44549
-
Gólya #3341 milyen értelemben feature?
pontosabban melyik fordítását gondoltad ide illőnek?
(bocs, ha láma kérdés, de mivel szótárazok, ezért nem egyértelmű...) -
#3340 meg ilyesmi. tudjuk. sims2-ben a MTS-ben biztos találsz magadnak ilyet.
sims3-ban még nem, és nem is szeretnélek többet itt az izomtémában látni
rednes voltam, nem dobtalak ki egyből -
#3339 szerintem kezeltesd magad, mert neked valamilyen pszichikai bajod van -
uiztu #3338 Helo!
Tudna valaki nekem olyan simet készíteni, aki nagyon izmos? Ha akarjátok, valamit adnék cserébe. Csak sportoló a simem. Tehát, sokkal sokkal izmosabbra, mint, amit a játékban lehet. Nagyon nagyon izmos legyen. És, csak egy alsónadrág legyen rajta. És, ha lehet nagyobbra is csinálnátok az alsónadrágot? Tehát, hogy sokkal nagyobbra tűnjön az. És szexi legyen a teste és arca is. Meg mindent nagyon nagyra csináljatok. Ide küldjétek: [email protected] -
Gólya #3337 soha nem is lesz úgy ahogy gondolod
a kívánságokat még nem figyeltem, egyelőre csak egy háztartással foglalkozom
a lényeg: párhuzamos világok -
#3336 Sziasztok! Ti hogy játszotok a játékba 2 háztartással?Mert én meg a testvérem játszunk mind a 2-en a játékkal, de külön mentéssel. Igy az egyik család mindig le van maradva valamennyivel: pl. láttam a testvérem karakterét a parkba a tipegő gyerekével, aki nála még csak kisbaba. elmentem hozzájuk látogatóba, és nem is volt ott, csak az az ember, akihez eredetileg hozzáköltözött, és a ház sem volt átépjtve, pedig ő átépítette. a lényeg az, h. 2 háztartás vezetésénél, ha a másikkal akarok játszani a háztartás választását kell megnyomni? de akkor elvesznek a kivánságaik, de ha külön mentésen játszunk, vki mindig lemarad... Remélem érthető voltam, és tudtok segíteni. kösz -
Szabi1991 #3335 bazz, most látom csak mekkora ték volt xD
amúgy érdekes hogy a pcken nincs Spore.. mégis megfest 1-2 karaktert xD
-
#3334 -
Szabi1991 #3333 olyan érzésem van a játékba, mintha a Deja Vu (Denzel Washington-os) című filmből, az "időgépet" nézném.. :DD
pl. a sim néha hátranéz, bele a "kamerába".. stb.. :DDD -
VJP #3332 város
-
#3331 aha, mint a hülyék, nagyjából minden evésnél 2-szer félrenyelnek -
#3330 Enyém szokott. A tökéletes minőségű kajánál is.
Az átsuhanós dolog meg feature. -
#3329 Nálam köhécselnek, majdnem megfulladnak. Meg néha tüsszentenek is csak úgy -
Gólya #3328 tényleg nem tudom miféle verzió van többeknek - én még igazából egy bugot nem találtam benne - ha csak azt nem veszem annak, hogy a járművek gond nélkül átsuhannak simen, járművön...
viszont érdekelne, másnak is köhécselnek-e a simek étkezés közben?
ja és Coolfire! azt gondolom észrevetted a gitározás közben, milyen szépen gyarapodnak a barátok?
az én simem még igencsak kezdő a dologban (4-es), de majd' fél napot játszott a Városligetben, s ez idő alatt "felcsípett" 8 barátot pusztán azzal, hogy hallgatták a játékot igazán díjazom ezt a dolgot... -
#3327 Amúgy ha kondiztatom a sim-emet akkor nő a bicepsze is? Neki állítottam tini sim-emmel kondizni elérte maximális 10. szintet, de nem vette észre rajta, hogy nőtt volna az izma -
#3326 Na ezt kipróbálom XD Amúgy nálam is volt ilyen, hogy betört a betörő erre agyonverte a rendőrt, na mondom, fogtam az anyukát(aki mellesleg jó súlyban és erőlétben van) és megverettem vele :D -
#3325 Nekem meg az a bajom hogy egy notol mar van gyerekem de kulon elunk. Hogy lehet elerni hogy bekoltozzenek? -
#3324 hmm..betörtek ma és kihívtam a rendőrt...erre a betörő a rendőr előtt ment el :D(hát milyen rendőr az ilyen?)
amúgy a KLEPTOMÁNIA nagyon nagyon jó tulajdonság ha van a simnek...
