44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Valahol ott a Tudományos Intézetben.Onnan újítottam a pnzfa magját is,meg még van 3 ami csíra,ergo nem tudom mi lesz belőle.Egyébként,ott halásztam ki egy ládikát,amiben halálbokor volt.:)
  • Coolfire
    Nem,nem viszel el a kaszás..:)
  • Coolfire
    A picsába,azért már nem kezdek új karir,már popikon vagyok(9).
    Kösz az infot..
  • tommygear
    nekem valami halálnövényem van :D megeszem meghalok?
  • Coolfire
    Erről beszélek
  • tommygear
    hol találtál hozzá magot?

ja és az életgyümölcshöz merre van a mag?
  • CamelX

Amúgy ha már kész a karakter akkor nem
  • Coolfire
    Ja és a kedvencekben a zenei stílust nem lehet átállítani valahogy.Mer megy a Metallica,erre az a f@szkalap átkapcsolja vmi. nyálra..:)
  • Coolfire
    Na végre lett pézfám is.:)

Egyébként az omninövény mire jó,mert kiírta,hogy betakarítható állapotban van,de szüretelni nem engedett.
    Mostanság bussszal járok minenhova nem taxival.Ez bug,v. vmi. költségmegtakarítás.Igaz a taxi is ingyen volt.
  • tommygear
    ááá tényleg hát őrült az egyik tulajdonsága :D
    kössz azt hittem bug :D
  • Coolfire
    Pontosan,ahogy mondod..
  • szaba16
    megújult a sims3.com :)
    nagyon király lett!
  • CamelX
    Rendőrségi jelentés megírása: megbizatáskor megjelenik a párbeszédpanelek között a kikérdezés, amivel csinál 1 kérdőívet (persze ehhez nagy bizalom kell h engedje), vagy átkutathatod az illető kukáját, utána szgépen, avagy a szolgálati laptopon be lehet pötyörészni.

Zenét meg mindig átkapcsolja a muksó a kedvenc műfajára, ezt csak egyféleképp lehet elkerülni, ha a karaktergenerálásnál az Egyénit adod meg kedvenc műfajnak. Én már mindegyiknek azt állítom be, de a vendégek még ígyis sokszor belekontárkodnak (amit valódi házibulin se csipázok) :DD
  • Coolfire

Én előstör itt rontottam el,az esdékest úgy értelmeztem,hogy akkor krll végrahjtani,közben az a határidő.
    A másik,beújítottam a legjobb hifit ennek a pöcsnek,telepakoltam a custom musiciot Metallica-val,Corrs-al,(hagy hallgassak már egy kis jó musicot)erre állandóan átkapcsolja.Hülye.:)
    Szerintem a fokhagymás küldit elbukom..:)
  • Mike at home
    hát neki nem tetszik
  • Mike at home
    a képernyő melyik részén? nekem még nem tűnt fel, hogy ilyen is van
  • Mike at home
    ja meló volt, a sims-szel is csak éjjel tudtam játszani pár órát :(
    ma is van dolgom bőven
    de inkább legyen mint nem
  • Mike at home
    pl. olyan tulajdonságot vettél fel
  • Carlos
    Juhééé! Gábor csapata megnyerte a Játékot! A végeredmény: 13-0.

Mit játszottak ezek? :)
  • Coolfire
    Summa summarum a játéknak ez a küldis része,nagyon el lett találva.:)
    Emlékeztek anno a simsvillre(2001),amit félbehagytak.Helyette csinálták a SimCity 4-t.Szerintem az is hasonló lett volna.
  • Coolfire
    Ja,úgy igen.:)Meg ha a városban kóborolsz,térképnézetben akkor is.

Más:minden álom karrier elágazik:
    Először mestertolvaj tolvaj v. gonosztevő
    Most rock v. szimfonikus

Ergo,egy karrirből kettő is lehet,vagy csak az álohoz kapcsolódó karrierekre vonatkozik ez?
  • karajjj
    én olyat kaptam, hogy a rendőrségen elromlott a cellák zárja, de elterelték a bűnözők figyelmét pudingos sütivel, de már nem sokáig tart és mielőtt kiszöknek, sürgősen meg kéne javítanom :D
  • Flora2
    Összevissza vesz fel ruhát: nézd meg a személyiségjegyeit, az "insane" vagy az "inappropriate" személyiségre ez egy jellemző viselkedés (bocs, nem tudom, mire fordították le magyarul, de ráhúzott egérrel úgyis ott van a leírásában).

