44549
-
Gólya #3211 ilyet máskor ne írj - én csak a székről borultam kissé a kacajtól -
szaba16 #3210 de az izomzatot nem jelzi, hogy hányas szinten áll. nem? -
szaba16 #3209 Az aktív családot leváltod. Ott van a város szerkesztésnél, az a kis ház, a bal oldali résznél (a kameraforgatós résznél). -
uiztu #3208 Mivel sportoló, ezért egy olyant ami minél izmosabb. Vagy valamit, amivel nagyobbra lehet alakítani az izmát, vagy valami simet. Bár jobb lenne az első, hogy azért legyen miért játszani. De csak, ha sim van az is jó. Mert maxon van m az edzettség. De nekem nem nagyon látszik meg. -
karajjj #3207 milyen simet akarsz letölteni? -
uiztu #3206 Hogyan lehet kikapcsolni? És nekem nem nagyon látszik. Nem lehetne valamit letölteni simet vagy ilyesmit? -
#3205 a családomon kívül a többi városlakóval jhogytudok játszani? -
szaba16 #3204 Hát szerintem az izmot eléggé jól meglehet látni.. kivéve, ha nő a simed :) -
#3203 kapcsold ki az öregedést -
uiztu #3202 Hellosztok!
Én ma megtudtam szerezni a nővéremtől. És felraktam. Az lenne az egyik kérdésem, hogy nincs olyan valami ami halhatatlanná teszi, vagy legalább lelassítja az öregedését?
És nekem most sportoló. És edzett. És most maximumon van az izma és az erőnléte. De szinte nem is látszik meg a különbség. És nincs valami letölthető sim erre, vagy valami amivel még tovább lehet izmosítani? Mert, ahogy én láttam az egyik videóban sokkal nagyobbra lehetne. -
Coolfire #3201 Ezek szerint igen.Csak azt sajnálom,hogy nem örökítettem meg.:) -
szaba16 #3200 igen, ha meghal a festő szerzője, értékesebb a festmény. De ez a Sims 2-ben is így volt. :) -
szaba16 #3199 *mármint úgy értem, hogy öregkorban.. gondolom már öreg volt, nem? -
szaba16 #3198 Úristen.. na, és.. ez hogy lehet? a szomszédok, városlakók csak úgy meghalhatnak közösségi telken? -
#3197 Aha, hogy ojjektumra kell! Ok! Köszi! -
#3196 warezba írd azaz IDE -
#3195 Írd le a warez topicba, biztosan sok mindenkit érdekelne. -
#3194 ide nem -
IIIsixIII #3193 Egyébként aki nagyon akar, most is hozzáférhet az ingyenes, ámde eredeti játékot igénylő letöltésekhez, teljesen egyszerűen :) Ha valakit érdekel, leírhatom ide vagy a warez topciba ;) -
#3192 Noha nem ez a warez topic, de talán nem is baj, ha beírjuk:
A hivatalosan június elején megjelenő s az eddig letölthető verziók között semmi különbség nincsen.
A különbség majd akkor lesz, ha megveszed a boltban, s a hivatalos sorozatszámmal hozzáférsz a letölthető tartalmakhoz. Ingyenes, rajongók által készíthető tartalmakhoz, fizetős és hivatalos cuccokhoz, valamint az ingyenesen letölthető második városhoz.
Ennyi és nem több.
Nem lesz benne alapból sem több tárgy, sem plusz másik város, sem semmi, és főleg nem azért szaggat nálad, mert a megjelenés előtt egy héttel kikerült verzióval játszol.
-
ioinme #3191 Nem szeretnék warezolni, ezért szeretnék segítséget kérni mondjuk privátba, vagy akárhol akárhogy. Szeretnék infókat kapni úgy ömlesztve hogy tulajdonképpen mennyivel több meg jobb a hivatalosan megjelenő The Sims 3. Hány város van benne? Több tárgy van-e benne? Meg lenne még egy fontos dolog, de azt csak privátban. -
webadam #3190 Rákattintasz pl. a zöldségesre,ott lesz hogy autogramosztás és pár óráig jön a nép,a végén meg kapsz pénzt. -
#3188 Ok! De hogy????
Próbáltam énis, de se magamra kattintva se ismeretlenre kattintva nem működött! -
#3187 Hehe!!!
Na én másképpen csináltam mint ahogyan kellene! :D
Először is, nem küldtem őket melózni! Egyikkel (pasi) a kertészetbe + szerelésbe vágtam bele, másikkal (csaj) meg a horgászatba és a festészetbe!
