugye megmondtam...ez a Paul gyerek gyanús volt nekem...ezért mászott mindig netre.S szerintem tényleg a szétküldött teszteverziók egyik példánya lett a reloaded "áldozata". -
#2307 Ahhoz a patchhez még nincs crack, a crackfix a 631-eshez készült. -
#2306 A Razor-féle verzióból hiányoznak a DRM-es cuccok, amit végül a véglegesből kiszedtek. A Reloaded-esben van pár!
Most elindítottam, természetesen új város nincs, ezt korábban tárgyaltuk is, hogy majd tölthető lesz online hivatalosan, a játékmentést simán betöltötte, zene szól...igaz, szólt eddig is.
Valaki olyannak kéne tesztelnie, aki tudja, hogy milyen tárgyak voltak a Reloaded-változatban :-)
-
Coolfire #2305 Peccseld már fel...:) -
Itt Évi #2304 kösz wesker, hasznos információ volt ... rohadt audio .... -
#2303 multilanguage -
#2302 mér nem szól a zene? -
Coolfire #2301 Tényleg ez magyar? -
Coolfire #2300 Még délelőtt linkeltem be.Keresd meg.