44549

no-warez.gif
  • szaba16
    értem :)
  • Gólya #2961
    yes Sir
    egyébként ha visszaolvasgatott volna szaba16, láthatott volna utalásokat az oldalra (nyíltan és burkoltan is)
    de neki elnézve, mert valóban rengeteg infót lehet összegyűjteni az oldalukról

s én még mindig ott tartok, hogy értékelném, ha olvasna a tisztelt csapat - pl. az említett oldalt, aztán esetleg a hivatalos oldalt, végül - és nem utolsó sorban - a játékban megjelenő információkat (ha nem kapcsoltátok ki a "leckék"-et
    rengeteg olyan dolgot megkérdeztek, amikre ezeken a helyeken választ kaphattok
    nem mintha különösebben zavarna - szépen növeli a hsz-ok számát, de kis utánaolvasással sokkal könnyebb dolgotok lenne...hmm?,
    s nem tennék fel századszor ugyanazt a kérdést...

na lehet szidni
  • Coolfire
    A mestertolvaj álomban/karrierben van orgyilkos.A szenvedélybetegségeket pedig-szerintem teljesen jogosan-,kihagyták a játékból.Azt,hogy valaki lehet-e qrva,nem hiszem.(bár 12+ besorolást kapott a játék).
  • Coolfire
    A MySimset itt-főleg az én jóvoltamból-mindenki ismeri,legalábbis remélem.Gólya ő biztos..:)
  • Coolfire
    Ne dicsekedj...:))
  • Coolfire
    Nekem a rockzenészem csókkirály.:)Most vagyok a 6-os szinten a munkába,gondolom,hogy ismét választani kell,mint a mestertolvajnál kellett.Kíváncsi vagyok mi lehet a másik.Ha nem jó,akkor vissza a backup.:)
  • Coolfire
    Nem cak a Sims 3-ről va szó.Amelyik játék SecuROM-os és Secuprom PA-t is tartalmaz,akkor ott a PAUL.DLL-lel mindenképpen találkozol.És ez nem csak az EA játékokra vonatkozik.:)
  • Coolfire
    Nem én írtam..csak kimásoltam.:)
  • szaba16
    Hát drogost biztos nem.. és gyilkost sem..

én örültem volna, ha lett volna öngyilkosság.. amit természetesen meglehetett volna akadályozni, de sajna... nincs :)
    De a Sims nem is erre való igazából, de jó lett volna :D
  • Kraptor
    Pár kérdés a nagy fanokank (bocs, ha hülyeséget kérdezek, de eddig nem nagyon simestem most is csak szórakozásból).

1. Gyilkos is tudsz lenni? Azt látom, hogy van Evil trait meg bűnözői karrier, ez hova visz?

2. Ribit, drogost, stb tudsz csinálni a simedből?
  • Coolfire
    Már megelőztelek..:)
  • szaba16
    jajj, örülök, hogy valaki megtalálta ezt az oldalt. :)
    Ezen az oldalon vagyok hírszerkesztő hónapok óta (hogy dicsekedjek egy kicsit :D)

Szóval ezen az oldalon minden infók, megjelent kép rajta van :)

Az infók eltérhetnek, hisz a játék változhat a végleges változatig. Vagyis már nem változhat.. na, de.. szóval értitek :D
  • akyyy
    eddig is voltmár, minek ennyi warez topik?
  • Cyberdevil
    Olvasgattam a fórumot és sokszor láttam azt a problémát h hogyan lehet vkit elvenni, leírom én hogy csinálta, hátha segít. :) Na szal: az én simemnek alapból volt az a tulajdonsága h flörtölö, ezt én rendesen ki is használtam. Először csak pár baráti csevegés amíg el nem érem h normálisnak találjon. Ezek után jöhetnek a Romantikus, illetve ha flörtölö az egyén akkor a különleges opción belül a flörtölés dolgok. Itt is lassacskán kezdtem, bókok, ölelés, suttogás, félénk puszi, és végül csók. Ha ez mind sikert aratott meghívhatod párszor h aludjon ott. Ez idő körül felmerül az az opció h járjanak együtt, ezt elfogadjuk, utána csak bókolsz neki, ölelgeted stb stb..., Idővel ott lesz az opciók között h összeköltözés majd kérje meg(azt nem tudom h a költözés kell-e a házassághoz, én előtte mindig összeköltöztem), megkéred és titkos esküvő. Reménykedtem h lehet csapni olyan nagy templomit is, de nem jöttem rá h hogyan kell. :D Remélem 1 kicsit azért segítettem. :)
  • tommygear
    ij tényleg

