44549
-
Coolfire #2379 Hát akkor jön a harmadik verzió is... -
Coolfire #2378 Nem mountolok,az .exe viszi,felpeccselve.:) -
Ezen hangosan felröhögtem!!! -
Flora2 #2376 Ha ez egy elfogadott küldetés az ötágú csillag menüdben, akkor próbáld meg így:
a simed házából M gomb lenyomásával zoom-olj fel térkép-magasságba. Egy küldetésnél elvileg mutatja a térképen egy kis világoskék ikon az illető személyt, akivel beszélned kell, hogy hol van éppen (és követi is a mozgását). Így könnyen megtalálod. Utána vissza-zoom-olni is M gombbal lehet. Szuper, tegnap fedeztem fel milyen tök jó az M, teljesen rá vagyok kattanva. Így nem kell végighúzni a kamerát az egész városon, ha egy úticélt ki akarok jelölni. -
Rundstedt17 #2375 ez komoly?olyan gusztustalan,na én secperc alatt korigálnám a természet hibáját -
#2374 Fürdőben a futópad, na az mutáns :-) -
Pirlipát #2373 Akit érdekel: A Snooty Sims-en összeírták a Sims3 kódjait. Kaching, Motherlode stb. -
#2372 lol csernobil -
#2371 mutáns a gyerek :o
-
rage at work #2370 Ugyanazok a nyelvek (pl magyar) van mindkettőben.
Olyan két különböző régiójú változat meg nem készül, amiben mindkettőben benne van a magyar nyelv.
A hivatalos patch a 631-esről frissít minden verzióban, a Reloaded ennél régebbi, onnan nem tud, a Razorosról meg simán. -
csgj #2369 Ja, és valószínűleg azért nem frissít a reloaded verzió, mert nincs hova frissíteni... Mert abban a "régióban" (amcsi, vagy európai) ez a legfrissebb változat. ("A játékod naprakész" - ezt írja... :P)
De lehet, hogy tévedek. :P -
#2368 na akkor ugyanaz végülis a kettő -
csgj #2367 Ja, xD fú de jó, hogy nem szedtem le a razort :P Így már értem. Ugyanaz van, mint a Mass Effect-nél. A RELOADED más kontinens verziója, mint a razor. Mittomén, az egyik európai, a másik amcsi. Pl. a Mass Effectnél a magyarban nem volt védelem, a többiben meg volt. Kb ugyanez van itt is ezek szerint... -
#2366 Heló! Valaki tudna segíteni, Vencel Németh-el kellene összebarátkozni munkaügy miatt, de nem találom sehol ezt a Vencel-t. -
#2365 [UNNUKE] The.Sims.3-RELOADED [ retail.from.different.region ]
[NUKE] The_Sims_3-Razor1911 [ dupe.RELOADED.2009-05-18_previous.release.is.retail.from.different.region ]
[NUKE] The_Sims_3_Crackfix_Read_Nfo-Razor1911 [ crackfix.for.nuke [ZoNeNET] ]
-
#2364 A csiszolt drágaköveknek mi az értelmük? -
#2363 Razorosnál a 4. idősebesség működik például? -
#2362 aki esetleg meg szeretné venni eredetiben, sikerült 2x berendelnünk unokahugomnak, így lesz egy felesleges magyar nyelvű gyűjtői példányom... 11990-ért elvihető, de nem postázom, csak személyesen! -
#2361 Ami nekem nagyon nagy öröm hogy végre nem kell cheat ahhoz, hogy ne öregedjen a sim-em!
Ez nagyon klassz dolog, amig fel nem fedezi az ember a játékot. -
#2360 csak pelust kellett cserélni -
#2359 Én nagyon a lovetube-ot hiányoltam (szivecskés jakuzzi) -
#2358 hogy lehet a tipegőt megfürdetni?
régen simán lehetett a kádban, most nincs ilyen opció -
#2357 Akkor nálad van a gond. Nálam tökéletes mindkét funkció! -
rage at work #2356 Azoknak nem jó a zene, akiknek a Reloaded-nél sem volt az.
A két verzió között kb annyi a különbség, hogy a Razor-verzió már nem tartalmazza a DRM másolásvédelmet, s a verziószámát megemelték. -
EK1TEP #2355
Nálam csak az öltözéssel van gond hogy pl.: ha aludni megy elegáns cuccra öltözik át nem pedig hálóruhába!Ja és a 4. időgyorsítás sem jó! -
#2354 Énis azt olvasgatom, hogy a razor-ossal többeknek nyűgös a zene.
Hát én maradok a zenés Reloaded-nél. :D -
Rundstedt17 #2353 -
Rundstedt17 #2352 meg is hallhatnak tőle itt is:D -
Rundstedt17 #2351 jah minek -
Rundstedt17 #2350 mert nincs is változás -
EK1TEP #2349 Én most olvastam az egyik torrent oldalon hogy leszedték a razort de még valakinél abban sem szólt a zene és semmi változást nem vettek észre! -
rage at work #2348 Hagyd bemountolva az ISO-t és másold vissza a crackfixet, mert a patch felülírja. -
#2347 de miért patcheled ki se jött még a játék, lehet h az a patch se végleges, felesleges szenvedni vele -
Coolfire #2346 Nekem nem akar menni a patch után,igaz el sem indítom,csak rögtön peccselem.Ez lehet a baj? -
#2345 most próbáltam ki, ahogy Prince beírta, nem mountoltam be az iso-t és nem kérte hogy tegyem be a dvd-t, megy anélkül is
mindegyik releaser már no dvd krekket ad ki :) -
#2344 A razor crackfix akkor működik, ha közben be van mountolva az ISO
Biztos lesz majd NODVD változat is
Mindegy, lényeg, hogy működik, még a patch után is. -
#2343 nekem nem kéri -
#2342 visszatették a cd-check-et :D -
#2341 Valaki? -
#2340 az enyém 5.927 cache könyvtárat mondjuk tán nem kéne figyelembe venni :)