44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Hát akkor jön a harmadik verzió is...
  • Coolfire
    Nem mountolok,az .exe viszi,felpeccselve.:)
  • Carlos

Ezen hangosan felröhögtem!!!
  • Flora2
    Ha ez egy elfogadott küldetés az ötágú csillag menüdben, akkor próbáld meg így:

a simed házából M gomb lenyomásával zoom-olj fel térkép-magasságba. Egy küldetésnél elvileg mutatja a térképen egy kis világoskék ikon az illető személyt, akivel beszélned kell, hogy hol van éppen (és követi is a mozgását). Így könnyen megtalálod. Utána vissza-zoom-olni is M gombbal lehet. Szuper, tegnap fedeztem fel milyen tök jó az M, teljesen rá vagyok kattanva. Így nem kell végighúzni a kamerát az egész városon, ha egy úticélt ki akarok jelölni.
  • Rundstedt17
    ez komoly?olyan gusztustalan,na én secperc alatt korigálnám a természet hibáját
  • Cowek
    Fürdőben a futópad, na az mutáns :-)
  • Pirlipát
    Akit érdekel: A Snooty Sims-en összeírták a Sims3 kódjait. Kaching, Motherlode stb.
  • tommygear
    lol csernobil
  • Mike at home
    mutáns a gyerek :o

• rage at work
    Ugyanazok a nyelvek (pl magyar) van mindkettőben.
    Olyan két különböző régiójú változat meg nem készül, amiben mindkettőben benne van a magyar nyelv.

A hivatalos patch a 631-esről frissít minden verzióban, a Reloaded ennél régebbi, onnan nem tud, a Razorosról meg simán.
  • csgj
    Ja, és valószínűleg azért nem frissít a reloaded verzió, mert nincs hova frissíteni... Mert abban a "régióban" (amcsi, vagy európai) ez a legfrissebb változat. ("A játékod naprakész" - ezt írja... :P)

De lehet, hogy tévedek. :P
  • tommygear
    na akkor ugyanaz végülis a kettő
  • csgj
    Ja, xD fú de jó, hogy nem szedtem le a razort :P Így már értem. Ugyanaz van, mint a Mass Effect-nél. A RELOADED más kontinens verziója, mint a razor. Mittomén, az egyik európai, a másik amcsi. Pl. a Mass Effectnél a magyarban nem volt védelem, a többiben meg volt. Kb ugyanez van itt is ezek szerint...
  • nesto
    Heló! Valaki tudna segíteni, Vencel Németh-el kellene összebarátkozni munkaügy miatt, de nem találom sehol ezt a Vencel-t.
  • wesker24
    [UNNUKE] The.Sims.3-RELOADED [ retail.from.different.region ]
    [NUKE] The_Sims_3-Razor1911 [ dupe.RELOADED.2009-05-18_previous.release.is.retail.from.different.region ]
    [NUKE] The_Sims_3_Crackfix_Read_Nfo-Razor1911 [ crackfix.for.nuke [ZoNeNET] ]
  • Carlos
    A csiszolt drágaköveknek mi az értelmük?
  • böröczk
    Razorosnál a 4. idősebesség működik például?
  • greyfox
    aki esetleg meg szeretné venni eredetiben, sikerült 2x berendelnünk unokahugomnak, így lesz egy felesleges magyar nyelvű gyűjtői példányom... 11990-ért elvihető, de nem postázom, csak személyesen!
  • Carlos
    Ami nekem nagyon nagy öröm hogy végre nem kell cheat ahhoz, hogy ne öregedjen a sim-em!
    Ez nagyon klassz dolog, amig fel nem fedezi az ember a játékot.
  • Mike at home
    csak pelust kellett cserélni
  • Carlos
    Én nagyon a lovetube-ot hiányoltam (szivecskés jakuzzi)
  • Mike at home
    hogy lehet a tipegőt megfürdetni?
    régen simán lehetett a kádban, most nincs ilyen opció
  • Carlos
    Akkor nálad van a gond. Nálam tökéletes mindkét funkció!
  • rage at work
    Azoknak nem jó a zene, akiknek a Reloaded-nél sem volt az.
    A két verzió között kb annyi a különbség, hogy a Razor-verzió már nem tartalmazza a DRM másolásvédelmet, s a verziószámát megemelték.
  • EK1TEP

Nálam csak az öltözéssel van gond hogy pl.: ha aludni megy elegáns cuccra öltözik át nem pedig hálóruhába!Ja és a 4. időgyorsítás sem jó!
  • Carlos
    Énis azt olvasgatom, hogy a razor-ossal többeknek nyűgös a zene.
    Hát én maradok a zenés Reloaded-nél. :D
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    meg is hallhatnak tőle itt is:D
  • Rundstedt17
    jah minek
  • Rundstedt17
    mert nincs is változás
  • EK1TEP
    Én most olvastam az egyik torrent oldalon hogy leszedték a razort de még valakinél abban sem szólt a zene és semmi változást nem vettek észre!
  • rage at work
    Hagyd bemountolva az ISO-t és másold vissza a crackfixet, mert a patch felülírja.
  • tommygear
    de miért patcheled ki se jött még a játék, lehet h az a patch se végleges, felesleges szenvedni vele
  • Coolfire
    Nekem nem akar menni a patch után,igaz el sem indítom,csak rögtön peccselem.Ez lehet a baj?
  • tommygear
    most próbáltam ki, ahogy Prince beírta, nem mountoltam be az iso-t és nem kérte hogy tegyem be a dvd-t, megy anélkül is
    mindegyik releaser már no dvd krekket ad ki :)
  • rage
    A razor crackfix akkor működik, ha közben be van mountolva az ISO
    Biztos lesz majd NODVD változat is
    Mindegy, lényeg, hogy működik, még a patch után is.
  • tommygear
    nekem nem kéri
  • balee4
    visszatették a cd-check-et :D
  • Prince23
    Valaki?
  • Mike at home
    az enyém 5.927 cache könyvtárat mondjuk tán nem kéne figyelembe venni :)