:D
  • toysoldier
    szerintem Nem Játszható Karakter (NPC)
  • tommygear
    "Nem kérhetünk meg egy NJK-t, hogy költözzön oda Simünkhöz"

ezt itt olvastam... mi azaz NJK?
  • karajjj
    srácok abba kéne hagyni a warez témát itt, nyitottam külön warez topikot ide, ha Mike bácsi errejár, betehetné a banner alá a linket
  • Carlos
    turkálj a menüben.
  • szaba16
    Hu, ez már nekem magas
    A Bin könyvtár eljutott az agyamig :D
  • szaba16
    kösz ezt a terjedelmes beszámolót :) :D
  • skate00
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    .
    .
    .
    Hogy tudom kikapcsolni a Növekedést?? vagy lentebb venni??
    .
    holtom állítani hogy miylen gyorsan nőjenek???
    .
    .
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  • Carlos
    No igen. Énis hangoskodtam szegény EA supporttal a SPORE miatt... :)
  • Coolfire
    A reloadednél van DRM(főleg ezért nukeolták).Ezt onnan tod,hogy paul haver ott figyel a Bin könyvtárba.A PAUL.DLL a legbiztosabb módja,hogy a gaménak van-e köze az internethez.
  • Coolfire
    Meg,mert pont a Spore és egyéb DRM-es játékok miatt kázongtak-a cuccot-,megvevő játékosok.Az EA neg rájött,hogy nincs feltörhetetlen védelem.:)
    Én szerintem ezt a két verzót is ők szivárogtatták ki,hogy lásd milyen lesz a bolti.
  • ioinme
    Húha, ez nekem magas. :( SZóval leegyszerüsitve mit is kéne csinálnom hogy meglegyen benne a többi dolog is? Már ha lehet egyáltalán vele valamit csinálni. Amúgy az ultrát így utólag vettem észre, hogy modntátok. :D Eddig felsem tűnt, azt hittem tényleg olyan gyenge a hatása a játékban, de mondjuk elég zavaró volt sokszor, hogy túl lassan telt az idő.
  • Coolfire
    Megint nem tudok írni,próbáljátok azért kimazsolázni a lényeget..:)
  • Carlos
    Akkor nem értem. Az EA aszonta, hogy a SPORE után megjelenő összes játékuk DRM-es lesz. Ezekszerint meggondolták?
  • Coolfire
    Félreértettél.A Sims 3 nem tartlamaz csak SecuROM v7-et+serialt(a végleges retail).
  • Coolfire
    A WARg-gal tök olyan mintha eredeti slenne,-megvan mindenhol a hang,megy az ultra ezeket amúgy lestarom)az álomvátltásra vagyok kíváncsi.:)
  • Carlos
    Ezzel megint csak a vásárlókat szopatják, pedig a SPORE-nál már beszopták. Megint be akarják venni a cumit? Ezért sem veszem meg a Sims 3-at. :D
  • Coolfire
    De nincs benne a Razorosban,véfel,ami érdekes,hogy fixet kellett csinálni(dvd chechk),de ha a 2 WARG filet,akkor nem kell.És érdekes módon(peccs után)nem a serillt kérte,hanem a lemezt.Ergo,ha felrakod a Razort,peccseld(nem csak .exet cserél,hanem elég sokmindent csinált nála),utána mehet a két crack file.Tehát nuku DRM...

• ioinme
    Sziasztok, én is "beszereztem" ezt a játékot, hozzáteszem nem voltam soha Sims rajongó, és igazából ssem játszoma gépen, de ezt úgy érzem látnom kellett. Kellemes cslódást volt, szerintem a zenék angyon ott vannak, és nagyon sokmindent lehet vele művelni. Külön tetszett hogy magyar az egész, gondolom más is így járt, én azért meglepődtem, mert angolra számítottam. (Sohasem votl magyar Sims-em) Szóval idáig a játékkal nagyon megvagyok elégedve, azonban lenne néhány kérdésem, hogy csak én vagyok láma, vagy esetleg valami gixer van a dologban.
    Hány választható város van a Reloaded verzióban? Nekem csak egyet kínál fel, valami Sunset Valley-t. (Asszem,de lusta vagyok újra megnézni)
    A másik. Írták itt hogy fél nap alatt is össze lehet jönni valakivel. Na most én 3-4 játékbéli napja küszködök egy csajjal, de még mindig csak egymás kezének fogásáig jutottam. Béna vagyok? Lehet. Valami tipp? :D
  • Coolfire
    Hogyan működik együtt az EA “Digital Rights Management /DRM/” (Digitális Jogosultságkezelő) a játékkal?

Válasz:A DRM megoldás amit az EA a játékhoz használ, a másolásvédelmet a lemez alapú eljárásról, mely minden játék alkalmával hitelesítést, és a lemeznek a meghajtóban való jelenlétét igényli; egyszeri, online hitelesítési eljárásra változtatja. A rendszer további előnye, hogy lehetővé teszi a játék könnyű használatát, nem szükséges hozzá lemez a meghajtóban.

