44549
-
#3169 hogy nektek mennyi bajotok van
nekem így tetszik :D
-
karajjj #3168 Mike bácsi, legyen nagyobb az ITT link! -
#3166 Az ITT link lehetne akkora méretű, mint a többi szó abban a mondatban. Oder? -
#3165 innentől kezdve ha valaki leírja azt hogy reloaded razor, függelteneül mennyit irt más témában abban a hozzászólásában, megy a kukába
-
#3164 jó, akkor egy huszáros vágással:
WAREZ berekesztve! -
Coolfire #3163 Azért,mert beindult a központi szerverük. -
#3162 Miért engeded ki a netre? Bele van írva a Reloaded nfo-ba, hogy a tűzfaladdal akadályozd meg, hogy a játék kapcsolatba lépjen a nettel....
Én az első indításnál letiltottam és csak tőletek hallottam erről a hibáról... -
#3161 No elértem a sportolói karrier tetejét?
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni? -
#3160 :D -
#3159 egy v 2, 3 lépcsőfokot le lehet vhogy tenni, vagy csak az egész bazinagy lépcsőt? -
Coolfire #3158 Nem fogom eltalálni,majd priviben elküldöd az accod.:)) -
Nekem még a RELOADED van fent, és ugyanezt írja ki pár napja..
-
#3156 mi a szar ez a "szu szu" már sims 2 óta nyomatják a trailerekben. -
szaba16 #3155 Háát.. én június végétől megkapott játékomat majd szépen regizem, és letöltöm ezt a szép várost. :D
De nehogy az én serialomat találjátok el, mert felakasztom magam! -
szaba16 #3154 Valaki talált/használ már valamilyen cenzúra eltüntető kódot?
Ha nem csak simán a kockát tünteti el, akkor nem kell :) -
#3153 Melyik zene kéne ? :P -
#3152 ja gyanús a gyermek :) -
Coolfire #3151 Nekem ilyen nem jött be.Gyanús vagy te nekem...mondd csak el szépen az accod...:)) -
#3150 Mike sztem frissítsd a bannert mert a #3130-as hsz-ből is kiderül h nem ugyanaz a reloaded és a razor :)) -
#3149 nekem ezt még egyszer sem csinálta -
#3148 perk? ez tetszik! agyunkra ment a Fallout? :DDD -
#3147 és ezt hogy? -
Itt Évi #3146 :) valaki segíjjen, már keresgélek fél órája, nekem egy zene kéne belőle. :D de semmi soundtracket nem találtam, valami címek vagy leírás ilyesmiről tud valaki? :) -
IIIsixIII #3145 Vannak itt szép házak :D
-
IIIsixIII #3144 Óóóhhohohhóó ;)
-
#3143 több milliárd variáciból biztos eltalálod :D
úgyis felrakja majd valaki valahova megjelenés után -
Coolfire #3142 Ja..:)) -
#3141 Ok, ha úgy eltalálod, akkor inkább a Lottózóba menj be, ott csak egyszer 5 számot kell eltalálni :-)
S utána már megveheted a boltban az összes Sims részt :)) -
Coolfire #3140 Pontosan.Ezzel motiválják a jónépet.De ezt már régen bejelentették,hogy sorszámmal új városrész lesz letölthető. -
Coolfire #3139 Majd totózom legfeljebb..:)Jó lenne ismerni a kombinációkat....ehehhe. -
Coolfire #3138 A demonoidon már fent van a mobil verzió is.De ez a Crackpotgenius gyerek még nem dolgozik.:) -
#3137 Iszonyat ráállt az EA most a letölthető város reklámozására, gondolom, ez az egy amivel még elő tudnak állni a "miért jobb az eredeti, mint a két hete kijött warez" kérdésben.
Olyan serialt kell találj, amit más még nem regisztrált be, s elfogad az EA szervere. Nem lesz egyszerű... -
#3136 nemtudok :D:D
-
Coolfire #3135 Remélem azért clone is lesz,mivel készítik a tartalmakat,ergo valahol már kijött.. -
Coolfire #3134 Letöltő linket adj,vazze..:) -
Coolfire #3133 Bakker,már a google chrome keresőt is beizzítottam,egyelőre semmi..
De akkor sem nyugszom amíg be nem regizek.:) -
#3132 új város
-
#3131 Na, pl ez a különbség a Reloaded és a Razor között :) -
#3130 lol, na ez szép
-
Coolfire #3129
Eddig,csak azt tudtam serial nélkül...