44549
-
szaba16 #2700 Akkor átfogalmazom :))
Minden Sim egyforma volt, és minden Simet ugyanaz hajtotta: SEMMI. :S
De mind1, úgyis eltérő véleményünk van, szerintem így volt.
Persze könnyebb már utólag izélni a Sims 2-t, amikor itt a "jobb", szóval nem fikázom a 2-t, csak azt mondom, hogy a 3 jobb. :) -
Gólya #2699 és gyűlik a skillpontja?:))) -
#2698 Papír, ceruza...
Te se toltál kalandjátékot a 90-es években látom! :) -
szaba16 #2697 Jaa, hogy azt mondod.. :D
Hát pedig kénytelenek leszünk memorizálni. :S - Sims 3 = agytorna :DD -
#2696 ,de pl. milyen jó lenne, ha mondjuk vhol felfedezek egy horgászvizet akkor kapna egy hupikék ikont amire ha rákatt akkor kidobja hogy ott miféle halak foghatók, mert az nem létezik hogy én memorizáljam hogy a mittoménmiféle vízesésnél milyen frankó a pisztráng:)
-
#2695 Hát nemtom milyen verziótok van, nekem van és mindig is volt gitárom:
Zenélő gitár: a kutató (vagymi) munka bónusza, hogy lehet kisérletezni a tárgyakkal. Ha sikerrel jársz, kap egy random bónuszt. Az egyik random bónusz, hogy elkezd zenélni a tárgy (nekem a székeim csinálták miután kisérleteztem rajtuk). Szóval lehet, hogy nem is bug. -
szaba16 #2694 Igen. Hát nehéz hozzászokni, hogy nincs minden benne, ami a Sims 2-ben megkaptunk KIEGÉSZÍTŐKKEL. Ezért is én a Sims 2 alapjátékhoz hasonlítom mindig a Sims 3-at. :D
-
Flora2 #2693 (Ezt azért kikérem magamnak, nálam a Sims 2-ben sem volt unalmas és egyhangú a simek élete...) -
Rundstedt17 #2692 Pozitív:
-végre normális személyiség(nem az a csillagjegyes marhaság)EZ A LEGFŐBB
-nincs ezeréves töltögetés
-több lehetőség az alap sims 2 höz képest
-élőbb közösség de...
Negatív:
-de aminek árnyoldalai is vannak lásd gyerekszindróma
-felborult munka rend túl könnyű pénzt keresni....EZ A LEGFŐBB
-még csupasz a kiegészítők nélkül -
szaba16 #2691 Meg van ennek is a magyarázata: felülnézet.. ha repülőn utazol se látsz sok dolgot + legyen meglepetés a játékban (tudjál minek örülni :D) -
#2690 Nagyon szemmeresztő dolog (ezért nem tetszik), "telek módban" nyisd ki a látószöget a lehető legnagyobbra, tehát addig ameddig a szürke nagyitójel ki nem jön és pásztázd a várost. Rengeteg érdekes hely és szöglet tűnik majd fel ami térkép módban csak sejtelmes légypiszoknak látszik. Ezért lenne jó ha minden ilyen hely címezhető lenne egy ikonnal.
-
#2689 "Titkos telkeket" hogy lehet megtalálni? -
#2688 eddig nekem ez az első, fájó bugocska. -
#2687 Kérdés:
Térkép módban látom a város összes létező ingatlanát, amiből
- 1. rész a beazonosított és infózott-opciózott közösségi ingatlan (a kocsmától a színházig minden)
- 2. rész a saját kégli szépen zöldellő ikonjával
- 3. rész bizonyos lakóházak sárgán megjelenő ikonokkal, amelyek címezhetőek illetve pontosan mutatják melyik kégliben kik laknak és közölük kik vannak otthon
- 4. rész A tipusu "kukaingatlan" (én hívom így ezeket), nem címezhető, de ha rázoommantok akkor kiírja a család nevét amelyik benne lakik
- 5. rész B tipusu "kukaingatlan", nem címezhető, ha ráközelítek akkor nem ír ki semmilyen nevet
- 6. rész "titkos telkek" pl.: a stonehenge, a lezárt bánya..... amiket nem lehet címezni és nehéz is a nyomára bukkanni
- 7. rész (nemtom mik vannak még......).....
Számomra elég kaotikusnak tűnik, mi bennük a rendszer? Jó lenne ha minden érdekes hely címezhető lenne és prompt infókat kapnék rájuk azonnal. -
#2686 Mass Effect... hát igen ki is lett lőve a játék a gépről azon nyomban =)
Legend Killer: Ott kell lennie a vásárlás módban...ha nincs akkor sajnos Bugicaaaa =P A játékban rengeteg Bug-gal lehet találkozni sajnos
Mike: néger a Marty is, ő sportoló.. mondjuk én a munkahelyemen ismerkedtem meg vele, és ott lettünk régi jó barátok xD Aztán szegény megöregedett... mert hülye voltam és nem hosszabbítottam meg az életüket a beállításoknál.. így A simmem még felnőtt.. de Marty sajna már vén csont :P
-
szaba16 #2685 Hát ez az :D
De már csak pár nap, és megVEHETJÜK a reméljük bug mentes játékot, de ha bugos is, akkor pedig letölthetjük pár hét után a PATCH-et az EREDETI játékunkhoz. XDD -
#2684 náalm a gitár zenélt magától LOL. -
szaba16 #2683 Nálam sem szól a hifi, rádió a játékban :(
meg pár grafikai bug van. :) -
szaba16 #2682 Jó, de olyan nagy különbség úgysincs, ez 99% :)
Mindent beleraktak amiről tudtunk (legalábbis amiről tudtam), és sőt még többet is (amiről nem tudtam, mert nem árulták el)...
