44549

no-warez.gif
  • Gólya #3341
    milyen értelemben feature?
    pontosabban melyik fordítását gondoltad ide illőnek?
    (bocs, ha láma kérdés, de mivel szótárazok, ezért nem egyértelmű...)
  • Mike at home
    meg ilyesmi. tudjuk. sims2-ben a MTS-ben biztos találsz magadnak ilyet.
    sims3-ban még nem, és nem is szeretnélek többet itt az izomtémában látni
    rednes voltam, nem dobtalak ki egyből
  • Mike at home
    szerintem kezeltesd magad, mert neked valamilyen pszichikai bajod van
  • uiztu
    Helo!
    Tudna valaki nekem olyan simet készíteni, aki nagyon izmos? Ha akarjátok, valamit adnék cserébe. Csak sportoló a simem. Tehát, sokkal sokkal izmosabbra, mint, amit a játékban lehet. Nagyon nagyon izmos legyen. És, csak egy alsónadrág legyen rajta. És, ha lehet nagyobbra is csinálnátok az alsónadrágot? Tehát, hogy sokkal nagyobbra tűnjön az. És szexi legyen a teste és arca is. Meg mindent nagyon nagyra csináljatok. Ide küldjétek: [email protected]
  • Gólya #3337
    soha nem is lesz úgy ahogy gondolod
    a kívánságokat még nem figyeltem, egyelőre csak egy háztartással foglalkozom
    a lényeg: párhuzamos világok
  • lucifer9393
    Sziasztok! Ti hogy játszotok a játékba 2 háztartással?Mert én meg a testvérem játszunk mind a 2-en a játékkal, de külön mentéssel. Igy az egyik család mindig le van maradva valamennyivel: pl. láttam a testvérem karakterét a parkba a tipegő gyerekével, aki nála még csak kisbaba. elmentem hozzájuk látogatóba, és nem is volt ott, csak az az ember, akihez eredetileg hozzáköltözött, és a ház sem volt átépjtve, pedig ő átépítette. a lényeg az, h. 2 háztartás vezetésénél, ha a másikkal akarok játszani a háztartás választását kell megnyomni? de akkor elvesznek a kivánságaik, de ha külön mentésen játszunk, vki mindig lemarad... Remélem érthető voltam, és tudtok segíteni. kösz
  • Szabi1991
    bazz, most látom csak mekkora ték volt xD

amúgy érdekes hogy a pcken nincs Spore.. mégis megfest 1-2 karaktert xD
  • Gaba9
  • Szabi1991
    olyan érzésem van a játékba, mintha a Deja Vu (Denzel Washington-os) című filmből, az "időgépet" nézném.. :DD

pl. a sim néha hátranéz, bele a "kamerába".. stb.. :DDD
  • VJP
    város
  • FZoleee
    aha, mint a hülyék, nagyjából minden evésnél 2-szer félrenyelnek
  • Carlos
    Enyém szokott. A tökéletes minőségű kajánál is.
    Az átsuhanós dolog meg feature.
  • kem001
    Nálam köhécselnek, majdnem megfulladnak. Meg néha tüsszentenek is csak úgy
  • Gólya #3328
    tényleg nem tudom miféle verzió van többeknek - én még igazából egy bugot nem találtam benne - ha csak azt nem veszem annak, hogy a járművek gond nélkül átsuhannak simen, járművön...

viszont érdekelne, másnak is köhécselnek-e a simek étkezés közben?

