44549
-
#2659 Sztem ezen most ne vesszetek össze, inkább beszéljünk a játékról! Ami szerintem szebb, mint a második része. (De csak grafikailag!) -
#2658 ja és 128 mb-os -
#2657 Inno 3D GeForce 6600 GT. nem mai már sajnos...
újratelepítést még nem próbáltam, de én sem bízom benne túlzottan, hogy bármit is megoldana :D -
#2656 Milyen VGA-d van? (Ma olvastam Madaras Tescos újságba, Pc leírásánál nem VGA, hanem VAG.. na még egy ok, hogy ne ilyen helyekről szerezzünk be rendes számítógépet=), persze tudom, hogy csak nyomdahiba de akkor is)
Amúgy meg, próbáld újratelepíteni.. bár szerintem ez nem oldja meg a problémádat.. ez csak egy Bill Gates féle probléma megoldás:) -
#2655 Éértem, na mindegy figyelj én remélem, hogy huszonvalahány éves buksiddal ezen nem fogsz leállni velem vitatkozni, mert éppen "ki az okosabb" perceidet éled, és zavar, hogy nem hivatalos nyelven beszélek akár a pc-ről, akár egy játékról... Könyörgöm..
Legyen igazad aztán kész=) -
#2654 és úgy is marad, vagy visszavált? mert nálam így is menti el a simet, sőt, a játékba is így teszi be. elmentettem, mondom hátha csak a szerkesztőben szarakodik, hát nem. az egész játékban így van, sőt még a családnál simválasztóban is színes fejjel jelenik meg a profilja. -
#2653 "most hagy ne mondjam, hogy a sims2 szebb :))"
"Ezt hogy érted, hogy szebb a 2? Grafikailag? :/"
Szerintem ez volt a hülye kérdés: Grafikailag? ! -
#2652 Miért is kérdeztem hülyeséget?:) Hiszed nem lány létemre értek a gépekhez, és szerintem semmi hülyeség nem volt, hogy azt kérdeztem hogy grafikailag rosszabb-e a 3 a kettőnél :)
Semmi butaság nem volt benne...
A buta lány kérdést akarsz akkor az ilyen lett volna:
Jajj mi nem teszik a házon, hogy Pinkii a fürcsiszobcsim? ... na ez a buta lány kérdés, amitől személyem is hányingert kap... erről szerintem ennyit;) -
#2651 Ha lány kérdez hülyeséget, akkor igen.
#2648: nálam a víz szokott meghülyülni az ALT+TAB-ozástól. -
#2650 A hiba nem az Ön gépében van;) Nálam is villódzik a kis aranyos, mikor pl leteszem tálcára:) Inkább játéknak memóriahiba, vagy valami hasonló. De gondolom úgyis valami Okostojás kijavít:) -
#2649 Mi a problémád a házammal? xD
Amúgy meg bazdmegoljon csak;)
1, persze egyenlőség van.. bár szerintem, nem így kell megnyilvánulni de szabad ország, szabad akarat
2, szegénységi bizonyítvány..
Nem tudom, szerintem valamiben a 3 kidolgozottabb, valamiben pedig a 2...
Meg ahogy nézem, ehhez is rengetek kiegészítő meg fog jelenni úgyis... mondjuk legjobban a háziállatosat várom =)
-
#2648 sziasztok! nem tudom találkozott-e már valaki ilyennel, de nálam akárhányszor változtatok valamit a sim kinézetén a tervezőben, a feje a legkülönbözőbb színekben kezd el pompázni. lövésem sincs mi lehet az oka, de talán majd itt valaki tudja a megoldást... -
csgj #2647 Szerintem az egyenlőség nem attól függ, hogy kinek káromkodsz, és kinek nem. De akkor bazmegezzünk le mindenkit, ha neked úgy megfelel :) -
KNORBI #2646 Tudja valaki, hogy hol tudok trágyát venni a palántáim trágyázásához? -
#2645 senki nem nézi hogy lány vagy fiú a posztoló
egyébként is egyenlőség van -
csgj #2644 Így beszélsz egy lánnyal? Ejj... -.- -
#2643 A teleportra ne költsetek pontot, mert hülyeség. Amikor odateleportálsz valahova akkor az jó móka, de vissza kell slattyogni/taxizni a házadhoz, szóval hülyeség szerintem, a leggyorsabb autó gyorsabb utazás.
