44549
-
Coolfire #2619 Ezt is érdemes elolvasni. -
#2618 patchet be tudná linkelni valaki? -
#2617 thx -
#2616 off: játékkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata HD3850/2600XT-Pro, X1950pro (akár agp-s) videókártyákkal? -
#2615 Találsz magokat itt-ott, azokat elültetheted, aztán jártasságot kell szerezni. -
#2614 ja am kertészkedni hogykell? mi kell hozzá? -
csgj #2613 Mindegy, késő van, nem érdekel "-.- -
csgj #2612 Óhogyazajó....
-
#2611 Nálunk ugyanúgy (teljesen jól) fut.
A lenti kérdésre : a két verzió között csak a másolásvédelem a különbség, illetve az, hogy a Razor-ra fel lehet tenni a javításokat, és fel fognak menni a kiegészítők rá, a Reloaded-re aligha. -
#2610 elvileg akinél nem volt zene a reloadnál ennél sincs -
Coolfire #2609 Eddig én sem tapasztaltam semmi különbséget,csak annyit,hogy szarabbul fut.Ha kijön a végleges akkore lehet,hogy már játszhatatlanná válik.:( -
#2608 Na dógoztam, nem tudtam kiprbálni a razort. olvasom a bannert, akkor teljesen ugyanaz?
a zeéket se javította, vagy nem próbáltátok?
esetleg vvan valami ujdonságról hír, vagy rájötettek valamire?:) tehát összefoglalt, mi volt az elmúlt nap! -
csgj #2607 Az én kis házam :) Ez már a második...
Most már otthon is horgászhatnak... Mondjuk éjszaka, álmosan... tök értelmes elfoglaltság ilyenkor :P
Dolgoztak rendesen, megérdemlik a pihenést. A fickó zokniban, de igazán nem zavarja :)
-
#2606 patchez dobtok egy linket? :) -
sftomee #2605 Na még egy kérdés. Elvileg a simem 190 napot él. Na most már a 206. napnál tartok. Most akkor wtf?? Mikor murdel vajon meg? Már játszanék egy másik történetet, de nem akarom se kinyírni szerencsétlent, de átváltani mert akkor kitudja mi történik vele.
Köszi! :) -
#2604 Sok nő már a gondolatától is rosszul lesz az első pár hétben
De nem mindenki, persze.
Most pár órát ment a játék a Razor-féle patchelt verzióval, nagyítóval kerestük, de semmi változást sem találtunk, nem lett se jobb, se rosszabb mint volt eddig, kivéve azt a remek tényt, hogy ez már nem pakolja be minden indításkor a Windows Temp mappájába a DRM elemeit
:-) -
Coolfire #2603 Na és,a budiban kell csinélni..eheh.. -
#2602 :)
-
sftomee #2601 hali! megtudnád mondani merre található az ambróziához való életgyümölcs vagy mi a szösz? :) -
Coolfire #2600 Nem fogok értekezést tartani róla,de ezt(is)tanultam,és tapasztalat.:) -
#2599 Szerintem előbb mész te :-) -
#2598 gyertek! :D -
#2597 Amúgy az Electronic Arts-nál mikor tanulnak meg installert írni?
Mikor felteszem, kiírja, hogy nincs elég hely a C-n, miközben előtte választottam ki neki az E-t.
Ha meg uninstallálom, akkor kétszer (!) elindítja a játékot, úgy kell a menüből visszalépni Windowsba. -
Rundstedt17 #2596 fúj -
#2595 etetnem kellett volna vele túrótortát, hogy csodálkozott volna a férje :)) -
Itt Évi #2594 Így van :) Ha tökmindegy melyik korából már leélt 1napot, rakhatsz is neki tortát, hogy lépjen a következőre.... én is így csnáltam, mert 3asikreim lettek és minda 3 5percenként beszart ... XD -
#2593 Az első trimeszter alatt nem feltétlen.
Főleg, aki végig rosszul van.
A második alatt valóban így van
:) -
#2592 én nem veszem meg, tesóm meg szerintem igen 2 is meg van neki meg egy csomó kiegészítő hozzá, ezt meg azért szedtem le mert még nem jött ki meg megnézi kell-e neki ez egyátalán -
Coolfire #2591 Majd kapok a pofámra az ellenkező nemtől.:)) -
Kabala #2590 De, ha veszel tortát és elfújatod vele, akkor a következő korszakba fog lépni a sim, akármilyen messze van attól hogy átlépjen a következőbe. -
Coolfire #2589 Ez a valóságban is így van,a terhes nők - a hormonok miatt- obban akarnak b****i mint,általában.Lehet őket kevergetni az utolsó trimeszter végéig,de ki szeret lipityókázni.:))Tehát nagyon valósághű a játék.:))) -
Rundstedt17 #2588 ez nagyon durva -
#2587 akit én fűztem, meg belehányt a klotyómba
na mondom ez terhes
de azért duktunk :) -
twi452 #2586 Sziasztok
látom egyeseknek nem világos még mindig, hogy mi az utolsó "sebességi fokozat" lényege :)
az nem "ugrás" vagy gyorsítás csak annyit csinál, hogy ha végez az épp aktuális tevékenységgel akkor visszaállítja az időt 3-ról 1-re :)
de ott van benne a súgó meg lehet nézni :) -
#2585 most hagy ne mondjam, hogy a sims2 szebb :)) -
#2584 vegyél tortát és fújasd el vele, akkor talán felnő nem?
nekem működött igaz csak 2nap volt hátra :) -
Rundstedt17 #2583 skillezni nem lehet vhogy?:D -
#2582 még van 7 nap és már tud mindent
inkább lenne már gyerek -
#2581 szerintem mi jól
tetszik, hogy nincs sok pénzem, a 2-ben annyi volt, mint a pelyva, már nem tudtam mire elkölteni
ugyanakkor nem tetszik, hogy a barátok nem tudnak egymással játszani
se pirospacsi, se psp, semmi -
Rundstedt17 #2580 jól emlékszel.15 nap a tipegőnek most?az rengeteg......