44549

no-warez.gif
  • Nowi
    ÜDv..

VAlaki segitsen már.. határidónaplot honnan lehet szerezni a játékban?? mert ez kellene hogy ne késsek el a találkozokról..

vagy egyáltalán ilyen hogy irodaszerek vehető valahol??
  • Devids Pro
    moveObjects on nem működik?
    3-ban még nem próbáltam, de sztem itt is kell lennie ilyennek.
  • tommygear
    ték
  • tommygear
    :D
  • EK1TEP
    Szépen kifejlődött kis jószág!
  • karajjj
    na ő itt Ben

• tomzoo
    De legalább arrébb lehetne rakni vagy vmi, így most a szoba közepén van mert építettem egy új házat... :D
  • ToCsEk
    nekem is ez a gondom :D:D:D:D
  • tomzoo
    A hűtőt mért nem tudom eladni?:D Azt írja h használatba van, pedig kivettem belőle mindent... vki tudja?:d
  • tommygear
    hát az se nagyon van külön aranyhalra, csak egy pár halra az is
  • karajjj
    olvastál hal ételes szakácskönyvet?
  • tommygear
    hát nem jövök rá sehogy :S főzés skill maxon és sehol nem lehet aranyhalat sütni
    meg más halat sem csak egy pár hal ételt pl lazac
  • karajjj
    megszületett a babám :D mingyá tolok képet róla

• tommygear
    grillen még nem próbáltam :D
    na majd most
  • Coolfire
    Hát én meg nem mondom,honnan szerz be az alapanyagot,hűtőből,vagy inventoryból.Nem lehet,hogy grillen akarja elkészíteni?
  • tommygear
    de nekem az a vágya az egyik embernek hogy aranyhalat megsütni... betettem a hűtőbe az eszköztárból, főzés szint 1 híjján maxon van és sehogyse tudom elérni
  • Coolfire
    Szrintem is egy egy,most pedig új téma:álomvátást akarok!!!.:)
  • Coolfire
    Én szusinak szoktam csinálni,de ettem már hallal töltött palacsintáát is.:)
  • Coolfire
    Azt törölték.:))
  • tommygear
    am a kifogott halakat hogy lehet megenni?
  • tommygear
    nehazudjmá még írtam is bele 1x :D
  • karajjj
  • Coolfire
    Most már van.Erről teljesen megfeledkeztem.
  • FZoleee
    sokra megyünk a topikkal: " Az első hozzászólást kizárólag a témanyitó teheti meg!"
  • Coolfire
    Nem vagy egyedül,én már vagy 3 napja csináltam egy warez fórumot(törölték),tegnap megint egyet,az még megvan..Majd ha Mike elolvassa a privim,akkor talán berakja.Ez az.:)
    Meg amúgy is csak a megjelenésig szabad a warez,utána repkednek a hozzászólások.Egyedül letöltési helyeket nem szabad kérni,és írni.
    Ezért nyitottam topikot az off/wareznek,hogy ne ide szemeteljen a jónép,és ezt Mike is jó ötlenek tartotta.De,gondolom addig nem linkeli be,aníg tart a "warez idény".:))
    Meg amúgy is néha én vagyok a házigazda segéd régóta..
    Jövő héttől meló ezerrel,úgyhohy nem nagyon fogtok látni.
  • rage
    Érdekes, mert mikor legelőször felpatcheltem, megpróbáltam elindítani a gyári exevel. Elindult az indítópanel, s akkor 632 volt oda írva.
    Aztán persze, kérte a DVD-t.
    Bemásoltam a crackelt razor exet, utána a panelen 631 lett.
    Majd újra visszatettem az előbb felülírt gyári exet, de már azzal sem írt többé 632-est, csak 631-est.
    Na, ez miért van ? :-)
  • Coolfire
    Igen,így van.
  • Coolfire
    Meg az ia magas,hogy a WARG-ban mire jó a TSLHost.dll file,mert anélkül is megy...mondjuk a hostalpján szerverre tippelek(lehet,hogy ez helyettesíti a razor fixet).
  • karajjj
    sorry, nemtűnt fel, én csak azt láttam, hogy minden harmadik hsz warez és engem idegesít, de úgylátszik, egyedül vagyok akkor vele... :D
  • rage
    Én feltettem a patchet,ettől függetlenül 1.0631-et ír az indítópanelen, nem 632-t. Mindegy melyik (razor, warg) exevel.
  • szaba16
    Semmi.