ja és Coolfire! azt gondolom észrevetted a gitározás közben, milyen szépen gyarapodnak a barátok?
    az én simem még igencsak kezdő a dologban (4-es), de majd' fél napot játszott a Városligetben, s ez idő alatt "felcsípett" 8 barátot pusztán azzal, hogy hallgatták a játékot igazán díjazom ezt a dolgot...
  • kem001
    Amúgy ha kondiztatom a sim-emet akkor nő a bicepsze is? Neki állítottam tini sim-emmel kondizni elérte maximális 10. szintet, de nem vette észre rajta, hogy nőtt volna az izma
  • kem001
    Na ezt kipróbálom XD Amúgy nálam is volt ilyen, hogy betört a betörő erre agyonverte a rendőrt, na mondom, fogtam az anyukát(aki mellesleg jó súlyban és erőlétben van) és megverettem vele :D
  • Darkon
    Nekem meg az a bajom hogy egy notol mar van gyerekem de kulon elunk. Hogy lehet elerni hogy bekoltozzenek?
  • nonicks
    hmm..betörtek ma és kihívtam a rendőrt...erre a betörő a rendőr előtt ment el :D(hát milyen rendőr az ilyen?)
    amúgy a KLEPTOMÁNIA nagyon nagyon jó tulajdonság ha van a simnek...
    (több ezer simolene-t érnek az uszodában a cuccok:D)
  • karajjj
    fűzzed még, majd csak ott lesz egyszer az válaszható dolgok között
  • REPS0L
    hogy tudom megkérni a csaj kezét? :o
    már hozzámköltözött, de ez gondolom nem egyenlő azzal.
  • kem001
    Nálam az van, hogy rádióból néha nem szól a zen, de sokszor meg szól. Ha meg nem szól és lekapcsolom akkor meg van úgy, hogy elromlik
  • Rodman6
    Építés módban egyáltalán nincs, mondjuk az fel sem tűnt sokáig. Rádióból pedig zene helyett kották jönnek :) Na jó, egyszer-egyszer megszólal, de ritkán. Az is zavar hogy nem tudok videókat tenni a tévére. Pedig jobban szeretem a saját avi-jaimat ezeknél a gügyögős sim csatornáknál. Sokkal élvezetesebb volt az előző rész mert rakhattam bele videóklippeket, rajzfilmeket, filmeket.
  • Flora2
    Neked sincs zene a rádióban és az Építés-Vásárlás-CAS módban?
    Egyelőre várunk, hogy a végső bolti verzióban is hibás lesz-e a zene. Ha igen, és elég sokan hőbörögnek miatta azok, akik fizettek érte, akkor kénytelenek lesznek megtalálni a megoldást.
    Eszembe jut, amikor megjelent az Éjszakák a Sims2-höz, és benne a beharangozott karaoke-géphez sokaknál nem volt énekhang - zene volt, de a sim némán tátogott. Hivatalos patch-csel javították.
  • Coolfire
    A biciklit és a buszt kihagytad..:)Amúgy elég reális tesztecske.
  • Flora2
    Olvass vissza, 3286-ban most írtam erről...
  • Coolfire
    Pfff...Igazad van.:)
  • Coolfire
    Abszólúte jogos.Én is-ha meg akarnám venni-nem kevés pénz ráadásul,akkor valóban várnék rá amíg nem tisztázódnak a dolgok.A "piszkos" topikba raktam egy videót,olyan a verziószáma,hogy besz@rtam.:)
  • Rodman6
    És a hang bug-ra milyen megoldás van?
  • karajjj
    írtam egy játéktesztet, gondoltam belinkelem, hátha érdekel valakit
  • Rage47
    és a Történet előrehaladásának engedélyezése gomb mire jó? :O
  • Carlos
    Lehet, hogy te játszol rossz verzióval.
    Nekem vagy 15-20 féle arc van és mindent lehet állítgatni benne.

FAIL!
  • Itt Évi
    nálam van elég arc és állati sokféleképpen tom torzítani a búráját. sztem nem vettél észre valami opciót vagy rosszul telepítődött. :/ frizkó meg van pár, nem sok, de azért, hogy majd le kelljen tölteni :)
  • Rage47
    köszi
  • Flora2
    A simek csak egyszerre öregednek vagy nem öregednek. Már nem különbözteti meg a játék, hogy a "tiéd". Mindegyik sim a tiéd. Az Öregedés kikapcsolása gombbal nem lesz idősebb egyik sem a városban, de az sem öregszik, akivel éppen játszol. (Nem a történetmód gombbal, hanem az öregedés-gombbal kapcsolj, az is ott van a menüben.)

Ugyanakkor viszont ha azt akarod, hogy azért néha váltson életkort a "tiéd" (és a többiek nem), vedd meg a szülinapi tortát, és azzal válthatsz életkort akkor is, ha az öregedés ki van kapcsolva. Tehát felnövesztheted a gyereket tinivé, aki ezután mindig elsőnapos tini marad, nem fog tovább öregedni.
  • Rage47
    A 'Történet előrehaladásának engedélyezése' kikapcsolásával megakadályozható az, hogy más Sim-ek öregedjenek az enyémen kívül?
    Tesóm játszik, közben meg az én Sim-em már a sírban végzi... ezt akarom elkerülni.:)
  • FZoleee
    az egész gép fel lett "újítva" :)
  • Carlos
    Warezzal a warez topikba!
  • karajjj
    a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz :D
  • karajjj
    warez topikban kéne ezt rendezni... :D
  • Flora2
    Igen, igazad van! Ezt a szót kerestem volna! /elpirulok/