44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Ezt is érdemes elolvasni.
  • tommygear
    patchet be tudná linkelni valaki?
  • tommygear
    thx
  • Yoda001
    off: játékkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata HD3850/2600XT-Pro, X1950pro (akár agp-s) videókártyákkal?
  • rage
    Találsz magokat itt-ott, azokat elültetheted, aztán jártasságot kell szerezni.
  • tommygear
    ja am kertészkedni hogykell? mi kell hozzá?
  • csgj
    Mindegy, késő van, nem érdekel "-.-
  • csgj
    Óhogyazajó....

• rage
    Nálunk ugyanúgy (teljesen jól) fut.
    A lenti kérdésre : a két verzió között csak a másolásvédelem a különbség, illetve az, hogy a Razor-ra fel lehet tenni a javításokat, és fel fognak menni a kiegészítők rá, a Reloaded-re aligha.
  • tommygear
    elvileg akinél nem volt zene a reloadnál ennél sincs
  • Coolfire
    Eddig én sem tapasztaltam semmi különbséget,csak annyit,hogy szarabbul fut.Ha kijön a végleges akkore lehet,hogy már játszhatatlanná válik.:(
  • akyyy
    Na dógoztam, nem tudtam kiprbálni a razort. olvasom a bannert, akkor teljesen ugyanaz?

a zeéket se javította, vagy nem próbáltátok?

esetleg vvan valami ujdonságról hír, vagy rájötettek valamire?:) tehát összefoglalt, mi volt az elmúlt nap!
  • csgj
    Az én kis házam :) Ez már a második...

Most már otthon is horgászhatnak... Mondjuk éjszaka, álmosan... tök értelmes elfoglaltság ilyenkor :P

Dolgoztak rendesen, megérdemlik a pihenést. A fickó zokniban, de igazán nem zavarja :)
  • tommygear
    patchez dobtok egy linket? :)
  • sftomee
    Na még egy kérdés. Elvileg a simem 190 napot él. Na most már a 206. napnál tartok. Most akkor wtf?? Mikor murdel vajon meg? Már játszanék egy másik történetet, de nem akarom se kinyírni szerencsétlent, de átváltani mert akkor kitudja mi történik vele.
    Köszi! :)
  • rage
    Sok nő már a gondolatától is rosszul lesz az első pár hétben
    De nem mindenki, persze.

Most pár órát ment a játék a Razor-féle patchelt verzióval, nagyítóval kerestük, de semmi változást sem találtunk, nem lett se jobb, se rosszabb mint volt eddig, kivéve azt a remek tényt, hogy ez már nem pakolja be minden indításkor a Windows Temp mappájába a DRM elemeit
    :-)
  • Coolfire
    Na és,a budiban kell csinélni..eheh..
  • tommygear
    :)

• sftomee
    hali! megtudnád mondani merre található az ambróziához való életgyümölcs vagy mi a szösz? :)
  • Coolfire
    Nem fogok értekezést tartani róla,de ezt(is)tanultam,és tapasztalat.:)
  • rage
    Szerintem előbb mész te :-)
  • Tirnbo
    gyertek! :D
  • rage
    Amúgy az Electronic Arts-nál mikor tanulnak meg installert írni?
    Mikor felteszem, kiírja, hogy nincs elég hely a C-n, miközben előtte választottam ki neki az E-t.

Ha meg uninstallálom, akkor kétszer (!) elindítja a játékot, úgy kell a menüből visszalépni Windowsba.
  • Rundstedt17
    fúj
  • Mike at home
    etetnem kellett volna vele túrótortát, hogy csodálkozott volna a férje :))
  • Itt Évi
    Így van :) Ha tökmindegy melyik korából már leélt 1napot, rakhatsz is neki tortát, hogy lépjen a következőre.... én is így csnáltam, mert 3asikreim lettek és minda 3 5percenként beszart ... XD
  • rage
    Az első trimeszter alatt nem feltétlen.
    Főleg, aki végig rosszul van.
    A második alatt valóban így van
    :)
  • kifli
    én nem veszem meg, tesóm meg szerintem igen 2 is meg van neki meg egy csomó kiegészítő hozzá, ezt meg azért szedtem le mert még nem jött ki meg megnézi kell-e neki ez egyátalán
  • Coolfire
    Majd kapok a pofámra az ellenkező nemtől.:))
  • Kabala
    De, ha veszel tortát és elfújatod vele, akkor a következő korszakba fog lépni a sim, akármilyen messze van attól hogy átlépjen a következőbe.
  • Coolfire
    Ez a valóságban is így van,a terhes nők - a hormonok miatt- obban akarnak b****i mint,általában.Lehet őket kevergetni az utolsó trimeszter végéig,de ki szeret lipityókázni.:))Tehát nagyon valósághű a játék.:)))
  • Rundstedt17
    ez nagyon durva
  • Mike at home
    akit én fűztem, meg belehányt a klotyómba
    na mondom ez terhes
    de azért duktunk :)
  • twi452
    Sziasztok
    látom egyeseknek nem világos még mindig, hogy mi az utolsó "sebességi fokozat" lényege :)
    az nem "ugrás" vagy gyorsítás csak annyit csinál, hogy ha végez az épp aktuális tevékenységgel akkor visszaállítja az időt 3-ról 1-re :)
    de ott van benne a súgó meg lehet nézni :)
  • Mike at home
    most hagy ne mondjam, hogy a sims2 szebb :))
  • ToCsEk
    vegyél tortát és fújasd el vele, akkor talán felnő nem?
    nekem működött igaz csak 2nap volt hátra :)
  • Rundstedt17
    skillezni nem lehet vhogy?:D
  • Mike at home
    még van 7 nap és már tud mindent
    inkább lenne már gyerek
  • Mike at home
    szerintem mi jól
    tetszik, hogy nincs sok pénzem, a 2-ben annyi volt, mint a pelyva, már nem tudtam mire elkölteni
    ugyanakkor nem tetszik, hogy a barátok nem tudnak egymással játszani
    se pirospacsi, se psp, semmi
  • Rundstedt17
    jól emlékszel.15 nap a tipegőnek most?az rengeteg......