44549
-
#2882 Ehhh...fura dolog történt. Elértem a bűnszervezet legmagasabb fokát (Gonoszság Császára). Mivel nem jöttem rá, hogy mi a reward ezért felmondtam. Még aznap este ketten törtek be a házamba. :)))
Érdekes...tanúlságos... -
#2881 javít valanmit? -
BoSA #2880 A talált dolgokat hol lehet eladni? Pl. találtam egy pár meteoritot, de nem tudom eladni őket. -
Coolfire #2879 -
Coolfire #2878 Remélem nem volt még:
Működő patch,crack.
-
Gólya #2877 már a képre gondolok, nem arra, hogy elveszett a cuccod... -
Gólya #2876 hűűű...ez nagyon jó -
Lareee #2875 gózöm sincs én csak kocogni mentem és +láttam ezeket... pedig pont akkor gyűlt ki az 500 km... :@ és hosszab életem lett... beszarás -
#2874 Mibajuk a medúzákkal? -
Lareee #2873 lol 5. generációmat gyűrtem és elveszett a mentésem teljesen.... :@:@
de legalább +tudtam h a simsben is van máv:
-
Tytan112 #2872 Kávéfőző! -
#2871 -
szaba16 #2870 jaaa. :DD tényleg :S :D -
#2869 kávés gép :D -
#2868 Tudom. Ez már nekem is megvan/volt. Jó móka. Felhúztam pár cucc értékét. De a zenélő széktől hülyét kaptam úgyhogy visszacsináltam. :D -
szaba16 #2866 épp most linkeltem be egy képet. ez a tudós karrier jutalma. :)
Amúgy alatta lévő szöveget elolvastam, és azt írta, hogy egy laptopot változtatott át, és azért olyan. :D -
#2865 Pontosan éjfél és négy között, vagy amig ki nem fogod azt az 5-öt ami van a pocsojában.
Minden este megújul.
Valakinek vannak infói a munka jutalmakról? (ha eléred a 10-es szintet mit kapsz). Mert a bűnöző szakmában elértem a tetejét én vagyok a Don, de nem jöttem rá a jutalomra. -
szaba16 #2864 Szerintetek ezen a képen:
Ott az a piros doboz a konyha bolton mi lehet? Gyűjtői doboz? :S Jó lenne :) -
szaba16 #2863 Megtudod változtatni a tipegők öltözékét is, haját is, csak a tipegővel kell rákattintanod a tükörre, és az öltözőszekrényre, és nem a szülővel. :) -
sftomee #2862 Úgy nem játszottam vele. Annyit csináltam, hogy megnéztem mennyi a max élet. Aztán mégse kellett, túl hosszúnak tűnt. :) Egyébként végig 190 napos volt. Úgyhogy ez se lehet a baj. :| Majd csak rá jövünk. Most elmentettem, és csináltam egy új játékot. -
#2861 wow, egész jó haj -
Itt Évi #2860 én nem találtam ilyesmit -
#2859 Esetleg ha megnőnek a tükörnél nincs erre lehetőség? -
Itt Évi #2858 Hm... ez a gyerekes kép eszembe juttatta, hogy az én 3asikreim milyen rondák volták haj nélkül, lányok .... :S ... és nem tudtam beállítani más frizkót. tudja valaki hol lehet? mert ótvarul áll egy kislánynak a kopaszság. -
Apuci és az Ő szemefénye -
#2856 oksa köszi -
Kabala #2855 Nem tudom hogy a magyar verzióban hogy hivják, mert én az angol verzióval játszom ( nem szeretek egy játéknál se magyar fordítással játszani), ott deathfish-nek hívják(talán az a kampechal a magyar verzióban), a legmagasabb szintű hal a játékban, a temetőben lehet kifogni csali nélkül 10-es horgász skill mellett, csalival pedig angelfish ( talán angyalhal a magyar verzióban), annak a csalija pedig a catfish ( macskahal talán, én nem tudom), annak a csalija pedig sajt. Ja és csak éjszaka 1 után lehet kifogni a temetőben lévő halat, a többi halat ne a temetőbe keresd, inkább a parkban. -
#2854 most ugye a játék számolja hogy hány követ meg magot meg mittomén mit gyűjtöttem össze... namost ha az összes magot meg követ összegyűjtöm 1 emberrel akkor pl egy másik családtag mondjuk a gyereke később nem szedheti össsze majd ezeket? -
#2853 és mi az a másik hozzávaló? -
Kabala #2852 Azért nem hal még meg nálad szerintem, mert egyszer beállítottad 900 napra az öregedést, ilyenkor azok a napok is hozzáadodnak ahány napot úgy élt a sim. -
Kabala #2851 Az életfa magját ott találod meg ahol a pénzfa magját is : a laboratórium környékén, de 7-es szintű kertészkedés kell ahoz hogy el tudd őket ültetni, a temetőben lévő tónál találod az ambróziához szükséges másik hozzávalót. Az ambrózia élővé teszi a szellemet, élőnél pedig megállítja az öregedést ( 7 napra azt hiszem, nekem még nem telt le az a 7 nap.) -
#2850 már látom hogy a kissrácomból zenész lesz és számítógépszerelő
ma egész délelött a tv-t szerelte, hogy több csatorna legyen, délután meg kertészkedett, el is ment minden ideje -
#2849 hajléktalan sim :)
-
#2848 azt irja, irjam meg valakinek a biográfiáját
odamentem hozzá de semmi opció
szgépben sincs semmi -
sftomee #2847 ne reménykedj nagyon hogy 90 nap után megmurdel :) nekem 190 re van állitva és már 210 nél járok és nem hal meg :| -
#2846 én még csak beköltöztem többnyire,majd holnap asszonnyal kicsit rendbe rakjuk,tuningoljuk miis:D -
#2845 Énis ebben lakom, csak azóta már kicsit tuningoltam rajta. :D -
#2844 jaja hűtő :S passz, ezt írja hogy simem használ valamit belőle ezért nem adhatom el, de közben simemnél nincs is semmi :S
mind1 hamarosan úgyis meghal :D 84napos eddig :D reméljük halála után jó lesz minden :D -
#2843 10 hal kell csak a telepítéshez. -
#2842 hát elég lófasz dolog mitmondjak:D