Viszont a hangulatjelző kezelő jó móka. Két opciója van: az egyik a süsse meg. Ilyenkor a kiválasztott sim-nek 0-ra csökkenti az energiáját. A másik: élessze fel. Ezzel feltölti maxra az energiát (magadon is műxik mindkettő). Szóval igy nem kell annyit aludni. :D
Szóval szerintem ez hasznosabb, mint a teleport. -
puma1 #2642 Hellosztok! AZ akérdésem lenne,hogy a játék megjelenik Xbox 360-ra? Választ előre is köszönöm -
#2641 az mitől van, hogy nálam a családban a a társasági szintje mindenkinek kielégítő, ellenben a korábban látott mutáns tipegőből lett gyerek szintja alvás után a felére esik, a suliban meg nullára, senkinek nem volt baja eddig, hogy magányos, neki igen -
#2640 elnézve ezt a házat, igen -
#2639 Nem bazmeg, szebb programozói megoldások vannak a kódban... -
#2638 Ezt hogy érted, hogy szebb a 2? Grafikailag? :/ -
#2637 Helló Népek!
Nemtom ismert-e már, mivel nálam sokáig probléma volt utána jártam és írom:
Az inventory "kötegelt pakolgatása"-> ha vmiből több mint egy van az inventory egy adott helyén akkor a tárgy képének bal felső sarkában megjelenik egy ívvel határolt háromszög-szerüség, ezt kétféle módon lehet kezelni-> 1 villám-kattra felnyílik a köteg ablaka, ahol egyesével lehet válogatni a cuccból vagy akár hozzátenni a köteghez, a másik mód: nyomva tartott kattra (drag) az egész stack-et lehet mozgatni. Sajnos babrás pontosan "beletalálni" ebbe a "háromszögbe", de mégsem egyenként kell eladogatni 99 almát:). -
#2636 No összeszámoltam, nekem a 10 üzlet hetente 43.800-at hoz. Aszittem többet. Elmegy vele a fél nap mire beszedi az ember a pénzt. -
#2635 Furcsa villogó zöld körök és spec effektek a székeken:
A tudományos karrier bónusza, hogy lehet kísérletezni a tárgyakon (nem minden).
90% ban összejön a kísérlet és a tárgy valami bónuszt kap: aki használja az boldog lesz, nem csökkent ezt, nem csökkent azt annyira, hangot ad a szék ha ráülsz, hasznosságok. :) -
szaba16 #2634 Hi!
Hol tudom megnézni, hogy az én verziómnál futnak-e DRM elemei? (Reloaded :S) -
062020 #2633 Nagyon szépen köszönöm -
#2632 na az meglehet -
#2631 ellopták -
Rundstedt17 #2630 Állítólag a gonosz sims tud folytogatni vki tapasztalta már??? -
#2629 loool kocsival elvittem az asszonyt a kórházba szülni erre hazafele miután megszült taxival a jöttünk a kocsim meg eltűnt valahova -
#2628 van vmi pontokért vehető szórakoztató akármi is
az nem hasznos? -
#2627 térkép nézetben nem jelez? Ha vannak lehetőségek ott mindig mutatnia kell, hogy mi az aktuális. -
#2626 azt írja lehet zenélni partikon
honnét tudom, hogy hol van éppen ilyen? -
#2625 na bazz, újra felépíthetem azt a házat, amit egyszer megcsináltam. A legutóbbi játékom során vmiért elbaszta a friss mentésemet. Még szerencse, hogy 24-én volt egy 2. mentésem is. Így túl nagy veszteségem nincs, de azzal a házzal így is sokat szarakodtam, mire megépítettem.
Fú de felidegesített most. -
#2624 eladtam a gitárt, mert zenélt magától, mikor a szobában volt :D.
lehet, mert maxon van már a gitár skilje a simnek? de eszköztárban kussolt a gitár :D.
és akkor eladtam, h veszek1újat, ami a szobában állva nem zenél :D.
erre baszki meg látom, h NINCS GITÁR :DDDDDDDDDDDDDDDDD.
sehol, se a vásárlási módban, sehol.
erre mondjatok vmi megoldást. -
#2623 köszi -
Coolfire #2622 Már nem él az EA link,itt egy rapidos:
http://rapidshare.com/files/237479873/Sims3_1.0.632.00002_from_1.0.631.00002.exe -
#2621 amit kiloptak -
#2620 milyne patch?