44549
-
Coolfire #3088 Nem találtam magot,az az Intézet kertjében van.:) -
#3087 Annyi halom cucc van amár a simemnél,hogy nemigaz.. a birka a könyveket sem teszi a polcra :) -
#3086 Nem is jártam arra még... :) -
karajjj #3085 a temető kriptájában, de ha nem bátor a simed, akkor nem ajánlott bemenni a szellemek miatt -
#3084 LOL hol van katakomba? :):) -
#3083 zsíír -
karajjj #3082 a katakombákba milyen magot lehet találni? mert találtam egyet de még nem ültettem el -
#3081 40 ezer életpont vagy mi... kis kütyü ami megmutatja,hogy hol vannak bogarak,halak,magok,kövek... -
#3080 detektor honnan? -
#3079 Jaaaa.. én azt hittem egy idő után kiirja,hogy mi az ismeretlen mag neve.. gondoltam ha 10 es lesz akertészkedésem akkor már tudom előre... akkor már vágom.. csajom kutató igy most már 8 as a kertészkedés.. van 3 ismeretlenem de még nem nőtt ki rendesen. -
#3078 A pénzfa hasznos, gyomlálni kell meg locsolni (kivéve ha autómata locsolórendszered van, mint nekem). Aztán leszedni a pénzeszsákokat a fáról.
Random hogy mikor találsz. Keress magot, ültess, aztán egyszercsak lesz. De utánna nyald ki a seggét a fának, mert 1-et találtam de azóta se (én mindig kiváló, kitűnő-vel trágyázom). 1700-2000 között ad egy szüretelésnél. -
#3077 thx -
#3076 Nálam kapásból ment rókázni a jány amikor rányomtunk a gyereknemzésre. Aztán jött a nagy pocak. :D -
#3075 lehet hogy nem sikerült, ha sikerül akkor ilyen csilingelő hangot fogsz hallani dugás után -
#3074 Én sem tudtam... valaki irhatna pénzfáról.. bár inkább örök élet cucc kéne de honnan.. van detektorom is magra,bogárra...stb -
#3073 Nem lehet. Vannak szabadnapok.
Van egy választható perk, ami azt adja, hogy nem veszik észre ha lógsz a melóbol (valami vakáció nevű). Nem használtam még, de lehet, hogy neked kellhet. -
#3072 nálam meg még mindig nem jön a gyerek, mennyi idő mig jelentkeznek a tünetek?? -
#3071 szabadságot nem lehet kivenni? csak felmodást találok -
#3070 rendőrség.. aztán kém pálya vagy mi... Muhnkamániás vagyok,számitógébuzi a többit nemtom.. romantikus asszem...
Atlétika full,logika full... -
Dondark #3069 Nemzetközi szuperkémnek hol kell elkezdeni dolgoznia hogy az legyen?
Úgy érzem megvan a lányom állása
ÉS milyen skillek kellenek oda?
Akkor már érdemesebb megvenni a cégeket sztem bár nem tudom mennyivel fizet jobban. -
#3068 én most egy ideje nemzetközi szuperkém vagyok óránkén 940 körüli fizuval... meg érdemes társulni a cégekhez.. az 6-7K cégenként kb.. -
#3067 A sport karrier úgytűnik nekem, hogy nagyon jól fizet! -
#3066 sim3 oldalára ha regelek akkor le tudom tölteni a cuccokat? -
Dondark #3065 Tippet kérnék melyik a legjobb állás amivel jól lehet keresni és kevesebb időt igényel
Ha valakinek van tapasztalat hogy ő mennyit keresett a különböző állásokkal az is érdekelne -
#3064 hmm.. köszi... -
Roland815 #3063 A rovarokat belehet vinni a laborba, vagy hova. -
#3062 tököm... ültettem már vagy 3 féle ismeretlen magot de még semmi extra nem lett belőle.. bogárgyűjtés mire jó? Eddig fogtam szarvasbogarat,elneveztem Petinek és elnegedte.. yess :) -
#3061 De az asszonynál is +80 az öröm, holott lány a szalagcím és a belső leírás is lánygyermek.
Ha ugyanannyira örül majd, mikor fia lesz, akkor ez egy baromság.
Viszont elgépelési hiba van a játékban, de most csak azért nem túrom át. -
xido #3060 Semmi elírás nincs ebben,csak a tipikus soviniszta nézet..Lányod született,ez a tény,a szalagcím...de a fiú lenne a jó,jelzi a súgó -
#3059 Hehe, én a tervezett jövendőbelimnek a sportos skill-t választottam, megelőzve ezt a problémát.
Az más kérdés, hogy mikor a saját karakteremre váltottam (Analfa Béla), hogy elugorjon hozzá, megismerkedni vele (kb. 3 nanosecundum telt el, mert a szemközti házban lakott), akkor épp 3 fickó ugrálta körül. Mikor már irányíthatóvá vált a hölgy, akkor láttam, hogy az a 3 gyökér már nagyon jó barátságban van vele... de most már esélyük sincs :-)
Úgy látszik nő hiány van Sunset Valley-ban.
Van pár elírás a játékban:
(A házat ne tessék nézni, mert a múltkor elfogyott a zsé, azóta meg még nem estem neki. Ahogy nézem Coolfire is ebben lakozik). -
#3058 innen -
xido #3057 hát ez rossz belépő vol -
#3056 csőztök új vagyok még itt és azt akarom kérdezni hogy honnan lehet leszedni a sims 3-mat??
-
#3055 Látom az E3 visszafogta a kommenteket:D
lol 200 valamennyi hsz. -
#3054 Ehhh...
Megcsináltam álmaim nőjét tegnap este, hogy majd ma elveszi az egyik karakter és lesznek csini gyerekek meg nemtom.
Erre ma odaslattyogok, becsöngetek és egy elhízott nő nyitott ajtót. Ehhh... Lehet, hogy a sportos-t kellett volna választani neki... :) -
karajjj #3053 köszönöm szépen! -
#3052 Vásárlás mód (F2), legalsó (harmadik), doboz ikon. -
#3051 ottvan a vásárlás módnál,a doboz -
karajjj #3050 a családi eszkóztárat hol találom meg? mert meg kéne javítanom egy magnót, de a simemnél nincs, akinek meg kell, annál csak olyan opció van, hogy visszaadni, de azt meg nem lehet, mer még nem javítottam meg :S -
#3049 Tesség trágyázni a pénzfát jó minőségű cuccal (kiváló, nagyszerű etc). Egy szüreteléssel nekem 1700-2000 dodót ad). Minél tovább él, annál nagyobb összegeket lehet róla leakasztani!
Az Omninövény magjának a lelőhelye érdekelne. Nagyjából hol találtad?