44549

no-warez.gif
  • offkorzreg
    igen:D
  • loserman
    Mármint a hűtőt? Az hogy lehet?
  • ToCsEk
    nekem az a gond hogy legyek repkednek körülötte pedig nincs benne semmi, és eladni sem tudom :S
  • akyyy
    mekkora szarházad van már bocs. kiskoromba az ilyenektől féltem, mert boszorkányok laknak bene!:DDD
  • tommygear
    aha köszi :D
  • loserman
    Az elég egyedi probléma lehet, mert én tudom takarítani!
  • Mike at home
    jeee, végre valaki ugyanabban a házban lakik mint én
  • Mike at home
    na igen, de ha én játszom miközben te dolgozol vagy alszol, csúnya meglepetésekben lesz részed
  • Csibusz
    El kell érned egy bizonyos szinten főzöcskézés terén =)
  • tommygear
    meg pl lehet venni húspogácsát de hamburgert nemtudok készíteni
  • offkorzreg
    énis rakok be egy képet:)
  • tommygear
    halakat hogy lehet megenni?
  • LeWyTy
  • offkorzreg
    énis tapasztaltam egy hasonló szép kis bugot,nekem a hűtő csinálja,a romlott ételt kidobnám kifagy a játék a faszba,és gőzölök ugye,namármost erre untam rá,úgy oldottam meg hogy elköltöztem máshová,mert ugye ezt a bugot minden hűtő tartalmazza mostmár,hiába adom el stb.de legalább itt nem jön belőle csúnya gőz meg semmi.előtte cseréltem hűtőt mielőtt beköltöztem^^amúgy fasz dolog ez nemtudod eladással sem javítani a dolgot,mert ugyanaz lesz úgyis.de igazából mostmár nem zavaró,csak nemhívhatok bejárónő mert egyből a hűtőt borítja meg,és resetelhetek,mondjuk ez legyen a legkisebb gond:D
  • Mike at home
    legközelebb ha a simem korszakot vált, nem feljtem el megnézni, milyen ruhái is vannak, ha hasonlót akarok később is :(
  • Firerock
    M U N K A
    dógzoni kell
    nekem a srác 500at keres óránként(10es Rendőr)
  • SkylineGTR
    hi, nektek honnan van annyi pénzetek hogy lakást építsetek, meg berendezzétek?vmi pénz kód?
  • loserman
    hello!
    Hogyan lehet a kertészeti tudást fejleszteni? Ültetni nem tudok, könyvet nem találtam, kertészeti szakboltot sem!
    Szóval?
  • Mutans Zombi
    Szerintem nincs elég, vagy kicsi az ablak az adott helyiségben a házadon.
  • Mutans Zombi
    A 800 kg-s robothalat nem sikerült beletömni? :-D
    Nekem valami 4-5 kg-s (a kezdeti időkből) fekete aranyhal úszkál benne

Mondjuk azt kicsit abszurdnak tartom, hogy romlott étellel (amolyan komposzt stílusban) nem lehet trágyázni. Sült lazac, hasábburgonyával, meg homár, attól nő a szőlő, ami mellesleg elég érdekes alakú.

Apropó. Egy fura hibába futottam bele:

A sim-em barátnőjét látogattam meg, de pont akkor mikor annak a lakásán elromlott valamelyik vizes blokk, nos akkor hívtam el a fürdőszobából.
    Elmaradt a dühöngés, hogy jaj mér romlott el az a sz*r, igen ám, de így most nem írja ki, hogy melyik szerelvény a hibás, csak ömlik a víz folyamatosan, megállíthatatlanul. Nem lehet sem szerelőt hívni, sem megjavítani, és hiába fejlesztettem őket törhetetlenné, a víz folyása nem állt meg.
    Most kiléptem, remélem elmúlik betöltésre... vagy eladással javítható max, mert ha nem... az érdekes lesz.
  • moruhine
    Másoknak is nappal sötétebb van a házban mint éjszaka? Vagy miért lehet ez nálam? Éjszaka jó mert akkor legalább a villany világít.
  • Carlos
    Nekem az akváriumomban (tudod, kis aranyos gömb alakú egy asztalon) egy 25 kilós piranha úszkál. :)
    Vicces. :D
  • Coolfire
    Hát igen,az online játékmód jó lenne....Csak az a abk,hogy a Sims Online nagyot bukott.Igaz az fizetős volt.Hátha beleépítik valamelyik expansionba,ha a motor engedi..
  • Mutans Zombi
    Halat úgy tudsz telepíteni, hogy a kívánt halból minimum 15-nek lenni kell nálad, és akkor a tóra kattintva felajánlja a telepítés lehetőségét.
    DE! Én piranhat telepítettem egy tóba, azonban minden más kidöglött belőle és csak piranha volt benne. Nem tudom, ha telepítek mellé még, akkor mi lesz.
  • rage
    Jó lenne, ha online is lehetne nyomni, ott tradelnének az emberek, mint a Diabloban :-)
  • ToCsEk
    van, de nem olyan, meg menüben ki lehet kapcsolni az öregedést.
  • V43 1105
  • IvanovicsTech
    Szasztok. Ebben a jatekban nincs olyan elet hoszabito loty mint a 2ben volt?
  • Carlos
    No. Akkor van egy okosság. 40K pontba kerül (gyüjtésrendező). Ott lehet szépen megkeresni a magokat. :D Jópofa, tud ilyet is:
  • Coolfire
    He küldjél már egy pár szemet,ímélben.:)Adok érte kampechalat.OK?:)
  • Carlos
    Keress ismeretlen magokat szerteszét a városban. Az egyik majd valamikor az lesz. Ültesd el nevelgesd és kinő.
    Nekem már vagy 30 gyümölcs porosodik a frigóban.
  • sftomee
    Hát megvárom. :) De valszeg közbe kimásolom a mentésem és új játékot kezdek. De előtte még kinyírom a vén tatát! :D
  • Coolfire
    Ebben én nem tudok segíteni sajna.Várd meg a többiek válaszát is,hátha azóta tudják.:)
  • sftomee
    Hali! Úgylátom, a kérdésem amit feltettem még egy hangyafingnyit sem érdekelt senkit, de azért mégegyszer megkockáztatom. Ha megmondaná valaki merre találom azt az életgyümölcsöt vagy mit, ami az ambróziához kell, megkösznönném. :) És még valami. Mikor murdel meg a simem ha 190 napra van állítva az élete, és már a 209.nél tartok? Köszi!
  • bmffm856
    nem akadozik nagyon?! nekem is annyi van csak azért kérdem, és nálam mihelyt elkezdek a simmel játszani iszonyatosan elkezd szaggatni. a városnézetben meg a szimkészítőben minden rendben, de utána... :)
  • Mike at home
    építő módban találtam a gazok között
  • EK1TEP
    Olyan vizinövény honnan van a tavadban?
  • Coolfire
    Lesz benne hal,csak szegényes lesz a kínálat.Viszon "lóherés" napon bármit kigoghatsz a halakon kívül.:)
  • Coolfire
    Halálvirágot-ki kell fogni-le lehet a temetőben szüretelni,és lám lesz magvacskád is.Csak az a baj,hogy nem találtam még neki megfelelő trágyát,hiába kiváló minőségű,elpusztul.
  • Mike at home
    nekem ilyen fasza kis nyomortanyám van :)
    csak 200 adót/számlát fizetek