(több ezer simolene-t érnek az uszodában a cuccok:D) -
karajjj #3323 fűzzed még, majd csak ott lesz egyszer az válaszható dolgok között -
#3322 hogy tudom megkérni a csaj kezét? :o
már hozzámköltözött, de ez gondolom nem egyenlő azzal. -
#3321 Nálam az van, hogy rádióból néha nem szól a zen, de sokszor meg szól. Ha meg nem szól és lekapcsolom akkor meg van úgy, hogy elromlik -
Rodman6 #3320 Építés módban egyáltalán nincs, mondjuk az fel sem tűnt sokáig. Rádióból pedig zene helyett kották jönnek :) Na jó, egyszer-egyszer megszólal, de ritkán. Az is zavar hogy nem tudok videókat tenni a tévére. Pedig jobban szeretem a saját avi-jaimat ezeknél a gügyögős sim csatornáknál. Sokkal élvezetesebb volt az előző rész mert rakhattam bele videóklippeket, rajzfilmeket, filmeket. -
Flora2 #3319 Neked sincs zene a rádióban és az Építés-Vásárlás-CAS módban?
Egyelőre várunk, hogy a végső bolti verzióban is hibás lesz-e a zene. Ha igen, és elég sokan hőbörögnek miatta azok, akik fizettek érte, akkor kénytelenek lesznek megtalálni a megoldást.
Eszembe jut, amikor megjelent az Éjszakák a Sims2-höz, és benne a beharangozott karaoke-géphez sokaknál nem volt énekhang - zene volt, de a sim némán tátogott. Hivatalos patch-csel javították. -
Coolfire #3318 A biciklit és a buszt kihagytad..:)Amúgy elég reális tesztecske. -
Flora2 #3317 Olvass vissza, 3286-ban most írtam erről... -
Coolfire #3316 Pfff...Igazad van.:) -
Coolfire #3315 Abszólúte jogos.Én is-ha meg akarnám venni-nem kevés pénz ráadásul,akkor valóban várnék rá amíg nem tisztázódnak a dolgok.A "piszkos" topikba raktam egy videót,olyan a verziószáma,hogy besz@rtam.:) -
Rodman6 #3314 És a hang bug-ra milyen megoldás van? -
karajjj #3313 írtam egy játéktesztet, gondoltam belinkelem, hátha érdekel valakit -
#3312 és a Történet előrehaladásának engedélyezése gomb mire jó? :O -
#3311 Lehet, hogy te játszol rossz verzióval.
Nekem vagy 15-20 féle arc van és mindent lehet állítgatni benne.
FAIL! -
Itt Évi #3309 nálam van elég arc és állati sokféleképpen tom torzítani a búráját. sztem nem vettél észre valami opciót vagy rosszul telepítődött. :/ frizkó meg van pár, nem sok, de azért, hogy majd le kelljen tölteni :) -
#3308 köszi -
Flora2 #3307 A simek csak egyszerre öregednek vagy nem öregednek. Már nem különbözteti meg a játék, hogy a "tiéd". Mindegyik sim a tiéd. Az Öregedés kikapcsolása gombbal nem lesz idősebb egyik sem a városban, de az sem öregszik, akivel éppen játszol. (Nem a történetmód gombbal, hanem az öregedés-gombbal kapcsolj, az is ott van a menüben.)
Ugyanakkor viszont ha azt akarod, hogy azért néha váltson életkort a "tiéd" (és a többiek nem), vedd meg a szülinapi tortát, és azzal válthatsz életkort akkor is, ha az öregedés ki van kapcsolva. Tehát felnövesztheted a gyereket tinivé, aki ezután mindig elsőnapos tini marad, nem fog tovább öregedni. -
#3305 A 'Történet előrehaladásának engedélyezése' kikapcsolásával megakadályozható az, hogy más Sim-ek öregedjenek az enyémen kívül?
Tesóm játszik, közben meg az én Sim-em már a sírban végzi... ezt akarom elkerülni.:) -
#3304 az egész gép fel lett "újítva" :) -
#3303 Warezzal a warez topikba! -
karajjj #3301 a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz :D -
karajjj #3300 warez topikban kéne ezt rendezni... :D -
Flora2 #3299 Igen, igazad van! Ezt a szót kerestem volna! /elpirulok/