Szóval eget verő nagy újításokat úgyse tartalmaz a végleges változat.
Ez a változat már a játék nagyon nagy részét tartalmazza. -
Itt Évi #2681 nekem bejön játékélményileg ! hibákat leszámítva, hogy mióta játszom szinte azóta nincs hang a hifibe meg építős módba :D ... sok jó ötlet van benne és szerintem javára változott a 2höz képest :) a cuccokból ami tényleg nagyon hiáyzik és kevés a szobanövények, van kb 2 nagyobbfajta oszt kifújt :/ majd gondolom lesz moddöszimsz3. én adok pirospöttyöt a 3nak. :) -
Itt Évi #2680 Szerintem egyenlőre nem lehet tőle olyan sokat várni, mert még biztos se, hogy ez a végleges kiadás verziója .. majd a boltból lelopott tartalmat lehet fikázni, ha az is ilyeneket produkál, de még azt se, merthogy nem egy játék volt ami szar crack miatt nem működött , pl nemtom játszott e valaki a MassEffecttel, naott a szar crack egyik hátrányaként nem lehetett a galaxistérképet megnézni, anélkül meg tovább se lehetett menni ... szal fukk, majd 4étől szerintem hivtalosítani lehet a fikázást addig értelmetlen :) -
szaba16 #2679 Na, kinek mi a véleménye eddig a játékról?
Mert mikor utoljára beszélgettem itt, nagyon eltérő vélemények voltak...
Számomra beteljesült minden vágy, kívánság a játékkal kapcsolatban. Szép a környék, és élvezhető játékmenetet kaptunk. Végre vége van az unalmas, egyhangú Simek életének! :P -
#2678 mekkora lol... irreláis kezd lenni ez a géjm, horgászásal kifogni...
és vásárlási módban nincs ott, mióta eladtam. -
#2677 vásárlási módban ott kell lennie...
ha van szerencse "skilled" akkor ha horgászol kifoghatod a tóból... -
nemigaz, h senki nem tud válaszolni -
#2675 olyat honnét tudok szerezni? -
#2674 és valahol laknak négerék is, de nem találom
1. van olyan npc aki nem lakik sehol?
2. hogy lehet a gyerekből újságkihordó? -
#2673 hát nemtom, nekem nem önállóak, egyik állandóan gépezne egész nap, a másik a szobájában a tv-t bámulja, aztán sír, hogy mindig egyedül van és senkihez sem tud szólni. -
#2672 öcsémnek is az van, megy vele a játék, tedd fel a legújabb whql drvert -
#2671 szerintem sem
de ne veszekedjetek légyszi! -
#2670 ezért kell ablakban játszani vele, és akkor melett nyitva lehet a böngészőablak is
a szabadidő kiegig a ims2-vel is ezt csináltam, amikor töltött, neteztem
a sims3 nagy elánye, hogy végre TÉNYLEG ki lehet menni a városba, és nem kell hozzá 5 percet várni -
#2669 semmi
sims2-ben szebb házakat építettem
így van, lesz ehhez is kieg vagy 7-8 az elkövetkezendő években
mag sokszoros hardverigény is (brutálproci, 4 giga ram) -
twi452 #2667 ha az alap 2-őt hasonlítod össze ezzel az alap 3-mal akkor azért a 3 szebb szerintem :)
szép is lett volna ha semmit sem fejlődik és lehúznak még1 bőrt a 2-ről xD -
#2666 a töltési idővel amúgy -nekem is meglepő- nincs gond. ez az egy problémám van a játékkal, de ez elég idegesítő... :s -
#2665 tegnap óta "játszom" vele, de már az elejétől fennáll. ez van akkor, így jártam :) -
#2664 A kevés ram inkább a töltési időt befolyásolja. A videókártyán lévő ram viszont a grafikát.
Szóval a te gépeddel a minimum környékén érdemes játszani úgy, hogy semmilyen más alkalmazás nem megy a háttérben. Merthát az 512 ram még az XP-nek is soványka. :(
MÁS:
Csak akkor használájátok a hangulatkezelő-t ha az energia pirosban vagy a többi legalább sárgában van. Különben eldőltök aludni... :) -
#2663 Hát elképzelhető hogy közrejátszik benne =) Sőt egészen biztos vagyok benne. Persze, ha ez a probléma állandóan fönnáll, amióta elkezdtél vele játszani. -
#2662 XP igen. RAM az csak 512. az tudom, hogy nagyon kevés, de ez befolyásolhatja a grafikát? nem értek hozzá egy kicsit sem, úgy kérdezem ezt... -
#2661 Én előbb be is fejeztem.. nem áll szándékomban vitatkozni, főleg ilyen hülyeségen:)
Igen grafikailag.. gondolom ezt még hallgatni fogom;)
Amúgy meg szerintem sokkal jobb a 3, olyan téren is, hogy a Simmek sokkal önállóbbak is. -
#2660 Pedig meg van az alap követelményeknek is az elvárásához szükséges géped akkor.. mennyi ram van benne?
Amúgy Xp-n nyomod nem?