A festészetben a csajszi elérte a maximális pontot és kapott egy olyan feladatott, h csináljon 15 képet a polgármesteri hivatalnak! Ezekkel nem lett kész. Csak 8db készült el. Halálakor bekerült a pasija invertjébe a képek, amit nem adtam el egyből! (Ekkor értek kb. 300-400$ közepes kép vol)
Aztán kis idő múlva (halála után 2-3 nappal) kaptam egy levelet, hogy a csajomat megjutalmazzák egy oklevéllel, a kiemelkedő művészeti tehetségéért! Miközben kerestem, hogy hol van ez az oklevél véletlen felfigyeltem egy furcsaságra! Méghozzá a kép ára volt furcsa! Ugyanis, amíg élt a nőci ért a kép 3-4 százat most 3-4 napra rá, már 1400$ ért adtam el! Úgy néz ki, hogy itt is a híres művészeknek a művei, haláluk után lesznek értékesebbek! :D
Más is tapasztalt ilyet? :D
A csávóm is jól kaszál! Napi 1000$ a kertből! Kimegy napi 2-3 órára, betakarít és rendbe rakja a kertet (kert ápolása) aztán go eladni a terméket! Volt amikor 2 napi munkámért, 6000$ pénz jött be! :D Igaz, akkor több tövem volt! :D
És közbe egy gyereket is össze hoztak, aki szinte már zseni, mert minden elolvastam neki még gyerek korába, így a logikája, alapba 3as volt! XD De ez a szerencsétlen rendőr akar lenni! :D Ezt most ennek megcsinálom! Persze, kertészkednie neki kell majd! :D Szedünk neki egy picsát, az meg festeget ezerrel! :D
Szerintem felesleges a karrier! :D -
webadam #3186 Szerintem az autogram osztás a bónusz,a zöldséges előtt csináltam 1 óráig(menni kellett dolgozni)és kaptam érte 3000-et. -
#3185 Valaki erre?
No elértem a sportolói karrier tetejét!
Itt mi a bónusz? Hogy lehet használni? -
Coolfire #3184 Volt már,de ez hülyeség is:"hiszen abban a verzióban csak egy város érhető el".Csak sorozatszámmal lehet a Rivevievhez hozzájutni.De ez már ki lett tárgyalva. -
karajjj #3183 vótmá tegnap előtt -
#3182 Vót e? -
karajjj #3181 valszeg nembírja a terhelést -
#3180 Amúg nem tudja valaki miért van az hogy nagyon néha ha túlzásba viszem az építést és egy talpalattnyi hely sem marad megáll a játék valaminek a betöltése közben, pittyen párat a gép és vége. Gondolom elfogyhatott a memória. -
karajjj #3179 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#3178 Most költöztem el egy tengerparti telekre. :P majd rakok fel képeket ha hazaértem. -
Coolfire #3177 Bazzeg ilyen is csak velem történhet meg...full 10-es gitárskillel kimentem a nagyparkba borravalóért játszani.Volt egy csomó néző,táncoltak,dobálták a jattot 100-1500 simi.Egyszer csak leállt mindeki,mert valakinek annyira tetszett a játékom,hogy ott halt meg a gyöny9rtől.Jött a kaszás és el is vitte.Kép sajnos nincs,mert úgy lelesett az állam,hogy elfelejtettem csinálni.:) -
karajjj #3176 max a tag-et egy divbe külön style-lal megpróbálhatod, bár akkor annak sincs túl sok értelme...
reménykedjünk addig, hogy észreveszik :D -
#3175 jelenleg mindenkinek warez verziója van
amit itt NEM lehet
- reloaded és razor téma
- hogy telepítsem
- felmegyek, nem megyek a netre, mit ir ki, honnét szerzek lopott serial-t, stb -
#3174 lehet, de ugye html-ben a font size mondja meg mekkora legyen a font mérete, és az tart mindaddig, amig egy /font nincs
itt a a href utáni linkre egyszerüen a font méretet, a szint nem veszi figyelembe
de nem baj, majd megcsinálom normálisan, abanner része lesz, majd map-pelem -
karajjj #3173 ha warez verzió, akkor lehet átvolnulni a bannerban feltüntetett topikba -
karajjj #3171 csak azért írtam, mert minél nagyobb, annál könnyebben veszik észre a vérpistikék -
#3170 ez ekkora, nem tudok vele mit kezdeni
leszarja a font méretezését a a-nál