Legfontosabb Jellemzők:· A rendszer lehetővé teszi, hogy öt számítógépen lehessen hitelesíteni a játékot egyetlen lemez megvásárlásával. Az EA Terméktámogatás rendelkezésre áll, ha további, garanciában vállalt hitelesítésre van szükség. Ez eseti alapon történik, és fel kell venni hozzá a kapcsolatot a Terméktámogatással. · A játékok hitelesítést nyernek egy gépre az első telepítés és elindítás után.

· Mindnyájunkkal előfordult már, hogy elvesztettünk vagy összekarcoltunk egy-egy lemezt, és így nem használhattunk egy már megvásárolt játékot, mivel a meghajtóban működő lemeznek kellett lennie. Ezzel az új rendszerrel a játékosoknak már nem lesz szükségük a lemezre a játékhoz, hanem ehelyett egyszerűen megtarthatják azt biztonsági példányként újratelepítés esetére.

FAQ:

Q: Miért alkalmaz az EA másolásvédelmi ezközöket a PC játékoknál?A: DRM politikánk szükséges a gazdasági rendszerünk fenntartásához, ami biztosítja az anyagi hátteret játékaink kiadásához és készítőik ellátásához. Kalózkodás elleni védelemnélkül a játékfejlesztők nem fektetnének pénzt többé a PC játékokba. Q: Mi a különbség a régi SecuROM™ PC -s hitelesítési rendszer és az új SecuROM™ online modell közt?
    A: Az EA továbbra is a SecuROM™ technológiát használja játékai védelméhez, mint eddig. Két változás történt: · Először is, a játéklemezek hitelesítése fizikai formátumról online formátumúra változott, így többé nincs szükség a lemezre a játékhoz.· Másodszor pedig ezzel az új online hitelesítési módszerrel a felhasználók az internetre kapcsolódva hitelesíthetik a játékukat az alábbiakban leírtak szerint.

Q: Most hogyan fogja magát hitelesíteni a játék?
    A: A játék hitelesítést nyer az első installáció és futtatás után. Semmilyen személyes természetű információt nem rögzítünk a hitelesítési eljárás során. A felhasználók legfeljebb 5 számítógépen hitelesíthetik a játékokat.

Q: Kell-e ismét hitelesítenem a játékot, ha egyszer már elindítottam?
    A: Új hitelesítésre csak akkor lesz szükség, ha jelentős változtatás történt a PC hardverén, újra lett telepítve az operációs rendszer, vagy - egyes esetekben - operációs rendszerek jelentősebb frissítésekor. Ugyanazon játék több telepítése ugyanarra a gépre nem számít bele a telepítési szám számítógépekre vonatkozó korlátozásába.

Q: Pontosan milyen változtatások miatt lehet szükség újrahitelesítésre? Lehetetlenség lenne pontos listát írni arról, hogy milyen változtatások után tekinti a rendszer a gépet új számítógépnek. Egy jelentősebb frissítés, valamely fontosabb hardver-összetevő cseréje már elég lehet a rendszernek, hogy új számítógépnek érzékelje gépünket.

Q: What happens when I’ve reached the maximum number of computers for my game and I need more? (Due to computer upgrades, theft, crashes, etc.)
    A: Az EA Terméktámogatás rendelkezésre áll, ha további, garanciában vállalt hitelesítésre van szükség. Ez eseti alapon történik, és fel kell venni hozzá a kapcsolatot a Terméktámogatással. Továbbá az Electronic Arts várhatóan rendelkezésre bocsájt egy Hitelesítés Eltávolító ezközt, amivel mozgatni lehet új gépekre az aktivációkat. Miután ez az ezköz kiadásra kerül, a felhasználók szabadon kezelhetik hitelesítéseiket az általuk használt számítógépeken.

Q: Egynél több gépen is használhatom a játékot? És kell ehhez a lemez?
    A: Akár öt számítógépen telepítheted és játszhatod a játékot, a játék lemezére egyiknél sem lesz szükség a használathoz. Számítógéped hitelesítést kap a játék telepítése és első indítása után.

Q: Továbbra is tudok majd offline játszani?
    A: Igen, természetesen a játék online hitelesítése után lehet internet nélkül (offline) játszani.

Q: Mennyiben érint engem, mint felhasználót, ha az EA úgy dönt, hogy leállítja a hitelesítő szervereit?A: Jelenleg az EA-nak nincsenek ilyen irányú tervei. Ha esetleg mégis sor kerülne ilyesmire, kiadásra kerül egy patch, ami deaktiválja a DRM rendszert.

