44549
-
#2761 nvidia oldaláról letöltöd az utolsó whql grafkártyadrivert -
#2759 Hát így a neve szerint szvsz. látogass be a temetőbe ott van az a nagyobb medence mintha ott úszkált volna némi hal.
-
Gólya #2758 akkor valami csak nem stimmel - meg kell várjad a jövő hetet -
#2757 Ez nem a reloaded verzió miatt van? Mert sokan mondták razornál már nincsilyen, persze én attól még mindig a reloaded nyomom xD -
szaba16 #2754 Ne foglalkozzatok vele, az ilyen nem érdemli meg, hogy hozzászóljunk. :)
Amúgy érdekes.. amikor a főmenüből belépek a családomba szól a zene a rádióból, aztán amikor kikapcsolom, és újra be, nem. És utána mind addig nem szól, amíg el nem mentem a játékot, ki nem lépek a főmenübe, és vissza a családba. :S -
#2753 Köszi.
Ki van maxolva a peca skill, gondoltam szólok. De ezek valahogy hiányoznak.
A KAMPECHAL lakóhelye továbbra is érdekelne. :D -
#2752 Elballagsz a könyvesboltba és a horgászat szűrőnél találsz ollan kis könyveket amelyek az egyes halfajokra íródtak, mindegyikhez kell vmennyi pecatudomány szint. Ha ezeket elolvastad (érdemes mert szórakoztatnak) akkor a skill naplójában nagyon pontosan leírja a sanszos csalikat. Ha jól emléxem akkor cseléhez pl. paradicsom, a tragikus bohóchoz görögdinnye.
-
#2746 nekem is nagyon tetszik ez a 3-ik rész,bár én a többivel is nagyon sokat játszottam,de mondhatni ez idáig a legjobb,nagy előrelépés élvezetes játékmenet,sok jó 5let,szórakoztató mindenképp.és ha jönnek a kiegek akkor még jobblesz.van pár bug de minden volt mondjuk.és ez viszont zavar,beraktam a hűtőbe valami maradékot,és ha kiakarom venni kifagy a faszba a játék,és resetelni kell,nos azért zavar,mert ugye zöld gőz jön belőle folyton és a hangulatot is rombolja,majd valamit kitalálok rá:Dha nem megy marad a költözés ^^ -
#2744 A pecásoktól lenne egy kérdésem! Hol lehet KAMPECHAL-at fogni?
Más, milyen csalik kellenek ezekhez:
Cselle,
Szivárványos pisztráng,
Vörös hering,
Tragikus bohóchal.
Előre is köszi a segítséget! -
#2734 loál -
Gólya #2733 Mike ha erre jársz, ne töröld ki ezeket a magvas hsz-okat - szerintem a modiknak is tetszeni fog -
Martins15 #2731 Újabb kérdés.Hogy tudom elérni azt,hogy valakivel összeköltözhessek?:S -
#2730 Simán yoo xD
Csak szerintem 3 óráig mi nem biztos, hogy bírnánk a futópadon xD Maximum ha felosztjuk az edzések közti időt :)
De majd kipróbálom ha legközelebb megyek edzeni xD -
Itt Évi #2728 Elgurult a gyógyszere :D ..... Tegnap kipróbáltam mennyi idő alatt lehet lefogyasztani a simet. Az eredményt lehetne alkalmazni életbe is :D elkezdtem egy maxzsíros csajjal, ahogy beköltözött küldtem futópadra és kb 3óra futás után feleakkora lett. aztán 2napig nem volt ideje kondizni, de 3adnapra bedobtam a súlyemelőgépre és 2óra alatt lement az összes zsickó róla, plusz 2óra és most full izmos, ....szal ahogy saccolok 3nap alatt -80kiló margarin lement +15-20k izom fel..... -
#2727 az nemtom hol van az a dal, de már csomó megvan. -
Gólya #2726 hagyd - ilyeneket majd a hg -
USAMEN POWER #2725 Kimentem hugyozni, meg most visszaültem a gép elé ! Merek fogadni hogy ti ilyet nem tudtok ! Mert ez már Sims 10-es cselekménysorozat volt -
#2724 Értelemben és közlésben gazdag híredet köszönjük kedves USEMAN POWER xD
Szerintem mindenkit roppantul érdekelt -
Gólya #2723 November Rain megy már?:) -
szaba16 #2722 köszi mindenkinek a tippeket :) -
#2721 kérdezett valaki? kirugdossalak a topikból? :DD -
#2720 Én is állandóan papírral és tollal ülök a Sims előtt, már azrét is mert pl a különböző versenyeket is szépen feljegyzem ne keljen kattingatni össze vissza =)
Én még a mai napig játszok Snes-sel xD persze emulátoron, és na ott aztán vannak olyan játékok ahol tényleg elő a papírt és a tollat:) -
#2718 én Slasht alakítom, Soul Hudson, Guns N Roses :D.
gitárja már maxon és háttérénekes már. -
Gólya #2717 hehe...