Az EA be akarja velünk etetni, hogy nem a teljes játék került fel a netre :) Közbe meg lemerem fogadni, hogy a megjelenés után megvett játékokba is ua. lesz :) esetleg 1-2 bugot levéve, vagy talán azt sem.

• Coolfire
    A patch még "hivatalosan" nem létezik,úgyhogy leírás sincs róla,és valószínű,hogy a retail(ha ez nem az)akkor a 1.0.632.00002 verziószámot kapja.:)
  • Coolfire
    Hmm....most teljesen összezavarodtam....a játék aranyra május 8.-án került.A patch május 1.-i.Az 1.0.632.00002 és az 1.0.631.00002 .exe-je közt semmi különbség.Idő,méret dátum stimmel.A Razor 1.0.631.00002 verziót ír.Most akkor mi van?
  • tommygear
    1. passz
    2. gondolom laptopon
  • Firerock
    Már meginn nem válaszol senki!!
    1.mit javít a patch?
    2.elmondaná valaki hogy a jelentéseket hogy lehet megírni a rendőr szakmában?
  • Coolfire
    Hát városrészek szerintem sem hiányoznak.Nekem azálomváltoztatás hiányzik nagyon.Megvettem a változtatót,ez instant,mert rögtön feldobja az 5 álmot,hogy változtass rajta.Nagyon úgy érzem,hogy ez a aáltás majd valamelyik expansionnal fog jönni.Vagy jobb esetben patchel,ha majd reklamálnak a játékosok a hivatalos fórumon.:)Nekem ez negatívum,vagy csak nagyon hozzáidomultam a 2-hőz.

Más:

Kipróbáltad már a WARG féle cuccost(alább linleltem),nem kell se DT,se Razor fix.Meg van ami az RLD-ből Razort csinál,de azt mondják nem lehet patchelni.Egyébként nem csak .exet módosítja a patch..
  • rage
    Na, valaki megint cikket írt anélkül, hogy utána nézett volna.
    Komplett városrészek hiányoznak...félkész változat...ja :)
  • perko

Egy fontos kérdés.
    A My Sims-en elolvastam hogy a városházán van egy óra, ami mutatja a játékidőt.
    Nálam nem. Van akinél mutatja?
  • Coolfire
    Hehehhhh....

Sims 3 - Milliós kár az illegális letöltések miatt
    bazsowicz 2009. május 28. 17:43

The Sims 3

Hivatalos megjelenését megelőzően legalább 180.000 alkalommal töltötték le a Sims 3 félkész verzióját különböző torrent oldalakról.
    Európában június ötödikén esedékes a hatalmas népszerűségnek örvendő Sims széria harmadik epizódjának megjelenése, azonban az internetre felkerült félkész változat letöltésére május tizennyolcadika óta százezrek fordították sávszélességüket. A fájlmegosztó oldalakat monitorozó BigChampagne beszámolója szerint a május tizennyolcadika és május huszonegyedike között legalább 180.000 találatot regisztrált az illegálisan terjesztett Sims 3, melyből komplett városrészek hiányoznak.
    Ennek ellenére megdöntötte a tavalyi esztendőben legtöbbször letöltött produktum (körülbelül 1.7 millióan választották az „ingyenes verziót” 2008 utolsó három hónapjában), nevezetesen a Spore arányos rekordját. Ameddig a Spore három héten belül 400.000 letöltőt vonzott, addig a Sims 3 legalább 180.000 találatot jegyzett három nap leforgása alatt. A beszámolóban szereplő adatok szerint az Electronic Arts nagyjából kilencmillió dollárt bukott az illegális letöltéseken.
    (forrás:Gamestar)

Szegény EA csőbe megy.:))

• Coolfire
    Ő a MySimsen szaba 92...csak itt inkognitóban van.:))