44549

no-warez.gif
  • rage
    Attól függ, mennnyire rossz :)
  • Mike at home
    190 nap
    a gyerekkor is csak 15 nap, szerintem a tipegő is van anyni, régebben a tipegő max 4 nap volt, ha jól emlékszem, a gyerekkor 8, és nem ugyanannyi
  • Rundstedt17
    ugyan már a szülők nem bánnák ha örökké kicsi maradna a gyermeke
  • Mike at home
    mik azok a furcsa világos zöld körök?
  • Rundstedt17
    mennyi?talán túl hosszúra állítottad az élettartam időt és ez ki hat arra is....
  • rage
    Azt hiszem, a való életben is feltette már pár szülő ezt a kérdést
    :-)
  • Mike at home
    baromi hosszú a tipegő időszak :( már nagyon unom.
    nem lehet felénél azt mondani valahogy, hogy legyen gyerek?
  • rage
    Ahogy megjelenik, lehet letölteni majd a cuccokat úgyis tonnaszám.
  • Rundstedt17
    3 kiegészítő lesz rengeteg cucc+ modolok addigra csak letesznek vmit
  • offkorzreg
    ti mennyire állítjátok az öregedést?kicsit keveslem a normál 90napost,reálisabbnak tűnik mondjuk a 190 nap,igazából nemtduom hogykéne
  • Rundstedt17
    Nem lesz több cucc!!!
  • Carlos
    Úgyse veszed meg, akkor nemtökmindegy?
  • kifli
    de ezek még nem a véglegesek? én nem értem má, tesómnak leszedtem de aztmondta tök kevés cucc van benne, a végleges verzióban több lesz majd?
  • csgj
    ELECTRONIC ARTS
    VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉS
    A THE SIMSTM 3 JÁTÉKHOZ
    (DIGITÁLIS ÚTON TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSRE)

Tényleg ez van benne... Tehát a reloaded a digitálisan letölthető változat. Ezért van máshogy a védelem? És talán éppen ezért más a verziószám is...
  • Coolfire
    Választhatod csak a két save filet a .sims3 végűeket,de akkor újra kell beállítanod mident.Megint elkezdi szórni a tippjeit meg ilyesmi.Úgyhogy biztos ami tuti alapon mentsd le valahová a teljes könyvtárat.Szépen menni fog.
  • Coolfire
    Nem megy a razorral sem,bár az én "izomgépemen",lehet,hogy fel semm tűnne,ha menne is.:)
  • fook
    hogyha tudnál olvasni magyarul :
    4x időgyorsítás a tevékenység végéig. nem ugrik sehova csak 4x olyan gyorsan csinálja..
  • Lareee
    de köbö rá 1 percre ugyan úgy elindítom a játékot és ugyan úgy fut tovább mint ha mi se történt volna...
  • Csibusz
    Különben ha a mentéseket szeretném megmenteni, akkor a dokumentumokból electronic arts egész mappát bemásolhatom razor verziónál is nem? hiszen ez csak a mentéseimet tartalmazza
  • Csibusz
    Naugye hogy ugye :D
  • Coolfire
    És szégyen,nem szégyen szeretem a warezolást.Az állandó kínlódás megjelenéskor,hogy elinduljon,találj normális,kulcsot,tudj aktiválni...színesebbé teszi az unalmas hétköznapokat.:))
  • Csibusz
    visszaolvastam:P
    valakinek van még tapasztalata RAZOR-ról? mert fél óra é lent van, holnap felteszem akkor mentéseimet megpróbálom megmenteni :)
  • EK1TEP
    Lehet hogy túlmelegszik a géped!
  • Lareee
    de rendesek! már köbö 3x 4x veszett el a mentésem... XD
  • Bence937
    Sziasztok!
    Na leszedtem én is a Razorosat de a 4. gyorító gomb még mindíg nem csinál semi érdekeset.
    megnyomom és nem ugrik az alvás vagy a munka végére.
    engem ez idegesít am jó a game.
    vagy nektek müxik?
    köszi
  • Coolfire
    Bazzeg ez a soknapi nem alvás nagyon leterhelt mentálisan.Egyszerűen nem tudok írni...
  • EK1TEP
    Tudja a játék hogy nem szabad olyan sokat gépezni!
    RLD verzióban benne van ez a védelem!

• Lareee
    sziasztok nekem rld verzió van és 4 óránként kilép a játékból (+ vok fázva és van idő játékra... :D) vki tapasztalt már ilyet??
  • Coolfire
    alóban az vagyok...2000 eleje óta.De megvan mind!Igaz lézeres borítóval,dvd tokkal meg mindennel,szinte olyan mint az eredezi.:))
    Nem futi rá,pedig 2 állás ban is dolgozom.De annyira nem fizet jól az EÜ.
    Bár lehet,hogy berágok és rendelek egy olyan gyűjtői változatot amihez pólót is adnak!
  • fook
    jaham :) na mind1 kitartás azt írjad hogy mivan :)
  • rotator
    De miért nem veszed meg, ha ennyire Sims-addict vagy?
  • Coolfire
    A régi rld-s mentés nincs benne,de tegnap próbálam,de azzal sem volt ott.Lehet,hogy viszik egymás mentéseit.Akkor lett volna jó,ha egy picivel hamarabb mentek,minthogy beteljesül az álom.
  • EK1TEP
    (DISTRIBUTED ON PHYSICAL MEDIA)

(DISTRIBUTED ON DIGITAL DOWNLOAD)

Melyik a jobb?
  • Coolfire
    Speciel az nforceon az RLD van nukeolva..bet,get Razor1911.:)
    A másik:
    was i the only one to notice this on the EULA?

RELOADED:

ELECTRONIC ARTS
    END USER LICENSE AGREEMENT
    FOR THE SIMS 3 GAME
    (DISTRIBUTED ON DIGITAL DOWNLOAD)

RAZOR1911:

ELECTRONIC ARTS
    END USER LICENSE AGREEMENT
    FOR THE SIMS 3 GAME
    (DISTRIBUTED ON PHYSICAL MEDIA)

there's obviously a difference between both releases even if none of them is a BETA.

Na most akkor?Megvárom a rendes hivatalos megjelenést.Majd egy clone jó lesz.:))
  • fook
    mentést nem tölti be ?:O
  • Coolfire
    Egyelőre fingom sincs,messze vagyok még az álmomtól..
  • Kabala
    Mint ahogy az öregedést , azt is ki lehet kapcsolni a beállításoknak hogy a többi háztartás változzon.
    Sok generáció után egyébként már olyan hogy nincsenenek házastársak(kivéve a saját simeidet) a városban, hanem mindenhol 1 sim van és annak van 1 gyereke.
    Egyébként sikerült ambroziát összerakni, feltámasztja a holtat, élőnél megállítja az öregedést.
  • fook
    ohh és ott engedi ?:)
  • Coolfire
    Hát ez már totál...:)Sajtot és tojást ültetni?És húspogácsát a hamburgerhez.:)
  • Coolfire
    Ez a bajom nekem is...azért próbálkozom a razorral.