44549
-
szaba16 #2922 örülök :) :D -
szaba16 #2921 És ez a RELOADED verziónál is lehet használni?
Amúgy mondja már meg nekem valaki, hogy a RELOADED-nél van-e DRM.. - én úgy tudtam, hogy nincs benne semmi nyavalya.. és a DRM az nem a max. 5 gépre feltelepíthető cuccos-dolog? Köszi előre is, aki szán egy kis időt erre, hogy elmagyarázza nekem. :D -
szaba16 #2920 A Simek azért tüntetnek a medúzák ellen, mert nem lehet a tengerben úszni, miattuk. :) :D
-
#2919 Én vettem egy kütyüt amivel lehet gyógyitani meg megsütni :D a sütést nem mertem kipróbálni még :) -
karajjj #2918 nekem nem költözött be csak ottaludt -
csgj #2917 Nekem is ezt írja... :P -
Tytan112 #2916 Na ez a LOL, indítóképem ez lett: You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3. Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.
Reloaded verzió ettől még elindul, de vki tényleg mondja már meg mi NINCS benne? :D -
#2915 én fél nap alatt : D ahogy beköltöztek, csevegés, bókok, flört, csók, eljegyzés, házasság, így már kapásból vehettem franciaágyat, helytakarékos. : D -
Egyesíteni lehet háztartásokat, mint a második részben?
Csak mert az egyik tagot meg kívánom semmisíteni, helyette egy másikat beköltöztetni : D
-
csgj #2913 Működik, a razoros verziószáma lesz... :) Viszont nem megy fel rá a patch. A frissítés nem indul el, ha meg külön leszedem, a telepítő kilép azzal, hogy más régióhoz készült. -
#2912 bámivel trágyázhatsz: növény, hal, hús, akármi. -
#2911 a kertészkedés az,hogy működik? 6 os vagy 7-es szinten van a csajommal aki a laborba dolgozik... Találtam magokat de valamiért ismeretlen mindegyik. elültetem és nem lesz belőle semmi... Trágyázni kell a növényeket? Néha kiirja,hogy választhatom egyszer aranyhalat válaszottam és nagyon jó lett a minőség :) -
#2910 SimCity rendőrei se nagyon állnak a helyzet magaslatán:
-
Itt Évi #2909 Kösszencs Szaba, csak most olvastam el, tom lassú vagyok :D nah, örülök, hogy megtom változtatni a séróját, mert télleg nyomin nézett ki haj nélkül a gyerek.:p -
#2908 Ahogy észrevettem egyszerre csak egy barátnőd lehet, és csak barátnőt lehet elvenni.
Más:
Képessé váltam húspogácsa és rostélyos ültetésére. :D Érdekes bokor lesz... :) -
karajjj #2907 nekem az volt a véleménye rólam, hogy tökéletesen ellenállhatatlan
-
#2906 Nekem a reménybeli partnernél nem megy magasabbra, lehet emiatt van ez? Nálam sohasem volt ilyen választási lehetőség mint amit mondtál. -
karajjj #2905 na ennek örülök :D -
Rundstedt17 #2904 Igen a 3 ban a leggyorsabb,de a munkával is így van hamar geci gazdag leszel -
karajjj #2903 eljegyeztem reggel meg titkos esküvő volt a zuhanyzó és a wc társaságában a fürdőszobában :D -
karajjj #2902 nem igazán, elsővel gecisokat játszottam, másodikkal már annyira nem, de abban akkorse ment ilyen gyorsan :D -
#2901 Ezt hogyan csináltad? Erre még nem jöttem rá, már azóta minden megvolt csak az esküvő nem :) -
Rundstedt17 #2900 Új vagy a sims világban?:D -
karajjj #2899 na én tegnap kezdtem játszani, de fura volt, hogy két nap alatt a 0-ról induló kapcsolatból feleségül is vettem a munkatársam :D -
csgj #2898 Klassz, remélem működik... -
Coolfire #2897 Kösz,jó tudni. -
Rundstedt17 #2896 Igen,biztos -
#2895 Valószínű!
8 kieg: 7.500 darabja: 60 rongy, plussz alap. 72-75K. -
Coolfire #2894 Akkor amikor mestertolvaj hivatást leceréltem,azért volt annyi betörésem? -
Coolfire #2893 Csak 8 kieg volt...a stuffokat ne számold(egy kalap szamócát sem érnek). -
Rundstedt17 #2892 Túlzás de az igaz hogy sok pénzbe van... -
#2891 Én csak azért nem veszem meg a sims 3-at, mert előreláthatólag kábé szerintem megint vagy 20 kieg lesz. Annyira meg nincs pénz... -
Coolfire #2890 Én is,ez a kép a WARG cuccba volt csomizva.:) -
Coolfire #2889 De,mondjuk a WARG-tól a clonedvd-t vártam volna.De lehet Itwins v. Procyon is,nekem mindegy.:)) -
Rundstedt17 #2888 A végtelenségig nőhet a fizud ha jól tudom -
#2887 Kapom folyamatosan a fizu emelést.. már 940 dolcsit kapok óránként... bár már jó ideje nemzetközi szuperkém a fazon. -
#2886 én mindnen játékom után kiveszem a mentést vagyis csinálok egy másolat így nemérhet nagyon nagy meglepi -
Rundstedt17 #2885 Igen,ha kilépsz betörnek hozzád. -
Rundstedt17 #2884 Én kihagyom pedig előzőleg minden egyes széria darabját megvettem jó, néhányat kihagyva.... de már nincs pénz -
Coolfire #2883 Nem tudom,de nem kell hozzá, a Razor crackfix,DT etc...szépen elmegy magának.
Egyébként ilyen is ban a kalózöbölben:
Sims 3.from RELOADED to RAZOR release patch GTI