"Az úságos témák,amatőr olimpia,evő-és sakkverseny,grillmaraton etc...az újságban vannak,ezt neked kell megjegyezned,mert a játék nem jegyzi" - tulajdonképpen egy módon jegyzi úgy, hogy észrevettem, amikor egy aktív háztartásban molyoltam, hogy a képernyő legszélén megjelenik egy odacímkézett apró világoskék ikon, amikor az esemény elkezdődik. Tehát ha a sim nem is olvas újságot, bevillan a képernyő szélén, ha esemény kezdődik valami közösségi helyen.
  • Bulykin
    engem az idegesít, hogy átléptem öregkorba és megváltozott a ruhám...már nem azt viseli mint amit kiválasztottam az elején, de gondolom ha vennék vmi ruhásszekrényt akkor átcuccolhatnám:D
  • Coolfire
    Ha telefonon kapsz feladatot,akkor a kis csillagban benne van.Például nekem mint jólképzett szakácsnak el kellett menne xy-hoz titkos konyhai tippekért,v. a boltban rendet rakni(élelmiszer,hanglemez)...etc.:)Ezek határidősek.
    Az nagyon tettszett,mikor elfelejtkeztem róla és írta,hogy leborult acuccos és két áldozatot követelt.:)
    Az úságos témák,amatőr olimpia,evő-és sakkverseny,grillmaraton etc...az újsában vannak,ezt neked kell megjegyezned,mert a játék nem jegyzi.
  • Coolfire
    Nem "láttalak" tegnap egész nap.Húzós nap volt?
  • karajjj
    az enyém mindig felveszi a köpenyét
  • Carlos
    Nem tudok ilyenről.
  • Nowi
    Valaki tud esetleg segiteni abban amit én kérdeztem az előbb?? (3002)

előre is köszi
  • Gólya #3013
    mivel olvasom az oldalt, tudom - itt is volt már szó róla korábban
  • Carlos
    Nekem a tudósnál a bűnözésnél és a sportnál is szinte azonnal volt munkaruha. (3-as szinttől mondjuk)
  • tommygear
    aha
    na majd meglássuk
  • REPS0L
    majd ha többször is előlép, akkor idővel lesz ruha. legalábbis bűnözésnél, de gondolom rendőrnél is akk.
  • Mike at home
    meg fogom csinálni normálisan a linkelést, kis türelmet kérek
  • Mike at home
    hogy lehet tüntetni?
    ha rendőr vagy, igazaltathatod a járókelőket, meg rendőrautóval jársz mindenhova?
  • Mutans Zombi
    1. Nem tudom
    2. A jelentést csak akkor tudod megírni, ha sikeres a kikérdezése az adott személynek (pl. elárulja mind az 5 tulajdonságát). Nekem ez csak baráton sikerült, mások negatívan reagálták le a kikérdezést.
    Ha az meg van, akkor (szerintem akármilyen) számítógépen felajánlja a 'írás...' alatt a 'jelentés írása...'-t és akkor a kikérdezett személy(eke)t választhatod a listáról.
  • tommygear
    meg össze vissza vesz fel mindent az egyik családtag alváshoz fürdőruhát meg stb, ez mér lehet?

más kérdés: munkaruhák nincsenek? amikor dolgozni megyek sose öltözik át rendőrruhába
  • tommygear
    csaj beugrik a medencébe ünnepi ruhába
  • ioinme
    Basszus, bocsi, tárgytalan az előző írásom, ebbena szent minutumban váltak elérhetővé a menük egycsapásra. lehet bevolt ragadva, avgy fogalmam sincs, de hirtelen megjelent a csók, a masszírozás meg az átkarolás. Lesz itt este hepaj. :D
  • ioinme
    Akkor nekem van valami bugom vagy mi a fene? :S Egy városi csajjal ismerkedtem meg, és ahogy észrevettem a legjobb barát funkcióról nem akar sehogysem tovább menni, pedig az már fullon van. Megtudom fogni a kezét, flörtölgetni, de ennyi, semmi más. Próbáltam már többféle képpen megközelíteni, csevegtem vele, vicceket is meséltem, de nem hajnlandó beadni a derekát. :D Vagy csak akkor lehet ilyet ha a másik simet is te irányítod?