44549

no-warez.gif
  • Carlos
    Ehhh...fura dolog történt. Elértem a bűnszervezet legmagasabb fokát (Gonoszság Császára). Mivel nem jöttem rá, hogy mi a reward ezért felmondtam. Még aznap este ketten törtek be a házamba. :)))
    Érdekes...tanúlságos...
  • akyyy
    javít valanmit?
  • BoSA
    A talált dolgokat hol lehet eladni? Pl. találtam egy pár meteoritot, de nem tudom eladni őket.
  • Coolfire
  • Coolfire
    Remélem nem volt még:

Működő patch,crack.
  • Gólya #2877
    már a képre gondolok, nem arra, hogy elveszett a cuccod...
  • Gólya #2876
    hűűű...ez nagyon jó
  • Lareee
    gózöm sincs én csak kocogni mentem és +láttam ezeket... pedig pont akkor gyűlt ki az 500 km... :@ és hosszab életem lett... beszarás
  • Carlos
    Mibajuk a medúzákkal?
  • Lareee
    lol 5. generációmat gyűrtem és elveszett a mentésem teljesen.... :@:@

de legalább +tudtam h a simsben is van máv:

• Tytan112
    Kávéfőző!
  • LeWyTy
  • szaba16
    jaaa. :DD tényleg :S :D
  • edikee
    kávés gép :D
  • Carlos
    Tudom. Ez már nekem is megvan/volt. Jó móka. Felhúztam pár cucc értékét. De a zenélő széktől hülyét kaptam úgyhogy visszacsináltam. :D
  • szaba16
    épp most linkeltem be egy képet. ez a tudós karrier jutalma. :)

Amúgy alatta lévő szöveget elolvastam, és azt írta, hogy egy laptopot változtatott át, és azért olyan. :D
  • Carlos
    Pontosan éjfél és négy között, vagy amig ki nem fogod azt az 5-öt ami van a pocsojában.
    Minden este megújul.

Valakinek vannak infói a munka jutalmakról? (ha eléred a 10-es szintet mit kapsz). Mert a bűnöző szakmában elértem a tetejét én vagyok a Don, de nem jöttem rá a jutalomra.
  • szaba16
    Szerintetek ezen a képen:

Ott az a piros doboz a konyha bolton mi lehet? Gyűjtői doboz? :S Jó lenne :)
  • szaba16
    Megtudod változtatni a tipegők öltözékét is, haját is, csak a tipegővel kell rákattintanod a tükörre, és az öltözőszekrényre, és nem a szülővel. :)
  • sftomee
    Úgy nem játszottam vele. Annyit csináltam, hogy megnéztem mennyi a max élet. Aztán mégse kellett, túl hosszúnak tűnt. :) Egyébként végig 190 napos volt. Úgyhogy ez se lehet a baj. :| Majd csak rá jövünk. Most elmentettem, és csináltam egy új játékot.
  • Mike at home
    wow, egész jó haj
  • Itt Évi
    én nem találtam ilyesmit
  • V43 1105
    Esetleg ha megnőnek a tükörnél nincs erre lehetőség?
  • Itt Évi
    Hm... ez a gyerekes kép eszembe juttatta, hogy az én 3asikreim milyen rondák volták haj nélkül, lányok .... :S ... és nem tudtam beállítani más frizkót. tudja valaki hol lehet? mert ótvarul áll egy kislánynak a kopaszság.
  • V43 1105

Apuci és az Ő szemefénye
  • tommygear
    oksa köszi
  • Kabala
    Nem tudom hogy a magyar verzióban hogy hivják, mert én az angol verzióval játszom ( nem szeretek egy játéknál se magyar fordítással játszani), ott deathfish-nek hívják(talán az a kampechal a magyar verzióban), a legmagasabb szintű hal a játékban, a temetőben lehet kifogni csali nélkül 10-es horgász skill mellett, csalival pedig angelfish ( talán angyalhal a magyar verzióban), annak a csalija pedig a catfish ( macskahal talán, én nem tudom), annak a csalija pedig sajt. Ja és csak éjszaka 1 után lehet kifogni a temetőben lévő halat, a többi halat ne a temetőbe keresd, inkább a parkban.
  • tommygear
    most ugye a játék számolja hogy hány követ meg magot meg mittomén mit gyűjtöttem össze... namost ha az összes magot meg követ összegyűjtöm 1 emberrel akkor pl egy másik családtag mondjuk a gyereke később nem szedheti össsze majd ezeket?
  • tommygear
    és mi az a másik hozzávaló?
  • Kabala
    Azért nem hal még meg nálad szerintem, mert egyszer beállítottad 900 napra az öregedést, ilyenkor azok a napok is hozzáadodnak ahány napot úgy élt a sim.
  • Kabala
    Az életfa magját ott találod meg ahol a pénzfa magját is : a laboratórium környékén, de 7-es szintű kertészkedés kell ahoz hogy el tudd őket ültetni, a temetőben lévő tónál találod az ambróziához szükséges másik hozzávalót. Az ambrózia élővé teszi a szellemet, élőnél pedig megállítja az öregedést ( 7 napra azt hiszem, nekem még nem telt le az a 7 nap.)
  • Mike at home
    már látom hogy a kissrácomból zenész lesz és számítógépszerelő
    ma egész délelött a tv-t szerelte, hogy több csatorna legyen, délután meg kertészkedett, el is ment minden ideje
  • Mike at home
    hajléktalan sim :)

• Mike at home
    azt irja, irjam meg valakinek a biográfiáját
    odamentem hozzá de semmi opció
    szgépben sincs semmi
  • sftomee
    ne reménykedj nagyon hogy 90 nap után megmurdel :) nekem 190 re van állitva és már 210 nél járok és nem hal meg :|
  • offkorzreg
    én még csak beköltöztem többnyire,majd holnap asszonnyal kicsit rendbe rakjuk,tuningoljuk miis:D
  • Carlos
    Énis ebben lakom, csak azóta már kicsit tuningoltam rajta. :D
  • ToCsEk
    jaja hűtő :S passz, ezt írja hogy simem használ valamit belőle ezért nem adhatom el, de közben simemnél nincs is semmi :S
    mind1 hamarosan úgyis meghal :D 84napos eddig :D reméljük halála után jó lesz minden :D
  • Devids Pro
    10 hal kell csak a telepítéshez.
  • offkorzreg
    hát elég lófasz dolog mitmondjak:D