44549
-
Coolfire #2801 Kampechalat este a temetőben,csalinak angyalhal kell hozzá. -
#2800 igen -
#2799 nekem ugyan nem
-
Coolfire #2798 És én 18. óta,ráadásul fél giga rammal?:) -
#2797 tó betelepítése opciónak megkéne jelennie, persze ha van nálad hal -
#2796 A ház mellé létesítettem egy kis tavacskát
hogy tudok bele halat telepíteni? egyiket sem engedi beletenni
vagy majd lesz benne hal magától? -
#2795 na ittvan az én birtokom is:D
nemtom miért lettek ilyen sötétek a képek :S a játékban nem sötét a kép
-
bajsz #2794 nem nem a razor csak orosz verzió:D:D:D:D:D -
SkylineGTR #2793 hi, én most a razor verziót töltöm, és azt szeretném kérdezni, hogy ebbe van magyar nyelv?mert találtam egy olyat is, amire az van írva hogy magyar. -
szaba16 #2792 A fény erejét na igen..
sok minden nem meglepő számomra, mert már tudom az infókból. :D
Kénytelen voltam tudni :)) -
#2791 Valószínű nem, már jött ki patch, az se ment fel rá. -
#2790 kifogott halakkal is lehet pl -
#2789 Na igen, mikor én is elsőnek betettem a házikóról képet néztem is mennyivel másabb, ha játékon belül használom inkább a fényképező módot -
#2788 Ha majd kijön a teljes, originál játék, ha lesznek patchok, a reloadedre is rá lehet telepíteni? -
#2787 Észrevettétek, hogy a printscreen sötétebb képet csinál, mig a beépített képlopó ('c') nem?
Vicces... -
#2786 nah jó a ház az vett:D a butorok itt ott lecserélev. majd most lesz lagzi, aztán gyerekhez építek be egy falat -
#2785 valahogy lett hang, úgyhogy most örülök. felbontássak meg grafikai modositásokkal játszadoztam, jópár inditásba belekerült:D
én házikormól, meg családomról még nem vótkép
tudtátok amúgy, hogy a lámpák szinét lehet módosítani, meg fényerejét is:O -
#2784 sikerült, köszi szépen. mostmár csak egy erőművet kéne szereznem, hogy elmenjen normálisan a játék... :) -
Flora2 #2783 Nekem is kb. így - hol szól, hol nem szól. Azt már kikísérleteztem, hogy pl. ha egy családon belül az Élő módot le-pause-olom, és úgy megyek át Építés módba, akkor nem szól a háttérzene - ha viszont le-pause-olás nélkül egyenesen átklikkelek Építésbe, akkor szól.
Na mindegy, most már megvárom a nyöszörgéssel a final verziót, remélem, ott majd javítható lesz... -
#2782 Hehe...az nekem is hiányzik. -
#2781 Bármivel trágyázhatsz.
Én a gyengébb minőségű terményekkel szoktam. De volt már, hogy hallal. :D -
#2780 Nem tudom halálvirág magot honnan lehet alapértelmezésben szerezni, de szerintem vörös hering csalival még nem sokaknak akadt a horgára:-D
Meg jó a csalizás. Alma csalira megy a csele, cselére a piranha és piranhara a robot hal, biztos ezért sikerült almaval 488 kg-s robothalat kifogni.
Amúgy a kampechal kivételével már én is kifogtam mindent, csupán annyi a kínom, hogy a TV-be beleégett a horgászcsatorna, rongyosra olvastam az összes horgászkönyvet (a többszöri olvasásra), de a vörös hering csalija az továbbra sincs feltüntetve, persze ennek ellenére tudok fogni, bármivel. -
#2779 illetve honnét szerzek trágyát? -
#2778 Sipöcz, hogy lesz a gyerekből újságkihordó? -
#2777 Pedig megnéztem. Még éjfélkor is.
Hmmm...akkor letáborozok mellette... :D
Thx az infót.
Edit: akkor rossz helyre kattintottam szerintem! köszi, hogy utánnanéztél. -
#2776 Go to the pond in the cemetery between midnight and 4 am. Fish in the part of the pond from where the entrance is, not in the part that's close to the mausoleum. You can "Inspect Water" to check if it's there.
(nem mondhatod hogy nem néztem utána:))) -
#2775 Use angle fish as bait. Fish in the cemetery at night. -
#2774 Nem csak nyűgös vagyok, mert nem találom a kampechalat, pedig csak azt az egyet kell kifogni és akkor minden halból fogtam egyet!
Mind1. Majd csak meglesz. A temetőben vámpírhal van... :(
Viszont cuki, hogy kifogtam egy 850 kilós robothalat a pecabotommal. :D -
#2773 Közlemény!
Orömömre szolgálna, ha NEM reagálnátok a barmokra!
elég nekem őket kitörölgetni
Köszönöm, hg -
#2772 mot már mindegy :)
nem tartozik ide, nem kell rá reagálni
aki reagál, azé is megy a levesbe -
#2771 most nézd meg mennyi ideig él a simed, és szorozd be a napok számát -
#2770 és teljesen egyedül csináltad, vagy valaki kattintott? -
#2769 Hagyjad már:) Carlos kis cuncimókus xD USEMEN-hoz képest nem?:) -
#2768 ma neked rossz napod van? -
Rundstedt17 #2767 jah jah -
#2766 pár évnyi lenyomott sims2 után azt mondom neked, bizony nem volt minden sim egyforma -
#2765 hát most miért ne memorizálhatnád? :) -
szaba16 #2764 Na, ok. Köszi a válaszokat. :) -
Itt Évi #2763 Nekem se szólt a zene 4napig. :S lehet, hogy valami crackbaja van, tegnap új játékot kezdtem, azon most menüzene is van, hifiből is szól, de nem tudom meddig :S ha csinálnék mégegy családot ott már biztos megint elmenne. hogy minek van baja az már csak tényleg ha kijön 4én tudjuk meg. -
#2762 mit válaszoljunk? hogy bugos? vagy hogy nem tudjuk?