én a partiasztalt kerestem, mint egy gyémántot - végül az "összes" felületben találtam meg
(ha téma szerint néztem, nem találtam) -
Coolfire #2716 Jól szóltál..:) -
#2715 A zenélés az tuti módja a pénzszerzésnek, az egyik simem (főállásban is zenész jelenleg) 6-os gitárral a városligetben 1-2 óra alatt 150-300 pénzt is összekalapozik és ott ugrál a fél város:)! Az előző melójában 6 órányi küblipucolásért kapott 130 ruppót. -
#2714 rossz szekciót néztem, meg van a gitár
.....
faszba, még új nekem ez a géjm :DDDDDDDDDDDDD
láma voltam, sry, de legalább nem bug, ez is jó hír. -
#2713 2szer kaptam eddig figyelmeztetést a "telepocak" hangulattal, hogy ne etessem akkor ha nem éhes mert elhízhat. 'sten látja lelkem nem én erőltettem hanem buli volt és az egyik simem torkoskodott mindkétszer:).
Az edzésformákból az un. kardio alkalmas fogyira (zenére tornász, futópad és kocogás), az erőnléti az muszkli&kajak (zenére illetve a súlyemelőgépre vonatkozó) -
#2712 A hangról, illetve azok közül is a zenéről:
Tegnap kitüntetett figyelemmel voltam a gametárgyakból érkező hangok hol és mikor, milyen erővel.... No valami bugsi van a zenével, de csak azzal tapasztaltam, az effektek meg a háttér mindig rendben volt. Soha nem volt a zenében teljes csend, de roppant hektikussá vált a hangerő és az hogy melyik nézetből hogyan hallom,illetve ez még szórt a térkép-telek zoom miatt is. Csak sima sztereó hangot kértem, lehet hogy a hangrendszeri egyéb finomságok még továbbrontják a jelenséget. -
#2711 Én pocakossal kezdtem (khmmm...) csak kellett az atlétika és mostmár azért pengén néz ki a gyerek. Kár, hogy igaziból nem ilyen könnyű a dolog. -
Gólya #2710 esetleg próbáld meg kicserélni - bár most nem emlékszem, mekkora a választék zajládából - mindenesetre sok szerencsét:) -
szaba16 #2709 Éss... működik a rádió!
Így már élvezetesebb nézni, ahogy a dagadt Simem tornázik a zenére. :D
Amúgy többiek: valakinek fogyott már le dagadt Sime, vagy hízott már meg? Mert nincs súly-mérő, ami mutatná milyen súlyban van a Simed. -
#2708 nekem is, csak eladtam és nincs. -
#2707 Noszép!
Egy "nagy öreg" elfelejti hogy mekkora fless a papírceruzás jegyzetelés, hogy mikor ki milyen kvesztet adott és hol? ("a sárga szobánál jobbra, 3 folyosóra")
Deha az elavult, akkor nótped... -
#2706 a 90-esekben én már folytatólagos visszaeső voltam, a 80-asok végén még az ikonformában vezetett D&D hősökkel kezdtem, de hát az öregek memóriája már itt-ott likas és a papir-ceruza kombó elavult meg "fáraszt":)))
-
szaba16 #2705 Én bent voltam a szobába.. :S
Vagy fel kell húznom a falat? vagy nem tudom.. majd megnézem még 1× most, remélem szólni fog. :) -
Rundstedt17 #2704 Szerintem akkor ez is meglesz előbb utóbb:D -
Gólya #2703 ez nálad, meg még pár embernél hiba - nem a játéké, mert nálam is meg még sokunknál szól
pont úgy, ahogy a való életben: ha benn vagy a szobában hallod, ha kint, akkor nem
graf.bugot meg még nem láttam...no nem is hiányzik -
szaba16 #2702 na, ez tök jó, akkor jól bírod. :D
-
#2701 Nekem is jobban tetszik a 3.
Ezzel elvagyok már majd' 3 napja. A többi sims-et meguntam 2-3 óra játék után. (sajnos).