Q: Hogyan távolíthatom el a SecuROM™ -hoz tartozó fájlokat a számítógépemről?A: A SecuROM™ - mal kapcsolatos fájlok eltávolítását az alábbi instrukciók szerint lehet elvégezni. Letelepítés előtt, minden egyéb háttérben futó programot be kell zárni.

Erre a linkre kattintva egy SecuROM™ eltávolító ezközt tölthetünk le.

http://www.securom.com/support/SecuROM_Uninstaller.zip

Kövesse a következő lépéseket az eltávolításhoz:· Töltse le a ZIP fájlt· Bontsa ki a tartalmát egy átmeneti könyvtárba
    · Indítsa el az alkalmazást és kövesse az instruciókat
    Egy szövegablak fog megjelenni. A SecuROM™ eltávolításának megkezdéséhez nyomja meg a <Yes/Igen> gombot
    (Az alkalmazás futtatásához győződjön meg, hogy rendszergazda jogokkal rendelkezik)

Vegye figyelembe, hogy ez az eltávolítási eljárás a SecuROM™ DRM hitelesítési információkat nem távolítja el a gépről. Ezen információk eltávolítása elvesztett aktivációt eredményezhet, vagy megakadályozhatja az egyéb olyan szoftverek futását, amik SecuROM™ technológiát használnak. Ez az eltávolítási művelet lehetővé teszi a SecuROM™ –mal kapcsolatos fájlok törlését, anélkül, hogy elvesznének a megvásárolt játékaktivációk.

A DRM licensz információk tárolják a használathoz szükséges felhasználói jogokat a DRM védelmet használó alkalmazásokhoz. A Licensz információk nem végrehajtható állományok. A SecuROM™ nem telepít, vagy módosít semmi más állományt, mint EXE, DLL, szolgáltatás, vagy csatolóprogram/driver. Csupán felhasználói jogokra vonatkozó információt tárol (pl: hány nap van hátra egy kipróbálható demó felhasználhatóságából) így a SecuROM™ végrehajthatja DRM funkcióját.

Vegye figyelembe, hogy egy SecuROM™ védelemmel ellátott alkalmazás minden egyes futtatásánál, a hozzá tartozó rendszerleíróadatbázis/registry bejegyzések és és fájlok újra a kijelölt helyükre kerülnek.

Ha több fehasználó is használja a számítógépen a SecuROM™ védelemmel ellátott alkalmazásokat, szükséges lehet, hogy ez az eltávolító ezköz, mindegyik felhasználói fiókból külön futtatva legyen.

Q: K: Mik az online hitelesítés előnyei a lemezalapú rendszerrel szemben?
    A: Az új rendszer azt jelenti, hogy a játékhoz nem kell a számítógépben lenni a játék lemezének. Egy lemez elvesztése immár nem akadályoz meg abban, hogy egy már telepített játékban örömünket leljük.

Q: Hogyan használhatom az adott játék online szolgáltatásait?A: The SecuROM™ DRM rendszer nem befolyásolja az online szolgáltatásokat, mint az online játék, vagy letölthető tartalom. Ezek használatához a játék regisztrációja szükséges, valamint belépés az EA felhsználói fiókba. Az online regisztrációhoz 13 éves vagy ennél idősebb személyek jogosultak . Az EA ingyen bocsájtja rendelkezésre az online szolgáltatásokat a felhasználók részére, de csak egy hozzáférés jár egy játékpéldányhoz. Az online szolgáltatások igénybevételéhez szükséges továbbá az EA felhasználói szerződés elfogadása. Az Electronic Arts fenntartja a jogot az online szolgáltatások visszavonásához 30 nap bejelentési időn belül.

Q: Miért használja az EA ezt az új hitelesítési technológiát?
    A: E megoldás arra szolgál, hogy megvédje szoftvereinket a kalózkodással szemben. További előnye, hogy több gépen is aktiválhatók a játékok anélkül, hogy annak használatához be kelljen tenni a lemezt a gépbe.
  • csgj
    Ja... de mindegy, annyi bigyót találnak ki, hogy sztem nem ezek voltak az utolsók xD
  • szaba16
    köszi :D
  • Coolfire
    Sajnálom,én nem próltam....csak találtam,gondolom megosztom.Megpróbáltad WARG féle motyót is?
  • Carlos
    De.
    Szerintem amig megy a Reloaded addig nem érdemes patchelni meg hackelni. A DRM meg senkinek sem hiányzik. :D
  • Firerock
    elmondaná valaki hogy a jelentéseket hogy lehet megírni?
  • Carlos
    Leviszi nullára az energiát. Olyan mint a gyógyítós ha nem sikerül.